Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 31, 2008 Ε, λοιπόν κατάφερα να καταστρέψω το πολυσυζητημένο κράνος. Άγνωστο πως, γρατζούνισα την ζελατίνα του, τόσο πολύ μάλιστα ώστε να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω πλέον. Το λογικό θα ήταν να έρθω σε επαφή με την εταιρία και να ζητήσω ανταλλακτικό, δυστυχώς όμως η μάρκα είναι άγνωστη (επάνω λέει "DIEZ" και από μέσα MOD V51 S), ιστοσελίδα δεν υπάρχει και στο τηλέφωνο που κάλεσα την εταιρία (jumpo helmet-sports S.r.L.) στην Ιταλία μια κοπέλα με σπαστά Αγγλικά μου έδωσε ένα διαφορετικό e-mail από αυτό που αναγραφόταν στο prospectus από όπου απάντηση ακόμα δεν πήρα. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, πήγα σε ένα φίλο με κατάστημα οπτικών μήπως μπορεί να παραγγείλει κάποια καινούργια σε άλλη εταιρία, αλλά φευ! Μπορώ πάντα (φαντάζομαι) να αφαιρέσω την ζελατίνα και να το χρησιμοποιήσω με απλή μάσκα. Όμως η ορατότητα του ενσωματωμένου visor είναι απίστευτη και είναι αμαρτία να χαθεί. Καμία ιδέα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 31, 2008 κριμα.........πραγματικα. (πρεπει να στο βασκανανε..........) το πρωτο πραγμα που μπορω να σκεφτω ,χωρις να εχω πειρα ,ειναι μηπως μπορουν να σε βοηθησουν οι μηχανοβιοι του φορουμ ,εαν ειναι ο ιδιος τυπος ζελατινας. Εκεινοι οταν γκρατζουνιζεται η ζελατινα τους ,την επιδιορθωνουν με καποιο τροπο ,η την αντικαθιστουν ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 31, 2008 Να μην το χρησιμοποιείς με "απλή" μάσκα αλλά να πάρεις μία ακριβή με εξίσου καλή ορατότητα. Στην τούμπα που έφαγες το χάλασες?Αν ήταν αφού σε είδα στο Βάκχο ,μάλλον σε μάτιασα που σου είπα για το διαστημικό σου κράνος Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 31, 2008 (πρεπει να στο βασκανανε..........) Χρήστο βάλε την υπογραφή μου! Του χρόνου θα ανεβαίνω στο βουνό εντελώς λέτσος, με παπάκι, παρέα με μια μαύρη γάτα που θα της τραβάω την ουρά , που λέει και ο Λεωνίδας .Πολλά μαζεύτηκαν φέτος ρε παιδί μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 31, 2008 Την ζημιά την παρατήρησα την πρώτη μέρα στο Πήλιο και δεν έγινε από τούμπα. Είμαι σίγουρος για αυτό γιατί δεν έχω πέσει φέτος (den_pefto_alla_oute_kai_mathaino). Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 31, 2008 Θα δώ τι μπορώ να κάνω στο Val - Thorens, απ΄οτι είδα είναι τίγκα στα μαγαζιά με σκί...... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 31, 2008 Sorry, δεν πρόσεξα ότι έμεινες μόνο στις πιρουέτες και δεν ολοκλήρωσες το νούμερό σου Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 31, 2008 Κρίμα που δεν το έχουμε σε video. Θα είχε τρελό γέλιο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 31, 2008 Την ζημιά την παρατήρησα την πρώτη μέρα στο Πήλιο και δεν έγινε από τούμπα. Είμαι σίγουρος για αυτό γιατί δεν έχω πέσει φέτος (den_pefto_alla_oute_kai_mathaino). Πηλιο??Μηπως σε ειδε ο .....γκουχ γκουχ σκορδα κρεμυδι... ξερεις ποιος ο γνωστος και στη ματιασε??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chrisd 0 Report post Posted January 31, 2008 .....για επιδιόρθωση δεν παίζει,σαν μηχανόβιος σου λεω οτι δεν μπορεις να κανεις κάτι, εκτος του αυτονόητου δηλ αντικατάσταση. Αυτό που προσέχουμε ειναι να ειναι αντιχαρακτική ετσι ώστε και αν την γρατσουνίσεις να μην σου κάνει διάθλαση όταν πέφτει πάνω ο ήλιος. Επίσης να καθαρίζετε πάντα με νερό και όχι με AZAX.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 31, 2008 Call the store Mr Lappas!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 31, 2008 παρε ενα καινουργιο Χρησταρα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο που να μπλεξεις τωρα με ανταλλακτικα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
wremanamiakatiforaaa 0 Report post Posted January 31, 2008 Ως χρονια μηχανοβιος μπορω να πω οτι οι ζελατινες για κρανη μοτο δεν εχουν UV προστασια, αντιθετα με τη δικη σου που λογικα εχει, αφου καταργει τη μασκα. Συμπερασμα, πρεπει να παραγγειλεις την ιδια... Κατι μου λεει ομως οτι γρηγορα θα ξαναγινει τα ιδια, μαλλον η επιστρωση της ειναι πολυ ευαισθητη σε οποιαδηποτε τριβη με αλλα αντικειμενα, ακομη και μεσα στην τσαντα σου. Για δες την περιπτωση μηπως το ιδιο εργοστασιο κυκλοφορει τα κρανη του με τη φιρμα καποιας γνωστης εταιριας και παρεις απο εκει το ανταλλακτικο. Μια σκεψη εκανα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 31, 2008 Χρηστάρα ψάξε για ανταλακτική ζελατίνα. Αν δεν βρεις πέτα την και βάζε μάσκα. Δεν βρίσκω λόγο να πάρεις καινούργιο ακόμη δεν σαράντησε Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
evaki11 0 Report post Posted January 31, 2008 Ε, λοιπόν κατάφερα να καταστρέψω το πολυσυζητημένο κράνος. Άγνωστο πως, γρατζούνισα την ζελατίνα του, τόσο πολύ μάλιστα ώστε να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω πλέον. Το λογικό θα ήταν να έρθω σε επαφή με την εταιρία και να ζητήσω ανταλλακτικό, δυστυχώς όμως η μάρκα είναι άγνωστη (επάνω λέει "DIEZ" και από μέσα MOD V51 S), ιστοσελίδα δεν υπάρχει και στο τηλέφωνο που κάλεσα την εταιρία (jumpo helmet-sports S.r.L.) στην Ιταλία μια κοπέλα με σπαστά Αγγλικά μου έδωσε ένα διαφορετικό e-mail από αυτό που αναγραφόταν στο prospectus από όπου απάντηση ακόμα δεν πήρα. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, πήγα σε ένα φίλο με κατάστημα οπτικών μήπως μπορεί να παραγγείλει κάποια καινούργια σε άλλη εταιρία, αλλά φευ! Μπορώ πάντα (φαντάζομαι) να αφαιρέσω την ζελατίνα και να το χρησιμοποιήσω με απλή μάσκα. Όμως η ορατότητα του ενσωματωμένου visor είναι απίστευτη και είναι αμαρτία να χαθεί. Καμία ιδέα; Εχω βρει χιλια δυο ανταλλακτικα για κρανος DIEZZ και μονο αυτο που ψαχνεις δεν βρισκω συνεχιζω και θα σου πω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 31, 2008 Είσαι μες την καρδιά μου! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted February 1, 2008 . ακόμη δεν σαράντησε τι ειναι αυτα που ακουω ???????? το εβγαλες εξω ΠΡΙΝ (καν) σαραντησει ????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted February 1, 2008 Ε, ψιτ, νέοι... σκιερ είμαι, όχι λεχώνα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted February 1, 2008 Ρώτα σε κάποιο μαγαζί με οπτικά, μήπως υπάρχει η δυνατότητα να σου φέρουν με το μέτρο ζελατίνα και το κόβεις στις διαστάσεις που θέλεις... Πάντως αυτό είναι το πρόβλημα με όλα τα φιξ πράγματα, αν χαλάσει κάτι είναι δύσκολο να βρεις ανταλλακτικό... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted February 1, 2008 Βρε Χρήστο , αν το σύστημα αυτό ήταν λειτουργικό θα το είχαν πολλά μοντέλα. Ητανε αναπόφευκτο να μην έχει μακροημέρευση. Να ζήσετε να το θυμάστε (πάντα στο πνεύμα των ημερών ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted February 2, 2008 Χρήστο, ψάξε στα υλικά συσκευασίας μήπως βρεις αυτοκόλλητη ζελατίνα ή και στα αξεσουάρ μοτοσικλέτας για το ίδιο ή και για διορθωτικό πινελάκι γρατζουνιών (όπως τα μανόν, με το συμπάθειο). Φίλε... μή γελάς... σοβαρολογώ !!! Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 4, 2008 Όταν το κράνος έχει ζελατίνα δε το δένουμε στο σακίδιο και το κοπαναμε σε οποιο τοίχο βρούμε. ειδικά όταν ο τοίχος είναι "χωριατικος/πεταχτό" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted February 4, 2008 Και όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Anyway, μου έστειλε μήνυμα ο Σπύρος και μου είπε ότι ενδεχομένως να βρει ανταλλακτικό στο Val Thorens. Οψόμεθα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted February 12, 2008 Αφού είναι σχεδόν άχρηστη και αφού σκέφτεσαι να την αλλάξεις, δοκίμασε τουλάχιστον το παρακάτω: Πήγαινε σε ένα πχ. media markt και αγόρασε ένα kit για επισκευές CD/DVD. Αυτά τα kit (όχι όλα, πρόσεξε) έχουν μια αλοιφή που στρώνεις στο δισκάκι για να καλύψει τις γρατζουνιές, και μετά το τρίβεις και φεύγει το πλεόνασμα αφήνοντας την επιφάνεια σαν καινούρια.. το πολύ-πολύ να επισκευάσεις επιτέλους όλα τα παλιά και γρατζουνισμένα CD/DVD σου... Quote Share this post Link to post Share on other sites