Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 sakisbanskos, ασε να τα πουμε απο δευτερα το προβλημα ειναι οτι καναμε για αλλη μια φορα το τοπικ μπ...λο αστο Αλλα αν δεν βαριεσαι ξαναδιαβασε αυτο που εγραψε ο ελ γκρεκο την δικια μου απαντηση μετα και την απαντηση του τεο σε μας προχθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 29, 2008 Skimad οι Πακιστανοι που σε αυτους μαλλον αναφαιρεσε δουλευουν στο σαλε, το οποιο το διαχειριζεται ο Κλαουδατος. Δεν εχουν αμεσα σχεση με το Χ.Κ.Κ και στην τελικη απο την στιγμη που ειναι φιλοτιμοι στην δουλεια τους, δεν βλεπω κανενα κακο! Οι μονιμοι του χιονοδρομικου ειναι ελαχιστοι. Αν δεν κανω λαθος μιλαμε για λιγοτερους απο 8. Δλδ αμα ηταν μονο Ελληνες θα αλλαζε κατι? Μη το παμε εκει το πραγμα, αν ποναει κατι, δεν οφειλεται στην εθνικοτητα του οποιοδηποτε. Φίλε alctraz καταλαβαίνεις (λίγο άσχετο με το ζήτημα των καλαβρύτων )τι έχει γίνει στην ελλαδα με το ζήτημα αυτο των μεταναστών έτσι; Ενας έλληνας για να δουλέψει , θελει και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας , και κυριώς να πληρώνεται για αυτο που κάνει ακόμα και αν η δουλειά του είναι να μαζευει τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων , οι προιστάμενοι είναι "ευϋπόληπτοι" έλληνες , υψηλόμισθοι και οι υφιστάμενοι κατατρεγμένοι απο τα ουσμπεκισταν ξέρω γώ ; Ας το δεχτούμε a priori λοιπον , ..."έτσι έχουν τα πράγματα" Οσο για την επιχειρηματικόητα πάνω στο βουνό των καλαβρύτων ; Εντάξει , κατα την γνώμη μου πολύ έκατσε εκει ο κλαουδάτος , ας πάρει και κανένας άλλος την ευκαιρία να δείξει κάτι καλύτερο. Πείξαμε στον ΚΑΦΕ και το ΕΛΚΥΘΡΟ .... νισάφι πια ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 Εδω πίνουμε καφέ αγναντεύοντας τις πίστες με τους φίλους μου ολα τα λεφτα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 sakisbanskos, ασε να τα πουμε απο δευτερα το προβλημα ειναι οτι αφου καναμε για αλλη μια φορα το τοπικ μπ...λο αστο Αλλα αν δεν βαριεσαι ξαναδιαβασε αυτο που εγραψε ο ελ γκρεκο την δικια μου απαντηση μετα και την απαντηση του τεο σε μας προχθες Δεν μπορω να καταλαβω γιατι "καναμε" το τοπικ μπαχαλο(τι εχει αυτη η λεξη???? εκτος αν λες την αλλη ελο) μιας και ανταλλασουμε αποψεις και γινεται διαλογος ....μολις πηγα εκει και διαβασα ολα αυτα αλλα δεν καταλαβα γιατι δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους Ειμαι πολυ συγκεκριμενος στην απορια μου......αν πχ δεν καταλαβαινα γιατι και πως και ποτε πρεπει να πατανε θα διαβαζα με προσοχη τα ποστ του mainalo o οποιος εχει και μια θητεια στην Γαλλια στο Σερ σεβαλλιε ηταν διευθυντης χιονοδρομικου κατι που κανει την αποψη του να εχει ειδικο βαρος Η απορια μου ειναι γιατι καποιος ενω μπορει ενω εχει την δυνατοτητα τα μεσα δεν θελει να κανει κατι αυτονοητο???Εχει κατι να κερδισει απο αυτο???? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 Φίλε alctraz καταλαβαίνεις (λίγο άσχετο με το ζήτημα των καλαβρύτων )τι έχει γίνει στην ελλαδα με το ζήτημα αυτο των μεταναστών έτσι; Ενας έλληνας για να δουλέψει , θελει και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας , και κυριώς να πληρώνεται για αυτο που κάνει ακόμα και αν η δουλειά του είναι να μαζευει τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων , οι προιστάμενοι είναι "ευϋπόληπτοι" έλληνες , υψηλόμισθοι και οι υφιστάμενοι κατατρεγμένοι απο τα ουσμπεκισταν ξέρω γώ ; Ας το δεχτούμε a priori λοιπον , ..."έτσι έχουν τα πράγματα" Οσο για την επιχειρηματικόητα πάνω στο βουνό των καλαβρύτων ; Εντάξει , κατα την γνώμη μου πολύ έκατσε εκει ο κλαουδάτος , ας πάρει και κανένας άλλος την ευκαιρία να δείξει κάτι καλύτερο. Πείξαμε στον ΚΑΦΕ και στο ελκυθρο.... +1 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι "καναμε" το τοπικ μπαχαλο(τι εχει αυτη η λεξη???? εκτος αν λες την αλλη ελο) μιας και ανταλλασουμε αποψεις και γινεται διαλογος ....μολις πηγα εκει και διαβασα ολα αυτα αλλα δεν καταλαβα γιατι δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους Ειμαι πολυ συγκεκριμενος στην απορια μου......αν πχ δεν καταλαβαινα γιατι και πως και ποτε πρεπει να πατανε θα διαβαζα με προσοχη τα ποστ του mainalo o οποιος εχει και μια θητεια στην Γαλλια στο Σερ σεβαλλιε ηταν διευθυντης χιονοδρομικου κατι που κανει την αποψη του να εχει ειδικο βαρος Η απορια μου ειναι γιατι καποιος ενω μπορει ενω εχει την δυνατοτητα τα μεσα δεν θελει να κανει κατι αυτονοητο???Εχει κατι να κερδισει απο αυτο???? ΘΑ σου απαντησω απο δευτερα Καλο σκι και ΣΚ σε ολους σορρυ δεν εχω αλλη ωρα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 29, 2008 Θα συμφωνουσα μαζι σου Χρηστο (Fidelio) σε οτι εχει να κανει με τον Κλαουδατο και γενικοτερα την προσφορα τους στα Ελληνικα χιονοδρομικα, αλλα απουσιας καποιας αλλης τετοιας κινησης δεν μπορω να το κανω. Βλεπεις καποιον αλλο να θελει να τα χωσει? Εγω οχι παντως. Ολοι ψαχνονται πως θα τα παρουν απο το κρατος... Εκαναν μια προσπαθεια πριν καποια χρονια στο Μαιναλο να βελτιωσουν την κατασταση, και οπως ξερω πιο χαλια δεν μπορουσε να τους παει. Εδω μεχρι και αυτοφωρο πηγαν. Ο Γιωργος (Mainalo) σιγουρα ξερει περισσοτερα. Πρεπει ΠΟΛΛΑ να ξεκαθαρισουν, αν θελουμε να δουμε κατι σοβαρο να γινεται εντος συνορων γενικοτερα. Τωρα οσο εχει να κανει με τους μεταναστες, στο φορουμ και ειδικοτερα στο thread των Καλαβρυτων, δεν θα το λυσουμε με τιποτα, και ισως να παρεξηγηθουμε κιολας με πολλους. Ισως καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα. Αν απαντησα ειναι μονο και μονο επειδη τους συγκεκριμενους τους συναντω εδω και 5 χρονια, και ξερω οτι ειναι φιλοτιμοι. Ας μην το γενικεψουμε. Καλο Σ-Κ με οσο ski-snb μπορειται περισσοτερο. Ισως και με μερικους να συναντηθουμε πανω... και ας ειναι και μονο για καφε! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 Σάκη καλησπέρα. Τον Βασίλη τον παππού τον εχεις δει;Είναι καλά;Αν τον δεις να του δώσεις πολλούς χαιρετισμούς Τον βλεπω καθε απογευμα σχεδον στο γραφειο του.....μια χαρα ειναι πηρε κατι αγωνιστικα ροσινιολ και δεν τα χορταινει..........Με βαση τις ιστοριες του απο τις γαλλικες αλπεις μαλλον δεν προκειται να σας ξεχασουν ποτε οι Γαλλοι δεν λες καλα που δεν σας εδιωξαν με αυτα που κανατε εκει......... αληθεια εκλειναν το φως και την μουσικη για να φυγετε απο τα μπαρακια???? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 29, 2008 Τον βλεπω καθε απογευμα σχεδον στο γραφειο του.....μια χαρα ειναι πηρε κατι αγωνιστικα ροσινιολ και δεν τα χορταινει..........Με βαση τις ιστοριες του απο τις γαλλικες αλπεις μαλλον δεν προκειται να σας ξεχασουν ποτε οι Γαλλοι δεν λες καλα που δεν σας εδιωξαν με αυτα που κανατε εκει......... αληθεια εκλειναν το φως και την μουσικη για να φυγετε απο τα μαγαζια???? Μόνο αυτό θα σου πω. Είμασταν εκεί περίπου τριάντα Ελληνες και με το που μας έβλεπαν οι Γάλλοι στο χιονοδρομικό ή στη Briancon επειδή φοράγαμε ίδια μπουφάν φώναζαν λα γκρεκ λα γκρεκ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 Μόνο αυτό θα σου πω. Είμασταν εκεί περίπου τριάντα Ελληνες και με το που μας έβλεπαν οι Γάλλοι στο χιονοδρομικό ή στη Briancon επειδή φοράγαμε ίδια μπουφάν φώναζαν λα γκρεκ λα γκρεκ Μου ειπε και αλλη μια ιστορια Γιωργο που πηγατε στην Γενευη μαζι για καποιον λογο η κατι παρομοιο αλλα δεν θα επεκταθω... για κατι μπουγελα εκει που μενατε για εναν ξυλοκοπο απο το Μετσοβο που κυνηγουσε ενα Γαλλο θα τα πουμε απο κοντα (δεν επεκτεινομαι ..... ).Οταν ακουω τι κανατε στην γαλλια εκεινο το χρονο νομιζω πως δεν εχω κανει τιποτα στην ζωη μου..............συνεχεια μου υποσχεται πως θα κατεβουμε καποια στιγμη για σκι να δει εσενα τον Κλαουδατο τον Μπουμπα αλλα μονο λογια ειναι.......... :D Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 29, 2008 Θα συμφωνουσα μαζι σου Χρηστο (Fidelio) σε οτι εχει να κανει με τον Κλαουδατο και γενικοτερα την προσφορα τους στα Ελληνικα χιονοδρομικα, αλλα απουσιας καποιας αλλης τετοιας κινησης δεν μπορω να το κανω. Βλεπεις καποιον αλλο να θελει να τα χωσει? Εγω οχι παντως. Ολοι ψαχνονται πως θα τα παρουν απο το κρατος... Εκαναν μια προσπαθεια πριν καποια χρονια στο Μαιναλο να βελτιωσουν την κατασταση, και οπως ξερω πιο χαλια δεν μπορουσε να τους παει. Εδω μεχρι και αυτοφωρο πηγαν. Ο Γιωργος (Mainalo) σιγουρα ξερει περισσοτερα. Πρεπει ΠΟΛΛΑ να ξεκαθαρισουν, αν θελουμε να δουμε κατι σοβαρο να γινεται εντος συνορων γενικοτερα. Παιδιά ο Κλαουδάτος είναι ο μοναδικός που έχει χώσει τόσα λεφτά στα χιονοδρομικά τα τελευταία 30-40 χρόνια. Και δυστηχώς η περσυνή χαμένα χρονιά για ολα σχεδόν τα χιονοδρομικά και το Μαίναλο σχεδόν τον διέλυσαν.Είτε μας αρέσει ή οχι είναι ο μοναδικός που ασχολείται με τα χ.κ τόσο πολύ. Το δικαστήριο έγινε αλλά πήρε αναβολή για τις 17 Απριλιου γιατί η εισαγγελέας ζήτησε να παραστεί στο δικαστήριο ο-η διευθυντής του ΕΟΤ ώστε να δώσει πολλές διευκρινήσεις στο γιατί δεν δίνουν τα σήματα λειτουργίας των χ.κ. Και ολα αυτά έγιναν γιατί στις 22 Φεβρουαρίου εξέδωσε δελτίο τύπου ο ΕΟΤ που έλεγε οτι υπήρχαν υγειονομικές παραβάσεις στο σαλέ του χ.κ και μετά στις 25 Φεβρουαρίου εδωσαν χαρτί οτι είχαν εξεταστεί ολα τα απαιτουμενα δικαιολογιτικά του χ.κ και οτι ολα ήταν εντάξει. Με αυτές τις αντιφάσεις του ΕΟΤ λοιπόν δώθηκε η αναβολή της δίκης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 τσατ το καναμε το τοπικ αλλα καλυτερo απο την στειρα φαγωμαρα........το OFF TOPIK Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 29, 2008 Να πεις του παππού Σάκη οτι υπάρχει και ταινία ντοκουμέντο και κανονίστε να ερθετε κάτω Τα μπουγέλα γίνονταν μέσα στη σχολή ( CRET ) με τη μάνικα της πυροσβεστικής φωλιάς παρακαλώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 Να πεις του παππού Σάκη οτι υπάρχει και ταινία ντοκουμέντο και κανονίστε να ερθετε κάτω Τα μπουγέλα γίνονταν μέσα στη σχολή ( CRET ) με τη μάνικα της πυροσβεστικής φωλιάς παρακαλώ Ξερει ο δασκαλος οτι τον λες "παππου"?????? ειδα και εγω βιντεοκασεττες πρεπει να κανετε ενα αρχειο μαλλον....... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 29, 2008 Ξερει ο δασκαλος οτι τον λες "παππου"?????? ειδα και εγω βιντεοκασεττες πρεπει να κανετε ενα αρχειο μαλλον....... Απο τοτε το ξέρει "παππούς" Ενας λόγος παραπάνω για να μαζέψουμε ολες τις βιντεοκασέτες και να τις δούμε Κανονίστε να ερθετε κάτω, χιόνι απο οτι φαίνεται θα εχουμε μέχρι τις αρχές Απρίλη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 29, 2008 Καλά για το θέμα κλαουδάτου και τι εχει προσφέρει τουλάχιστον εδω στα νότια είναι ένα θέμα ξεχωριστό, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα το οτι χώνει λεφτά και πόσα χώνει και πως τα χώνει , απολύτως τίποτα . Τέλος πάντων , πάμε να το αναλύσουμε απο διαφορετική οπτική το ζήτημα - έχω πολλές ενστάσεις, όπως επίσης δεν μου αρέσει το αποθφεγμα " ο μονοφθαλμος στους τυφλούς βασιλευει" κατι το οποίο κολάει γάντι στην περιπτωση ... αλλα αυτη η κουβέντα είναι μια άλλη ιστορία. ...παω τώρα , γιατι με έχετε μπερδέψει με τον " παππου" , τα μπουγέλα και τα... σουτζουκάκια ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 1, 2008 Vro απο που εμαθε κατι τετοιο? Και αν ξερεις και για ποιον λογο. Και σε ποιους? Παντως τελη Ιανουαριου που ημουν πανω για μια βδομαδα ειχα δει να στρωνουν την Δαφνη με 3 Τ4 και νομιζω οτι το ενα ηταν με το βιντσι. Εχω φωτο. Θα την ανεβασω να πουμε αν ηταν ή οχι αυτο με το βιντσι μαζι τους. Αλλα δεν μπορω αν καταλαβω γιατι να γινει κατι τετοιο αν οντως ισχυει. Απο ομιλιες ( προϊον υποκλοπης ) μετξυ πιστερ και φιλων, ελεγαν οτι η χρονια, αναλογα με το ποσο καλη θα ηταν, θα ηταν και ο λογος για αγορα νεου ρατρακ. Να και η φωτο απο 24/01/2008 ( πουδρομερα ) Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ημουν εκτός... Η κουβέντα εγινε με καλαβρυτινό παλιό εργαζόμενο στο ΧΚΚ πάνω στο τριπλό, την στιγμή που περνά απο το γκαράζ των ratrak οπου βλέπαμε μόνο 1 (χωρις βίντσι). Κατα λέξη είπε <εφυγε ολη η σαβουρα>. Εκτιμουν οτι η σεζόν ουσιαστικά τελείωσε (?????), αρα μπορούν να πουλήσουν, σε ελληνικά, μου είπε, χιονοδρομικά. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted March 1, 2008 Απο Τεταρτη & Πεμπτη περιμενουμε χιονια στο χελμο και γενικα σε πολλα χ/κ.. Μακαρι να ριξει χιονακι να κατσει ωραια κ να το απολαυσουμε αλλοι το τριημερο και αλλοι μεσοβδομαδα Αντε με το καλο να ερθει!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 1, 2008 Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ημουν εκτός... Η κουβέντα εγινε με καλαβρυτινό παλιό εργαζόμενο στο ΧΚΚ πάνω στο τριπλό, την στιγμή που περνά απο το γκαράζ των ratrak οπου βλέπαμε μόνο 1 (χωρις βίντσι). Κατα λέξη είπε <εφυγε ολη η σαβουρα>. Εκτιμουν οτι η σεζόν ουσιαστικά τελείωσε (?????), αρα μπορούν να πουλήσουν, σε ελληνικά, μου είπε, χιονοδρομικά. Αυτος με το βιντσι μηπως πηγε στα πηγαδια? Γαιτι βλεπω οτι εκτως παο τον καινουργιο αποκτησανε και εναν μεταχηρησμενο με βιντσι Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 2, 2008 Αυτος με το βιντσι μηπως πηγε στα πηγαδια? Γαιτι βλεπω οτι εκτως παο τον καινουργιο αποκτησανε και εναν μεταχηρησμενο με βιντσι Kαμια σχεση Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 2, 2008 Αυτός είναι Τ4S των Καλαβρύτων είναι ο πιο παλαιός ο Τ4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 3, 2008 Καμία μα καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όλα αυτά που έχουν ειπωθει για τα ρατρακ του ΧΚΚ.... Δεν έχει πουληθεί κανένα είναι όλα σε λειτουργία και βρίσκονται στο Χκ ΟΛΑ... Το ρατρακ της φωτό που βρίσκεται στα 3-5 πηγάδια ... αγοράστηκε πριν από μια εβδομάδα περίπου από το εκεί ΧΚ... Πριν ομως το πάει εκεί ο αντιπρόσωπος το είχε πάει στο ΧΚΚ για επίδειξη αλλά για άλλη μια φορά... οι " τα φραγκα κατεχοντες" ή αλλιώς... "οι τις αποφάσεις παίρνουμε" σφυρίζαν αδιάφορα... μην ακούγωντας τις εκλήσεις των ανθρώπων του ΧΚ.... Τα έχουμε πει... Αυτοί που πρέπει να δωσουν στο ΧΚΚ ... αλλού πατούν ... και αλλού βρίσκονται.... Και κάτι άλλο... Με λυπεί το γεγονός αναφοράς στους αλλοδαπούς εργαζόμενους στο κέντρο ... όπου και να ανήκουν εργασιακά... (ΧΚ/Ιδιώτες)... Αν μη τι άλλο η εντύπωση που αφήνει η όλη αυτή αναφορά... μόνο σε ρατσιστικές απόψεις μου φέρνει... Οικονομικοί μετανάστες εργατικοί και τις περισσότερες φορές θύματα εκμετάλευσης σε όλα τα επίπεδα... Τα σκα...α μας καθαρίζουν... αν νομίζει κάποιος ότι έχει αδικηθεί και ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα αυτην την δουλειά.. να μας το παραθέσει να το συζητήσουμε.... Αλλα μην μας πειράζει η ύπαρξη αλλοδαπών στο ΧΚΚ γιατί με αυτή την λογική ούτε ο Γάλλος θα έπρεπε να έχει έρθει στο κέντρο για βοήθεια... Δλδ σε άλλες δουλειές... π.χ. οικοδομές δεν υπάρχουν αλλοδαποί..? Δεν κάνουν καλα την δουλειά τους...? Σάκη σου έχω ετοιμάσει βιντεάκια από το ΧΚΚ... Μόλις τελειώσω το edit... θα στα αφιερώσω... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 3, 2008 Πριν ξεκινησω θα 'θελα να εκανα μια παρακληση προς ολους: ας σταματησουμε εδω, σε οτι εχει να κανει σχετικα με εθνικοτητες. Δε νομιζω ουτε ο Skimad (Χρηστος) να ηθελε να παει εκει η κουβεντα. Μην ανοιξουμε θεμα τετοιο, σας παρακαλω γιατι θα χασουμε εντελως το δασος... Στο κυριως θεμα... Σαββατο ημουν επανω με την καλη μου. Μεχρι και 5 στροφες πριν το χιονοδρομικο ημασταν μεσα στα συννεφα, αλλα οι ελπιδες μου οτι θα καναμε σκι με συννεφια και κατα συνεπεια με λιγοτερη θερμοκρασια διαψευστηκαν μολις φτασαμε στην ευθεια για το parking. Καπου εκει λοιπον εφτανε το "ταβανι" της συννεφιας και απο εκει και πανω ΗΛΙΟΣ-ηλιος-λιωσιμο . Αερας περισσοτερος απο οτι περιμενα, που ειχε ως συνεπεια να κρατησει την Στυγα κλειστη τις πρωτες ωρες. Ξεκινησαμε το σκι γυρω στις 10.00 και μετα τις πρωτες κατεβασιες απο την Δαφνη για προθερμανη, ξεκινησαμε για Βαθεια Λακκα. Ετσι κι αλλιος ηδη το χιονι χαλαγε οπως και η πιστα, πραγμα φυσιολογικο για τις καιρικες συνθηκες. Next station ηταν το πιατακι της Θετις. Δεν ειχε ουρα και το προτιμησα απο την αγκυρα που το "περιμενε" επρεπε να επαιζε γυρω στο 5λεπτο. Η δεξια της Θετις κραταγε καλο χιονι μεχρι αργα, ενω αντιθετα η αριστερη της ηταν σουπα απο νωρις (την βλεπει ο ηλιος με το καλημερα). Απο την στιγμη που ανοιξε και η Στυγα ο κοσμος εσπασε. Μιας και δεν καιγομουν να κανω "παγωμενη Στυγα" προτιμησα πια την αδεια απο κοσμο αγκυρα για μερικες βολτες. Συναντηθηκαμε και με τον Τεο και πρεπει να 'ταν γυρω στις 12.30 που πρωτοανεβηκαμε παρεα την Στυγα, ετσι για να τα πουμε και απο κοντα, εκμεταλευομενοι το τεταρτο της αναβασης. Στο τερματικο ο αερας δεν αστειευοταν και παρολο οτι ηταν περασμενη η ωρα, η πιστα ειχε χιονι σφιχτο μεχρι αργα. Το κακο ηταν οτι και το χιονι εκτος πιστας ηταν σφιχτο και ετσι μονο μετα τις 2.00 ευχαριστηθικα την Στυγα απο μπροστα. Κατα τις 3.00 πλακωσαν συννεφακια απο τα δυτικα,που εκρυψαν τον ηλιο, και σε συνδιασμο με το αερα που ειχε δυναμωσει με εκαναν να βαρεσω δοντακια. Κατα τις 3.30 ειπα τελος, και απο την στιγμη που ηθελα να αποφυγω τον σουπιασμενο Αχιλλεα με τους κολοκαθημενους του, τραβερσαρα δεξια μεσα απο τα δεντρα και βγηκα πανω απο το baby, διαδρομη που παντα με αποζημιωνει. Στο parking πλεον συναντησα και τον Πατς, με τον Αλκη και Γιαννο με την παρεα τους. Καποιες φορες ειναι να απορεις πως γινετε να εισαι στο ιδιο μερος με γνωστους και ομως να μην τους συναντας. Πορκα μιζερια που λενε και φιλοι μας οι Ιταλοι . Κυριακη φοβουμενος για περισσοτερο αερα που θα κραταγε κλειστο το πανω κομματι του χιονοδρομικου, προτιμησαμε το cocooning στο Λουτρακι. Δεν ξερω αν δικαιωθηκα τελικα, ...αλλα ελιωσα στον υπνο. Αντε να βαλει και τις φρεσκαδουρες, να πεσουν και οι θερμοκρασιες γιατι δεν παλευεται απο αρχες Μαρτη αυτη η κατασταση. Υ.Γ: Το κλου σε συνομιλια στα PMR... - Παρνασσος ακουει???? - Εδω ακουει η Βασιλιτσα, στον Παρνασοο εμεινες εσυ??? Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 3, 2008 Πρέπει να είμαι τυφλός. Όργωσα το ΧΚΚ εκείνη την μέρα. Ως και πίσω απο του πούλιου την βρύση (με φώκιες). Τα είχαν κρύψει καλά τα ratrak, για να με κανουν ρεζίλι. Ας είναι, παραπληροφώρησα... ζητώ ταπεινά συγγνωμη. και δεύτερη διόρθωση. τρία (3) ratrak πατήσανε μόνο θέτις και κ'ατω κεντρική. Οχι άθλος επομένως αλλά πανάθλιος. Πρέπει να είμαι τυφλός. Όργωσα το ΧΚΚ εκείνη την μέρα. Ως και πίσω απο του πούλιου την βρύση (με φώκιες). Τα είχαν κρύψει καλά τα ratrak, για να με κανουν ρεζίλι. Ας είναι, παραπληροφώρησα... ζητώ ταπεινά συγγνωμη. και δεύτερη διόρθωση. τρία (3) ratrak πατήσανε μόνο θέτις και κ'ατω κεντρική. Οχι άθλος επομένως αλλά πανάθλιος. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 3, 2008 Vro δεν ειναι αναγκη να εισαι και τυφλος... Ετσι κ' αλλιος αν οντως ισχυει κατι τετοιο να εισαι σιγουρος οτι θα φανει σε ολους οσους πηγαινουμε στο βουνο. Παντως ειναι 2 τα parking για τα ρατρακ. Το αλλο ειναι επανω στην Βαθεια Λακκα στο κτιριο με την καντινα, και συνηθως εκει ειναι αραγμενα. Παντως μου φαινετε κομματακι δυσκολο να εχει γινει κατι τετοιο... Κατα τα αλλα αντι να παιζουμε "που 'ναι, που 'ναι το ρατρακ" δεν μας γραφεις πως τα περασες στη βολτα σου? Δωσ' μου καμμια ιδεα για βολτα γιατι με τρωνε τα ποδια μου... Και αν μπορεις δειξε σε κανενα χαρτη καμμια ασφαλη διαδρομη στα εκτος πεδιου του χιονοδρομικου ετσι για να ξεστραβοθω και εγω. THANX Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted March 4, 2008 Σάκη σου έχω ετοιμάσει βιντεάκια από το ΧΚΚ... Μόλις τελειώσω το edit... θα στα αφιερώσω... Αυτά εννοείς; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites