skimad 665 Report post Posted March 9, 2009 και τι σας πειραζει που δεν εστρωσαν τις πιστες ρε σεις θα μαθετε και λιγο off piste εχετε και παραπονο κιολας; :rolleyes: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 9, 2009 τι θα γινει αρκα με αυτο το βιδεο τελικα?εμεινε τπτ η κοψε κοψε εσβησε ολοκληρο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted March 9, 2009 οι ελληνες χιονοδρομοι δεν δυναται να πιστευουσι οτι οι πιστες ηταν χωραφια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 9, 2009 τι θα γινει με αυτο το βιδεο τελικα?εμεινε τπτ η κοψε κοψε εσβησε ολοκληρο? Υπομονη παιδες, σημερα, αυριο το πολυ θα δειτε το δουσου να ιπταται και να προσγειωνεται ανωμαλα. Σημερα ποναω παντου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 9, 2009 Εσυ Μητσάρα μιλάς για αλκοολικές πτώσεις;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 9, 2009 Περίεργο που δε μας βρήκες.Περίπου 15 άτομα παρέα στο Τεό. Τόση βαβούρα κάναμε. Αν και την περισσότερη ώρα οργώναμε τις πίστες(Ανοιχτές και κλειστές). Φίλε είχαμε ανοικτά τα pmr.Αν δεν έχεις, να αγοράσεις ένα και να το ρυθμίσεις στη συχνότητά μας(8,20). Σόρρυ αλλά την μία φορά που ήρθα στο σαλέϊσον δεν σας είδα... PMR δεν έχω. Θα το πράξω παραύτα. και τι σας πειραζει που δεν εστρωσαν τις πιστες ρε σειςθα μαθετε και λιγο off piste :P εχετε και παραπονο κιολας; :LOL: Αυτό δεν ήταν off piste ήταν δρόμος που τον έχουν ανοίξει για να περάσουν καλώδια. Ειδικά με τις ψιλομίχλες δεν έβλεπες που θα φάς τα μούτρα σου. Παρεπιπτόντως το Off piste χθές ήταν πολύ ανώτερο από το piste. Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 9, 2009 Βρε παιδάκια οι ξεχασιάρηδες χειρηστές ανέβηκαν στο βουνό στις 4:00 τα ξημερώματα και πάτησαν το βουνό εκτός αρχής Ειρήνης και Αντιγόνης... όπου και δεν πρόλαβαν μετα από 2 μέρες συνεχόμενης κακοκαιρίας και με 1,5 ρατρακ... Εγω ήμουν πάνω στις 07:00 και περίμεναν πως και πως να πιούν κανα καφέ... Τόσο αφράτο χιόνι με 2 περάσματα η πίστα γίνεται άμεσα χωράφι... Νομίζω ότι είδατε και την πλατεία πόσο χιόνι είχε που δεν προλάβαμε να ξεχιονίσουμε...(μας έμεινε και η φρεζούλα μας από υμάντα...) Κατα τ'άλλα όντως πολύ μεγάλη παρέα χάρηκα που γνώρισα και κάποιους που γνώριζα μόνο διαδυκτιακά... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 10, 2009 Τελικά μετά από συνάντηση με το Δου Σου, πάρθηκε η οριστική απόφαση της προβολής του βίντεο από τα Καλάβρυτα, χωρίς κομμένες σκηνές. Οι πιέσεις από dust, Jim και υπόλοιπα παιδιά της παρέας είχαν αποτέλεσμα. Επειδή όμως σήμερα δε προλαβαίνω με τίποτα να το ανεβάσω, έτσι για προθέρμανση βάζω μία πρώτη φωτό από το αρχείο του Ανώνυμου.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 11, 2009 Ρε τεραστιε,τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο ALCATRAZ ειναι ανεβασμενος σε σκαμπο για να παρει λιγακι απο την λαμψη σου,δειχνει ψηλοτερος ενω δεν ειναι. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 11, 2009 Ρε τεραστιε,τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο ALCATRAZ ειναι ανεβασμενος σε σκαμπο για να παρει λιγακι απο την λαμψη σου,δειχνει ψηλοτερος ενω δεν ειναι. Και να φανταστεις Σταθη οτι ο Alca θελει να παρουμε μαζι την Αγκυρα. Αν ο Γιωργης την παρει στον...εεε...στους γλουτους, εγω θα πρεπει να τη βαλω στο σβερκο Που ειναι οι photos Γιωργαρα; Αναμεινατε!!! ερχεται Η τουμπα. Ακομα ποναω γμτ Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 11, 2009 ω,ναι μαζι με τον κωστα πηρα και την αγκυρα στα καλαβριτα.τωρα γτ αργει αυτη η τουμπα να ανεβει δεν εχω καταλαβει,το μονο που ξερω ειναι οτι ο καμεραμαν βρισκετε σε συζητησεις με το ΔΟΥ ΣΟΥ για το μονταρισμα και το κοψιμο των επιμαχων σκηνων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted March 12, 2009 Τώρα που έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις μου ξαναγράφω! Αύριο λέω να ανηφορήσω αν όλα είναι καλά με τον καιρό. Οποιος θέλει ας με ενημερώσει για παρέα (pm). Αμάξι βάζω, επίσης βάζω και τα μαθήματα sb, με δάσκαλο την αφεντιά μου, για τυχόν σκιέρς που θέλουν να ακολουθήσουν για παρέα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 12, 2009 Σάββατο θα είναι κανένας επάνω μπάς και σας πετύχω επιτέλους; Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2009 ΣΚ έχουμε εκδρομή στον Παρνασσό Jvpiter... έλα καμια βόλτα απο εκει... και 25ηΜαρ θα κατεβουμε Καλάβρυτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 12, 2009 Αχ βρέ Nick πολύ θα το ήθελα αλλά μου πέφτει ολίγον τι μακρυά ο Παρνασσός γι' αυτό το ΣΚ. Μάλλον θα σας βρώ την 25η! Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 12, 2009 Θα είμαστε εμείς το Σ/Κ στο χκΚ όπως πάντα.Σίγουρα θα είναι κ άλλα άτομα από τον σύλλογο.Αν σου κάνει η πάρέα μας εμείς εκεί θα είμαστε......! Mr. Nickel.......... αφού το παλικάρι θέλει ΧκΚ τι του λες για Παρνασσό......?! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 12, 2009 Θα είμαστε εμείς το Σ/Κ στο χκΚ όπως πάντα.Σίγουρα θα είναι κ άλλα άτομα από τον σύλλογο.Αν σου κάνει η πάρέα μας εμείς εκεί θα είμαστε......! Mr. Nickel.......... αφού το παλικάρι θέλει ΧκΚ τι του λες για Παρνασσό......?! Ααα σούπερ τότε. Ε για να κάνουμε αυτό το κονέ βρέ παιδί μου επιτέλους. PMR δεν πήρα οπότε θα σας εντοπίσω από το μουφανάκι που ελπίζω να φοράει κάποιος/α. Εγώ την φωτό μου την έχω βάλει οπότε αν με εντοπίσει κανένας, σφυρίχτε βρέ! Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 12, 2009 οκ Jypiter καιρού επιτρέπωντος θα τα πούμε το Σάββατο πάνω λοιπόν.... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2009 υπέθετα ότι θα έρθετε και εσείς στην εκδρομή του συλλόγου Πουλόβερ... τεσπά θα εχει ωραία χιονια το Καλάβρυτο... λίγο ο αέρας του Σαββατου μπορει να δημιουργήσει καμια κόμπλα και να χάσετε την Στύγα αλλά θα είναι ωραία... Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 12, 2009 Ωραία θα είναι κύριε Nickel ειδικά αν μας κάτσει κ νυχτερινό θα είναι για ακόμη μια φορά ζούπερ...... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 12, 2009 υπέθετα ότι θα έρθετε και εσείς στην εκδρομή του συλλόγου Πουλόβερ... τεσπά θα εχει ωραία χιονια το Καλάβρυτο... λίγο ο αέρας του Σαββατου μπορει να δημιουργήσει καμια κόμπλα και να χάσετε την Στύγα αλλά θα είναι ωραία... Is this a phrasal verb monsieur....? ? ? Φρεσκαδούρες ασπρες άσπρες ... παχιές... και ελαφρυές.... σήμερον εις το κέντρον... Αυριον θα παρουσιασομεν φωτογραφικόν υλικόν για το δια ταυτα... καθώς θα έχομεν και χιονομέτρησης... Φιλικά Τεο.. Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 12, 2009 Καλησπέρα...Μάλλον θα είμαι εγώ Καλάβρυτα...Είμουν και σήμερα...Έριχνε πολύ χιόνι λέμε...Με πολλή ομίχλη...Σε ένα άνοιγμα του καιρού πάντως καταφέραμε και χαλάσαμε πρώτοι την αφράτη πούδρα της Στύγα 1 μαζί με τον Dimiz που κατέβηκε από Γρεβενά και του άρεσε πολύ στα Καλάβρυτα...Κ κατά τις 4 που φεύγαμε έριχνε καλά πάλι...Αν δεν μας το χαλάσει το χιονάκι κανά αεράκι αύριο θα είμαστε καλά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 13, 2009 Το βίντεο από τα Καλάβρυτα είναι σε διαδικασία ανεβάσματος στο youtube(έχει και το ακροβατικό του Ανώνυμου). Σε όλα τα μέλη που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό, θα μοιράσω dvd, μεγαλύτερης διάρκειας(20 λεπτά). Youtube Video ->Original Video Γιωργάρα θα μας το ξανακάνεις? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 13, 2009 O ΔΟΥ ΣΟΥ καθαρισε!!... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 13, 2009 Yπέροχο Βασίλι. Το επόμενο σκ μετά από τις επιχείρησεις "διόρθωσης χεριών ΔΣ και μελών" και "πως διάολο κάνεις ωραίες αριστερές στροφές και στις δεξιές κάνεις μπαλέτο" θα γυρίσουμε ακόμα καλύτερο. Μπράβο στο ΔΣ για τις τομές που τολμάει να κάνει στις πίστες του χιονοδρομικού. See you Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites