MakisM 3,965 Report post Posted December 31, 2006 Για Cobra μιλαμε η για αλλη μαρκα; Ειχα την εντυπωση οτι ο Κωνσταντινος ειχε αποφασισει να παρει Cobra. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 31, 2006 makis και το vhf ακουει αλλα θελει να μπει χερι για να εχει βημα ανα κυκλο η υποδιαιρεση του κυκλου hz Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 31, 2006 Για Cobra μιλαμε η για αλλη μαρκα; Ειχα την εντυπωση οτι ο Κωνσταντινος ειχε αποφασισει να παρει CobraΓια το Cobra μιλάμε Μάκη. MR HH 200 Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 31, 2006 Δαμιανέ cobra πήρα αλλά άλλο μοντέλο, αυτό -----> http://www.cobra.com/index.php?page=int/mt-950pro-vp_eu&id=1 . και έχω την εντύπωση ότι αυτό που πήρες είναι vhf και θέλει άδεια, δεν είναι pmr. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 31, 2006 Δαμιανέ cobra πήρα αλλά άλλο μοντέλο, αυτό -----> http://www.cobra.com/index.php?page=int/mt-950pro-vp_eu&id=1 . και έχω την εντύπωση ότι αυτό που πήρες είναι vhf και θέλει άδεια, δεν είναι pmr. Φιλικά, KonstantinosV Δηλαδή αυτό δεν είναι pmr? Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 31, 2006 Όχι Δαμιανέ είναι vhf για marine use, κάθε ένας που ασχολείται με σκάφη οφείλει να έχει κάτι τέτοιο. Το pmr έχει ισχύ εξόδου 0,5 watt ενώ το δικό σου φτάνει στα 2 watts. Κάθετι πάνω από 0,5 watt θέλει άδεια. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 31, 2006 Όχι Δαμιανέ είναι vhf για marine use, κάθε ένας που ασχολείται με σκάφη οφείλει να έχει κάτι τέτοιο. Το pmr έχει ισχύ εξόδου 0,5 watt ενώ το δικό σου φτάνει στα 2 watts. Κάθετι πάνω από 0,5 watt θέλει άδεια.Φιλικά, KonstantinosV Αν είναι έτσι, δε θα το παραλάβω! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 1, 2007 Επι πλεον, δεν "ακουει" τις ιδιες συχνοτητες με τα PMR Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 1, 2007 Επι πλεον, δεν "ακουει" τις ιδιες συχνοτητες με τα PMR Εντάξει Μάκη, ευχαριστώ. Η παραγγελία μου, είχε δοθεί την Παρασκευή με αντικαταβολή. Χτες το βράδυ τους έστειλα email με ανάκληση της παραγγελίας και αύριο first thing in the morning θα τους πάρω και τηλέφωνο. Η διαπίστωση πάντως οτι το shop21 είναι ακριβότερο απο την αγορά ισχύει.Χρόνια πολλά πάλι και ελπίζω οτι πήρες το sms που σου έστειλα στο kaprun. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 1, 2007 Ευχαριστω, το SMS εσυ το εστειλες, εγω κινητο μαζι μου δεν πηρα! Δεν το ελαβα, ουτε εκ των υστερων. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 13, 2007 Κων/νε σε λίγες μέρες που θα παραλάβω το καινουριο μου pmr (ίδιο με το δικό σου) και το δοκιμάσω θα σου απαντήσω. Οδυσσέα όλα καλά με την μπαταρία...συνήλθε? Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 13, 2007 Οδυσσέα όλα καλά με την μπαταρία...συνήλθε? Οδυσσέας ακούει και πάλι! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted January 16, 2007 Οδυσσέα όλα καλά με την μπαταρία...συνήλθε? Φιλικά, KonstantinosV Όλα καλά Κων/νε τώρα!! Τελικά το πρόβλημα δείχνει να ήταν το οτι η μπαταρία ήταν αφόρτιστη. Αλλά δεν θα πειστώ αν δεν το δοκιμάσω στο βουνό ! Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted February 12, 2007 με ρωτησες στο βουνο για το pmr ειναι αρκετα χρησιμο και μαλλον πρεπει να φροντισω να προμηθευτω ενα ζευγος. ερ .. sorry για την ασχετοσυνη .. αλλα what is a pmr ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 12, 2007 Personal Mobile Radio. Walkie Talkie με 8 καναλια και 40 υποκαναλα, απο 30 μεχρι 100Ε το ζευγος (νομιμα χωρις αδεια και στην Ελλαδα). Τα χρησιμοποιουμε πολλοι στο βουνο, το Snowclub ειναι στο 8/20. Αν εχεις PMR, μολις φτασεις στο βουνο το ανοιγεις στο 8/20 και λες: "Απο Snowclub κανεις; Απο Snowclub; Zermatt στη συχνοτητα..." Και αυτοματως (στον Παρνασσο τουλαχιστον, στην Β. Ελλαδα παιδια; ) εχεις παρεα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted February 12, 2007 Personal Mobile Radio. Walkie Talkie με 8 καναλια και 40 υποκαναλα, απο 30 μεχρι 100Ε το ζευγος (νομιμα χωρις αδεια και στην Ελλαδα). Τα χρησιμοποιουμε πολλοι στο βουνο, το Snowclub ειναι στο 8/20. Αν εχεις PMR, μολις φτασεις στο βουνο το ανοιγεις στο 8/20 και λες: "Απο Snowclub κανεις; Απο Snowclub; Zermatt στη συχνοτητα..." Και αυτοματως (στον Παρνασσο τουλαχιστον, στην Β. Ελλαδα παιδια; ) εχεις παρεα Φιλικα ΜακηςΜ αχετο με το τοπικ ... αλλα ... - τι εμβελεια εχουν - θελουν οπτικη επαφη? πιανουν αν υπαρχει βουνο στη μεση (πχ Σελι-Αρσουμπασι, Καιμακ-Κρεμαση, Φαλακρο, Βασιλω) - υπαρχουν πολλες μαρκες - απο που τα προμηθευεσαι Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 13, 2007 Ριξε μια ματια εδω: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=5609&st=0 Μετα κανε ποστ απο κατω για να μεταφερω τα off topic εκει. Φιλικα ΜακηςΜ Αυτο το λινκ ειναι για το thread εδω. Τα τελευταια ποστ ειναι μεταφορα σαν off topic αλλου thread The Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted February 13, 2007 Εχω ένα midland με 8 κανάλια χωρίς υπότονους, μπορώ να επικοινωνισω με τη συχνότητα του SnowClub.gr (8/20 μάλλον??) Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted February 13, 2007 yap αρκέι να το έχεις δυνατά για να το ακούς Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted February 13, 2007 Thxs, θα το χρησιμοποιήσω αύριο. Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 13, 2007 Αν δεν έχεις υπότονους, εσύ θα ακούς τα πάντα, αλλά δεν θα μπορούν να σε ακούν. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 13, 2007 Νομίζω πως ο Χρήστος έχει δίκιο. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted February 13, 2007 Μιας και ήρθαν επιτέλους τα χιόνια και το θέμα επανέρχεται καλή γκάμα και τιμές βρήκα εδώ. http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=361 Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 13, 2007 Εξαιρετικο μαγαζι! Απο κει πηρα το δευτερο ζευγαρι Cobra 525 που εχω. Αποστελλει σε ολη την Ελλαδα. Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση σαν επαγγελματιας. Ειναι και στη Λεβαδεια Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted February 13, 2007 Εξαιρετικο μαγαζι! Απο κει πηρα το δευτερο ζευγαρι Cobra 525 που εχω. Αποστελλει σε ολη την Ελλαδα. Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση σαν επαγγελματιας. Ειναι και στη ΛεβαδειαΚαι βλέπει και με θετικό μάτι έκπτωση για τον σύλλογο. Αν οργανωθούμε κι από την μεριά μας μπορεί να πετύχουμε κάτι καλό για τα παιδιά που ενδιαφέρονται. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites