viva_ski 2,572 Report post Posted February 23, 2009 Γεια σου ΜΙΚ και μπράβο σου! Μπράβο όχι μόνο για όλα αυτά που κάνεις αλλά και για τι άνθρωπος είσαι... και αυτό είναι ένα μικρό ευχαριστώ για τις συμβουλές που με τόση υπομονή μου έδωσες την Κυριακή (κάτω από αυτές τις συνθήκες που για μένα τουλάχιστον ήταν δύσκολες) Να ΄σαι καλά και να απολαμβάνεις πάντα αυτό που κάνεις, και να καταφέρω και εγώ να κάνω πράξη αυτά που μου είπες! Thanx ! και πιο πολύ μετράει η ενθάρρυνση!! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 23, 2009 χαχα ευτυχως Μιχαλη που δεν ειχαν απλωσει κανα σκοινι για ρουχα στην προσγειωση... ωραία πτήση... εβλεπα τον λοφο στο βαθος οταν εισουν στα Κελλάρια προς Φτερολακκα και αγχωθηκα αν θα σε βγαλει... φανταζομαι εσυ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 23, 2009 Τα δέντρα είναι φίλοι μας Πάνο. Γενικά ούτε η ζωή σου κινδυνέυει ούτε κάταγμα παθαίνεις. Θα αγκάλιαζα ένα μεγάλο έλατο θα αποχαιρετούσα το αλεξίπτωτο για πάντα και μετά με λίγο ξεσκαρφάλωμα θα ήμουν ζωντανός (και με ωραίο βίντεο τώρα που το σκέφτομαι). Πείτε καμιά ιδέα για καθημερινές. Βασικά το καλύτερο θα είναι με το που βγάλει ήλιο και καλούς καιρούς να ανεβαίνουμε 1000 άτομα οπότε θα ανοίγουν τα πάντα λογικά. vro λες κανένας πελάτης να διαφωνεί με μείωση 20% επί όλων των τιμών? Ειδικά με το 30 του σκ και εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι 20% κάτω. Από την άλλη βρες μου στον κόσμο χιονοδρομικό που δουλεύει αποσυμπλεκόμενο lift. με 15+ χιλιόμετρα πιστών και άλλα 8 λίφτ ανοιχτά που να έχει τιμή καθημερινής κάτω από 15 ευρώ να τους το δώσουμε για παράδειγμα. Εγώ δεν βρήκα. Επίσης check pm. Το 15 δύσκολα να κατέβει και (δικιά μου και μόνο άποψη) το βρίσκω λογικό ειδικά αν σου λέει με το που βγάλει ουρές (δηλάδή έχει κόσμο) ανοίγω Βάκχο. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted February 24, 2009 Τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός της ποιότητας χιονιού "Κρύο άριστο";Είναι σκληρό,μαλακό,ενδιάμεσο; Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2009 Πλάκα μας κάνεις? Σημαίνει ότι είναι εκπληκτικό χιόνι που σπάνια βρίσκεις στα Ελληνικά βουνά. Γενικά όσο πιο πολύ κρύο έχει τόσο καλύτερα για το χιόνι. Είναι όσο σκληρό πρέπει και όσο μαλακό πρέπει και όπου έχει πούδρα είναι αέρας. Άστα τη χάσαμε την υπερμέρα σήμερα. Σε όλα τα χκ πρέπει να ήταν φανταστικά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted February 24, 2009 Τι πλάκα σου κάνω Μιχάλη;Λες να ήξερα τι είναι και να ρωταγα;Εμένα με νοιάζει να μην είναι σαν πάγος,από εκεί και πέρα ας είναι ότι άλλο θέλει! Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2009 Αν δεν ανέβει η Τ πάνω από το μηδέν δεν λιώνει το χιόνι οπότε δεν υπάρχει νερό να παγώσει το βράδυ. εισητηριο για αρχαριους αναφερει μεσα το σαιτ του χιονοδρομικου 10 ευρω.αν κανω λαθος διορθωστε με.στο ταμειο ζητησαν 21.στην ερωτηση μου γτ 21 μου ειπε οτι τοσο κανει με χρηση αιολου και αφροδιτη μαζι με τα baby.και γτ γραφετε 10 ξαναρωτω.10 ειναι μονο το αυγο και αλλα δεκα ειναι αν κοψετε εισητηριο επανω μετα.καλα ολα αυτα αν και ειναι παραπλανηση και θα επρεπε να ντρεπονται.10 και 10 μας κανουν 20.εμενα γτ μου ζητησε 21 ευρω?πραγματικα δεν ξερω ποσα λεφτα μπορει να χρειαζεται ενα χιονοδρομικο ωστε να μην εχει ελλειμα οπως ακουγεται αλλα αν κρινω απο το ποσα βγαζει μαλλον κατι κρυβεται απο πισω.και λυπαμαι πραγματικα.απλα δεν θα ξαναπαω στον παρνασσο και λυπαμαι που εχουμε κανονισει και εκδρομη στο συγκεκριμενο χκ και εχω δηλωσει συμμετοχη. Φίλε επειδή γράφεις σκληρά λόγια θα σου απαντήσω το εξής: Εισητήριο για τους αρχάριους γράφει ρητά 18 ευρώ το σκ και 9 τις καθημερινές. Για τα 3 ευρώ της κάρτας αφού δεν θα ξαναπατήσεις στα γυρίζει πίσω. http://www.parnassos-ski.gr/gr/incPrices.asp Είναι τίμιο από την πλευρά του χκ να έχει χωριστό εισητήριο φτηνότερο για αρχάριους 18 ευρώ αντί 30. Χαρίζει στους αρχάριους 12 ευρώ. Αν θες να το κόψουν να το προτείνουμε. Είναι τίμιο από την πλευρά του χκ να σου λέει ναι φίλε ανέβα με την (ακριβή πράγματι) τιμή των πεζών και ΑΝ θες να κάνεις σκι δεν σου ζητάω να ξαναπληρώσεις 18 αλλά μόλις 10. Θες να κάνεις και τσάμπα σκι στον Ερμή να δεις αν σου αρέσει κάνε. Αν θες να το κόψουν να το προτείνουμε. Το πρόστιμό σου είναι 2 ευρώ αν επιλέξεις το να ανέβεις και μετά να αποφασίσεις αν θες να κάνεις σκι ΕΛΕΟΣ Εγώ αρχίζω να λυπάμαι που θα μπει το εξαπλό και της Σαχάρας με τα μυαλά που κουβαλάμε Όλγα σαν πρόεδρος του συλλόγου ξέχνα να διεκδικήσουμε μείωση του 30 και το να λειτουργεί όλο καθημερινές. Ζητάμε να πληρώνουν όλοι 30 και να πρέπει να ξαναπληρώσεις ολόκληρη κάρτα αν ανέβεις και αποφασίσεις να βγάλεις σκι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 24, 2009 Αν δεν ανέβει η Τ πάνω από το μηδέν δεν λιώνει το χιόνι οπότε δεν υπάρχει νερό να παγώσει το βράδυ. Φίλε επειδή γράφεις σκληρά λόγια θα σου απαντήσω το εξής: Εισητήριο για τους αρχάριους γράφει ρητά 18 ευρώ το σκ και 9 τις καθημερινές. Για τα 3 ευρώ της κάρτας αφού δεν θα ξαναπατήσεις στα γυρίζει πίσω. http://www.parnassos-ski.gr/gr/incPrices.asp Είναι τίμιο από την πλευρά του χκ να έχει χωριστό εισητήριο φτηνότερο για αρχάριους 18 ευρώ αντί 30. Χαρίζει στους αρχάριους 12 ευρώ. Αν θες να το κόψουν να το προτείνουμε. Είναι τίμιο από την πλευρά του χκ να σου λέει ναι φίλε ανέβα με την (ακριβή πράγματι) τιμή των πεζών και ΑΝ θες να κάνεις σκι δεν σου ζητάω να ξαναπληρώσεις 18 αλλά μόλις 10. Θες να κάνεις και τσάμπα σκι στον Ερμή να δεις αν σου αρέσει κάνε. Αν θες να το κόψουν να το προτείνουμε. Το πρόστιμό σου είναι 2 ευρώ αν επιλέξεις το να ανέβεις και μετά να αποφασίσεις αν θες να κάνεις σκι ΕΛΕΟΣ Εγώ αρχίζω να λυπάμαι που θα μπει το εξαπλό και της Σαχάρας με τα μυαλά που κουβαλάμε Όλγα σαν πρόεδρος του συλλόγου ξέχνα να διεκδικήσουμε μείωση του 30 και το να λειτουργεί όλο καθημερινές. Ζητάμε να πληρώνουν όλοι 30 και να πρέπει να ξαναπληρώσεις ολόκληρη κάρτα αν ανέβεις και αποφασίσεις να βγάλεις σκι δεν εγραψα σκληρα,εσυ το πηρες ετσι.στο εξωτερικο ταμειο που εκδοθηκαν τα εισητηρια ειχε πινακα μονο με την τιμη των δεκα ευρω και πολυ ευλογα ρωτησα για την διαφορα αφου μ ζητουσε 21.εσυ τωρα αν εισαι extra large χαρακτηρας πληρωνε οτι σου πουνε,δεν εχω κανενα παραπονο.οσο για τα τρια ευρω που λες οτι θα παρω πισω αν επιστρεψω την καρτα,αυτο το ξεχναμε μαι και ζητανε και την αποδειξη.λες και την καρτα την εβγαλα απο την παραλια της κυμης και πρεπει να κρατησω την αποδειξη απο την αρχη της σεζον μεχρι το τελος της.γτ δλδ στο καιμακ δινεις απλα την καρτα και εδω ζητανε και αποδειξη?ολα τα υπολοιπα που λες παρακατω εινα απολυτως κατανοητα και δεκτα.τζαμπα σκι στον ερμη δεν ειναι αφου πρεπει να πληρωσεις τα δεκα ευρω για το αυγο,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν ειναι της παρουσης.τωρα ποιος μιλησε για τα τελευταια παραλογα που λες στην τελευταια σου αναφορα προς την ολγα,αυτο δεν το ξερω και το αφηνω καθαρα στην κριση των υπολοιπων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2009 δεν ξερω ποσα λεφτα μπορει να χρειαζεται ενα χιονοδρομικο ωστε να μην εχει ελλειμα οπως ακουγεται αλλα αν κρινω απο το ποσα βγαζει μαλλον κατι κρυβεται απο πισω.και λυπαμαι πραγματικα.απλα δεν θα ξαναπαω στον παρνασσο και λυπαμαι που εχουμε κανονισει και εκδρομη στο συγκεκριμενο χκ και εχω δηλωσει συμμετοχη. Μπα καθόλου σκληρά Τα πάράπονα σου μετέφερα στην Όλγα όπως τα διατύπωσες μιας και σαν πελάτης αυτά σε οδήγησαν στο να μην ξαναπάς στο χκ Από το μύνημα σου εγώ κρατάω ότι ένας πελάτης που δεν ξέρει να διαβάζει σωστά τιμοκατάλογο παραπονιέται και προτρέπει άλλους να μην ξαναπατήσουν συλλόγους να ακυρώσουν εκδρομές κλπ Ακόμα περιμένω ο φίλος statler που ξεσήκωσε το σύμπαν επειδή μετά από μισό μέτρο χιόνι άργησαν να ανοίξουν τα λιφτ να διορθώσει τα πιθανά ανακριβη στοιχεία που έχει γράψει. Ας κράζουμε γενικά τα χκ έχει πλάκα και ας προτρέπουμε όλους να μην πάνε. Αυτοί που πάνε και ξέρουν να διεκδικούν δεν πρέπει να πέρασαν καλά ούτε στον Παρνασσό ούτε στα Καλάβρυτα το προηγούμενο σκ. Το ξαναγράφω: Χάνουμε το δίκιο μας σαν πελάτες. Αντι να κρατάμε δυνάμεις για όταν κάνουν χοντρή πατάτα.... Άλλος πελάτης περήφανος γράφει ότι περιμένει να κατέβει η γυναίκα του κάνει αυτός μια κατάβαση της την ξαναδίνει στο άλλο forum. Μια χαρά είμαστε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 24, 2009 στο ξαναλεω για ακομα μια φορα.στο εξωτερικο ταμειο δεν ειχε στον τιμοκαταλογο αυτο το κομματι που διαχωριζει τις δυο διαφορετικες τιμες.και σαφως με εξεπληξε οταν ακουσα την τιμη.δεν μπορει να βλεπω αλλα και να ακουω αλλα.στην αρχη το μυαλο μου πηγε μηπως εχει διαφορα απο καθημερινη σε αργιες αλλα δεν εγραφε κατι σχετικο το χαρτι.δλδ να μην ρωτουσα?απαγορευεται?αφου λοιπον εμενα δεν με καλυψε το χιονοδρομικο κεντρο γτ η κοπελα μια χαρα τα εξηγησε απλα εκανα την δηλωση.να σου υπενθυμισω οτι μεσα απο το συγκεκριμενο φορουμ ηταν αρκετοι που εκαναν θεμα για την τιμολογιακη πολιτικη του συγκεκριμενου κεντρου αλλα ειναι και οι ιδιοι που ανεβαινουν καθε σαββατοκυριακο.ποια η διαφορα των συγκεκριμενων κυριων απο εμενα?αυτο μου ετυχε και αυτο εθεσα προς ερωτηση και φυσικα η απαντηση τοσο της κοπελας στο κισε αλλα οσο και του νικελ με καλυψε. επισης δεν μιλησα για το προηγουμενο σκ εγω. συγνωμη για το edit πιστευεις οτι εχω καποιο σκοπο η εχω την δυναμη εγω να αποθαρρυνω τον κοσμο να μην ανεβαινει στο συγκεκριμενο χιονοδρομικο?μηπως θα βγαλω λεφτα αν πανε στα καλαβριτα?αυτο μου ετυχε και το ανεφερα και αφου δεν καλυφθηκα εκανα την δηλωση μου.καθαρα προσωπικη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2009 Καλησπέρα Συγνώμη έχω τα νεύρα μου που δεν ανέβηκα σήμερα για σκι Καταλαβαίνω ότι είναι πολύπλοκος και ίσως σε αρκετά σημεία ακριβός ο κατάλογος και θα έπρεπε να είναι παντού τυπωμένος ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνίες. Σε ευχαριστώ που τόνισες αυτό το πρόβλημα του χκ και έδωσες έναυσμα στον σύλλογο να προχωρήσει σε συζητήσεις με το χκ και για το θέμα σου ώστε να βελτιωθεί το σκι στο συγκεκρημένο χκ και οι υπηρεσίες που απολαμβάνει ο πελάτης. Η αρχική σου διατύπωση ήταν ατυχής αλλά δε βαριέσαι αδερφέ... Πάντως επιμένω ότι θα έπρεπε να μιλάμε τώρα για τις άστρωτες πίστες σήμερα και το πρόβλημα στο αυγό που είναι πιο σοβαρά ζητήματα, μαζί με αυτά τις ασφάλειας και τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις σε νέους αναβατήρες. Καλό βράδυ και θα σου έλεγα να πηγαίνεις στον Παρνασσό για σκι. Περνάμε καλά αλλά λίγο ακριβά τα σκ αλλά τις καθημερινές είναι μούρλια. Αν άνοιγαν και τον Βάκχο...Θα μου πεις και στα Καλάβρυτα καλά περνάνε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 24, 2009 προς θεου δεν παρεξηγησα τπτ απο οσα εγραψες.καλα εκανες και εθιξες το θεμα του τροπου γραφης μου αλλα οπως εχω ξαναπει,καλο το φορουμ αλλα δυστυχως δεν μπορει κανεις μας να δει τον τροπο με τον οποιο γραφει ο αλλος αυτα που γραφει.για να το εγραψες σημαινει οτι οντως εδωσα λαθος εντυπωση και πραγματικα ζητω συγνωμη αν δημιουργησα θεμα.και εγω ειμαι φιλος της καθημερινης αντι της αργιας και εννοειται οτι νοιωθω απολυτα την νευρικοτητα-στενοχωρια οταν δεν μπορουμε να ειμαστε στο βουνο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted February 24, 2009 φιλε ΜΙΚ διαβαζα τωρα τα ποστ και με το συμπαθειο,χαμογελασα λιγακι.δικαιολογεισαι που εχεις νευρα.(πολυ πουδρα ρε φιλεεεε!!!δεν ειχε ποιος να τη φαει σημερα!!!) σορυ για το οφ τοπικ! Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
Snow King 0 Report post Posted February 24, 2009 Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ΧΚ Παρνασσού. Εκτός από 1-2 φορές που ενω λειτουργούσαν 2 αναβατήρες πλήρωσα κανονικό, όλες τις υπόλοιπες δεν είχα κανένα πρόβλημα, ευγενέστατες υπάλληλοι στα ειστήρια και ευχαριστημένος γενικά με τη λειτουργία του κέντρου. Δεν ανεβαίνω σαββατοκύριακα, (προφανώς έχω την δυνατότητα να πηγαίνω καθημερινές). Ακούω κάποιους που κατηγορούν για μη πλήρη λειτουργία των αναβατήρων τις καθημερινές. Είμαστε σοβαροί? Αν δεν έχει κόσμο γιατί να ανοίξουν όλοι οι αναβατήρες? Δεν υπάρχει λόγος. Αν όμως κάποια μέρα, τύχει να έχει μεγάλη προσέλευση κόσμου, και παρατηρηθεί ουρά (αναμονή 5 λεπτών θεωρώ ουρά τις καθημερινές), τότε μπορεί με λίγη καλή θέληση η διοίκηση να ανοίξει και άλλους αναβατήρες. Με λίγα λόγια. Δεν θέλω πλήρη λειτουργία ΧΚ αν δεν υπάρχει λόγος. Θέλω όμως πλήρη λειτουργία όταν παρατηρείται συμφόρηση. Γιατί ρε παιδιά να μην υπάρχει ευελιξία? Γιατί να πιάνουμε τα άκρα? Έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι (που εγώ είμαι) και το ΧΚ δεν θα ζαλίζεται! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted February 25, 2009 Απο την άλλη δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό...Οι πίστες ήταν πολύ καλα στρωμένες (επι το πλειστον) , το χιόνι ξηρό ,απιστευτα γρήγορο και κράταγε παρα πολυ καλά, ηλιολουστη μερα με τελεια ορατότητα - ΣΥΝ Carving skis και 3000 χιλ. χιονοκανιβαλους να πηγαινουν πολυ γρηγοροτερα απ'οτι μπορουν να ελεγξουν (απο τον αρχαριο μεχρι τον εμπειρο) και εχεις τον τελειο συνδιασμο για να γεμισει το ιατρειο σου τραυματιες. δεν δωσαμε νομιζω την απαραιτητη σημασια σε αυτο το ποστ του Πανου... (ηθελα να το μεταφερω στα θεματα ασφαλειας ,αλλα δεν βρηκα που ακριβως . Θα μπορουσαν να προστεθουν αρκετα tips (να βοηθησουν οι γνωστοι - αγνωστοι) οσο αφορα στην ασφαλεια και στο σκι πιστας.........βοηθειστε) .......τονιζοντας την απαραιτητη προσοχη που πρεπει να δειχνουμε ΚΑΙ σε μερες με ιδανικες συνθηκες στο βουνο. Πριν δυο - τρια Σ/Κ (με τον παγο) ,ειδαμε μια θεαματικη αυξηση των ατυχηματων.... και αυτο ειναι ευκολοερμηνευτο με τις συνθηκες που επικρατουσαν τοτε. Αυτο που με εξεπληξε ηταν ο αριθμος των ατυχηματων και με τελειες συνθηκες. Την ερμηνεια μας την εδωσε ο Πανος. Το επισημαινω απλα να το εχουμε στο μυαλο μας...... Οπως αναφερω για πολλοστη φορα ,κατι που μου ειχε πει ο δασκαλος μου οταν πρωτοξεκινησα το σκι. "θα θυμασαι παντα οτι η πρωτη και η τελευταια κατεβασια ,ειναι οι πιο επικινδυνες για ,(συνηθως πολυ σοβαρα) ,ατυχηματα . Η πρωτη γιατι εισαι ακομα κρυος ,και η τελευταια γιατι εισαι πολυ κουρασμενος... Να προσεχεις ΠΑΝΤΑ αυτες τις δυο κατεβασιες πολυ περισσοτερο απο τις αλλες " Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted February 25, 2009 (edited) Τετάρτη 25.02.09 Χιονίζει χωρίς ιδιαίτερη ένταση σήμερα με θυελλώδεις ανέμους. Προετοιμαζόμαστε για ένα υπέροχο τριήμερο Καθαράς Δευτέρας με άφθονο χιόνι στις πίστες μας. Κίνδυνος χιονοστιβάδων 3 παρακαλούμε τους φίλους μας να ακούνε τις υποδείξεις των υπεύθυνων πιστών κάθε πρωι και να τις τηρούν πιστά. Όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί πάντα να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Ύστερα από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και ακούγοντας τα παράπονα των πελατών σε καθημερινή βάση θα λειτουργούν οι αναβατήρες Βάκχος στα Κελλάρια και 7 στην Φτερόλλακα μαζί με όλους τους υπόλοιπους αναβατήρες του κέντρου. Σε αναστολή θα παραμένουν μόνο οι αναβατήρες Αίολος, Τηλέμαχος και 14 για να δοθούν σε περίπτωση που σχηματιστεί έστω και ελάχιστη ουρά στους αναβατήρες. Η διάστρωση των πιστών μετά από χιονόπτωση γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια και την διατήρηση του χιονιού. Πολλές ημέρες αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης μπορεί να μην απολαύσει το σκι του όπως θα ήθελε αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται από τον υπεύθυνο πιστών κ. Werner σε συνεργασία με τους χειριστές. Η πίστα 6 κάποιες φορές δεν μπορεί να πατηθεί με φρέσκο χιόνι καθώς το αποτέλεσμα θα είναι να καταστραφεί το χιόνι και να κινδυνέψει ο χειριστής. Σαν αποτέλεσμα ανάλυσης πρόσφατων ατυχημάτων από εδώ και εμπρός θα υπάρχουν 3 snowmobile, εκ των οποίων το ένα στη Φτερόλλακα, σε επιφυλακή για μεταφορά τραυματιών και άμεση επέμβαση σε περίπτωση ανάγκης μαζί φυσικά με τα γνωστά φορεία που υπάρχουν ήδη. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί γραφείο απολεσθέντων όπου έχουν συγκεντρωθεί πολλά είδη που οι χιονοδρόμοι ξεχνάνε, ή χάνουν στο βουνό. Μετά την ανάλογη ανάκριση μπορείτε να έρθετε να βρείτε το χαμένο σας γάντι, μπατόν, γυαλιά κλπ. Edited February 25, 2009 by Χ.Κ.Π. Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted February 25, 2009 Ύστερα από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και ακούγοντας τα παράπονα των πελατών σε καθημερινή βάση θα λειτουργούν οι αναβατήρες Βάκχος στα Κελλάρια και 7 στην Φτερόλλακα μαζί με όλους τους υπόλοιπους αναβατήρες του κέντρου. Σε αναστολή θα παραμένουν μόνο οι αναβατήρες Αίολος, Τηλέμαχος και 14 για να δοθούν σε περίπτωση που σχηματιστεί έστω και ελάχιστη ουρά στους αναβατήρες. Σαν αποτέλεσμα ανάλυσης πρόσφατων ατυχημάτων από εδώ και εμπρός θα υπάρχουν 3 snowmobile, εκ των οποίων το ένα στη Φτερόλλακα, σε επιφυλακή για μεταφορά τραυματιών και άμεση επέμβαση σε περίπτωση ανάγκης μαζί φυσικά με τα γνωστά φορεία που υπάρχουν ήδη. Ακόμη ένα μεγάλο μπράβο στο ΧΚΠ. Η ανταπόκρισή του στα αιτήματα-παρατηρήσεις των πελατών του ήταν άμεση. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι τους σέβεται και κινείται πάντα με γνώμωνα την ευχαρίστησή τους! Και βέβαια ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον κ. Δρίβα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 25, 2009 Ακόμη ένα μεγάλο μπράβο στο ΧΚΠ. Η ανταπόκρισή του στα αιτήματα-παρατηρήσεις των πελατών του ήταν άμεση. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι τους σέβεται και κινείται πάντα με γνώμωνα την ευχαρίστησή τους! Και βέβαια ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον κ. Δρίβα. +1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 25, 2009 +1 Μπράβο βρε ΠάνοΔ – Μπράβο! ...τετοια εντιμη αντιμετωπιση/βελτιωση να βλεπουν κι άλλα ‘κοσμικα’ χ/κ της χωρας, μπας κ αλλαξει κατι προς το καλυτερο στον τοπο' κ να αφησουν μεθοδους τραμπουκισμου κ λογοκρισιας προσπαθωντας να ελεγξουν τις διαφορετικες μορφες της ανθρωπινης εκφρασης κ επικοινωνιας μεταξυ των πελατιακων τους κοινων.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted February 25, 2009 Πολλά μπράβο!!! Καλό νομίζω θα ήταν όσον αφορά το γραφείο απολεσθέντων να γίνει κάποια γνωστοποίηση- ανακοίνωση και εντός ΧΚΠ για όσους τυχόν έχουν χάσει κάτι αλλά δεν ενημερώνονται από τα διάφορα fora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted February 25, 2009 Τετάρτη 25.02.09 Ύστερα από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και ακούγοντας τα παράπονα των πελατών σε καθημερινή βάση θα λειτουργούν οι αναβατήρες Βάκχος στα Κελλάρια και 7 στην Φτερόλλακα μαζί με όλους τους υπόλοιπους αναβατήρες του κέντρου. Σε αναστολή θα παραμένουν μόνο οι αναβατήρες Αίολος, Τηλέμαχος και 14 για να δοθούν σε περίπτωση που σχηματιστεί έστω και ελάχιστη ουρά στους αναβατήρες. Κ.Δρίβα Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στις "θερμές παρατηρήσεις" που εδώ και καιρό συζητήθηκαν σε αυτό το φορουμ σχετικά με την λειτουργία του ΧΚΠ τις καθημερινές. Νομίζω ότι και εμείς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά σας για εποικοδομητικές και καλόπιστες παρατηρήσεις εδώαλλά και εσείς δώσατε λύση στους προβληματισμούς μας περί υλοποίησής τους. Θεωρώ μεγάλης σημασίας την συγκεκριμένη αλλαγή που επιλέγετε να κάνετε στην καθημερινή λειτουργία των αναβατήρων, και θέλω για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω και σε προσωπικό επίπεδο αλλά σίγουρα και όσοι ανεβαίνουν αποκλειστικά καθημερινές θα εκτιμήσουν δεόντως την απόφασή σας αυτή. Φιλικά Γιώργος Καμίτσης t-driver Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 25, 2009 με αφορμη την δεσμευση του χκπ για αμεσώτερη και σωστωτερη διακομηδη στα ιατρεία .... ΧΚΠ τρίτη 24-2-2009 Μία υπέροχη μέρα στο θεικό βουνό... ξέρω οτι το σκί στην ελλάδα του θερμοκηπίου συνορεύει επικίνδυνα με την ύβρη. και δεν περιμένω ΄και άλλα θαύματα απο τον κόσμο του χκπ μου φτάνει το θαύμα τον πιστέρ που ειναι πανταχού παρώντες για πάσα νόσο και πάσα μαλακία και ας μην έχουν μηχανάκια ( εδω σαλοπέτες δεν τους πήραν) και ας κάνουν ιατρικά λάθη ( ρώτα τους με πόσα δουλεύουν και το τι γίνεται καθε Σ/Κ σΤΊς κορεσμένες πίστες ...) μου φτάνει που αυτες οι φάτσες στα ρατράκ κάνουν θαυματα τα βράδια ( οταν τους δίνουν πετρέλαιο...) και που οι άλλες φάτσες με τις βαριοπούλες πάνω στους πυλώνες σπάνε τους πάγους ( δεν πληρώνονται εξτρα για αυτό, οι κοινοπραξία δεν απασχολεί εναερίτες...) που γιατρουδάκια με τρείς και εξήντα σου κάνουν δουλιά επιπέδου κορυφής (έτσι απο το γαμώτι). Βασίλη οπου το έδειξα μου είπαν οτι είναι δουλιά γιατρού ειδικού στα εγκαυματα... όλα τα υπόλοιπα αφορούν τους ανα-βάτες, επι- βάτες και λοιπούς -βάτες του βουνού. Παράπονα που δεν έχουν να κάνουν με την βλάβη στο αυγό. Καρμίριδες δεν είμαστε... Αλλά να και τα όρια του χκπ. Αντι να βάζουμε αμφιλεγώμενα συρώμενα να μην δούμε λύσεις ανάγκης πχ 2 νοσοκομειακα BVO, ΕΝΑ συρώμενο μέσα στην ρεματιά Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted February 25, 2009 Αυτό που μου αρέσει στο ΧΚΠ είναι η προσπάθεια και η θέληση να αφουγκραστεί τα προβλήματα του Κέντρου και με τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει να προσαρμοστεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες. Ευχαριστούμε Κ. Δρίβα Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 25, 2009 μετά αυτος ο αποχιονισμος του δρόμου. Εντάξει καταλαβαίνω οτι έχετε το δικό σας σύστημα αλλά στα Καλάβρυτα έχουν καλύτερο... δύο ειναι τα στάνταρ στα ελληνικά χιονοδρομικά η στύγα κλειστή και ο δρόμος στον παρνασσό χάλια... Ντροπή δεν είναι μιμιθείτε τους (στα καλά ε?) Αυτος ο οδυσσέας που δεν άνοιξε χθες, πότε θα ανοίξει οταν ξαναβγούν οι πέτρες? Συγγνώμη κύριε διευθηντή αν αυτό ειναι δευτερεύων αλλά η δουλειά σου είναι και λίγο δημόσιες σχέσεις. Οπως και να έχεις ταμείο στα 1950 ανοιχτο και οχι να λές περιμένετε καμμια ωρίτσα Οπως και να αφήνεις ελευθερα τα λίφτ μεχρι να βρείς ατομο για το ταμείο και οχι να το φωνάζουμε εμείς ( εντάξη ειχε μυαλό ο υπευθηνος στον Ηρακλή αλλά δεν ήταν υποχρέωση του, θα μπορούσε να πει όχι... οπως να στείλεις το ρατράκ να πατήσει την περιφεριακή απο φτερόλακα ως Σαχάρα να μην μας βγαίνει το λάδι στην επιστροφή Τώρα για το εισιτήριο στα 11 ευρώ αυτό δεν είναι τιμοκατάλογος το kazino Parnas είναι Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 25, 2009 ΄κ. Δρίβα αν έχετε την καλωσύνη την περιβαλοντική μελέτη για το λίφτ στην σαχάρα μπορείτε να την αναρτήσετε στον ιστόχωρο του χιονοδρομικού? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites