Odie 869 Report post Posted January 19, 2009 Χρονια Πολλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια σας πολλά, παιδιά! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted January 19, 2009 Χρνια Πλά και τσι δύο σας! Με υγεία! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια Πολλά και Καλά και στους δυο σας! Ο,τι επιθυμείτε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 19, 2009 ο τεως και ο πρωην ,γεννεθλια μαζι ευχομαι οτι καλυτερο και στους δυο σας , υγεια ,ευτυχια ,πραγματωση των επιθυμιων σας , να σας χαιρονται οι δικοι σας.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια πολλά και χιονισμένα! Ειδικά στον Αλέξη που τώρα μπαινει στην τρίτη δεκαετία της ζωής του!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
estenough 98 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια πολλά και στους δυο!!! p.s. Αλέξη έγινες 20 ρε θηρίο?? μικρότερος δείχνεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 19, 2009 Xρόνια πολλά παιδιά ότι επιθυμήτε. Να μη ξεχνιόμαστε τώρα που μπορείς να πιεις και αλκοολ στα μπαρ Αλέξη http://ca.youtube.com/watch?v=vTeDoPB24XM&...re=channel_page Άρι υγεία και χιόνια στη Σαλόνικα που θα τα προβλέψεις 4 λεπτά πριν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 19, 2009 Σωστά, σωστά, παράλειψή μου!!! Το είχαμε επισημάνει και παλαιότερα: Για να γίνεις πρόεδρος του ΕΣΤΟΥΧ πρέπει να είσαι Αιγόκερος, γεννημένος 19/1 + αριστερόχειρας!!!! ... Ή να σε λένε Όλγα!!!! Όπως είδατε, δεν έχει διάρκεια άλλος συνδυασμός!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια πολλά λοιπόν παλικάρια μου!!!! Αλέξη να είσαι πάντα τόσο νέος, δροσερός, ψηλός, γοητευτικός και να χαίρεσαι τις ανιψιές σου!!! Άρη σου εύχομαι να τρως πάντα 7 μακαρονάδες για ορεκτικό και να μην παίρνεις γραμμάριο!!!! Φιλάκια πολλά και στους 2 σας!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 19, 2009 ο τεως και ο πρωην, γεννεθλια μαζιΕίπαμε...μέχρι πέρυσι ο Πρόεδρος έπρεπε :- να ξεκινά το όνομά του από Α - να έχει γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου (ο άλλος είναι μεγάλος βέβαια) - να είναι αριστερόχειρας Ειδικά στον Αλέξη που τώρα μπαινει στην τρίτη δεκαετία της ζωής του!!!Δυστυχώς περνούν τα χρόνια. Όλοι μας μεγαλώνετε... Αλέξη έγινες 20 ρε θηρίο?? μικρότερος δείχνειςΑπλά δείχνω πιο ώριμος για την ηλικία μου Ηλία. Αλέξη να είσαι πάντα τόσο νέος, δροσερός, ψηλός, γοητευτικός και να χαίρεσαι τις ανιψιές σου!!! Ή με έχετε μπερδέψει με κάναν άλλον κυρία μου, ή θέλω ξεμάτιασμα... Ευχαριστώ όλους σας. Να είστε όλοι/ες πάντα καλά και χαρούμενοι/ες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 19, 2009 Χρονια Πολλά και στους 2 !! Τέως και Πρώην! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια πολλά και στους δυο σας. Ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 19, 2009 παιδες χρονια πολλα οτι επιθυμειτε Αλεξη ο Κωστακης θα σε παρει τηλεφωνο ειπε ;) Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 19, 2009 Να τα εκατοστήσετε αμφότεροι Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 19, 2009 Happy Birthday!! Τα ιδιαίτερα χρόνια πολλά στον Άρη-> υγεία, ευτυχία σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα... Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 19, 2009 Αλεξη ο Κωστακης θα σε παρει τηλεφωνο ειπεΚινητό κλειστό, βγαλμένη η μπαταρία, έχω καταπιεί την κάρτα... Σταθερό κομένο από τον ΟΤΕ κατόπιν αιτήματος, σπασμένες οι συσκευές σπιτιού και γραφείου... Email ανύπαρκτο... Φτού... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια Πολλά και πάντα καλά να είναι! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 19, 2009 Χρονια σας πολλα παιδια να ειστε παντα καλα!!!!! Αλεξη να δεις που μολις ακουσε ο Νικέέέλ οτι πηρε τηλ ο μαυρογατος δεν ηθελε να μπει στο αεροπλανο απο Ζυριχη για Αθηνα, τον τραβουσανε οι αεροσυνοδινες και η Νικέέέλενια και δεν τον κανανε καλα μιλαμε!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 19, 2009 Χρόνια πολλά και καλά, παιδιά!Νά΄στε παντα γεροί και ν΄απολαμβάνετε αυτό που αγαπάτε! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted January 19, 2009 Πολύχρονοι και οι δύο, να είστε πάντα καλά! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 21, 2009 Συσσωμη η οικογενεια των χιονοαλκοολικων σου ευχεται χρονια πολλα για την γιορτη σου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 21, 2009 Χρόνια πολλά Τίμο κι ευτυχισμένα Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 21, 2009 χρονια πολλα απολυτο αρσενικο να σε χαιρονται οι δικοι σου και η δικια σου ακους εσυ Πενυ; προσοχη στον απολυτο αντρα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites