Nickel 76 Report post Posted April 13, 2007 Tελευταια ενημερωση... Σε κρισιμη μεν αλλα σταθερη κατασταση. Σημερα το πρωι θα γινει ενημερωση στους συγγενεις του απο τους γιατρους για την πορεια της υγειας του αρα το μεσημερακι θα εχουμε περαιτερω νεα. Λιγα πραγματα για το ατυχημα του: Εγινε στις στροφες του Μπραλου με το αμαξι αντικαταστασης που του εδωσε το συνεργειο ενα citroen. Ξεφυγε απο τη πορεια του και επεσε στο γκρεμο 1 μετρο πριν ξεκινησει η μπαριερα :/ xxxxxxxxxxxxxxxx Οι εκδοχες ειναι ειτε οτι δε φορουσε ζωνη και ειναι ισως το μοναδικο στυλ ατυχηματος που δε πρεπει να φορας και εκτοξευθηκε απο το παρπριζ στη πρωτη συγκρουση ειτε οτι εαν τελικα εκανε πορεια στον αερα τα 200 μετρα αυτα να ανοιξε τη πορτα και να..... πηδηξε Oπως και να εχει εκανε το DROP της ζωης του. "Κατσε κατω απο τη μπαρα" φιλε, ειμαστε ολοι μαζι σου. Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted April 13, 2007 enimeroste an xreiastei aima o vagelis xana giati ki egw tha pigena simera alla diavasa gia yperkalipsi opote eimai stand by. epeidi omws den tha eimai online simera eidopoiiste me mesw kinitou. to exei o kwstas apo to D.S. ------ zitaw poly sygnwmi gia ta greeklish alla ksafnika mu xalasan ta ellinika IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted April 13, 2007 Σιδερένιος Βαγγελή Χτές γύρισα από Λιβαδεια και πέρασα από το ίδιο σημείο.......... Λόγω χρόνιας θεραπευτικής αγωγής δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω αίμα. Παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted April 13, 2007 Kαλά εγώ στον κόσμο μου .......Σήμερα το πρωί πήρα χαμπάρι τι έγινε......Είμαι και εγώ σε αναμονή αν χρειαστεί έχω 5 νοσοκομεία δίπλα.... ΚΡΑΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ........... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
estenough 91 Report post Posted April 13, 2007 τώρα το είδα και εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρωση. δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω αίμα (δίνω για συγγενή ενός φίλου την δευτέρα) ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΡΑΤΑ.. ΜΠΟΡΕΙΣ.. Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,368 Report post Posted April 13, 2007 Καταρχήν ευχαριστούμε θερμά όσους έδειξαν με τον πιό ανθρώπινο τρόπο το ενδιαφέρον τους σε ένα φίλο για πολλούς και συνάνθρωπό μας για τους περισσότερους. Ευχόμαστε το καλύτερο στη δύσκολη αυτή στιγμή που βρίσκεται ο Βαγγέλης και κουράγιο στην οικογένειά του. Από πέρυσι ο φίλος Αριστοτέλης (arma) Μακρής είχε προτείνει στον σύλλογο την δημιουργία μιας Τράπεζας αίματος και μάλιστα πριν λίγο καιρό υπενθύμισε την σπουδαιότητα μιας τέτοιας κίνησης του συλλόγου. Τα έφερε έτσι ο καιρός και να που με λύπη βρεθήκαμε αντιμέτωποι σε κάτι που φάνταζε μακρινό και αδικαιολόγητα μικρότερης σημασίας από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του συλλόγου μας. Το ευτύχημα είναι οτι η δική σας συμπόνοια, ενδιαφέρον, και κινητοποίηση -για μερικούς για κάποιον που μπορεί και να μην έχετε δει ποτέ- ήταν άμεσα και προς το παρόν ο φίλος Βαγγέλης έχει καλύψει τις ανάγκες για αίμα. Το περιστατικό αυτό ταρακούνησε τις προτεραιότητές μας σαν ΔΣ και την εθελοτυφλία σε κάτι που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται οτι θα του τύχει, με συνέπεια να προχωρήσουμε άμεσα σε δημιουργία μιας τράπεζας αίματος του συλλόγου. Παρακαλούμε όσοι δεν δώσατε αίμα εχθές να δώσετε σήμερα για την τράπεζα αίματος του συλλόγου, είτε χρειαστεί για τον Βαγγέλη είτε για ω μη γέννητω σε κάποιον άλλον. Η τράπεζα αίματος ανοίξε στο: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ (ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ) Μεσογείων 154 Χολαργός 11527 τηλ. 210-7768000 Μπορείτε να δώσετε αίμα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο δηλώνοντας: 1) Οτι είναι για την τράπεζα αίματος του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας 2) η οποία άνοιξε στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Όταν δώσετε αίμα παρακαλούμε ενημερώστε με ΠΜ στο ΣΤΧ ή email στο info@snowclub.gr το όνομά σας και ημερομηνία αιμοδοσίας για να γνωρίζουμε τί απόθεμα έχουμε. Ευχαριστούμε θερμά όλους σας. ΕΣΤΧ Share this post Link to post Share on other sites
kelly 0 Report post Posted April 13, 2007 οταν παμε για να δωσουμε για την τραπεζα αιματος μπορουμε να βγαλουμε και καρτα αιμοδοτη εφοσον δεν παει για συγκεκριμενο ασθενη? αν δε δωσουμε σημερα υπάρχει προβλημα αν παει κάποιος απο δευτερα? σας ευχαριστώ κέλλυ βασιλακοπούλου Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted April 13, 2007 @kelly Ναι, μπορεί όποιος δώσει αίμα να βγάλει και κάρτα αιμοδότη ασχέτως για το που προορίζεται το αίμα (τράπεζα ή ασθενή). Μπορείτε να δίνετε αίμα όποτε θέλετε, περισσότερες πληροφορίες για οργανωμένες αιμοδοσίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted April 13, 2007 Η τράπεζα αίματος ανοίξε στο: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ (ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ) Μεσογείων 154 Χολαργός 11527 τηλ. 210-7768000 Μπορείτε να δώσετε αίμα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο δηλώνοντας: 1) Οτι είναι για την τράπεζα αίματος του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας 2) η οποία άνοιξε στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Όταν δώσετε αίμα παρακαλούμε ενημερώστε με ΠΜ στο ΣΤΧ ή email στο info@snowclub.gr το όνομά σας και ημερομηνία αιμοδοσίας για να γνωρίζουμε τί απόθεμα έχουμε. Ευχαριστούμε θερμά όλους σας. ΕΣΤΧ[/color] Θα προτεινα να μπει αυτη η πληροφορια και σαν sticky ή σαν banner στην πρωτη σελιδα του site ή του φορουμ, ώστε να ειναι διαθεσιμο σε κατασταση εκτακτης αναγκης σε οποιονδηποτε απο εμας, αλλα κ σε συγγενή μας (συζυγοι, γονεις κτλ) που θα χρειαστει να βρει στοιχεια κ δεν θα εχει μεγαλη ανεση χρησης του φορουμ. Μπραβο για την αντιδραση του ΣΤΧ – Μεγαλυτερο μπραβο για την ειλικρινη Ανθρωπιά που δειχνουν οι φιλοι χιονοδρομοι, γνωστοι-αγνωστοι!! Μετα απο το δυσαρεστο αυτο γεγονος -κ όπως περιγραφεται παραπανω- ότι στραβο κ ισιο μας e-διχαζει κατα καιρους σαν προσωπικοτητες, δειχνει πως μας απλωνει την Συλλογικη Αγκαλια ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ Υποστηριξης σε καταστασεις τετοιες, επιβεβαιωνοντας την ευγενη αμυλα που οριζει το ορεινο σπορ που αγαπαμε. Πολύ δυνατα τα συναισθηματα που νιωθουμε ολοι για τον Βαγγελη αλλα κ για το οποιο αχρειαστο ενδεχομενο παρομοιου συμβαντος σε αλλον φιλο κ μη..φτου-φτου! Γρηγορα σιδερενιος κ γρηγορα στις αγκαλιες των αγαπημενων σου! Σημ. Ανθρωποι σαν τα μελη του snowclub που βρισκονται συχνα σε μεγαλα σχετικα υψομετρα εχουν αναπτυξει πλουσιοτερο -σε ερυθρα αιμοσφαιρια- αιμα απο τον μεσο κατοικο του επιπεδου θαλασσας κ αυτό «προσθετει πολλα οκτανια» στον οργανισμο του υποψηφιου ληπτη! Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted April 13, 2007 Και κάτι που βρήκα ψάχνοντας για να καθησυχάσει κάποιους που δεν το έχουν ξανακάνει και ισως φοβούνται ή είναι διστακτικοί. 80 "Ο όγκος του αίματος που λαμβάνεται είναι μόνο το 1/20 του συνολικού όγκου αίματος του ανθρώπου. Η αναπλήρωση του χαμένου όγκου γίνεται σε 10 μόνο λεπτά, ενώ ο όγκος του πλάσματος αποκαθίσταται σε 12 ώρες και τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε 1 μήνα περίπου. Εξάλλου, η αιμοδοσία είναι και ωφέλιμη για τον οργανισμό κάθε υγιούς δότη, διότι κινητοποιείται ο μυελός των οστών του, για την παραγωγή νέων κυττάρων αίματος. Παράλληλα μόνο 5% των ατόμων που θα μπορούσαν να είναι αιμοδότες, δίνουν αίμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι δυστυχώς σε πολλές χώρες παρουσιάζονται ελλείψεις αίματος. Το πρόβλημα γίνεται ιδιαίτερα οξύ όταν υπάρχουν διακοπές και κατά το καλοκαίρι." Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 13, 2007 Θα προτεινα να μπει αυτη η πληροφορια και σαν sticky ή σαν banner στην πρωτη σελιδα του site ή του φορουμ, ώστε να ειναι διαθεσιμο σε κατασταση εκτακτης αναγκης σε οποιονδηποτε απο εμας, αλλα κ σε συγγενή μας (συζυγοι, γονεις κτλ) που θα χρειαστει να βρει στοιχεια κ δεν θα εχει μεγαλη ανεση χρησης του φορουμ. Συμφωνώ κι εγώ και σίγουρα κι όλο το ΔΣ, οπότε Κωστή θα το κάνουμε! Πραγματικά, το παρακολουθώ όλο αυτό, όπως όλοι μας και δεν ξέρω τί να πρωτοπώ...απλά, καλή τύχη και δύναμη στον Βαγγέλη, κουράγιο και υπομονή στους δικούς του, ευχαριστώ σε όλους που σκύψατε με συγκίνηση και ανθρωπιά για τον άνθρωπό μας... Ας προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου..κι ας είναι το μήνυμα: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 13, 2007 Συμφωνώ και εγώ με τη θετική και άμεση ενεργοποίηση όλων και είναι λυπηρό αλλά και ευχάριστο συνάμα να βοηθάμε ένα δικό μας άνθρωπο κι ας μην τον γνωρίζουμε προσωπικά... Επίσης μπορούμε και αξίζει να προσπαθήσουμε να οργανώσουμε αιμοδοσία τον ερχόμενο χειμώνα με τη βοήθεια του Ε.Σ.Υ. σε κάποια χ/κ, ώστε να παρακινηθεί κι ο υπόλοιπος κόσμος. Θέλω το θέμα να γίνει sticky, αλλά και συνείδηση όλων ότι εκτός από το hobby μας οι χιονοδρόμοι είμαστε και άνθρωποι που προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 13, 2007 Είναι πολύ συγκινητικές όλες οι παραπάνω σκέψεις. Στην παρούσα φάση ας επικεντρώσουμε την σκέψη μας και τις προσευχές μας στον Βαγγέλη που τόσο το έχει ανάγκη. Ο Θεός ας τον βοηθήσει σε αυτήν την τόσο δύσκολη φάση της ζωής του. Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,368 Report post Posted April 13, 2007 "Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση και την ευαισθησία που δείξατε σχετικά με το ατύχημα του αδερφού μου. Να είστε όλοι καλά και ας ελπίσουμε να το ξεπεράσει γρήγορα. Με εκτίμηση Μανόλης Μελιδονιώτης" Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 13, 2007 Βαγγέλη περαστικά! Πολλές ευχές για γρήγορη ανάρωση και καλή δύναμη σε σένα, το Σταύρο και την υπόλοιπη οικογένεια για να ξεπεράσετε αυτή τη δυσκολία. Ο Θεός μαζί σας και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά! Φιλικά, Ρούλα. "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 13, 2007 H απογευματινη ενημερωση δεν εχει να αλλαξει τιποτα. Τη Κυριακή θα έχουμε νεώτερα. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 13, 2007 περιμενουμε με αγωνια για οτι νεοτερο... οποιος εχει καποιο νεοτερο σχετικα με την πορεια της υγειας του Βαγγελη ας το ποσταρει εδω.. Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted April 13, 2007 Να μην γίνομαι κουραστικός, +1 Το αίμα μάλλον θα πάει κάπου αλλού,αφού οι ανάγκες καλύφθηκαν.. Άργησα κ λίγο.. :/ Με τη σειρά μου εύχομαι πραγματικά ολόψυχα όλα να πάνε καλά, να γυρίσει σώος κ πάλι στην οικογένεια του κ το συμβάν να αποτελέσει απλά κ μόνο ανάμνηση.. ..Δύναμη....Κράτα γερά.. Αναμένουμε οτιδήποτε νεότερο κ προσμένουμε οτιδήποτε θετικότερο.. Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted April 13, 2007 τις πιο θετικές ευχές μου στον Βαγγέλη μας και την οικογένειά του χαιρετίζω την απόφαση της δημιουργίας τράπεζας αίματος του Συλλόγου μας λόγω χρόνιας φαρμακοληψίας δεν μπορώ να δώσω αίμα.... αν μπορούσα θα είχα ήδη δώσει... ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted April 14, 2007 Βαγγέλη ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!! Ας το δούμε σαν μια δοκιμασία (δική σου και της οικογενείας σου) σε αυτό το παιχνίδι που τόσο αγαπάς και λέγεται ΖΩΗ. Έχω την ΠΙΣΤΗ - ΕΛΠΙΔΑ ότι αργά ή γρήγορα , εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσεις κι αυτή την τόσο δύσκολη δοκιμασία γιατί απλά είσαι ... ΩΡΑΙΟΣ, και ανυπομονούμε να έλθει η στιγμή που όλα αυτά θα βρίσκονται πίσω μας σαν μια "δύσκολη" εμπειρία . Σε αγαπούμε και σε περιμένουμε Πάνος Υ.Σ. Παρεδόθησαν 2 φιάλες αίμα από Αιμοδοσία Βόλου στο Νοσοκομείο Λαμίας για τον Βαγγέλη Μελιδονιώτη. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 14, 2007 Να ενημερώσω οτι οσες φιαλες δε χρησιμοποιηθουν θα γυρισουν στη τραπεζα αιματος του Συλλογου. Προς το παρον θα μεινουν στη διαθεση του Βαγγελη που εχει αναγκη καθημερινα. Αυριο θα εχουμε ενημερωση για την εξελιξη της καταστασης του. Share this post Link to post Share on other sites
NIKOSXALKIDA 0 Report post Posted April 14, 2007 Θετικότατη εξέλιξη έχει η κατάσταση υγείας του Βαγγέλη! Συγγενικό του πρόσωπο μου μίλησε για ολική ανατρόπη σε όλα τα χτυπήματα και επαναφόρα του απο την καταστόλη πιθανόν την τετάρτη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου όλους όσους συνεισέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο και να πω οτι η όλη κινητοποίηση ήταν τουλάχιστον συγκινητική! Απο την ώρα της κοινοποίησης του συμβάντος μέχρι και σήμερα εχω δεχθεί αμέτρητα τηλέφωνα για προσφορα αίματος απο μέλη του συλλόγου αλλα και απο ανθρώπους που εμαθαν την ανάγκη για αίμα απο κάποιον γνωστό τους. Εύχομαι, ο φίλος Βαγελης, να αναρρωσει πλήρως και να είναι κοντά μας το συντομότερο δυνατό Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 14, 2007 Θετικότατη εξέλιξη έχει η κατάσταση υγείας του Βαγγέλη! Συγγενικό του πρόσωπο μου μίλησε για ολική ανατρόπη σε όλα τα χτυπήματα και επαναφόρα του απο την καταστόλη πιθανόν την τετάρτη. Μ Π Ρ Α Β Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτα ειναι νεα !!!!!! Τωρα χρειαζεται περισσοτερη θετικη σκεψη απο ολους μας ,για γρηγορη αναρρωση ,και για να τον εχουμε γρηγορα κοντα μας Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted April 15, 2007 Από χθές Σάββατο 14 4 07 , ο φίλος μας ο "ανατροπέας" ξανά μας αιφνιδίασε, ευχάριστα αυτή την φορά, κάνοντας την ανατροπή της κατάστασης . Ξέφυγε απο τον "κατήφορο" , μπήκε στο "ισάδι", και ετοιμάζεται για τον "ανήφορο". Το σώμα του φαίνεται ... "είχε ή και έλαβε" αρκετή "θετική ενέργεια"... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted April 15, 2007 Μπραβο ρε Βαγγελη, αντε και γρηγορα να μαθουμε νεα απο "πρωτο" χερι-))))) Share this post Link to post Share on other sites