captainhook3 680 Report post Posted February 19, 2014 Και του Πάνου! Εγώ το πρωί τα διάβασα και τα δύο αλλού! Το ειχα δει του τζιμακου και θυμομουν πως υπηρχε και αλλου τετοιο τοπικ(ειχα ρωτησει αρχικα για να αγορασω τα Midland και σιγουρα το εγραψα εδω μιας και εψαξα το πρωι και ειδα τον κωδικο τους... Σιγα μη θυμομουν με το αλτσχαιμερ που εχω των κωδικο απο τα MIdland... Τες πα... Καρπενησι ποτε θα μας ερθεις? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
than 342 Report post Posted February 25, 2014 Παιδιά καλημέρα.Χρειάζομαι τη βοήθειά σας,σχετικα με την αγορά ζευγαριού walkie-talkie PMR.Πρόκειται για το motorola T4 αξίας 40e απο Κωτσόβολο.Δεν εχει υποτονους και παίρνει αλκαλικες μπαταρίες.Ειναι μεγάλο προβλημα αυτό για χρήση στο βουνό σε πρακτικό επίπεδο?Γιατι Κωτσοβολο?λογω δωροεπιταγής .Το κοιτάζω καθόλου η το προσπερνάω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα σας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 25, 2014 Δεν έχει υπότονους το Τ4; Έλα παναγία μου! Ναι, είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό, αν όντως ισχύει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 25, 2014 Επειδη δε τα εχω μαζι μου θα το κοιταξω αυριο.... Εχω την εντυπωση ομως πως δε δεχονται μπαταριες κοινες... Αυριο ομως... Δέχονται μπαταρίες , τους έβαλα κ τα δοκίμασα αλλα πάλι τα ίδια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
than 342 Report post Posted February 25, 2014 Το μοντέλο ειναι ακριβώς το Μοτορολα TLKR T4.Στις προδιαγραφές αναφέρονται τα 8 κανάλια μόνο.Οι υπότονοι εννοούνται η πρεπει να αναφέρονται στις προδιαγραφές?Σορυ είμαι άσχετος τελείως!Παντως προσπάθησα και διάβασα τις περισσοτερες σελίδες του θέματος! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 25, 2014 Ούτε εγώ βρήκα κάτι στην Motorola. Πάντως θα μου κάνει εντύπωση αν υπάρχει οποιοδήποτε pmr446 στην αγορά (πόσο μάλλον ενα τέτοιο μοντέλο) που δεν έχει υποπτονους. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 25, 2014 ...Πάντως θα μου κάνει εντύπωση αν υπάρχει οποιοδήποτε pmr446 στην αγορά (πόσο μάλλον ενα τέτοιο μοντέλο) που δεν έχει υποπτονους. Οντως θα ηταν υποπτο... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 25, 2014 χαχαχαχα καταραμένο iPad! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
than 342 Report post Posted March 4, 2014 Τελικά κατέληξα στα pmr απο τα lidl.Εγινε δοκιμή τώρα το τριήμερο και μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος για τη δουλειά που τα χρειαζόμαι.Χρήστο thanks. To topic για τα walkie Talkie αναλυει τα πάντα.Μπράβο παιδιά. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 4, 2014 Παιδιά μηπως γνωρίζετε εαν υπαρχει θήκη για το Cobra mt975? Είτε της εταιρείας είτε άλλη που να ταιριάζει καλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted March 4, 2014 αφου φιλε μου τα συγκεκριμενα ειναι αδιαβροχα (ετσι υποστηριζουν) τι ακριβως την θες τη σχαρα ? (απλα περιεργεια) νομιζω ο Χρήστος ξερει πολυ καλα τον ερωτα μου με αυτα τα pmr χαχα Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 5, 2014 Εγώ πάλι νομίζω ότι η λύση μικρομεγάφωνο-στο-πέτο-και-το-PMR-στη-τσέπη είναι μια καλή λύση για όταν δεν υπάρχει θήκη ή τσέπη εξωτερική στο μπουφάν (στον θώρακα) Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 5, 2014 αφου φιλε μου τα συγκεκριμενα ειναι αδιαβροχα (ετσι υποστηριζουν) τι ακριβως την θες τη σχαρα ? (απλα περιεργεια) νομιζω ο Χρήστος ξερει πολυ καλα τον ερωτα μου με αυτα τα pmr χαχα Εγώ πάλι νομίζω ότι η λύση μικρομεγάφωνο-στο-πέτο-και-το-PMR-στη-τσέπη είναι μια καλή λύση για όταν δεν υπάρχει θήκη ή τσέπη εξωτερική στο μπουφάν (στον θώρακα) Επειδη ειμαι σχεδόν βέβαιος πως απο τη στιγμή που θα το "καρφιτσωσω" στο λουράκι του σακιδιου, η στιγμή που θα το χαρώ ειναι πολυ κοντα, σκέφτηκα οτι η θήκη θα επιδεχοταν πατεντας. Αυτο για το μικρομεγαφωνο δεν το ήξερα οτι παίζει, καλο ακούγεται. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 5, 2014 Στον θορακα μι βάζετε τίποτα ,πολύ μεγάλη πιθανοτιτα να σπάσετε πλεβρα και αλλά χειρότερα στο πέσιμο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted March 31, 2014 Καλησπερα!!Ερωτηση για pmr Midland M48 plus.Εχοντας διαβασει οσο πιο πολυ μπορουσα τη συζητηση μαλλον καταληγω στην αγορα τους αλλα και μια δευτερη γνωμη-πληροφορια θα ηταν χρησιμη...το σετ με φορτιστη και 2 hands free στα 60 ευρω. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted March 31, 2014 Hλια,εκλαμβανω το like στο πιο πανω post ως...go get them!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 31, 2014 Καλά είναι Χρηστο. Ριξε μια ματιά και σε μικρότερης εμβέλειας midland 5-6 km διότι είναι πιο μικρά σε μέγεθος και η απόδοση τους είναι σχεδόν η ίδια. Αν σε κόβει το βουνό στη μέση τι 5κμ τι 10κμ επικοινωνία δε θαχεις. Αν δεν σε προβληματίζει ο όγκος ορμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 1, 2014 Μπορεί κάποιος γνώστης να με πει αν έχω τη δυνατότητα να μιλήσω - ακούσω στο 8/20 με το PMR της φωτογραφίας? Η εντύπωσή μου είναι ότι δεν υποστηρίζει υποκανάλια (CTSS είναι τα υποκανάλια?). Επισυνάπτω και το manual σε .pdf Binatone MR 200 English Manual.pdf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 1, 2014 Το manual πάντως δεν αναφέρει πουθενά υπότονους. Αν όντως δεν έχει, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα άλλα pmr του συλλόγου. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted April 1, 2014 Και γω που έριξα μια ματιά στα reviews το ίδιο διαπίστωσα καθώς ακόμα ότι έχει πολύ μικρή εμβέλεια 3κμ και πολύ μικρή αυτονομία. Μοντέλο 2003. Μα καλά που το βρήκες?Δεν υπάρχει φυσικά διαθέσιμο πλέον πουθενά. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 1, 2014 Το χρησιμοποιούσαμε για λίγο καιρό σε εργοτάξιο και μου (ξ)έμεινε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 1, 2014 Χωρίς υπότονο θα μπορείς να ακούς τον σύλλογο, αλλά οι άλλοι δεν θα μπορούν να σε ακούν. Οι εμβέλειες είναι πολύ σχετικό πράγμα όπως έχουμε ξαναπεί. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted May 12, 2014 Μεγάλη προσοχή σε όσους κατέχουν ασύρματους εκτος pmr www.xanthipress.gr/to-reportaz-apo-ti-diki-tou-diefthinti-tou-xanthipress-gr-s-kouloglou-ke-m-voitsidis-martires-iperaspisis/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted May 13, 2014 Καλά, η αστυνομία δεν υποτίθεται πως έχει TETRA που είναι και κρυπτογραφημένο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 13, 2014 Το TETRA είναι δίκτυο και δεν πιάνει παντού, για αυτό και χρησιμοποιούν ακόμα κάποιες συχνότητες που είναι ανοιχτές. Συνήθως βέβαια θα είναι ελάσσονος σημασίας επικοινωνίες, π.χ. τροχονόμοι στον Πειραιά κλπ, αλλά και πάλι αν βρουν πάνω σου ασύρματο με συχνότητες τους θα έχεις χοντρά, ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ, μπλεξίματα. 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites