Paradizzio 0 Report post Posted March 16, 2008 Αφού μου δίνεται η ευκαιρία να συστηθώ, ας το εκμεταλλευτώ. Έτσι με λιγά λόγια: Οι φίλοι με φωνάζουν Σταύρο. Κατά σύμπτωση το ίδιο και οι υπόλοιποι Διαμένω στην Ηλιούπολη ( όχι Thess ), και περνάω περισσότερες ώρες από το κανονικό, ασκώντας το επάγγελμα του Λογιστή - Φοροτεχνικού, σε ελευθερη βάση. Παράλληλα, έτσι για να γεμίζει ο ελευθερός χρόνος μου , που πιστέψτε με, δεν ξέρω τι να τον κάνω, σπουδάζω στο 4ο έτος στην Α.Σ.Ο.&Ε.Ε. (σόρρυ, δεν φωνάζω ), για να λάβω το δεύτερο πτυχίο μου, ως οικονομολόγος όμως, αφού πρώτα τελείωσα τη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. της Χαλκίδας. ( ούτε σε interview να ήμουν ). Ας πάμε σε κάτι πιο ανάλαφρο τώρα. Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε, μπήκα αισίως στα πρώτα άντα. Την καλύτερη και πιο δημιουργική δεκαετία για τον άνδρα, όπως πολλοι ισχυρίζονται. Ξεκίνησα να κάνω ski μόλις πριν από λίγους χειμώνες και συγκεκριμένα, το 2005. Σχετικά μεγάλος, διότι δεν έτυχε τα φιλαράκια μου μέχρι τότε, να ασχολούνται με αυτό το καταπληκτικό και άκρως αναζωογονητικό σπορ. Έτσι λοιπόν δόκιμασα αυτοδίδακτος, την πρώτη μου κατάβαση στις Αγριολεύκες, φυσικά μετρώντας αρκετές σούπες, ( όχι αυτές που βλέπουμε μετά τις 1 ) και από τότε μου έχει γίνει σχεδόν εμμονή. Δυστυχώς λόγω της δουλειας μου και γενικά των αυξημένων υποχρεώσεων μου τα τελευταία αυτά χρόνια, δεν έχω αξιωθεί να πάω συνολικά πάνω από 10 φορές για ski. Αυτές τις λίγες φορές όμως που πήγα, λόγω της μεγάλης μου λαχτάρας για το εν λόγω σπορ, μπορώ να πω ότι έφτασα σ' ένα ικανοποιητικο, μέσο επίπεδο, ας πούμε να κατεβαίνω κόκκινες στη Βασίλω αλλά και την 6 και τον παγωμένο Ηρακλή στον Παρνασσό ( εντάξει, όχι direct ). Θα ήθελα επίσης να κατέβω και την Στύγα και να δω και γω σαν μικρό παιδί τον Αρίσταρχο από κοντά, αλλά ο αέρας δεν μου κάνει το χατήρι κάθε φορά που είμαι στα Καλάβρυτα. Γενικά, έχω κατασταλάξει στο ότι το ski με γεμίζει και με ξεκουράζει όσο καμία άλλη δραστηριότητα, συνεπώς από δω και πέρα θα αφιερώνω αρκετό χρόνο και ενέργεια σ' αυτο. Παρακολουθώ τα νέα γύρω από το χώρο της Τουριστικής Χιονοδρομίας, και είμαι εδω και 2-3 χρόνια, διακριτικός αναγνώστης των fora του snowclub παίρνοντας χρήσιμες και πολυδιάστατες γνώσεις . Επειδή όμως ένοιωσα οτι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να γίνω και εγώ μέλος στην πολύ όμορφη παρέα σας, θα ήταν μεγάλη η χαρά μου, να με υποδεχθήτε, εσείς τα παλιά αλλά και νεότερα μέλη !!! Quote ''Mood 2 Swing, Mood 2 Skiing'' Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 16, 2008 Καλώς ήρθες λοιπόν στο forum του snowclub, Σταύρο! Έναν χώρο γεμάτο με ανθρώπους που αγαπούν την επαφή με το χιόνι και οι περισσότεροι από τους οποίους ξεκίνησαν το άθλημα όπως ακριβώς και εσύ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 17, 2008 ... Σχετικά μεγάλος, ... Καλιο αργα παρα ποτε..παπουλη!! Κοιτα τα πραγματα απο την καλη τους πλευρα...γλυτωσες το Snowboard (Ενταξει, πλακα κανω, μην πεσετε ολοι οι σανιδιαρηδες να με φατε...ειμαι και ανοστος )... ...Έναν χώρο γεμάτο με ανθρώπους που αγαπούν την επαφή με το χιόνι... Να με συγχωρειτε κε συναδελφε, αλλα εγω προτιμω να αποφευγω τις επαφες με το χιονι...κανω σκι ορθιος ... οι περισσότεροι από τους οποίους ξεκίνησαν το άθλημα όπως ακριβώς και εσύ. Κουτρουβαλωντας... Καλως ορισες Σπυρο (Σταυρο...) και εισαι και overachiever...Αν τα καταφερεις... ελα στην επομενη συναντηση αυτη τη βδομαδα να δεις τι ψαρια επιασες... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 17, 2008 Καλως ορισες Σπυρο το Πάσχα πλησιάζει, πάρε του και ένα ζευγάρι παπούτσια σαν καλός νονός … καλώς ήρθες Σταύρο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 17, 2008 Καλώς ήρθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted March 17, 2008 Καλώς τον και καλή διαμονή... Αν μπορείς, μην κλείσεις την πόρτα ακόμη... πάμε ακόμη για σκι τα ΣΚ (τουλάχιστον) Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 17, 2008 Καλώς τον Σταύρο, Σπύρο κ.λ.π. όπως αγαπάς τέλος πάντων!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 17, 2008 καλως ορισες Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 17, 2008 Καλως ήρθες Σταύρο!! Λογίστρια και εγω στο επάγγελμα.......δεν έρχεσαι στην συγκέντρωση της Τετάρτης να σε ρωτήσω κάτι στην φορολογία ??? (πωπω καλή είμαι εγω , ακόμα δεν συστήθηκες και ξεκίνησα...!!?!!) Αστιεύομαι βέβαια, ελπίζω να έρθεις στην συγκέντρωση τη Τετάρτη. cu Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 17, 2008 το Πάσχα πλησιάζει, πάρε του και ένα ζευγάρι παπούτσια σαν καλός νονός … καλώς ήρθες Σταύρο Καλώς ήρθες κι από εμένα Σταύρο! Κι εγώ στα γεράματα το ξεκίνησα το σκι (1/2006) και από τότε κόλησα Σ' αυτό φταίει και η συναναστροφή μου με τα υπόλοιπα άτομα του συλλόγου... γι' αυτό σκέψου το καλά πριν έρθεις στο φλο την Τετάρτη Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2008 τι σου είναι τα γεράματα... το Διαβασε το "Σταυρος" αλλα μεχρι να απαντήσει το ξεχασε και εβαλε Σπυρος... αντιστάσου ΜακηΜου Καλως ήλθες Σταυρο, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 17, 2008 Kάτσε καλά ρε Σταύρο,...που θα κλείσεις την πόρτα από τώρα! Καλώς ήλθες στην παρέα μας! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Paradizzio 0 Report post Posted March 21, 2008 Καλως ορισες Σπυρο (Σταυρο...) Δεν είμαι ο Ράιαν ρε παιδιά. Ο Μπράιαν είμαι Quote ''Mood 2 Swing, Mood 2 Skiing'' Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted March 26, 2008 Ποια πορτα...αυριο παμε για ΣΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 26, 2008 Καλώς ήρθες και απο μενα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
diva 0 Report post Posted March 27, 2008 και την πόρτα να κλείσεις, δεν νομίζω να δυσκολευτεί κανείς να μπει από το παράθυρο... καλώς ήρθες και από εμένα!! Quote ο χρόνος δεν μας αλλάζει, μας αποκαλύπτει... Share this post Link to post Share on other sites
Paradizzio 0 Report post Posted March 28, 2008 δεν νομίζω να δυσκολευτεί κανείς να μπει από το παράθυρο...Αν το 'χει σκοπό να μπει από το παράθυρο, ας έχει φροντίσει τουλάχιστον να χαλαρώσει τις δέστρες Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του snowclub για το καλωσόρισμα και ελπίζω να σας συναντήσω σύντομα για να γνωριστούμε κι από κοντα. Κατά προτίμηση κάπου ψηλά που να κάνει κρύο. Ο καναπές μπορεί να περιμένει... Quote ''Mood 2 Swing, Mood 2 Skiing'' Share this post Link to post Share on other sites