Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Aν θες τη γνώμη μου για χαβαλέ και "ανώριμες αποφάσεις οδηγών στο χιόνι" άσε τα λάστιχα που έχεις. Εμένα με τα χιονολάστιχα κρατάει και δεν φεύγει καλά το αμάξι :)

Ανοίγουμε thread ραντεβού στα βουνά να πάρουμε καμία λανθασμένη απόφαση για το σκ? :)

Αμα αφήσω τα "σλίκ" λάστιχα που έχω στο τουτού μου στα 2 πρώτα μέτρα που θα βρούν χιόνι, θα χρεαστώ να βάλω αλυσίδες (μπλιαχ) πότε καφριλίκια τέλος....

Με τα χιονολάστιχα "φεύγει" όποτε του πω εγώ.....

Αντε βρε με πείσατε.....ή αυτή την εβδομάδα ή από εβδομάδα τα αλλάζω.....επιτέλους χειμώνιασε....

Φιλικά

Σπύρος B)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Με ξύνει πολύ το πληκτρολόγιο και αύριο - μεθαύριο θα λείπω ταξίδι οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω από σήμερα.

Πρόεδρε για μάθε αν φάνε καμιά 60-B) αρια πόντους αν θα ανοίξουν εσυ γενικά και μέχρι το βράδυ θα σου πω που αν σιγουρευτώ.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μία πολύ ωραία προσέγγιση από τον φίλο Άρμεν από Ξάνθη εκ Hellasweather

''Κατά τα άλλα το ενδιαφέρον του καιρού συνεχίζεται καθώς διαταραχές θα μας επηρεάζουν την Πέμπτη και το Σ/Κ. Η ΒΑ Ευρώπη προετοιμάζεται να δεκτεί ένα long wave cyclone προς το τέλος της εβδομάδας. Σοβαρή αλλαγή που μας πιάνει και εμάς στις αρχές της εβδομάδας. Η κατάσταση που στήνεται μου θυμίζει μέσα Δεκέμβρη 2005 (17-18/12) μια πεποίθηση ίσως, απλά δεν το έχω ψάξει και πολύ, θα το δω όμως τις προσεχείς

μέρες. Τότε ο Σάκης είχε αναφέρει από τη Δευτέρα με μεγάλη επιτύχια τα χιόνια της Κυριακής. Δείτε και εσείς τα αρχεία στο ιντερνετ. Αν επαληθευεί αυτό το σενάριο τότε τα Β. θα δουν καλά πράματα και σίγουρα

χιόνια στα χαμηλά.

Καλή συνέχεια με τις βροχές σας προσήνεμοι και νότιοι.

Αυτά Ξάνθη 100μ.''

Τέλος να σημειώσω την εντυπωσιακή πτώση πίεσης που θα έχουμε Παρασκευή βράδυ προς Σαββατο πρωί (σ ένα 12ωρο περίπου 10-12mbar) με άμεση συνέπεια του θυελώδεις βοριάδες στο Αιγαίο αλλά και στο Θερμαικό.

Η άχρηστη πληροφορια της ημέρας. Η διαταραχή που λες είναι συνέχεια του τυφώνα που έθαψε το Μεξικό. Θα θάψει και τη Γερμανία τώρα (στο χιόνι). Δες την κίνηση του όλο τον Ατλαντικό

Κρίμα φεύγω ταξίδι και δεν έχω σιγουρέψει ακόμα αν θα είναι κλειστό από αέρα το χκ Παρνασσού τη Κυριακή. Λογικά χιόνι για σκι θα έχει. Τι σκι? Ξέρω γω...πάντως σκι θα είναι...για τους τρελούς

Για Βόρεια δεν ξέρω πόσο αλλα χιόνι θα έχει. Βασιλίτσα Πισοδέρι Καιμάκ αυτά με το πιο πολύ χιόνι. Ίσως κάποιο πάνω από μισό μέτρο

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

για τον δεκεμβρη βλεπετε τιποτα καλο παιδες;

DALTONS POW ROBBERY.....

Για Δεκεμβριο ειναι υπερβολικα νωρις να μιλησει κανεις

Παντως τα χιονια του Σαββατου και της Δευτερας ειναι μπροστα μας .Κατ εμε θετω ως φαβορι την Βασιλιτσα.Τετοιου ειδους χαμηλα ειναι γι αυτην οτι πρεπει.Ομως με προβληματιζει λιγο η ταχυτητα που διερχονται και τα δυο..Αυριο θα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα

Να επαναλαβω κι εγω οτι η φετινη κατασταση και η γενικοτερη κυκλοφορια δεν εχουν καμμια σχεση με την περσινη

Μιχαλη τι λες Βαυαρια και Αυστρια θα βγαλουν γουστα???Πολυ πραμα φαινεται να κατεβαινει

Τι σε νοιάζει ρε Αρη για την επομενη εβδομαδα στην Αυστρια... <_<

κωλόπαιδα

...και να θέλει να κρυφτεί, η χαρά δεν τον αφήνει!!! <_<

Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς...

Βρε, καλώς τους!

Και να σκεφτείς οτι το σχοινί ... το έφερα μόνος! :lol:

Συνεχίζω να σφυρίζω αδιάφορα λοιπόν...

.

.

.

.

.

...έστω για κανα δυο βδομάδες ακόμα! B)

Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς...

Μα αυτοί οι modertors κοιμούνται ρε παιδί μου.

Σβήστε τα προκλητικά με υποννοούμενα μυνήματα για ερωτικές πράξεις χιονοδρόμων σε αλλοδαπές πούδρες από ένα thread που συζητάμε για τον καιρό.

Τα πράγματα είναι απλά:

Τι βάση έχουν τα χιονοδρομίκά σήμερα Πέμπτη?

Προσθέστε σε αυτήν καμπόσους πόντους χιόνι το Σάββατο.

Η αίσθησή μου είναι ότι μιλάμε για σεβαστές ποσότητες χιονιού στα "ΒΔ" χιονοδρομικά + Καρπενήσι και ίσως + Φαλακρό. Η Βασίλο από ότι βλέπω δεν έχει σοβαρή βάση για τα άλλα δεν βρίσκω πληροφορίες ή εικόνες εκτός από τον Παρνασσό. Το πισοδέρι πχ έχει πιάσει κάποια βάση? Το Καιμάκ?

Για την κακοκαιρία που έρχεται το πρόβλημα είναι η αποτομη άνοδος της θερμοκρασίας. Επειδή δεν τα ξέρω τα χαμηλά αυτά μάλλον μέχρι Παρνασσό ότι πέσει θα είναι χιόνι απλά άλλοι το έγραψαν και το αντιγράφω δεν έχω γνώμη και θα είναι σχετικά οριακά.

Η Βασίλο πρέπει να θελει ακόμα 50 πόντους για να έχει χιόνι για σκι και αν και δεν ξέρω αυτά τα χαμηλά λογικά θα το φάει.

Τα 3-5 βαριούνται να αρχίσουν τα κανόνια?

Αλλά και ο Παρνασσός που έχει ήδη κάποιο σοβαρό χιόνι σαν βάση με λίγο ακόμα (που 90% θα φάει 10-20 πόντους) κάποιος υπεύθυνος θα έχει 20 τρελαμένους Κυριακή πρωί να τον απειλούν με μπατόν να ανοίξει κάνα λιφτ ώστε....

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ

Αλλά μάλλον για τα Κελλάρια θα πάρουμε την απάντηση: Κλειστό λόγο αέρα. Φτερόλλακα και 7 ή Δευτέρα λοιπόν

Υ.Σ. Από βδομάδα πάλι τα ίδια.Χιόνια κακοκαιρίες άστα να πάνε.... πότε θα έχει καλό καιρό για speedflying επιτέλους?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

B) Αληθεια ρε παιδια,γιατι το 75% των ΧΚ δεν λειτουργουν οι καμερες προς ενημερωση του κοινου???

Πλακα μας κανουνε,και μετα ζητανε προσελευση κοσμου στα βουνα τους???????? :D:angry:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Actual.bmp

Kαι ο νικητής του διαγωνισμού πρόβλεψης 5-6 μέρες πριν με τέτοιο παλιόκαιρο είναι....κανένας

Το ukmo διάβασε πολύ καλά τον Αζορ και το Ευρο τη διάταξη στην Ευρώπη.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

B) Αληθεια ρε παιδια,γιατι το 75% των ΧΚ δεν λειτουργουν οι καμερες προς ενημερωση του κοινου???

Πλακα μας κανουνε,και μετα ζητανε προσελευση κοσμου στα βουνα τους???????? :D:angry:

75% ? μαλλόν υψηλότερο είναι το ποσοστό.........

Πάντως θεωρώ πως με την έναρξη της λειτουργίας τους θα είναι online οι περισσότερες.

Αυτό το Φαλακρό βάζει τα άντερα του με κάτι τέτοια ντου σαν του Σαββάτου.

Προσοχή πάντως θα έχουμε ραγδαία πτώση πίεσης και θυελώδεις ΒΔ ανέμους.

http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=11711

:lol::lol::lol::lol::)

Η πλάκα είναι ότι από τη Κυριακή είχα γράψει το ανέκδοτο της ημέρας ότι θα είναι η πρόγνωση της ΕΜΥ αλλά ξεπεράσανε και την φαντασία μου

Οι υπάλληλοι που πληρώνουμε με τους φόρους μας :huh:

Πάντως όσο και να το ψάχνω την Κυριακή θα φυσάει πολύ στον Παρνασσό δύσκολα θα κάνουμε σκι στα Κελλάρια

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτό το Φαλακρό βάζει τα άντερα του με κάτι τέτοια ντου σαν του Σαββάτου.

Oντως :huh: Ρε Μιχαλη μηπως να το ξανασκεφτεις και να ερθεις? Η προσκληση ισχυει αν και Φαλακρο οχι μιση αλλα πολλες πλαγιες θα εχουμε για παρτη μας...αρκει να εχεις ορεξη και να περπατησεις :lol:

:lol: Αληθεια ρε παιδια,γιατι το 75% των ΧΚ δεν λειτουργουν οι καμερες προς ενημερωση του κοινου???

Πλακα μας κανουνε,και μετα ζητανε προσελευση κοσμου στα βουνα τους???????? :D:D

Πριν χρόνια (μόλις είχαν πρωτολειτουργήσει) οι κάμερες έδειχναν ακριβώς τη πίστα και μπορούσες να καταλάβεις πόσο χιόνι έχει και το καιρό. Μετά από κακές χρονιές που φοβήθηκε ο κόσμος και δεν ανέβαινε, δείχνουν τοπία ή μέρη της πίστας που δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται.

Πέρσι που η Φλώρινα δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ χιόνι, δυστυχώς χάλασαν πολλά σκι γιατί δήθεν δούλευε η πίστα.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ανεβαίνει κάποιος κάθε Σ/Κ και να μη δίνει μεγάλη σημασία αν έχει ομίχλη ή κακό καιρό. Μπορεί η πίστα να είναι γεμάτη ανεμοσούρια και να μη μπορείς να τρέξεις - δεν πειράζει θα πηγαίνεις σιγά. Μπορεί όμως η πρόβλεψη να είναι για κακοκαιρία και να κάνει εκπληκτικό καιρό. Το σημαντικό για μένα είναι να ανεβαίνω στο βουνό, άλλες φορές θα είναι καλά και άλλες όχι τόσο καλά.

Board.jpg

Όντως ο Παρνασσός πολύ χιόνι δεν θα φάει. Ότι πέσει θα πέσει και με πάρα πολύ αέρα και δεν θα είναι πολύ. Αυτές οι κακοκαιρίες πιάνουν Καρπενήσι Φαλακρό Βασιλίτσα. Καλή διασκέδαση Γρηγόρη

Εμείς με τα καυσόξυλα ραντεβού στο 1650 και όπου φτάσουμε

Αλλιώς από Δευτέρα και άλλα χιόνια τα οποία πιάνουν τον Παρνασσό

Ρε στον Λαιλιά ξέρει κανεις τι γίνεται?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ανεβαίνει κάποιος κάθε Σ/Κ και να μη δίνει μεγάλη σημασία αν έχει ομίχλη ή κακό καιρό. Μπορεί η πίστα να είναι γεμάτη ανεμοσούρια και να μη μπορείς να τρέξεις - δεν πειράζει θα πηγαίνεις σιγά. Μπορεί όμως η πρόβλεψη να είναι για κακοκαιρία και να κάνει εκπληκτικό καιρό.

Το σημαντικό για μένα είναι να ανεβαίνω στο βουνό, άλλες φορές θα είναι καλά και άλλες όχι τόσο καλά.

+1 ;)

B)στήθηκε και το τροχόσπιτο για να μην υπάρχουν δικαιολογίες από τα λοιπά μέλη της οικογένειας

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

Στο βαθος της φωτο διακρινεται ο χιονισμενος κωνος της Διρφυς.Παρνηθα webcam.

hour10mw5.jpg

Πρεπει να εχει καλο χιονακι τουλαχιστον ετσι φαινεται απο την Χαλκιδα

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Το πισοδέρι πχ έχει πιάσει κάποια βάση?

Δευτέρα απόγευμα είχε ασπρίσει το βουνό από την πρώτη πασπάλα.

Τετάρτη βράδυ έριξε κάτι ψιλά ξανά, είχε κανα δύο πόντους και -3.

Για να επιστρέψω, περίμενα να περάσει η αλατιέρα για να ανοίξει τον δρόμο η αστυνομία.

Δεν ξέρω αν τα κράτησε, αλλά οι θερμοκρασίες είναι κοντά στο 0 αυτές τις μέρες.

Ίδωμεν τι θα ρίξει και τι θα μείνει. B)

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif