TiLT 0 Report post #101 Posted October 14, 2007 ποτε θα ξαναδουμε τετοια πουδρα;;; και τετοιες τουμπες... τα μπαντιτ γινοντουσαν υποβρυχια Quote μπορώ και χωρίς ... Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post #102 Posted October 15, 2007 Επικά faceplants !!!!! Φάση να στουκάρουμε σε θαμμένα δέντρα και να ψάχνουμε τα πέδιλα μετά Ήταν η εποχή που είχαν πρωτοβγεί στις βιτρίνες του St.Anton τα Metron ως next year's model. Εντάξει,μας είχαν κινήσει το ενδιαφέρον δεν μπορώ να πω.Όμως για τέτοιες επικές πούδρες που είχαμε πετύχει εκείνες τις ημέρες,χμμ...das war nicht genug,όλοι μας θα θέλαμε κάτι σε πιο XXL. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post #103 Posted October 15, 2007 ποτε θα ξαναδουμε τετοια πουδρα;;; και τετοιες τουμπες... τα μπαντιτ γινοντουσαν υποβρυχια Φέτος... Και στην Ελλάδα και στις Άλπεις... Καλά στις Άλπεις η παρέα μου έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας πούδρας και μάλιστα όχι μια μέρα αλλά σχεδόν όλη την εβδομάδα που πηγαίνουμε... Είμαστε πλέον τόσο αισιόδοξοι....και τυχεροί, που παίρνουμε μαζί μας μόνο fat σκι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TiLT 0 Report post #104 Posted October 15, 2007 Φέτος... Και στην Ελλάδα και στις Άλπεις... Καλά στις Άλπεις η παρέα μου έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας πούδρας και μάλιστα όχι μια μέρα αλλά σχεδόν όλη την εβδομάδα που πηγαίνουμε... Είμαστε πλέον τόσο αισιόδοξοι....και τυχεροί, που παίρνουμε μαζί μας μόνο fat σκι... 80 που θα πατε φετος και ποτε;;; μιλα για να κανονισω την πορεια μου Quote μπορώ και χωρίς ... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post #105 Posted October 16, 2007 που θα πατε φετος και ποτε;;; μιλα για να κανονισω την πορεια μου Θα σου πω όταν αποφασίσουμε οριστικά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post #106 Posted January 21, 2008 Είδα σημαντικότατη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα με την αλλαγή των σκι από Stockli σε Atomic Metron 9. Τα πρώτα πιθανόν να είναι καλά για πολύ καλούς χιονοδρόμους και ήταν μεγάλο λάθος η αγορά τους για το επίπεδο που βρίσκομαι σήμερα, τα 2α όμως στρίβουν με τη σκέψη όπως είπε ο Πάνος και με βοήθησαν σημαντικά σε όλους τους τομείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια που πήρα από όλους σας μέσα από αυτό το post. C. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nEwPlaYeR 0 Report post #107 Posted January 21, 2008 εγω που θελω τα stockli cross lazer,ειναι καλα πεδιλα ? και carve και αλματακια και off-pista παω....τι μου προτεινετε? Ειναι τα πρωτα μου ski!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post #108 Posted January 21, 2008 εγω που θελω τα stockli cross lazer,ειναι καλα πεδιλα ? και carve και αλματακια και off-pista παω....τι μου προτεινετε? Ειναι τα πρωτα μου ski!! Σου προτεινουμε να μας πεις πρωτα καναδυο λογια για σενα και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα,νεαρε. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post #109 Posted January 21, 2008 εγω που θελω τα stockli cross lazer,ειναι καλα πεδιλα ? και carve και αλματακια και off-pista παω....τι μου προτεινετε? Ειναι τα πρωτα μου ski!! newplayer μας μπερδεψες λιγο. carve,αλματα,offpiste αλλα δεν έχεις πάρει ακόμα σκι δικά σου. Τα συγκεκριμένα στοκλι κάνουν γι'αυτα που λες και ειναι μια χαρά σκι αλλά είναι για προχωρημένους σκιερ. Εαν είσαι σε χαμηλο επίπεδο μάλλον δε θα σε βοηθήσουν και είναι κρίμα γιατι φτηνά δεν είναι! Τώρα εαν κατάφερες να φτάσεις σε προχωρημένο επίπεδο με νοικιάρικα ή ξέρεις καποιο καλό μαγαζί και σου νοικιάζει σουπερ πεδιλάκια ειναι ελάχιστα αλλα υπάρχουν ή θα μπορουσε να είχες γίνει σουπερ αθλητης εαν κάνεις με τα ταβλακια που νοικιαζουν τα πιο πολλά μαγαζιά ή έχεις υπερεκτιμήσει λίγο το επιπεδό σου. πόσα χρόνια κάνεις σκι, σε πιο χιονοδρομικό κάνεις συνήθως, υψος,βάρος,ηλικία, με τι σκι εχεις κάνει μέχρι τώρα? και το συζητάμε πάλι. Quote Share this post Link to post Share on other sites