odyssey 2 Report post Posted August 20, 2007 Κοίτα 2 posts πισω 1st-day-@-work-after-vacation-induced lag no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted August 20, 2007 εκεί...... http://www.kartland.gr/profil.htm παίρνουμε εκτυπωμένους και τους χρόνους μας σε κάθε γύρο... στο παραπάνω site αν πάτε: εκδηλώσεις----->προσφορές...... δίνει και μετάλλιο στον νικητή ...και κοντά σε έξοδο της Αττικής Οδού... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 20, 2007 Ουαου! Jey μόνο το μετάλλιο στο καρτ έλλειπε από τη συλλογή μου!!! Μου αρέσει η ιδέα και επανεξετάζω τον Ασπρόπυργο. Έτσι κι αλλιώς για τους χρόνους χαβαλέ πάμε! .... αλλά εάν έρθουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας βέβαια ... τότε την .... "πάτησες" Εσύ την πάτησες! Θα σου αρχίσει η Μικαέλα τα: μπαμπά δεν θέλω να πάω πίσω και θα με παρακαλάς να σου τη δώσω!!! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted August 20, 2007 ...Ποιά συλλογή..?? (και ποιός σου είπε οτι θα στο χαρίσω; έτσι, για να ανάψουν λίγο τα αίματα... ) ...Ποιό χαβαλέ..?? απ' όσα ακούω (κάτι βεντέτες περσινές) μάλλον πρέπει να του πούμε να βάλει διπλή σειρά λάστιχα... Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted August 20, 2007 Ουαου! Jey μόνο το μετάλλιο στο καρτ έλλειπε από τη συλλογή μου!!! Μου αρέσει η ιδέα και επανεξετάζω τον Ασπρόπυργο. Έτσι κι αλλιώς για τους χρόνους χαβαλέ πάμε! Εσύ την πάτησες! Θα σου αρχίσει η Μικαέλα τα: μπαμπά δεν θέλω να πάω πίσω και θα με παρακαλάς να σου τη δώσω!!! Ποιος το λέει αυτό και εγώ ψηφίζω kartland μια και πάω για το μετάλλιο και έχει πάντα μπακλαβά χε χε 2/9 Run Fast, Go Kart ICEMAN +1 μπαλακλάβα - Κιούρκα BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα - Ασπρόπυργος Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα nek70 χωρίς μπαλακλάβα -kartland Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα -kartland Korn Yota Kostasbmw elgreco elgreca Olga Jey -kartland Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted August 20, 2007 Εσύ την πάτησες! Θα σου αρχίσει η Μικαέλα τα: μπαμπά δεν θέλω να πάω πίσω και θα με παρακαλάς να σου τη δώσω!!! Θα "καθαρίσει" ο μεγάλος αδελφός.... ο Πασχάλης ..... που χωρίς τη "Μεμέλα" δεν μπορεί ... Άσε που είναι και πολύ "γάτα" στην οδήγηση ... αλλά έχει μια κακιά συνήθεια να "κοιτάει" γύρω γύρω ..... και γίνεται ΑΚΡΩΣ επικίνδυνος ..... κάτι μου θυμίζει βέβαια.... ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ KARTLAND..... και τα μυαλά στα κάγκελα .....στα λάστιχα ήθελα να πώ... Αυτός που θα πάρει το μετάλλιο δεν έχει μπακλαβά Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 20, 2007 Θέλω να δω την κόρη σου να με βοηθάει με το spray όταν θα καθαρίζουμε τις μουτζούρες! Τα Χριστούγεννα τη βλέπω να σου ζητάει δώρο 1 σετ γερμανοπολύγωνα της Barbie!!! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted August 20, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart ICEMAN +1 μπαλακλάβα - Κιούρκα BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα - Ασπρόπυργος Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα nek70 χωρίς μπαλακλάβα -kartland Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα -kartland Korn Yota Kostasbmw elgreco - kartland elgreca - kartland Olga Jey -kartland (χωρίς μπακλαβά τελικά μιας και τον δίνει το μαγαζί με free στολές, κολλάρα για τα παιδάκια (ακούς ΒOOΖΕR?) κ.λ.π. κ.λ.π.) Τα παιδάκια ανεξαιρέτου θέσεως κερδίζουν μια τσιχλόφουσκα Big Boobule There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 20, 2007 Τα παιδάκια ανεξαιρέτου θέσεως κερδίζουν μια τσιχλόφουσκα Big Boobule Πως φαίνεται ότι δεν τη μάσησες ποτέ!!! BIG BUBBLE είναι! και δεν δίνουμε τέτοια πράγματα στα παιδιά! ΕΛΕΟΣ! Να μοιράσουμε κανένα μπλουζάκι Maranello! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
estenough 98 Report post Posted August 20, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart ICEMAN +1 μπαλακλάβα - Κιούρκα BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα - Ασπρόπυργος Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα nek70 χωρίς μπαλακλάβα -kartland Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα -kartland Korn Yota Kostasbmw elgreco - kartland elgreca - kartland Olga Jey -kartland estenough -kartland Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted August 20, 2007 Πως φαίνεται ότι δεν τη μάσησες ποτέ!!! BIG BUBBLE είναι! Δεν είναι αυτό Άννα..............απλά προδόθηκα γιατί από τότε που την μάσησα τελευταία φορά έχουν περάσει.........χρόνια!!!! There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted August 20, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart ICEMAN +1 μπαλακλάβα - kartland BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα - Ασπρόπυργος Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα nek70 χωρίς μπαλακλάβα -kartland Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα -kartland Korn Yota Kostasbmw elgreco - kartland elgreca - kartland Olga Jey -kartland estenough -kartland Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 21, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα - kartland 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα - Ασπρόπυργος 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα -kartland 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα -kartland 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco - kartland 11. elgreca - kartland 12. Olga 13. Jey -kartland 14. estenough -kartland Kartland 7 Ασπρόπυργος 1 Λοιποί 6 Στην ώρα δεν πιστεύω να διαφωνήσουμε!!! Απόγευμα... Αλλά ας είμαστε συνεπείς σε αυτό γιατί αν καθυστερήσουμε στο να μαζευτούμε... βράσε ρύζι! Εγώ θα είμαι από νωρίς το απόγευμα εκεί, αλλά προτείνω να μαζευτούμε κατά τις 19:00 με 19:30. Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted August 21, 2007 τι θα πας να κανεις νωρις ? να βρεξεις τη πιστα αν και θα ειχε ενδιαφερον ετσι καλα το χαρτακι με τους χρονους και το μεταλιο μας ελειπε η πιστα του ασπροπυργου πρεπει ναναι απο τις καλυτερες συμφωνα με τις κατοψεις της Βοοζερ μονο δωστε στιγμα της πιστας να τη βαλω στο ζπς Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 21, 2007 τι θα πας να κανεις νωρις ? Έχω ραντεβού με την κόρη του ICEMAN, θα πούμε τα δικά μας και θα ζεστάνουμε τα λάστιχα... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted August 21, 2007 Έχω ραντεβού με την κόρη του ICEMAN, θα πούμε τα δικά μας και θα ζεστάνουμε τα λάστιχα... Μάλλον με το Πασχάλη σε βλέπω να ζεσταίνεις τα λάστιχα ..... ... γιατί η Μικαέλα θα έχει μπεί στην αγκαλιά του μπαμπά μέχρι να "ξεθαρέψει" .... και μακρυά απο τον Φώτη(Fotski)... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 21, 2007 Είναι ασφαλής επιλογή ο Φώτης για την ηλικία της κόρης σου, τον έχεις παρεξηγήσει... Ίσα ίσα που πάντα θα είναι σε φόρμα μαζί του η μικρή... Βέβαια όσες έχω δει εγώ σε video θέλουν να του αποσπούν την προσοχή, ενώ όσες είναι κοντά του προσπαθούν να τη σκαπουλάρουν από τα πεζά παραμύθια που τους λέει! Η Μικαέλα θα τη βρει την άκρη, είμαι σίγουρη. Ο Φώτης δεν δήλωσε συμμετοχή;;; Για κάτσε να τον ψάξω... Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 21, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα - kartland 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα - Ασπρόπυργος 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα -kartland 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα -kartland 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco - kartland 11. elgreca - kartland 12. Olga 13. Jey -kartland 14. estenough -kartland 15. fotski (-alonso κατά δήλωσή του ) -kartland Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted August 21, 2007 2/9 Run Fast, Go Kart15. fotski -alonso -kartland Ποιός είναι αυτός? και τι είναι αυτό το kartland? http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted August 21, 2007 Ποιός είναι αυτός? και τι είναι αυτό το kartland? Αυτος ο μπάμιας ειναι... κοψε φάτσα και βγαλε συμπερασμα no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted August 21, 2007 καλά και τι όνομα είναι αυτό που έχει? άκου fotski -alonso -kartland μου πήρε και το nickname και το έκανε όνομα? http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 22, 2007 καλά και τι όνομα είναι αυτό που έχει? άκου fotski -alonso -kartland μου πήρε και το nickname και το έκανε όνομα? Θα στο πω και δημόσια: ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΦΩΤΗ! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted August 22, 2007 αν μου κάνουν σκιά στον ήλιο οι κυρίες .... lollipop girls οι κυρίες .... τεχνικό έλεγχο οι κυρίες και η κυρία νε ελέγχει το δάπεδο του καρτ σε κάθε πιτ στοπ και με συνοδεύσουν μέχρι το καρτ οι κυρίες θα έρθω σίγουρα εγώ.....αλλά και πολλοί άλλοι. 2/9 Run Fast, Go Kart 1. ICEMAN +1 μπαλακλάβα - kartland 2. BOOZER, χωρίς μπαλακλάβα - Ασπρόπυργος 3. Χρήστος Λάππας +1 μπαλακλάβα 4. Snowflake, χωρίς μπαλακλάβα 5. nek70 χωρίς μπαλακλάβα -kartland 6. Σταυρούλα χωρίς μπαλακλάβα -kartland 7. Korn 8. Yota 9. Kostasbmw 10. elgreco - kartland 11. elgreca - kartland 12. Olga 13. Jey -kartland 14. estenough -kartland http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 22, 2007 ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΩΤΗ!!! Απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα... Για πες μου όμως, επειδή έλλειπα,... είχε και το paintball τέτοιες;;; Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 22, 2007 θα έρθω σίγουρα εγώ.....αλλά και πολλοί άλλοιAχ, Φώτη μου, μπράβο! Βρες τίποτα τέτοια κίνητρα να έρθουμε σίγουρα κι εγώ κι άλλες!!! Ξέρεις...κάτι σαν το καστ των "300"!!! Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites