Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Χ.Κ.Π.

ΦΩΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ χ.κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Recommended Posts

Παρνασσός, Δευτέρα 31/12/2007

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες χιονοδρόμοι, το ΧΚΠ και το έμψυχο του δυναμικό, σας εύχεται Χρόνια Πολλά.

Ηλιοφάνεια σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΧΚΠ με θερμοκρασία ατμόσφαιρας στους -4°C, σφιχτό συμπαγές χιόνι και νεφώσεις σε χαμηλότερα του χιονοδρομικού υψόμετρα.

Οι επισκέπτες που βρίσκονται σήμερα στο κέντρο απολαμβάνουν χιονοδρομίες χωρίς αναμονές στους αναβατήρες, καλοστρωμένους χιονοδιαδρόμους κ γιορτινό πνεύμα!

Λόγω λεπτής χιονόστρωσης σε όλη την επιφάνεια του συγκροτήματος του Παρνασσού, θα προτείναμε στους φίλους χιονοδρόμους, μια πρώτη αναγνωριστική κατάβαση των πιστών, για καλύτερο «διάβασμα» του ανάγλυφου καθώς και των φυσικών εμποδίων (πέτρες) που σε ορισμένα σημεία ίσως να έχουν ξεσκεπαστεί... μόλις!

Γίνεται συνεχής σήμανση των σημείων αυτών από τις ομάδες των pisteurs ασφαλείας, αλλά λόγω της μεταφοράς του χιονιού από τα συνεχόμενα περάσματα το χιονοπέδιλων (ακμές), κάποιες μικρές πέτρες συχνά εμφανίζονται.

Προσπάθεια και Προσοχή λοιπόν:

1. από το έμψυχο δυναμικό του ΧΚΠ φυσικά στον εντοπισμό και σήμανση των «ύποπτων» σημείων και

2. από τους ίδιους τους χιονοδρόμους που με την ωριμότητα της ταχύτητας τους ελέγχουν καλύτερα την λεπτή χιονο-επιφάνεια των πιστών, με στόχο τη δική τους ασφάλεια.

Για αύριο Τρίτη, πρώτη ημέρα του 2008 (και ώρα έναρξης λειτουργίας του κέντρου 09:00 αντι για 08:00), προβλέπονται μερικές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι ίσως αραιώσουν κ καλύτερο καιρό Τετάρτη και Πέμπτη.

Σας ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ να έχετε μια πολύ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ και με Υγεία και Αγάπη να απολαύσετε ΟΛΟΙ 2008 χιονοδρομικές καταβάσεις..!

Πληροφορίες από ΧΚΠ 24 ώρες το 24ωρο

στο τηλέφωνο 22340 22700

στο www.parnassos-ski.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους που συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο και καταθέτουν τα θετικά ή αρνητικά σχόλια τους. Οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και μας βελτιώνουν!

Φωτοενημέρωση ΧΚΠ και σχόλια πελατών, χειμώνα 2006-07

http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=8071&PN=90

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...pic=6130&st=520

http://www.skifun.gr/forum/index.php?topic=324.180

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Nα πω την αμαρτία μου όσο φοβήθηκα τη ΣΚ 29/30 Δεκ. δεν έχω ξαναφοβηθεί σε χκ.

Το περιορισμένο πεδίο λογω χιονωσης είχε τιγκάρει το πλατώ του Περικλή και ο συνδιασμός λίγων χιονοδρομων (πραγματικών) αλλα χιλιάδων χιονοδρομων της μια αντε δυο με το ζορι φορες γνωστοι και ως "καμικάζι το χιονι δε ποναει" ειχαν σαν αποτελεσμα τα φορεια το Σάββατο να μην προλαβαινουν, πραγματικα έκανα σκι διχως αυριο οσο πιο γρηγορα μπορουσα και κοιτουσα πιο πολυ πισω παρα μπροστα. Οταν είδα να με προσπερναει τυπος με jean, πουλοβερακι με πουκαμισο απο μέσα πηγα στο σαλε ηπια ενα ζεστο κρασι και εφυγα.

Κυριακη δε τολμησα να ανεβω ακουσα τα χειρότερα και αρκετοι φιλοι εφυγαν νωρις απο τα Κελλάρια.

Τη δευτέρα ήταν όνειρο μονοι μας εντελώς :blink:

Επιτελους τελειωσαν οι γιορτες και θα σταματησουν και οι πιο πολλοι απο αυτους να ερχονται...

2 παραδειγματακια.

Σκιερ κατεβαινει ευθεια με κατι που θυμιζε V ολον τον Περικλη φτανωντας στην ουρα που περιμενε στο πιατακι του Περικλεα έκανε strike

ενας σωρος απο τουλαχιστο 10πτωματα ηταν το αποτελεσμα.

Θυλη Σκιερ κατεβαινει με ανοιχτο παραλληλο δε πετυχαινε το V με τιποτα σας λεω προσπερναει την ουρα του Περικλεα (ειμασταν υποψιασμενοι πια κσι καθομασταν προφυλαγμενοι) και συνεχιζει για τον τερματισμο του Αίολου. Ο κακόμοιρος ο σνοουμπορνερ δε προλαβε ουτε να αντιδρασει! Με του που σηκώθηκε απο το καρεκλακι τσουλησε 1 μετρο και εκανε μετωπικη με την "καμικαζι το χιονι δε ποναει"

μετα μπηκαν πασαλοι αλλά του φευγατου η μανα δεν τον εκλαψε ποτέ...φσσσσσσσσσστ ο χανιμπαλ...

όσο φοβήθηκα τη ΣΚ 29/30 Δεκ. δεν έχω ξαναφοβηθεί σε χκ.

Επιλογη σου ηταν αυτο.Δεν υπαρχει λογος να προσπαθει να κανει καποιος σκι σε ενα τοσο περιορισμενο+επικινδυνο terrain και μαλιστα Σαββατοκυριακο Πρωτοχρονιας.

Η ετησια ειναι λογικο να σας δεσμευει στο ΧΚΠ,αλλα καλο θα ηταν να διαφοροποιειτε την επιλογη σας οταν η χιονωση ειναι τοσο οριακη και ο βαθμος επικινδυνοτητας μεγαλος...

στην Φτερόλακα πάντως είχαμε μεγάλη άπλα. Με το ζόρι να ήμασταν τριάντα άτομα στην 6 και το χιόνια αρκετά περισσότερο.

Σκιερ κατεβαινει ευθεια με κατι που θυμιζε V ολον τον Περικλη φτανωντας στην ουρα που περιμενε στο πιατακι του Περικλεα έκανε strike

ενας σωρος απο τουλαχιστο 10πτωματα ηταν το αποτελεσμα.

To Σ/Κ έγιναν όλα αυτά που γράφεις (και στο Καϊμακτσαλάν) αλλά αυτό το "σταμάτημα" το είδα 2 φορές, ευτυχώς χωρίς να πέσουν τόσο πολλοί κάτω (μόνο 1-2). Είναι ο νέος τρόπος για να συμπιέζεται η ουρά στο λιφτ, το σταματώ-πάνω-στο-κόσμο.

(οι 2 που είδα να εφαρμόζουν τη τεχνική σταματώ-πάνω-στο-κόσμο είχαν σνόουμπορντ).

Board.jpg

Guest afrodite
οι 2 που είδα να εφαρμόζουν τη τεχνική σταματώ-πάνω-στο-κόσμο είχαν σνόουμπορντ
O Ελληνας ειτε φοραει πεδιλα ειτε σανιδα κατω απο τα ποδια του, ειτε οδηγαει ποδηλατο ειτε αυτοκινητο τα ιδια θα κανει..... :blink:

Mου φαίνεται θα αργησω παρα πολυ να ανέβω στα Κελλάρια φέτος.. ;)

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Θέλω να ανέβω επιτέλους Παρνασσό από Δευτέρα που θα έχουν φύγει οι βάνδαλοι από το βουνό, αλλά αν το χιόνι εξακολουθεί να είναι οριακό ... το σκέφτομαι. :blink::blink:

Έχουμε καμιά πληροφορία σε ποιο βαθμό θα λειτουργεί το κέντρο, τώρα που τελειώνει η "υψηλή περίοδος";

Μήπως πάλι θα έχουμε το γνωστό "κλειστή Φτερόλακα, ανοιχτά 2-3 lift στα Κελλάρια" τις καθημερινές;

Τουλάχιστο να μην ανέβω τζάμπα!

ΥΓ. Εντάξει σίγουρα θα προτιμούσα να ερχόμουνα La Plagne, αλλά φέτος το χειμώνα αποφάσισα να κάνω μπάνια στα νότια κλίματα :P

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Mου φαίνεται θα αργησω παρα πολυ να ανέβω στα Κελλάρια φέτος.. :blink:

και τα εχω επιθυμησει τοσο πολυ φετος..........

(αν διαβασετε και την προγνωση που δινουν στο parnassosweather , "χεσε :blink: μεσα Πολυχρονη ,που δεν γιναμε ευζωνοι" :P )

(αν διαβασετε και την προγνωση που δινουν στο parnassosweather , "χεσε :blink: μεσα Πολυχρονη ,που δεν γιναμε ευζωνοι" :blink: )

βοήθειά μας.. :P κλαψ!

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Αγαπητοί φίλοι χιονοδρόμοι-επισκέπτες,

Το ΧΚΠ σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σήμερα, μια πολύ όμορφη ημέρα στο βουνό του Απόλλωνα με ηλιόλουστες συνθήκες, κρύο χοντρό «βουνίσιο» (-7C) και χιονοδρόμους όλων των επιπέδων να γιορτάζουν στις πίστες!

ΝΕΑ:

1. Ανοιχτή κάρτα ski pass/DATA. Προαγοράζεις την κάρτα της επόμενης φοράς στο ΧΚΠ, αρκεί να γνωρίζεις αν θα είναι καθημερινή ή αργία και στην επόμενη επίσκεψη, απλά περνάς από το skidata, χωρίς καμία αναμονή σε ταμεία!

2. Υπηρεσίες πληρωμής των ski passes με χρήση πιστωτικής κάρτας. Κάτι που έλειπε στο παρελθόν κ δυσκόλευε τη μεταφορά αρκετών μετρητών χρημάτων για τις αγορές ετήσιων καρτών κτλ.

Λαμπερή η κεντρική κοιλάδα των Κελλαριών – καθρέφτης ο Περικλής!

IMG_0013-4.jpg

Η εισοδος στις Πόρτες για την νέα Haute Traverse (Περιφερειακή!) των 3-4χλμ που καταλήγει στην Φτερόλακκα.

IMG_0018-4.jpg

Η Περιφερειακή χωρις καθόλου πέτρες!

IMG_0019-3.jpg

IMG_0025-4.jpg

Η περίφημη «6» με τις υπηρεσιες/πίστες της Φτερόλακκας άδειες από χιονοδρόμους – δοκιμάστε τις!

IMG_0031-1.jpg

IMG_0033-4.jpg

Το στέγαστρο που προστατεύει τον Ηρακλή στα 2250μ!

IMG_0041-1.jpg

Τα Κελλάρια από ψηλά

IMG_0049-4.jpg

Για αύριο προβλέπεται καλός καιρός, με παρόμοιες καιρικές συνθήκες, ενώ από Παρασκευή ίσως μας επισκεφθούν κάποιες νεφώσεις, που ΑΝ έχουν όρεξη…κάτι θ’αφήσουν…

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

στο τηλέφωνο 22340 22700

στο www.parnassos-ski.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους που συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο ,

και καταθέτουν τα θετικά ή αρνητικά σχόλια τους . Οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και μας βελτιώνουν!

Φωτοενημέρωση ΧΚΠ και σχόλια πελατών , χειμώνα 2006-07

Τηλ. 22340 22700

ΝΕΑ:

1. Ανοιχτή κάρτα ski pass/DATA. Προαγοράζεις την κάρτα της επόμενης φοράς στο ΧΚΠ, αρκεί να γνωρίζεις αν θα είναι καθημερινή ή αργία και στην επόμενη επίσκεψη, απλά περνάς από το skidata, χωρίς καμία αναμονή σε ταμεία!

2. Υπηρεσίες πληρωμής των ski passes με χρήση πιστωτικής κάρτας. Κάτι που έλειπε στο παρελθόν κ δυσκόλευε τη μεταφορά αρκετών μετρητών χρημάτων για τις αγορές ετήσιων καρτών κτλ.

Πολύ καλές κινήσεις!

Και την περίπτωση των άτοκων δόσεων δεν θα ήταν κακό να την σκεφτείτε για εμάς τους φτωχούς οικογενειάρχες :blink::blink:

Όταν δεχόμαστε ένα δώρο δεν το κλειδώνουμε στην αποθήκη να σκονιστεί, αλλά το απολαμβάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε

6 μέρες σκι μετρώ στον παρνασσό, όλες πολύ καλίτερες από ότι πέρυσι το Πάσχα.

αλλά όπως λέει και ο ΜΙΚ... "άστους να νομίζουν οτι έχει πέτρες"

How you stand is how you ski

Guest afrodite

Και γω απολαυσα 5 μερες στο βουνο τη βδομαδα των χριστουγεννων.Δεν ειχε καθολου κοσμο , δε περιμενα καθολου στην ουρα στα λιφτ.Και στα εκδοτηρια εισητηριων μια χαρα ηταν .Ουτε καν που περιμενα .Με το που εφτανα στο ταμειο πληρωνα και κατευθειαν στα λιφτ.Τι καλα που ειναι να πηγαινεις Παρνασσο απο Φτερολακα.Εχει τα πλεονεκτηματα της και τα μειονεκτηματα της

(+)

Καθολου κοσμο

πολυ καλο χιονι

λιγοτερες πετρες

αδειο το συρομενο οποτε καταφερα να το μαθω το σκασμενο μετα απο ενα χρονο τουμπας

(-)

πολυ μακρυ το ταξιδι στο συνδετικο με τα κελαρια και οποτε φυσαγε ξυριζε το ατιμο Ειχε ομως πολυ ωραια θεα που την απολαυσα μονο μια μερα γιατι τις υπολοιπες ειχε ομιχλη (ενα ασπρο σεντονι εβλεπα μονο)

Το κακο ομως ειναι οτι δεν καταφερα να τις αποφυγω ολες τις πετρες (αρχαρια ακομα) και η σανιδουλα μου θελει το γιατρο της

Κατα τα αλλα μια χαρα

Εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως τσουλατε:) Ειχα βρεθει στο ΧΚΠ την πρωτη μερα λειτουργιας του και η κατασταση στις πιστες ηταν αρκετα οριακη.Την προηγουμενη εβδομαδα μιλουσαν για αναστολη ακομα και καποιοι απο τους λατρεις του ΧΚΠ.Σημερα,μετα απο 2 εβδομαδες και χωρις νεο χιονι ειναι δυνατον να κανετε σκι?

Μηπως μεταφερουν χιονι στις πιστες απο περιοχες εκτος του Χ/Κ?

Guest afrodite

Εγω προσωπικα ειχα ειδη κλεισει για τις χιονοδιακοπες στο παρνασσο και δεν μπορουσα να αλλαξω προορισμο.Οποτε πορευτηκα με αυτα που ειχα...10 εκατοστα 10 εκατοστα.Αυτα ειχε να μου δωσει ο Παρνασσος με αυτα εκανα.Τωρα το αν μου ζηταγε 30Ε για αυτα τα 10 εκατοστα ειναι αλλουνού Παπα ευαγγελιο.Ειχα βρει ενα κοματι του παρνασσου με αρκετο χιονι και λιγοτερες πετρες και μονο σε αυτο εκανα.Και μια χαρα ηταν για το σκοπο που πηγα. Στο κατω κατω εγω μονο αναμεσα σε πετρες εχω μαθει να κανω ...πουδρα και αφρατο χιονι δεν εχω γνωρισει...Περσυ που ξεκινησα το σνοουμπορντ ηταν Μαρτιος που ειχε λιωσει το χιονι και μεχρι χιονοταπητες ειχαν βαλει...Λιγο χιονι και σκληρο εχω γνωρισει (γιαυτο εχω διαλυσει τον κοκκυγα μου ) Ειμαι σιγουρη οτι εαν ρηξει μπολικο χιονι και παω να κανω θα τα βρω πολυ σκουρα Μακαρι να το κανει να το δω και αυτο.Προς το παρων δεν παω ξανα στο βουνο γιατι δεν αντεχω αλλο πονο. :)

Εγω προσωπικα ειχα ειδη κλεισει για τις χιονοδιακοπες στο παρνασσο και δεν μπορουσα να αλλαξω προορισμο.Οποτε πορευτηκα με αυτα που ειχα...10 εκατοστα 10 εκατοστα.Αυτα ειχε να μου δωσει ο Παρνασσος με αυτα εκανα.Τωρα το αν μου ζηταγε 30Ε για αυτα τα 10 εκατοστα ειναι αλλουνού Παπα ευαγγελιο.Ειχα βρει ενα κοματι του παρνασσου με αρκετο χιονι και λιγοτερες πετρες και μονο σε αυτο εκανα.Και μια χαρα ηταν για το σκοπο που πηγα. Στο κατω κατω εγω μονο αναμεσα σε πετρες εχω μαθει να κανω ...πουδρα και αφρατο χιονι δεν εχω γνωρισει...Περσυ που ξεκινησα το σνοουμπορντ ηταν Μαρτιος που ειχε λιωσει το χιονι και μεχρι χιονοταπητες ειχαν βαλει...Λιγο χιονι και σκληρο εχω γνωρισει (γιαυτο εχω διαλυσει τον κοκκυγα μου ) Ειμαι σιγουρη οτι εαν ρηξει μπολικο χιονι και παω να κανω θα τα βρω πολυ σκουρα Μακαρι να το κανει να το δω και αυτο.Προς το παρων δεν παω ξανα στο βουνο γιατι δεν αντεχω αλλο πονο. :D

Καλα ντε,μην απολογεισαι :)

Γενικα ειναι μεγαλο ρισκο να κλεινεις για διακοπες χριστουγεννων σε Χ/Κ της Νοτιας Ελλαδας,επειδη ο καιρος πλεον ειναι αρκετα ''στεγνος'' και η αβεβαιοτητα λειτουργιας μεγαλη.

Εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως τσουλατεsmile.gif Ειχα βρεθει στο ΧΚΠ την πρωτη μερα λειτουργιας του και η κατασταση στις πιστες ηταν αρκετα οριακη.Την προηγουμενη εβδομαδα μιλουσαν για αναστολη ακομα και καποιοι απο τους λατρεις του ΧΚΠ.Σημερα,μετα απο 2 εβδομαδες και χωρις νεο χιονι ειναι δυνατον να κανετε σκι?

Μηπως μεταφερουν χιονι στις πιστες απο περιοχες εκτος του Χ/Κ?

απο τη πρωτη μέρα λειτουργίας έριξε τουλάχιστο 2 φρεσκαρίσμαστα στις πιστες συν οτι συνέχεια εβλεπα το προσωπικο να σηματοδοτεί αλλα και να ξεθαβει τις πέτρες, (ο αξυριστος που ξεθαβει πέτρες και φοράει σαν το μπουφάν μου είναι ο Werner μην τον φωνάζετε Nickel :lol:)

να ξεθαβει τις πέτρες,

και ο Χαμομηλιας τα ιδια εκανε προχθές ..πετραδακι πετραδακι.. καθάρισαν οι πιστες :lol:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι επισκέπτες-χιονοδρόμοι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

Μια καταπληκτική ημέρα σήμερα με αλπικό κρύο (-8C) το πρωί και λιακάδα σε όλο τον ορίζοντα όλη μέρα. Το χιόνι σκληρό/συμπαγές το πρωί (καλές ακμές) και κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνεται ολοένα και καλύτερο (μαλακώνει).

Λίγο χιόνι (light snowfall) προβλέπεται αύριο Παρασκευή στον ορεινό όγκο του Παρνασσού, που ΙΣΩΣ φρεσκάρει τις χιονοδρομικές μας πίστες..οι οποίες το χρειάζονται..!

Ο κόσμος μοιράζεται ισόποσα σε όλους τους χιονοδιαδρόμους με μηδενικές αναμονές στους αναβατήρες. Ακόμα καλύτερη είναι η κατάσταση στις βορινές πίστες της Φτερόλακκας, όπου οι χιονοδρόμοι είναι πολύ λίγοι, οι πίστες λόγω προσανατολισμού έχουν λίγες πέτρες (έχουν σημανθεί!) και γίνεται πολύ ευχάριστη freeride βόλτα μέσω της «6», Δίας, Σαχάρα, Περιφερειακή κοκ.

Κάδοι απορριμμάτων προς ανακύκλωση σε όλες τις εγκαταστάσεις του ΧΚΠ

IMG_0050-1.jpg

Hλιόλουστα Κελλάρια

IMG_0004-3.jpg

IMG_0044-3.jpg

Η έξοδος των χιονοδρόμων από το στέγαστρο του Ηρακλή.

IMG_0009-4.jpg

Ο Περικλής

IMG_0012-9.jpg

IMG_0013-5.jpg

Η βορινές πλαγιές της Περιφερειακής

IMG_0020-2.jpg

Φτερόλακκα με την γαλήνια ησυχία της.

IMG_0031-2.jpg

IMG_0037-1.jpg

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση,

στο τηλέφωνο 22340 22700

στο www.parnassos-ski.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους που συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο ,

και καταθέτουν τα θετικά ή αρνητικά σχόλια τους . Οι επισημάνσεις σας λαμβάνονται υπόψη και μας βελτιώνουν!

Φωτοενημέρωση ΧΚΠ και σχόλια πελατών , χειμώνα 2006-07

Τηλ. 22340 22700

Χθες ανεβηκα Παρνασσο

Το μελανο σημειο ειναι ο κοσμος. Οχι οι πετρες. Οπως ελεγε και ο ΜΙΚ :blink:

Με την κλειδα μου να σταθεροποιειται, ανεβηκα στο βουνο, με ενα ποσοστο ρισκου.

Μεχρι τις 11 καναμε πολυ καλο τσουλημα, χαλικια μπορει να υπηρχαν ακομα μεσα στις πιστες, συγκεκριμενα στο πλατο του Περικλη, ιδιως εκει που υπηρχε ο δρομος για τις μπουλτοζες, και γυρω απο την βαση του Ηρακλη.

Το χιονι παγωμενο αλλα τουλαχιστον τσουλαγα μια χαρα, ειπαμε τσουλαμε παντου!

Να ελειπε ο κοσμος, με τους αρχαριους που σκοτωνονται μεταξυ τους. Ιδιως στην γουβα αριστερα του 2ου [λιγα μετρα πριν την διασταυρωση με την κοκκινη Ηρακλη], γινοταν πανικος απο πτωματα

Καθε φορα π περναγα απο κει, απο 4η ταχυτητα εβαζα 2η, 1η σε περιπτωσεις... [αν δν ειχα τον φοβο της κλειδας, θα εβαζα 5η ;) ]

Μετα τις 2 που εφυγαν αρκετοι, η αναμονη στα λιφτ μηδενιστικε αλλα εξακολουθουσαν να υπαρχουν πτωματα στις πιστες...

Οταν εγινε σουπε το χιονι, ηταν ιδανικο για jibbing με παντως ειδους κολπα αλλα δεν μπορουσα να κανω γιατι λιγο να επεφτα... :blink:

Στην επιστροφη, αυτο το καραβανι απο θηριωδη SUV, ιδιως στην Αραχωβα, δεν παλευοταν

Γενικα ηταν καλη μερα για μενα κι ας χαρακωσα κι αλλο το καυσοξυλο μου :)

JAPOW!!!

Να ελειπε ο κοσμος, με τους αρχαριους που σκοτωνονται μεταξυ τους.

Καπου πρεπει να μαθουν και αυτοι βρε παναγιωτη. Ευτηχως η δυστηχως..το σκι δεν το μαθαινεις απο τα γεννοφασκια σου. Πρεπει να πεσεις για να μαθεις. (φανταζομαι τι κραξιμο πρεπει να εφαγα περσι που ξεκινησα να σκοτωνομαι!! :) ).

Επι της ουσιας τωρα..το Σαββατο τι προβλεπεται....θα αξιζει να παω επανω;; Λεω να κανω την τολμηρη κινηση και να ριξω το πρωτο τσουλιμα - σκοτωμα της χρονιας.!!

κιόμως μαθαινεις χωρις να πεσεις

παντα υπαρχει η εξαιρεση στον κανονα και αυτη η εξαιρεση ειναι η γυναικα μου

ναι μεν της πηρε μια ολοκληρη σαιζον τσουκου τσουκου αλλα εμαθε και καλα χωρις να πεσει

μια φορα επεσε περυσι και αυτο γιατι την κοιταγε ο kostakis kal :lol::);):blink::blink:

DALTONS POW ROBBERY.....

Καπου πρεπει να μαθουν και αυτοι βρε παναγιωτη. Ευτηχως η δυστηχως..το σκι δεν το μαθαινεις απο τα γεννοφασκια σου. Πρεπει να πεσεις για να μαθεις. (φανταζομαι τι κραξιμο πρεπει να εφαγα περσι που ξεκινησα να σκοτωνομαι!! :) ).

Ναι, δεν αντιλεγω... Αλλα ολοι μα ολοι να μαζευτουν σε ενα τοσο δα κομματι πιστας στην μπλε του Ηρακλη?

Ελεος βρε παιδι μου...

Εξαλου ολη η μπλε του Ηρακλη μαζι με τον Περικλη, ειναι οι πιστες που περνανε σχεδον γκαζομενοι οι προχωρημενοι

JAPOW!!!

Δε νομιζω οτι πρεπει να βαζουμε ολους τους αρχαριους στο ιδιο τσουβαλι...

Υπαρχουν αρχαριοι οι οποιοι εχουν παθος για αυτο που ετοιμαζοντε να κανουν και προσεχουν.Η αλλη κατηγορια ειναι αυτοι που ανεφερε ο Nickel με το τζινακι,το πουλοβερακι και το πουκαμισο απο μεσα...αυτους οντως πρεπει να τους φοβασαι :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. c.j.jones
      c.j.jones
      (47 years old)
    2. snow bow
      snow bow
      (61 years old)
    3. snowcat
      snowcat
      (48 years old)
    4. vkchryso
      vkchryso