msketos 0 Report post Posted March 16, 2009 Αλλη μία πρόταση για Παρασκευή από εμένα. Οποιος ενδιαφέρεται για συνταξιδιώτης-παρέα στο βουνό για την ερχόμενη Παρασκευή ας pm me. Ειδάλλως cu there! Alcatraz πάρα πολύ ωραία η παρουσίασή σου. Μπράβο σου! Ωραίο θα ήταν να υπάρχει και για τα υπόλοιπα ΧΚ μια τέτοια παρουσίαση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 16, 2009 Χασαμε τετοιο ΣΚ στο Χελμο δηλαδη? κρίμα...οχι και τοσο...γιατι ειμασταν στη Βσιλιτσα στο καλυτερο μακραν ΧΚ (πλην Μαιναλου χε χε χε) της Ελλαδας οπου εκει η καρτα κοστιζει 12 € overpoulover. Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 16, 2009 Wipika πρωτη φορά πήγες στην βασιλίτσα? τι σου άρεσε πιο πολύ... τα 12€? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 16, 2009 Ναι πρωτη φορα πηγα στη Βασιλιτσα και μου αρεσε παρα πολυ οχι τοσο για τα 12 οσο για τα πολυ ανετα σκαμπο στο Σαλε και τη ζεστη φασολαδα...ξερεις εσυ Nickel... Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
car_crazy 0 Report post Posted March 16, 2009 1.Μπορούσες να νοικίασεις κ από αλλού που είναι πολύ πιο φθηνά κατά 10 ευρό.2.Όσο για το 25αρι των lift, είσαι λίγο παράλογος-παράλογη.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή σε σχέση με άλλα κέντρα. Μήπως έψαχνες κάτι σε τζάμπα........? Τεσπα, τα βρίσκω λίγο άδικα όλα αυτά που λές..... Φιλικά πάντα, 1.Δεν σχολίασα την τιμή αλλού αλλά στο ενοικιαστήριο του χιονοδρομικού η οποία μου φάνηκε υπερβολική. Το ξέρω ότι μπορούσα να νοικιάσω και από αλλού αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τη στιγμή που στον Παρνασσό που θεωρείται και το ακριβοτερο χιονοδρομικό δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 15 ευρώ. Δεν έχω και σχάρες οπότε προτίμησα να νοικιάσω στο χιονοδρομικό. 2.Παρόλο που δεν έχω πάει σε πολλά κέντρα δεν πιστεύω ότι εκτός του Παρνασσού υπάρχει άλλο ακριβότερο. Που φυσικά και του Παρνασσού το θεωρώ υπερβολικό και κοροιδία... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 16, 2009 Ναι πρωτη φορα πηγα στη Βασιλιτσα και μου αρεσε παρα πολυ οχι τοσο για τα 12 οσο για τα πολυ ανετα σκαμπο στο Σαλε και τη ζεστη φασολαδα...ξερεις εσυ Nickel... LOL - αυτό ΔΕΝ μπορεί να μείνει έτσι ... :D Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted March 16, 2009 Βγάλτε αυτό το πράμα που μικραίνει τις φωτογραφίες για φωτογραφίες μέχρι 800 χ 600 Respect Alcatraz Respect Helmos Γιουπιγιαγιαγιουπιγιουπιγια σε όλα τα βουνά. Snowclub Χελμέ σου 'ρχομαι Μιχάλη άστο καλύτερα , γιατί ήρθε και άλλο διαολομηχάνημα που χαλάει το χιόνι . Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 16, 2009 Μην χαλάσουμε το thread με διαφωνίες για τις τιμές... τουλάχιστον για λίγο.... Το φωτορομάντσο του Γιώργου έχει και ... "άλλα"... Πέρα από αυτά... σημερά μετά από καιρό βγήκα παγανιά και γω να τσουλίσω... Λίγο μεν ...διοτι αρχισαν να βαράνε τα τηλ για βλαμμένους λόγους φυσικά... αλλά ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ...!!! Πιστες αεροσδρόμια... τίγκα χιόνι... εξαιρετικής ποιότητας... Και αφού τελειωσα τις βλαμμένες δουλειές και ξαναμαζευτικα στο μαγαζί... χτυπάει το εσωτερικό τηλ .... -"Για έλα κάτω λιγάκι.... και φέρε και κανα καφέ... έχουμε θέμα...." Τι έγινε λέω ρε μαμώτι...? Και ορίστε τι..... Με υγεία...και καλά πατήματα.... Μεταξύ μας... σε κόκκινο είναι πιο μουράτο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2009 1.Δεν σχολίασα την τιμή αλλού αλλά στο ενοικιαστήριο του χιονοδρομικού η οποία μου φάνηκε υπερβολική.Το ξέρω ότι μπορούσα να νοικιάσω και από αλλού αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τη στιγμή που στον Παρνασσό που θεωρείται και το ακριβοτερο χιονοδρομικό δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 15 ευρώ. Δεν έχω και σχάρες οπότε προτίμησα να νοικιάσω στο χιονοδρομικό. 2.Παρόλο που δεν έχω πάει σε πολλά κέντρα δεν πιστεύω ότι εκτός του Παρνασσού υπάρχει άλλο ακριβότερο. Που φυσικά και του Παρνασσού το θεωρώ υπερβολικό και κοροιδία... Εχεις ένα δίκιο σχετικά με τις ενοικιάσεις στο κέντρο.....εκεί βαράνε......!Αλλά σκέψου ότι "πληρώνεις" το ότι δεν τα κουβαλάς μαζί σου από το χωριό να έχεις όλο αυτό το νταβαντούρι με το φόρτωσε ξεφόρτωσε.Ήμουν σίγουρη ότι νοίκιασες από εκεί γιατί κ το πιο ακριβό μαγαζί στο χωριό δν τα νοικιάζει τόσο. Τώρα, όσο για τις σχάρες στο αυτοκίνητο, δν είναι δα κ απαραίτητες για τον εξοπλισμό σου.Τα πετάς μέσα κ ανεβαίνεις , εκτός κ αν ήσαστε πολλά άτομα, δηλ πολλά ζευγάρια εξοπλισμός, οπότε......πακέτο ή στρίμωγμα.....! Κατά 99% το Σ/Κ πάλι πάνω θα είμαι κ θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά αν έρθεις Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξηγήσεις..... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 16, 2009 Teo ουτε αυτό έχει Βιντσι? ή δεν το έχουν περάσει ακόμα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 16, 2009 Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξηγήσεις και από μένα το εισιτήριο των Καλαβρύτων ειναι πολύ ακριβότερο από αυτό του παρνασσού αναλογικά με τα λιφτ και τις πίστες. Ας μην επεκταθούμε όμως άλλο με τις τιμές γιατι θα σκεφτούμε το εξωτερικό μοιραία και θα πάθουμε κατάθλιψοι. Ειμαστε πανάκριβοι τελείωσε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2009 Ας μην επεκταθούμε όμως άλλο με τις τιμές γιατι θα σκεφτούμε το εξωτερικό μοιραία και θα πάθουμε κατάθλιψΗ. Ειμαστε πανάκριβοι τελείωσε! Απλώς, συμφωνώ.... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
car_crazy 0 Report post Posted March 16, 2009 Εχεις ένα δίκιο σχετικά με τις ενοικιάσεις στο κέντρο.....εκεί βαράνε......!Αλλά σκέψου ότι "πληρώνεις" το ότι δεν τα κουβαλάς μαζί σου από το χωριό να έχεις όλο αυτό το νταβαντούρι με το φόρτωσε ξεφόρτωσε.Ήμουν σίγουρη ότι νοίκιασες από εκεί γιατί κ το πιο ακριβό μαγαζί στο χωριό δν τα νοικιάζει τόσο.Τώρα, όσο για τις σχάρες στο αυτοκίνητο, δν είναι δα κ απαραίτητες για τον εξοπλισμό σου.Τα πετάς μέσα κ ανεβαίνεις , εκτός κ αν ήσαστε πολλά άτομα, δηλ πολλά ζευγάρια εξοπλισμός, οπότε......πακέτο ή στρίμωγμα.....! Όσο για τον Παρνασσό, όντως μπορεί να μην βαράει στις ενοικιάσεις, βαράει όμως σε όλα τα υπόλοιπα....... ειδικά στην τιμή του εισιτηρίου το Σ/Κ έχει 30ευρόπουλα.Άρα όντως το μοναδικό ακριβό κέντρο είναι αυτό του Παρνασσού που λογικό να το θεωρούμε όλοι υπερβολικό κ κοροϊδία όπως είπες παραπάνω. Κατά 99% το Σ/Κ πάλι πάνω θα είμαι κ θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά αν έρθεις Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξηγήσεις..... Δεν είναι το πρόβλημα μου τα λευτά που έδωσα απλά η κοροιδία... Θεωρώ ότι ο Παρνασσός κυρίως και δευτερευόντος τα Καλάβρυτα όπως διαπίστωσα, χτυπάνε τις τιμές επειδή είναι τα 2 πιο κοντινά χιονοδρομικά στην Αθήνα άρα και τα πιο εύκολα προσβάσιμα για τους Αθηναίους. Και άλλα χιονοδρομικά μπορεί να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες με ίσως και πιο όμορφα φυσικά τοπία αλλά με πολύ καλύτερες τιμές. Με το αυτοκινήτο έχω ένα θέμα για τα πέδιλα μέσα.. . Δυστυχώς για εμένα το επόμενο σ/κ θα τελειώνει μία ευχάριστη παύση και από βδομάδα θα πρέπει να είμαι σε νησί με πολύ ζεστό κλίμα(αυτό παίζεται γαιτίί ο καιρός έχει τρελαθεί) για σκι. Με καλεί το καθήκον Κάποια άλλη φορά όμως θα χαρώ να γνωριστούμε... Καμία απολύτως παρεξήγηση Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2009 No comments......car crazy.....! Καλό θα είναι να φύγεις για το νησί με ωραίες αναμνήσεις.Τα λεφτά φεύγουν κ έρχονται.Αυτά που μένουν είναι οι στιγμές......! Να'σαι καλά..... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 16, 2009 Ασκηση δημοτικου: Αν τα 7 λιφτακια κοστιζουν €25, τα 13 ποσο? Λυση: Απλη μεθοδος των τριων.. (13Χ25)/7 = €46.42 Τοσο ΘΑ χρεωνε -αναλογικα- το ΧΚΚ ΑΝ ειχε τους διπλασιους περιπου αναβατηρες.. 13 αναβατηρες το ΧΚΠ= €30 13 αναβατηρες το ΧΚΚ= €46 (υποθετικο νουμερο, μιας κ σε ισορροπημενες αγορες επεμβαινουν οικονομιες κλιμακος) Αν σας απασχολει μονο το απολυτο νουμερο (ως τιμή €) για το skipass (χωρις να συσχετιζετε των αριθμό αναβατηρων/χλμ που θα χρησιμοποιησετε, βασει των χρηματων που θα δωσετε [κανονικοποιημενο σε €/αναβατηρα]), τοτε προτιμηστε το Βίτσι, το Μαιναλο κ το Χρυσο Ελάφι.. Το ΧΚΚ σε τιμες skipass θα επρεπε να συγκρινεται με χ/κ της χωρας με αναλογο αριθμο αναβατηρων κ χλμ πιστών (βλ Σελι, Βασιλιτσα, Πηγαδακια, Καραφλο, που παιζουν γυρω στο €15-20αρι). ΜΗ συγκρινουμε ανομοια μεγεθη! Συμπερασματα: --NAI το ΧΚΠ ειναι ακριβο, ΜΟΝΟ τα σ/κ --ΝΑΙ το ΧΚΠ είναι το φθηνοτερο χ/κ στην Ελλάδα τις καθημερινες (€15, ιδια τιμή με το κατά 50%μικροτερο ΧΚΚ) --Λυπαμαι, αλλα το ΧΚΚ παιζει να ειναι και το ακριβοτερο χ/κ σε τιμη €/αναβατηρα στην Ελλαδα τα σ/κ (καντε την απλη διαιρεση στο κομπιουτερακι σας κ θα δειτε ) Καλο βραδυ συντροφοι--και κοιτατε να περνατε καλα σε οποιο βουνο κι αν ειστε Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted March 16, 2009 (edited) και το δωρακι μου στον ΖΟΧ (χρονια σου καλα και καταλευκα). Thanx !!!! Ρε τύπε άντε αρκετό lift served ski έχεις κάνει... θα πάρεις φώκιες επιτέλους ???? Edited March 16, 2009 by zox Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 16, 2009 ΜΗ συγκρινουμε ανομοια μεγεθη! Συμπερασματα: NAI το ΧΚΠ ειναι ακριβο, ΜΟΝΟ τα σ/κ ΝΑΙ το ΧΚΠ είναι το φθηνοτερο χ/κ στην Ελλάδα τις καθημερινες [/b](€15, ιδια τιμή με το κατά 50%μικροτερο ΧΚΚ) Λυπαμαι, αλλα το ΧΚΚ παιζει να ειναι και το ακριβοτερο χ/κ σε τιμη €/αναβατηρα στην Ελλαδα τα σ/κ Το ανομοιο του μεγεθους φυσικα αφορα και την κρατικη επιχορηγηση που εχει το ΧΚΠ, ενω οι απεναντι οχι. Το ΧΚΚ στηριζεται μονο στους πελατες του, ενω για το ΧΚΠ βοηθανε ολοι οι Ελληνες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2009 Κύριοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος πλέον να λογομαχούμε για τα χκ μας κ να κάνουμε συγκρίσεις κ γενικά να πάμε για δεύτερο γύρο τσακωμού. Χαλαρώστε κ απολαύστε το χιονάκι σε όποιο βουνό γουστάρετε.Ένας μήνας έμεινε ακόμη για τσούλιμα. Το καλοκαίρι που δεν θα έχουμε με ποιανού βουνού την πούδρα κ τους σοβάδες να ασχοληθούμε, ας τα ξαναπούμε αυτά κ επιτέλους σε πιο ήρεμο επίπεδο. Μέχρι τότε.....τσουλάτε γιατί χανόμαστε......... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 16, 2009 Το ανομοιο του μεγεθους φυσικααφορα και την κρατικη επιχορηγηση που εχει το ΧΚΠ, ενω οι απεναντι οχι. Το ΧΚΚ στηριζεται μονο στους πελατες του, ενω για το ΧΚΠ βοηθανε ολοι οι Ελληνες. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον στο τέλος της περιόδου να μαθαίναμε τα επίσημα στατιστικά των χιονοδρομικών κέντρων. Σαν Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας, έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να μάθουμε. Δηλαδή πόσους επισκέπτες είχε το κάθε χιονοδρομικό. Τι επιχορηγήσεις πήραν από το κράτος(τα φανερά τουλάχιστον). Τι έξοδα συντήρησης έχει το κάθε ένα. Επίσης τι κέρδος παρουσίασαν(αν και δε πιστεύω ότι θα παρουσιάσουν πραγματικούς αριθμούς για ευνόητους λόγους) Αυτό που αναφέρεις Γιώργο πολλοί δεν το λαμβάνουμε υπόψην. Μαθαίνοντας όλα τα παραπάνω, τότε θα μπορούμε να έχουμε μία πιο καθαρή-σφαιρική άποψη όσον αφορά το θέμα των τιμών. Επειδή με πρόλαβε η over-poulover, να πω ότι έχει απόλυτο δίκιο..Αυτά θα πρέπει να γίνουν μετά το τέλος της περιόδου. Λοιπόν τo Σαββατοκύριακο όλοι στα Καλάβρυτα, για να μην ξεχνιόμαστε και για να μην βγαίνουμε off topic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 16, 2009 Κάποιοι θα σκιάρουμε και αύριο... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 16, 2009 Κάποιοι θα σκιάρουμε και αύριο... Kαλα εσεις δεν δουλευετε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
car_crazy 0 Report post Posted March 17, 2009 No comments......car crazy.....!Καλό θα είναι να φύγεις για το νησί με ωραίες αναμνήσεις.Τα λεφτά φεύγουν κ έρχονται.Αυτά που μένουν είναι οι στιγμές......! Να'σαι καλά..... Μακάρι να πήγαινα για δουλειά αλλα το καθήκον που ανέφερα δεν πληρώνεται.... Αν ήταν δουλειά θα ήταν επιλογή μου και μάλιστα παραγωγικό διάστημα της ζωής μου. Τώρα μόνο παραγωγικό δεν είναι, ούτε για εμένα ή την οικογένεια μου αλλά ούτε για την πατρίδα που κανονικά θα έπρεπε να είναι... Άλλη κουβέντα αυτή και πολύ μεγάλη μάλιστα... Και εσυ να είσαι καλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 17, 2009 Μεταξύ μας... σε κόκκινο είναι πιο μουράτο... Ναι... αλλα ο συνδιασμος κοκκινου και ασπρου ειναι ο καλυτερος! Αντε βαλτε τα διπλα διπλα τα "ερυθρολευκα", να στρωνουν σεντονια... Off topic Αυριο Θοδωρη θα ανεβει φιλος να δει την παλια του αγαπημενη. Καποτε της ειχε υποσχεθει και αιωνια αγαπη . Θυμαστε οι παλιοτεροι το ... + Στυγα 1 = L.F.E. ??? Aπο τα καλυτερα που εχω διαβασει στο forum... Aχ παλιες καλες εποχες . Βαλ΄του και ενα κερακι να σβησει, γεννεθλια ειχε, οχι σε καμμια τουρτα ομως... στο χιονι βαλτο. Γιατι σκοπευει να το φαει ολο αυριο . Καλες βολτες παιδες. ...και οι φωκιες ειναι σε φαση παραγγελιας Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 17, 2009 δεν το έχουν περάσει ακόμα... Si seniore.... Mέγιστο ύψος νταλίκας.... 3,05 μ. Μέγιστο ύψος Everest Vinci ...... 3+++++... Ντεν χωραει καρντιά μου... Το κουλό ειναι ότι ακόμα και οι Ιταλοί κατασκευαστές της Prinorth... με τα υπερσύγχρονα εργοστάσια την φοβερη οργάνωση κλπ κλπ κλπ... την έκαναν την ... μακακία... Τουλάχιστον αν ισχύουν τα μισά απ'αυτά που μας είπε o οδηγος για τον προγραμματισμό της φόρτωσης... είναι "una fatsa.... una ratsa" με μας.... για να μην πω χειροτεροι... Το βαρούλκο... (βιντσι) θα έρθει με άλλο φορτίο... Επίσης.... και κάτι άλλο... Αν και δεν ήθελα να χαλάσει το thread μετα από την δημοσίευση του Αλκατραζ μιας και ήταν εξαιρετική... και μιας που εμείς γιορτάζουμε την αφιξη του Everest μηχάνημα ζωτικής σημασιας για το κέντρο... αλλά μερικοί δεν βάζετε φρένο... Ασκηση Νηπιαγωγείου... 2 ΧΚ (ΧΚΠ & ΧΚΚ) σε πολύ μικρή απόσταση απότην Αθηνα διεκδικούν το ίδιο μέρος πελατείας... (λέμε τώρα...) 1. Το μεν ΧΚΠ έχει ως χρηματοδότες τα ΕΤΑ ... και έναν Γιγας όμιλο επιχειρήσεων ο οποίος καταφερε το εξης απίστευτο...Αντι να ρισκάρει να αναλάβει την διαχείρηση του κέντρου καταφερε με μοναδικής ελληνικής πρωτοτυπίας συμφωνια να πληρωθεί με πολλά εκατομύρια € γι'αυτό... Κρατικές ενισχύσεις αβέρτα ... Από ποιόν ...? Από ΟΛΟΥΣ εμας... 2. Το δε ΧΚΚ έχει ως χρηματοδότες αποκλειστικά και μόνο έναν Δήμο 2000 εγγεγραμένων (και όχι πραγματικών) δημοτων και βασίζεται αποκλειστικά σε ιδία κεφάλαια-έσοδα... Να σας θυμίσω τον πρώην υπουργό να κάνει βαρισήμαντες δηλώσεις και να φωτογραφίζεται με φόρμες στο ΧΚΠ .. όπως επίσης να σας θυμίσω την άποψη του ότι ΧΚ στην χωρα είναι το ΧΚΠ και η Βασίλω...όλα τ'άλλα είναι ... σκουπίδια... Η ερωτηση για την άσκηση είναι 1. Είναι δυνατον να επιβιώσει το 2ο ΧΚ με τέτοιο αθεμιτο ανταγωνισμο από το ίδιο το κράτος.... χωρίς να αναγκαστεί να ανεβάσει τις τιμές του...? Σε όλα αυτά θα πρέπει να ληφθεί υπ'όψιν ότι το ΧΚΚ αγοράζει με ιδία κεφάλαια 2 Everest την στιγμή που ο ΑΚΤΩΡ κερδίζοντας φοροαπαλαγές κάνει δωρεα 1 Pisten Bully στο ΧΚΠ... Το ΧΚΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΧΚ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ... ΚΡΑΤΙΚΟ (ουσιαστικα)ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ... Και σε άλλα χκ δεν πάμε... όπως π.χ. Βασιλιτσα (Γενικη Γραματεια Αθλητισμου) αλλά η ημερήσια δεν έχει 30 €... Αν λοιπόν αναρωτηθείτε ποιός θα πληρωσει τον "διαχειρηστή ακροβάτη ουρας Ηρακλή" θα διαπιστώσετε ότι έκτος από αστείο είναι και επικίνδυνο ...επίσημα ένα ΧΚ να περναει τέτοια μηνυματα σε φόρουμ.... που το διαβάζουν και μη ενημερωμένοι χιονοδρόμοι... Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Αν δεν σας κάνουν τα νούμερα/λιφτ πάρτε φώκιες όπως λέει και ο Zox... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 17, 2009 Σωστά τα ερωτήματα ΤΕΟ. Από ότι ξέρω υπάρχει συνάντηση του προεδρείου ΣΤΧ με ΧΚΚ σύντομα. Ας τεθούν και ας δούμε πως μπορούν να βοηθηθούν τα δυο χκ που μας έχουν μάθει σκι εμάς τους Αθηναίους. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα Σαββατοκύριακα και οι καθημερινές μας θα ήταν πολύ διαφορετικά. Θα έλεγα το σωστό θέμα είναι: Χιονοδρομικά κοντά στην Αθήνα που έχουν προκαλέσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και είναι πηγή ανάπτυξης, μηχανισμοί ενίσχυσης και ανάπτυξης ύστερα από 10-15 χρόνια χωρίς επενδύσεις. Τα συμπεράσματα της συζήτησης στον Παρνασσό ας συνδυστούν με αυτά στα Καλάβρυτα. Οι φωτογραφίες του Alcatraz νομίζω πείθουν ότι τα Καλάβρυτα πρέπει να είναι ένα από τα χκ τα οποία είναι εθνικής σημασίας. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites