Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

και τι σας πειραζει που δεν εστρωσαν τις πιστες ρε σεις

θα μαθετε και λιγο off piste :(:P

εχετε και παραπονο κιολας; :rolleyes: :rolleyes:

DALTONS POW ROBBERY.....

τι θα γινει αρκα με αυτο το βιδεο τελικα?εμεινε τπτ η κοψε κοψε εσβησε ολοκληρο?

οι ελληνες χιονοδρομοι δεν δυναται να πιστευουσι οτι οι πιστες ηταν χωραφια.

τι θα γινει με αυτο το βιδεο τελικα?εμεινε τπτ η κοψε κοψε εσβησε ολοκληρο?

Υπομονη παιδες,

σημερα, αυριο το πολυ

θα δειτε το δουσου να ιπταται και

να προσγειωνεται ανωμαλα.

Σημερα ποναω παντου :rolleyes:

Περίεργο που δε μας βρήκες.Περίπου 15 άτομα παρέα στο Τεό. Τόση βαβούρα κάναμε. Αν και την περισσότερη ώρα οργώναμε τις πίστες(Ανοιχτές και κλειστές).

Φίλε είχαμε ανοικτά τα pmr.Αν δεν έχεις, να αγοράσεις ένα και να το ρυθμίσεις στη συχνότητά μας(8,20).

Σόρρυ αλλά την μία φορά που ήρθα στο σαλέϊσον δεν σας είδα... PMR δεν έχω. Θα το πράξω παραύτα.

και τι σας πειραζει που δεν εστρωσαν τις πιστες ρε σεις

θα μαθετε και λιγο off piste :P :P

εχετε και παραπονο κιολας; :lol: :LOL:

Αυτό δεν ήταν off piste ήταν δρόμος που τον έχουν ανοίξει για να περάσουν καλώδια. Ειδικά με τις ψιλομίχλες δεν έβλεπες που θα φάς τα μούτρα σου. Παρεπιπτόντως το Off piste χθές ήταν πολύ ανώτερο από το piste.

"Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!"

Μιχάλης

Βρε παιδάκια οι ξεχασιάρηδες χειρηστές ανέβηκαν στο βουνό στις 4:00 τα ξημερώματα και πάτησαν το βουνό εκτός αρχής Ειρήνης και Αντιγόνης... όπου και δεν πρόλαβαν μετα από 2 μέρες συνεχόμενης κακοκαιρίας και με 1,5 ρατρακ... Εγω ήμουν πάνω στις 07:00 και περίμεναν πως και πως να πιούν κανα καφέ... Τόσο αφράτο χιόνι με 2 περάσματα η πίστα γίνεται άμεσα χωράφι... Νομίζω ότι είδατε και την πλατεία πόσο χιόνι είχε που δεν προλάβαμε να ξεχιονίσουμε...(μας έμεινε και η φρεζούλα μας από υμάντα...)

Κατα τ'άλλα όντως πολύ μεγάλη παρέα χάρηκα που γνώρισα και κάποιους που γνώριζα μόνο διαδυκτιακά... :lol:

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Τελικά μετά από συνάντηση με το Δου Σου, πάρθηκε η οριστική απόφαση της προβολής του βίντεο από τα Καλάβρυτα, χωρίς κομμένες σκηνές.

Οι πιέσεις από dust, Jim και υπόλοιπα παιδιά της παρέας είχαν αποτέλεσμα. :);)

Επειδή όμως σήμερα δε προλαβαίνω με τίποτα να το ανεβάσω, έτσι για προθέρμανση βάζω μία πρώτη φωτό από το αρχείο του Ανώνυμου..

post-2961-1236722732_thumb.jpg

Ρε τεραστιε,τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο ALCATRAZ ειναι ανεβασμενος σε σκαμπο για να παρει λιγακι απο την λαμψη σου,δειχνει ψηλοτερος ενω δεν ειναι. :D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ρε τεραστιε,τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο ALCATRAZ ειναι ανεβασμενος σε σκαμπο για να παρει λιγακι απο την λαμψη σου,δειχνει ψηλοτερος ενω δεν ειναι. ;)

Και να φανταστεις Σταθη

οτι ο Alca θελει να παρουμε μαζι την Αγκυρα.

Αν ο Γιωργης την παρει στον...εεε...στους γλουτους,

εγω θα πρεπει να τη βαλω στο σβερκο :rolleyes:;):lol:

Που ειναι οι photos Γιωργαρα;

Αναμεινατε!!! ερχεται Η τουμπα. Ακομα ποναω γμτ

ω,ναι μαζι με τον κωστα πηρα και την αγκυρα στα καλαβριτα.τωρα γτ αργει αυτη η τουμπα να ανεβει δεν εχω καταλαβει,το μονο που ξερω ειναι οτι ο καμεραμαν βρισκετε σε συζητησεις με το ΔΟΥ ΣΟΥ για το μονταρισμα και το κοψιμο των επιμαχων σκηνων.

Τώρα που έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις μου ξαναγράφω!

Αύριο λέω να ανηφορήσω αν όλα είναι καλά με τον καιρό.

Οποιος θέλει ας με ενημερώσει για παρέα (pm).

Αμάξι βάζω, επίσης βάζω και τα μαθήματα sb, με δάσκαλο την αφεντιά μου, για τυχόν σκιέρς που θέλουν να ακολουθήσουν για παρέα! :)

Σάββατο θα είναι κανένας επάνω μπάς και σας πετύχω επιτέλους;

Μιχάλης

ΣΚ έχουμε εκδρομή στον Παρνασσό Jvpiter... έλα καμια βόλτα απο εκει... και 25ηΜαρ θα κατεβουμε Καλάβρυτα...

Αχ βρέ Nick πολύ θα το ήθελα αλλά μου πέφτει ολίγον τι μακρυά ο Παρνασσός γι' αυτό το ΣΚ. Μάλλον θα σας βρώ την 25η!

Μιχάλης

Θα είμαστε εμείς το Σ/Κ στο χκΚ όπως πάντα.Σίγουρα θα είναι κ άλλα άτομα από τον σύλλογο.Αν σου κάνει η πάρέα μας εμείς εκεί θα είμαστε......!

Mr. Nickel.......... :rolleyes::P αφού το παλικάρι θέλει ΧκΚ τι του λες για Παρνασσό......?! ;):P:P:o:P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Θα είμαστε εμείς το Σ/Κ στο χκΚ όπως πάντα.Σίγουρα θα είναι κ άλλα άτομα από τον σύλλογο.Αν σου κάνει η πάρέα μας εμείς εκεί θα είμαστε......!

Mr. Nickel.......... :rolleyes::P αφού το παλικάρι θέλει ΧκΚ τι του λες για Παρνασσό......?! ;):P:P:o:P

Ααα σούπερ τότε. Ε για να κάνουμε αυτό το κονέ βρέ παιδί μου επιτέλους. PMR δεν πήρα οπότε θα σας εντοπίσω από το μουφανάκι που ελπίζω να φοράει κάποιος/α. Εγώ την φωτό μου την έχω βάλει οπότε αν με εντοπίσει κανένας, σφυρίχτε βρέ!

Μιχάλης

οκ Jypiter καιρού επιτρέπωντος θα τα πούμε το Σάββατο πάνω λοιπόν.... :rolleyes:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

υπέθετα ότι θα έρθετε και εσείς στην εκδρομή του συλλόγου Πουλόβερ...

τεσπά θα εχει ωραία χιονια το Καλάβρυτο... λίγο ο αέρας του Σαββατου μπορει να δημιουργήσει καμια κόμπλα και να χάσετε την Στύγα αλλά θα είναι ωραία...

Ωραία θα είναι κύριε Nickel ειδικά αν μας κάτσει κ νυχτερινό

:D θα είναι για ακόμη μια φορά ζούπερ...... :lol:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

υπέθετα ότι θα έρθετε και εσείς στην εκδρομή του συλλόγου Πουλόβερ...

τεσπά θα εχει ωραία χιονια το Καλάβρυτο... λίγο ο αέρας του Σαββατου μπορει να δημιουργήσει καμια κόμπλα και να χάσετε την Στύγα αλλά θα είναι ωραία...

Is this a phrasal verb monsieur....? ? ? :P:lol:

Φρεσκαδούρες ασπρες άσπρες ... παχιές... και ελαφρυές.... σήμερον εις το κέντρον... :blink:

Αυριον θα παρουσιασομεν φωτογραφικόν υλικόν για το δια ταυτα... καθώς θα έχομεν και χιονομέτρησης... ;)

Φιλικά

Τεο..

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Καλησπέρα...Μάλλον θα είμαι εγώ Καλάβρυτα...Είμουν και σήμερα...Έριχνε πολύ χιόνι λέμε...Με πολλή ομίχλη...Σε ένα άνοιγμα του καιρού πάντως καταφέραμε και χαλάσαμε πρώτοι την αφράτη πούδρα της Στύγα 1 μαζί με τον Dimiz που κατέβηκε από Γρεβενά και του άρεσε πολύ στα Καλάβρυτα...Κ κατά τις 4 που φεύγαμε έριχνε καλά πάλι...Αν δεν μας το χαλάσει το χιονάκι κανά αεράκι αύριο θα είμαστε καλά...

Το βίντεο από τα Καλάβρυτα είναι σε διαδικασία ανεβάσματος στο youtube(έχει και το ακροβατικό του Ανώνυμου).

Σε όλα τα μέλη που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό, θα μοιράσω dvd, μεγαλύτερης διάρκειας(20 λεπτά).

Youtube Video ->Original Video

Γιωργάρα θα μας το ξανακάνεις? :blink::lol:

O ΔΟΥ ΣΟΥ καθαρισε!!...z7shysterical.gifz7shysterical.gifz7shysterical.gif

Yπέροχο Βασίλι.

Το επόμενο σκ μετά από τις επιχείρησεις "διόρθωσης χεριών ΔΣ και μελών" και "πως διάολο κάνεις ωραίες αριστερές στροφές και στις δεξιές κάνεις μπαλέτο" θα γυρίσουμε ακόμα καλύτερο. Μπράβο στο ΔΣ για τις τομές που τολμάει να κάνει στις πίστες του χιονοδρομικού.

See you

Ευθεία μη φοβάσαι βρε