mil 8,774 Report post Posted April 19, 2007 Είναι απίστευτο το πόσο μπορείς να επηρεαστείς για κάποιον που δεν γνωρίζεις, μόνο και μόνο επειδή μοιράζεστε το ίδιο πάθος (σκι) και το ίδιο φόρουμ. Και επειδή από τα γραφόμενα του έχεις ήδη σχηματίσει μία γνώμη, νομίζεις ότι τον άλλον τον ξέρεις καιρό και ειδικά όταν συμβαίνουν κάποια δύσκολα περιστατικά να αγωνιάς και να τον έχεις στο μυαλό σου. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, πολλές φορές μπαίνω στο φόρουμ μόνο και μόνο ελπίζοντας να δω κάποιο ευχάριστο νέο. Μακάρι να δούμε το συντομότερο δυνατόν θετικά νέα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του άτυχου φίλου μας. Το μόνο που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι υπομονή και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους, γιατί συνήθως χρειάζεται κάποιος χρόνος. Οι θερμότερες ευχές μας είναι μαζί του κι ας μην το ξέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 19, 2007 κανα νεοτερο ρε παιδια??????????? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted April 19, 2007 Ηλία, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Παραμένει σοβαρή η κατάσταση όπως ξέραμε μέχρι τώρα. Share this post Link to post Share on other sites
cadm8 1 Report post Posted April 20, 2007 Και εγώ έλειπα και όταν γύρισα και το διάβασα, ένιωσα ότι κάτι κακό έγινε σ'ένα πολύ κοντινό μας άνθρωπο, άσχετα που δε γνωριζόμαστε από κοντά. Όπως έγραψε και ο mil οι ευχές μας είναι μαζί του και ας μην το ξέρει Share this post Link to post Share on other sites
nitsa 0 Report post Posted April 22, 2007 Μόλις σήμερα έμαθα την ύπαρξη του FORUM αυτού και βλέποντας την αγωνιά σας για ένα φίλο που άλλοι γνωρίσατε στις χιονοδρομικές πίστες ή μέσο του forum τα νεοτέρα για την κατάσταση του αγαπημένου μου ξαδέλφου Βαγγέλη ,επιστέφοντας από την επίσκεψη που του έκαναν ο σύζυγος μου και ο πατέρας μου στην Κρήτη καθώς ο μισός είναι ΚΡΗΤΙΚΟΣ η κατάσταση του είναι : Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη με προοπτική στις επόμενες ήμερες για το καλύτερο ,είδη σήμερα το μεσημέρι έχουν ελαττώσει την καταστολή για να μπορέσουν αύριο να γίνει μαγνητική εξέταση (θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα μόλις τα έχουμε) δείχνει σημάδια επικοινωνίας με το περιβάλλον του. Τέλος σε όλους σας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφέρον σας και την προσφορά για αίμα στον αγαπημένο μας εξάδελφο . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΟΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΜΑ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΛΕΒΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ AΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΟ Βαγγέλη ευχές για γρήγορη ανάρρωση Νίτσα Στιβακτάκη Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 23, 2007 Yesssss!!!! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted April 25, 2007 Πριν από λίγο καιρό έγινε το ατύχημα... τρέξαμε όλοι για αίμα (εγώ μέχρι να το πάρω χαμπάρι είχε καλυφθεί η απαιτούμενη ποσότητα) διμιουργήθηκε η τράπεζα .... αλλά νεότερα δεν είχαμε.... Τι γίνεται τελικά...??? Καθόλου νέα στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι και καλά νέα.... γιατί τα κακά γίνονται αμέσως γνωστά.... Το λέω γιατί πάω να δώσω τώρα αίμα για έναν γνωστό που το έχει ανάγκη και το θυμήθηκα.... Ελπίζω πάντως να είναι καλά.... Φιλικά Θοδωρής... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted April 26, 2007 O φίλος μας πάει καλύτερα ... Share this post Link to post Share on other sites
kgeorgit 0 Report post Posted April 26, 2007 O φίλος μας πάει καλύτερα ...Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Προσωπικά δεν τον γνωρίζω, αλλά χαίρομαι πολύ για την βελτίωση της κατάστασης του. Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 26, 2007 Εκκληση προς τους γιατρούς του νοσ/μείου Λαμίας. Γιατροί, κάντε τα αδύνατα-δυνατά,χρειαζόμαστε τον Βαγγέλη ξανά στις πλαγιές. Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
NIKOSXALKIDA 0 Report post Posted April 26, 2007 Με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι ο φιλος μας επανήλθε απο την καταστολη και επικοινωνεί κανονικά με το περιβαλον. Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 26, 2007 Αυτό είναι πάρα πάρα πολύ ευχάριστο! Δόξα σοι ο Θεός! Ευχαριστούμε για το καλό νέο!!! Άντε και γρήγορη ανάρρωση Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted April 26, 2007 Μπράβο ρε Βαγγέλη...έτσι γερά !!!!!!!! 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted April 26, 2007 Ο δρόμος είναι μακρύς, τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν, υπομονή και επιμονή, η ανακούφιση όλων μας είναι μεγάλη, είμαστε όμως ακόμα στην αρχή απ'ότι καταλαβαίνω! Καλή συνέχεια! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 27, 2007 Ήμουν σίγουρη Βαγγέλη... ''γκόου φορ ιτ''!!! "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted April 27, 2007 Πολύ ευχάριστα νέα πρωί πρωί. Μπράβο. Περαστικά και καλή ανάρρωση! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 27, 2007 Ευχαριστούμε για τα ευχάριστα νέα και ευχόμαστε καλή δύναμη για την συνέχεια στο Βαγγέλη. "Η αρχή είναι το ήμισι του παντώς" There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kgeorgit 0 Report post Posted April 27, 2007 Και με τα νέα αυτά, τα πρώτα της ημέρας, το σαββατοκύριακο "ανοίγει" ευχάριστα. Ταχεία ανάρρωση λοιπόν και γρήγορα πίσω στην οικογένειά σου Βαγγέλη. Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted April 27, 2007 Πολύ ευχάριστα νέα! Εύχομαι ταχεία ανάρρωση, γρήγορη επιστροφή στην οικογένειά του και στα βουνά! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 27, 2007 Πολυ ευχαριστα νεα Μπραβο Βαγγελη τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 27, 2007 Τα πιο Ωραια νεα !!!!!!! Μπραβο παντα γερος... Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 27, 2007 Γερά Γερά Βαγγέλη στα Βουνά!!! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted April 27, 2007 Μπραβο Βαγγελη! Κι εγω -αν και αργα- μολις τωρα το διαβασα και θελω να ευχηθω ταχεια αναρρωση, τα δυσκολα περασαν. Αντε γιατι θα πιαστεις εκει μεσα... IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted April 28, 2007 Μπράβο ρε Βαγγέλη... άντε και με το καλό να βγεις από το νοσοκομείο γερός και δυνατός!!! ε.// Share this post Link to post Share on other sites