ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 3, 2007 Ότι καλύτερο Διονύσιε, πρώτα όμως υγεία. Ο πατέρας ξέρει κάτι περισσότερο και πάντα αγωνίζεται για το καλύτερο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted October 3, 2007 Προσφατα ειχα την χαρα να γνωρισω εσενα και τον πατερα σου απο κοντα. Το χαρηκα πολυ !! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ,νασαι παντα γερος και δυνατος Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 3, 2007 Χρονια Πολλα Διονυση, να χαιρεσαι τον πατερα σου, να σε χαιρεται εκεινος και να σας χαιρομαστε ολοι εμεις που εχουμε την τυχη να σας γνωρισουμε! Σαν τα ψηλα βουνα! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 3, 2007 Χρόνια Πολλά Διονύση (εις διπλούν!) …να είσαι πάντα χαρούμενος κ ευτυχισμένος Πάνο, να τον χαίρεσαι...έχεις πολλούς λόγους να είσαι περήφανος Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted October 3, 2007 Χρόνια Πολλά με Υγεία Διονύση. Απο τα πιο συγκινητικά λόγια που διάβασα ποτε απο πατέρα προς το παιδί του και η αγάπη αυτή φαίνεται. Να είσαι πάντα καλά, να περνάς καλά και να "δείνεις" πολλά στους ανθρώπους που σου "δείνουν" πολλά. Φιλικα Δημήτρης Υ.Γ. Σας γνώρισα στην έκτακτη Γ.Σ. και χάρηκα πάρα πολύ. Να είσται πάντα τόσο κοντά ο ένας στον άλλον. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 3, 2007 Χρονια πολλα Νιονιο,πολυχρονος,υγεια παντα,σε εσενα και σε ολη την οικογενεια σου!!!!!!!!! Φανταστικες φωτο απεικονιζωντας την εξελιξη της ζωης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι ολα τα ονειρα σου καθως και του πατερας σου για σενα να γινουν πραγματικοτητα!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 3, 2007 Τις καλυτερες ευχες στον ιδιαιτερο μας φιλο Zweiinsel – αν ο μπαμποςpanou είναι Χ100 προσωπικοτητα, ο jrpanou ειναι Χ1000 ήδη (sorry pp, αλλα ειναι ακομα πιο βελτιωμενη εκδοση ). 2918 χρονια να ζησεις..τουλαχιστον! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 3, 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ,νασαι παντα γερος και δυνατος Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted October 3, 2007 Χρονια πολλα Διονυση και καλα. Η αγαπη για τη φυση και η οικογενειακη ζεστασια θα σε βοηθησουν στο μελλον σε οποια δουλεια και να επιλεξεις. Ναστε παντα καλα. Βασιλης Π. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted October 3, 2007 di, να έχεις πάντα υγεία και να την εκτιμάς. Να βοηθάς τους υπόλοιπους ταλαίπωρους ανθρώπους στη ζωή, όπως τότε στη Γκιώνα που έμενες ξοπίσω μην τυχόν και σκορπίσω... Εύχομαι κάποτε η οδήγησή μου να πλησιάσει έστω και λίγο τη δική σου. Ζήσε τη ζωή σου, όπως εσύ την έχεις φανταστεί. Αυτή η ζωή δεν είναι πρόβα για την επόμενη. Είναι μια και μοναδική. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted October 3, 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΝΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 3, 2007 Xρόνια σου πολλά Νιόνιο μας, καλά και ευτυχισμένα, πάντα γερός και εσύ και η οικογένειά σου ώστε να μας συντροφεύεται πάντα στα αγαπημένα μας βουνά και σε όλες μας τις εξορμίσεις! Διπλή Γιορτή σήμερα διπλές να είναι και οι ευχές όλων μας Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted October 3, 2007 .....σας ευχαριστώ όοοοολους πάρα πολύυυυ για τις ευχές σας....... ....πολύ συγκινητική κίνηση........ ....είμαι πολύ χαρούμενος που έχω γνωρίσει τόσο αξιόλογα άτομα μέσα από αυτό το forum..... ΥΓ:.....φεύγω γιατί έχω εξεταστική.....................πρώτη φορά.......... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 3, 2007 Διονύση χρονια πολλά, να 'σαι γερος σαν τα ψηλά βουνά και καλη επιτυχία στην εξεταστική σου... Υ.Γ. σουπερ το pinkfloydιανό στιχάκι στην υπογραφή σου... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 3, 2007 Χρόνια πολλά Διονύση πάντα με υγεία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 3, 2007 καλη επιτυχία στην εξεταστική σου... batucada, ο di είναι τις ίδιας συνομοταξίας….πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 3, 2007 "... Θα σε στείλω δυό χρόνια στην Ευρώπη. Αν το επιθυμείς μάθε κάτι περισσότερο. Αν όχι, ζήσε, για να μην βαραίνει αργότερα την ψυχή σου η αρρώστεια που τη λένε "άζητη νιότη". Έτσι είχε κάνει και για μένα ο πατέρας μου. Πρέπει σε κάθε ηλικία να παίρνει κανείς το μερίδιο που του ανήκει απ' τη ζωή, για να μένει ψυχικά υγιής ..." (Από τα πιο ωραία πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.) Χρόνια Πολλά νέε μου! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 3, 2007 Χρόνια πολλά με υγεία! Πρέπει να είναι πολύ ευχάριστη στιγμή να κατεβαίνει πατέρας και υιός μαζί. Βρε μικρός φωνακλάς ήσουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 3, 2007 Διονύση, δεν έχει τύχει να σε γνωρίσω έως σήμερα...χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι τους γονείς σου και τους φίλους που αγαπάς και καλή τύχη σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted October 3, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Είναι το πρώτο και είναι πολύ καλός και ήσυχος (προς το παρόν). Είμαι τρελά ευτυχισμένος, ενθουσιασμένος, συγκνημένος, ….μένος, …..μένος και γενικά ανακάλυψα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Ειλικρινα δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Τρέχω τώρα γιατί δεν προλαβαίνω Να ΄στε όλοι καλά. Υ.Γ. Την παραγγελία ΤΩΡΑ δεν την ακυρώνω με τίποτα., Ίσα ίσα μου ζήτησε να παραγγείλω δεύτερο και μέχρι τα X-mas θέλει να του έχω πάρει κι ένα Backcountry σανίδι . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 3, 2007 ωπ, τώρα το είδα συγχαρητήρια Γιώργο, να σας ζήσει γερός και δυνατός και να καρβάρει ακόμη και στο ένα πόδι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 3, 2007 Υπάρχει και άλλος τρόπος; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 3, 2007 (...και καλά να μην πατάει το δεύτερο.... όπως στο σκι...... άρα ο Τέτζας jr δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα..... στο snb......... και θα κάνει σκι........., όχι; ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 3, 2007 Δεν μι πιάνς. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 3, 2007 σι πιασα ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites