Mitsaras 230 Report post Posted April 30, 2007 Ξαναευχαριστώ παιδιά, όλους σας !!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 30, 2007 Γιατί απευθυνόμαστε και στους 2 σαν να ήταν 1;Ε!!λοιπόν, Χρόνια πολλά και πολύ καλά, παιδιά!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted April 30, 2007 ευχαριστώ πολύ παιδιάαααα!!με συγκινήσατε πολύ όλοι!! φιλιά!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted April 30, 2007 χρόνια πολλά και καλά!! υγεία πάνω απο όλα!! χαίρομαι να γνωρίζω άτομα νεαρής νοοτροπίας!!...γιατί είμαι ένα από αυτά!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted April 30, 2007 Ευχαριστώ κ εγώ με τη σειρά μου οσους ακολούθησαν απο το προηγούμενο μου ποστ κ έπειτα.. Φιλικά, Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted May 1, 2007 Χρόνια Πολλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted May 1, 2007 χαίρομαι να γνωρίζω άτομα νεαρής νοοτροπίας!!...γιατί είμαι ένα από αυτά!! )Οπότε θα ξέρεις ότι αυτή είναι η μοναδική αιτία, που ο άνθρωπος αισθάνεται πάντα νέος!!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 1, 2007 Η νεαρή νοοτροπία και ο Φουστάνος!!! Μητσάρα, αφού δεν είσαι όσο δείχνεις και δεν δείχνεις πόσο είσαι, γιατί τα λες αυτά και παραπλανείς και τη συμπατριώτισσά μου;;; Ασ'τον να λέει Λένα, είναι πιο μικρός κι απ'τις δυο μας Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted May 2, 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted May 2, 2007 mucho gracias caballeros y damas otra vez :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 2, 2007 Και τις δικές μου ευχές! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 7, 2007 Aντε και για δωρο απο εδω και περα να του γραφουμε και σωστα το ονομα του γιατι εχει αρχισει να το γραφει και αυτος λαθος στη δουλεια του. Σωστο: Ιάσων. Ιάσονας. Λαθος: Ιάσον Ιάσωνας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted May 7, 2007 Δεν έχω παράπονο, θυμάμαι το 'πιασες από την πρώτη ημέρα ΜΦΧ Γιάσονας (για όσους έτρωγαν γιαούρτι νωρίτερα και κολλάει ο ουρανίσκος.. ..) Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 8, 2007 Kostakiskal Χρόνια σου πολλά με υγεία και χαμόγελα... και καλά κρασιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 9, 2007 Χρονια πολλα κι απο μενα. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted May 9, 2007 Κώστα χιόνια πολλά, χρόνια καλά. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 9, 2007 Χρονια πολλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 9, 2007 Χρόνια πολλά Καλιφορνέζε Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted May 9, 2007 Χρόνια πολλά φίλε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 9, 2007 Πολυχρωμος Kalamatkostak Παντα καλα με ΥΓΕΙΑ - με επαγγελματικες επιτυχιες (να 'χωσεις' μεσα οσους δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους κ κινδυνευει ο κοσμάκης στα βουνα), με ορειβατικες επιτυχιες στα εντυπωσιακοτερα βουνα, με τις καλυτερες γυναικες γυρω σου (τη μαμα, την αδερφή, τη γυναικα κ τη γατα σου εννοω..τστς..) και φυσικα με ενα ολοφρεσκο γαλακτομπουρεκο του Σκιαδά παντα στην κουζινα σου!!! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted May 9, 2007 Χρονια Πολλα κι απο μενα Κωστα κι οτι επιθυμεις Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 9, 2007 Χρόνια σου Πολλά και πάντα γερός, ευτυχισμένος και πλούσιος! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 9, 2007 Χρόνια σου πολλά!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted May 9, 2007 Χρόνια Πολλά Κώστα, ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε εσένα και την οικογένειά σου. Δεν καταφέραμε να γνωριστούμε στο Καϊμακ (Σκι τεστ) αλλά ελπιζω να μπορέσουμε να βρεθούμε (αν τα καταφέρω) στη Γενική Συνέλευση. Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 9, 2007 Πολύχρονος κι ευτυχισμένος κι από μένα Kostakiscal!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites