KonstantinosV 0 Report post Posted September 20, 2007 Χρόνια σας πολλά παιδιά με υγεία και καλό χειμώνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted September 20, 2007 Χρόνια πολλά παίδες .... Προβλέπω τρελές κρασοκαταστάσεις απόψε..... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 20, 2007 Batucada, zox, skister & Spyder ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ με πολλά χιόνια, υγεία και ευτυχία σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 20, 2007 Χρονια Πολλα παιδια Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 20, 2007 Να σας ευχαριστησω και γω με την σειρα μου για τις ομορφες ευχες σας!!!!!!!!!!!!!! Να ευχηθω και γω χρονια πολλα σε ολους τους συνονοματος μου,και σε ολους μας ευχομαι καλο χειμωνα με απιστευτα χιονια!!!!!!!!Να μας πνιξει στο χιονι!!!!!!!Μπορει?? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 20, 2007 .. Προβλέπω τρελές κρασοκαταστάσεις απόψε..... Το απαιτεί ο κρασοκαιρός! Spyder,Zox,Skister,Batukada και όσοι άλλοι Στάθηδες υπάρχεται στο forum,Xρόνια πολλά και καλα,γιομάτα υγεία και...χιόνια Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 20, 2007 Εύχομαι πρώτα από όλα χρόνια ευτυχισμένα! Τώρα αν είναι και πολλά και ευτυχισμένα δεν μας χαλάει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted September 20, 2007 Σας ευχαριστώ και εγώ όλους σας ,χρόνια πολλά και απο μένα στους υπόλοιπους Στάθηδες του συλλόγου και άντε ρε παιδιά να έχουμε φέτος ένα χειμώνα αξέχαστο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted September 21, 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας λεβέντες και λεβέντισσες.Δεν μας ξεχνάτε ποτέ. Πλάκα πλάκα έχουμε μαζευτεί μπόλικοι Σταθάδες οπότε με αφορμή αυτό,η ευχή η δική μου προς το σύλλογο είναι να κάνουμε Σταθερά βήματα προόδου -κι ας είναι και μικρά- στην κοινή μας πορεία κι όπου φτάσουμε.Και προϋπόθεση για αυτό είναι να καλλιεργούμε μια Σταθερή και αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης μεταξύ μας.Όλα από εκεί ξεκινούν κι όλα εκεί τελειώνουν. Εύχομαι επίσης όσοι παράγοντες συμπλέουν με τις προσπάθειές - στόχους μας,να μας Σταθούν και να τους Σταθούμε και φέτος για κάτι καλύτερο στην ελληνική χιονοδρομία.Που ξέρεις,κάτι μπορεί να γίνει στο τέλος. Εύχομαι επίσης να έχουμε ένα χειμώνα με πολλά και Σταθερά χιόνια (μην έχουμε τίποτα χιονοστοιβάδες πλάκας ε makalu ),γιατί φέτος μας περιμένουν πολλά δίεδρα Σας ευχαριστώ και πάλι. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted September 21, 2007 Χιλια συγγνωμη τωρα το προσεξα... Χρονια Πολλα με πρωτο και καλυτερο τον ΖΟΧ-λη Αντε και με πολλα rails! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted September 21, 2007 Κάλιο αργά παρά ποτέ !!!! Στάθηδες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΦΕΤΟΣ !!! Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted September 21, 2007 Κάλιο αργά παρά ποτέ !!!! ... και εγώ με την σειρά μου, έστω και καθυστερημένα... ...εύχομαι σε όλους τους Στάθηδες , Skister, Spyder, Batucada, Zox, Xρόνια σας Πολλά, με υγεία και με πολλά - πολλά χιόνια για σούπερ απίθανες καταβάσεις!!!! Barbie Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 23, 2007 Χρονια πολλά Στεφανε. Καλες καιρικές προβλέψεις με πολλά χιόνια... και ευτυχία σε σένα και την οικογένεια σου Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted September 23, 2007 Χρόνια πολλά ρε σειρουλα (ε,μην παιρνεις θαρρος ). Οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα. Και φυσικα πανω απ'όλα υγεια κι ευτυχια σε σενα και την οικογένεια σου. Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 23, 2007 χρονια πολλα stef Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted September 23, 2007 Χρόνια πολλά φίλε Στεφάν. Υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Για κόπιασε σε καμιά συνάντηση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
geo 34 Report post Posted September 23, 2007 Στεφανε, χρονια πολλα, να εισαι παντα καλα!!!! Quote http:www.arahova.net http:www.meteo.gr/stations/arahova http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950 http:www.meteo.gr/stations/parnassos Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted September 24, 2007 Χρόνια πολλά φίλε Στεφάν. Υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Για κόπιασε σε καμιά συνάντηση... Παιδιά ευχαριστώ πολύ Τα λέμε Πέμπτη........... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 24, 2007 Χρονια Πολλα κι απο μενα κι οτι επιθυμεις..Κι ελπιζω να ερθεις την Πεμπτη.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted September 24, 2007 Παιδιά, και από μένα πολλές ευχές για μια υπέροχη ζωή! Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted September 24, 2007 χρονια πολλά!! με υγεία χαρά και ευτυχία!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 24, 2007 Πολλες ευχες Στέφανε σ'εσενα κ την Arete du Midi πισω σου Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 24, 2007 χρονια πολλα και απο μενα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 27, 2007 απο σημερα η οικογενεια ΤΕΤΖΑ ειναι μεγαλυτερη κατα 1 ατομο ο γυιος αφιχθη και ο Τετζας πεταει απο τη χαρα του γιωργο ευχομαι να σας ζησει Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted September 27, 2007 Να σας ζήσει Γιώργο Quote Share this post Link to post Share on other sites