Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 15, 2006 Η μνήμη μου είνα πολύ αδύναμη. . Έχεις κρατήσει το χαρτάκι με τους χρόνους σου; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 15, 2006 σε καθε προσπεραση που θα σου ριχνω θα σε τραβαω βιντεακι απο εδω και περα... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 15, 2006 Μπαμπά κοίτα, οδηγώ με την βιντεοκάμερα στο ένα χέρι Ωραίο ακούγεται Ελπίζω να μην το εφαρμόσει και ο Ιάσωνας ενώ κάνει σκι JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 15, 2006 σε καθε προσπεραση που θα σου ριχνω θα σε τραβαω βιντεακι απο εδω και περα... Οπότε δεν σου χρειάζεται πλέον η βιντεοκάμερα. Βάλτη στην ντουλάπα ωραία ωραία και μην ξεχάσεις την ναφθαλίνη. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 6, 2006 Τι εγινε με το Καρτ αυτο ηταν οοοολοοοοοο?????????? ποτε θα ξαναπαμε.... ΕΕΕΕ Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 7, 2006 να σου πω μου ελειψε... να κανονισουμε για τη Τεταρτη τωρα που τελειωνει το μουντιαλ... Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted July 7, 2006 Αμε! "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 9, 2006 και ξεκινάμε .... με εντελώς τυχαία σειρά εμφάνισης 1ος Pefto_Kai_Matheno 2oς Νιckel 3oς ChrisLappas-kano offipiste kai goystaro kai sto kart.. 4oς GiorgosL κοιτάτε βλέμμα αυτός ο φαινομενικά Αθώος άνθρωπος !!! Νιckel(Λες να το καταλάβουν ότι τρέχω με 400αρι..???) όταν πήραμε τους χρόνους 1η φορά.... όταν πήραμε τους χρόνους 2η φορά.... προσέξτε τον φαινομενικά Αθώο άνθρωπο μάντεψε σε ποιόν ανήκει το όχημα αυτό... ο λόγος που βλέπετε 4-5 άτομα στις φωτός είναι λόγω ρυθμού δεν επιτρεπόταν η είσοδος στην πιστά σε μικρά παιδιά και γερούς.... Video http://rapidshare.de/files/25377965/Cart1.mov.html αυτο ειδα Χρηστο πριν ερθω.... http://rapidshare.de/files/14350712/8h1z6j6fief4.wmv.html Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 10, 2006 Λοιπον ειμαστε μεσα για Τεταρτη κατα τις 8.30? Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted July 10, 2006 Μεσα! "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 13, 2006 Λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια, ε; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 13, 2006 τελικα τι εγινε ?? Α ρε Χρηστο... που εισουν..? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 13, 2006 Πηγαμε και δωσαμε το χειροτερο Καρτ στον ΜΙΚ αχαχαχα μπροστα καναμε παντιλικια με τον jey, ο ΜΙΚ τα ειχε δωσει ολα αλλα τζιφος... εχει παχυνει κιολας και δε τον βοηθαει εφαγε και κανα δευτερολεπτο στο γυρο εχτες σημερα δε θα μπορει να κουνηθει ¨Π Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 13, 2006 Πηγαμε και δωσαμε το χειροτερο Καρτ στον ΜΙΚ αχαχαχα μπροστα καναμε παντιλικια με τον jey, ο ΜΙΚ τα ειχε δωσει ολα αλλα τζιφος... εχει παχυνει κιολας και δε τον βοηθαει εφαγε και κανα δευτερολεπτο στο γυρο εχτες σημερα δε θα μπορει να κουνηθει ¨Π Μικ Αληθεύει? για έλα μίλα και πες την αλήθεια... Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 13, 2006 Τί του κάνατε του παλικαριού;; ΜΙΚ, δεν πιστεύω να έχασες τους γραμμωμένους κοιλιακούς σου;;;!!! Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 14, 2006 ε, όταν κάνεις παρα5 και κάθεσε όλη την ώρα πού να ξοδέψεις ενέργεια Η αλήθεια είναι οτι το καρτ του ήταν ...μπαγιάτικο.. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted July 14, 2006 Τι να κάνω ρε παιδιά άμα πετάς δυο ώρες τη μέρα, βλέπεις ηλιοβασσίλεμα από τον αέρα και μετά τρέχεις για καρτ αυτά συμβαίνουν Καταγγέλω ότι εμφανίστηκε μια τύπισα που έκανε τον καλύτερο χρόνο Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 14, 2006 Καταγγέλω ότι εμφανίστηκε μια τύπισα που έκανε τον καλύτερο χρόνο Πάλι με καταλάβατε, παρά την αμφίεση..... Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 25, 2007 Προτείνω στο σύλλογο, στα μέλη, στους επισκέπτες και σε όλους τους φίλους που γνώρισα (και χαθήκαμε στην ανυπαρξία συναντήσεων στην Αθήνα...) η πρώτη μας συνάντηση μετά από καιρό να προγραμματιστεί κάποιο απόγευμα σε καρτοδρόμιο της πρωτεύουσας! Να εκτονωθούμε και να "τρέξουμε" σε ανελέητο κυνηγητό λίγο διαφορετικών ..."πιστών" αυτή τη φορά ... Τι λέτε; Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted July 26, 2007 ...Να εκτονωθούμε και να "τρέξουμε" σε ανελέητο κυνηγητό λίγο διαφορετικών ..."πιστών" αυτή τη φορά ... Τι λέτε; Θα είναι ενιαίο, το πρωτάθλημα ή θα έχουμε δύο κατηγορίες αντρικό και άμαχος πληθυσμός (γυναίκες και παιδιά) Μην πέσετε να με φάτε ΑΣΤΕΙΟ είναι Καλή ιδέα πάντως Φιλικά Χρίστος ... Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 26, 2007 Συμμετοχές δεν βλέπω ήδη.... Μέσα εκτός από 11-12/8, Παλλήνη (έχουμε ξανακάνει εκεί) σας λέει τίποτα? Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 26, 2007 αν δεν ερθει ο Λαππας εγω δεν ερχομαι.. Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
NIKOLAS_ 0 Report post Posted July 26, 2007 Μεσα και εγω για καρτακια παιδια. Ειναι ενα ειδος σκοποβολης και αυτο, η διαφορα ειναι οτι παιρνεις φορα και σημαδευεις. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 26, 2007 Ο Λάππας φυσικά και θα έρθει, αρκεί να οργανωθεί μετά τις 7/8 οπότε και επιστρέφει από την Κρήτη. Pefto, το νου σου. Σου έχω κάτι χρωστούμενα από το προηγούμενο καρτ. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites