Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί! δεν έχει βγάλει ούτε πετραδάκι το βουνό και ο νους σας στο καλοκαιράκι

warn παρακαλώ !!!

How you stand is how you ski

Σουπερ η Κυριακή... η παρέα είχα καλό ρυθμό και βγάλαμε μερικά ωραία κομμάτια...

αν βοηθούσε και λίγο το χιόνι θα παιρνάγαμε ακόμα καλύτερα μάλλον... αλλα μια χαρά ήταν και αυτό.

Αλύπητο ξύλο στην κορυφογραμμή προς περιφερειακή... με το που έφευγε ο πρώτος απο το λούκι οι υπολοιποι κάναμε απολέπιση :P ούτε ξύρισμα δεν θέλω σήμερα...

Πολυ χιόνι χάσαμε σε μια εβδομάδα :( ... χάναμε τις εισόδους απο τα λούκια. για αλλού πηγαίναμε αλλού βγαίναμε... ειδικά ένα ευτυχώς που το είδαμε εγκαιρα γιατί δεν φόραγε κανείς αλεξίπτωτο :o(η Ελένη έχασε και 10 χρονια απο την ζωή της στανταρ)

:#@$#^ τον αερα του μέσα δεν τσούλαγε με τίποτα το 6... μέχρι και ο Πέτρος παραλίγο να αρχίσει το κάπνισμα. :)

ελπιζω να μην καπνιζαν πολυ στην παρεα Ελενη και να μην ενοχλουσαν τον φιλο μου το Πετρο :P :P

Και γω λέω τι έλειπε, τι έλειπε..γιατί δεν ήρθες καλέ να μας δεις???

Σουπερ η Κυριακή... η παρέα είχε καλό ρυθμό και βγάλαμε μερικά ωραία κομμάτια...

αν βοηθούσε και λίγο το χιόνι θα παιρνάγαμε ακόμα καλύτερα μάλλον... αλλα μια χαρά ήταν και αυτό.[/i]

Άξιζε που σας καθυστερούσα λίγο με την κάμερα...τρελλές σκηνές!!!!! έλεγα να κάνω ένα κοινό παρνασσού, αλλά τώρα που βλέπω τις σκηνές θα χωριστεί σε σάββατο και κυριακή. Το χιόνι του σαββάτου γράφει τέλεια στην κάμερα..

... ειδικά ένα ευτυχώς που το είδαμε εγκαιρα γιατί δεν φόραγε κανείς αλεξίπτωτο :P(η Ελένη έχασε και 10 χρονια απο την ζωή της στανταρ)

Δεν μπορείς να φανταστείς πως τρόμαξα :(:o με το που σας είδα να φοράτε τα σκι και να πλησιάζετε το....γκρεμό. Με τη μία τηλ, σήμα τίποτα. Άρχησα να τσιρίζω(σιγά μην ακούγατε..)πως δε τσακίστηκα στις ρατρακιές όλο ευθεία το πήρα, ευτυχώς το καταλάβατε έγκαιρα γιατί θα εξαφανιζόμουν για να μη ξεκινήσετε και θα έχανα και τη βιντεοσκόπηση και την κατάβαση...(όχι οτι ήταν και ότι καλύτερο νικελάκο, είδες το γκρέμι και ξέχασες και κάμερες και όλα...)

Η ομάδα του Αγρινίου τείνει να γίνει "διεθνής" , καθώς σε αυτή μετέχει και ο Θόδωρος,που είναι Αθηναιοσουβαλιώτης και πολύ συχνά την επισκέπτεται και ο Πάνος (Nickel)... :)

Δηλώνω fan :o

Η ομάδα του Αγρινίου τείνει να γίνει "διεθνής" , καθώς σε αυτή μετέχει και ο Θόδωρος,που είναι Αθηναιοσουβαλιώτης και πολύ συχνά την επισκέπτεται και ο Πάνος (Nickel)...

εγώ είμαι εξ'αγχιστείας Αγρινιώτης λόγο καταγωγής της συζήγου :(

Δεν μπορείς να φανταστείς πως τρόμαξα blink.gif ohmy.gif με το που σας είδα να φοράτε τα σκι και να πλησιάζετε το....γκρεμό. Με τη μία τηλ, σήμα τίποτα. Άρχησα να τσιρίζω(σιγά μην ακούγατε..)πως δε τσακίστηκα στις ρατρακιές όλο ευθεία το πήρα, ευτυχώς το καταλάβατε έγκαιρα γιατί θα εξαφανιζόμουν για να μη ξεκινήσετε και θα έχανα και τη βιντεοσκόπηση και την κατάβαση...(όχι οτι ήταν και ότι καλύτερο νικελάκο, είδες το γκρέμι και ξέχασες και κάμερες και όλα...)

ειναι η τεκμηριωση της χρησιμότητας τον PMR...

Σε εβλεπαν και απο την αλλη πλευρα :o

DSC_0638.jpg

Τελικα δεν μπορεις να κρυφτεις σε αυτο το βουνο. :)

Α, τώρα είδα την φωτό σου eolos. Να σε ευχαριστήσω λοιπόν και εσένα θερμά! Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά δεν έχω καμμία άλλη φωτό από τον Παρνασσό που να είμαι και εγώ στο κάδρο :( Και ανεβαίνω στο βουνό τουλάχιστον +15 μέρες το χρόνο :P

Και γω λέω τι έλειπε, τι έλειπε..γιατί δεν ήρθες καλέ να μας δεις???

ειχα την κορη Ελεν δεν γινοταν.you know

DALTONS POW ROBBERY.....

Μπράβο σας παίδες ............χαίρομαι που περάσατε καλά και λυπάμαι που δε σας είδα λόγο εσφαλμένης καιρικής εκτίμησης την Κυριακή.............που θα πάει κάπου ψηλά θα τα ξαναπούμε :(

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Τρίτη 07/04/2009

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΚΙ. Η ΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΧΚΠ 20% τα Σ,Κ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009.

Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα,Β αεράκι , θερμοκρασία 1-5 οC. Απο αύριο Τετάρτη , προβλέπεται βοριαδάκι, θερμοκρασίες σχετικά χαμηλές.Αναμένετε φρέσκο χιόνι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Προτείνουμε να απολαμβάνετε το πρωινές (θα εκπλαγείτε με την πολύ καλή ποιότητα πίστας έως 12.00 ) και όχι τις μεσημεριανές ώρες του ΧΚΠ. Σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών οι πίστες κλείνουν νωρίτερα για την δική σας ασφάλεια.

Λειτουργία κανονική αναβατήρων και πιστών (εκτός Ήρα - Νο7). Απολαύστε όλο το βουνό.

Μέρες με ηλιοφάνεια είναι ευκαιρία απο τέρμα Ηρακλή μέσω "περιφερειακής" (Νο24) ή από τέρμα Οδυσσέα ή Δία μέσω "σαχάρας" (Νο22) να επισκέπτεστε την ανακαινισμένη Φτερόλακα και να επιστρέφετε Κελλάρια από κορυφή Δία (Νο16)

Το βουνό είναι γεμάτο χιόνι, αισιοδοξούμε , εάν δεν έχουμε αφύσικους νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες να χιονοδρούμε ικανοποιητικά έως την Κυριακή του Θωμά 26/04/2009!

Δρόμοι

Ολοι οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί και στεγνοί. Απολαύστε την μη παγωνιά και την ανοιξιάτικη χαλαρότητα

ΩΡΑΡΙΟ ΧΚΠ

Εναρξη λειτουργίας ΧΚΠ ώρα 08.00 (Σ,Κ, αργίες και καθημερινές)),

τελευταία άνοδο χιονοδρόμου 16.00 (Σ,Κ, αργίες) (και 15.00 (καθημερινές)),

τελευταία κάθοδος Τηλεκαμπ. Αφροδίτης 17.00(Σ,Κ, αργίες) (και 16.00 (καθημερινές)),

τηλέφωνα ΧΚΠ 24ώρες/24ωρο

2234 22700, 22689,29032,22339,22373, 22694 και 8001100300(δωρεάν κλήση)

επικοινωνία

infoxkp@etasa.gr,

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Ενημέρωση live απο Λάππας.....

-Λάππας βιάζει πουδρίτσες, stop

-Λάππας ουρλιάζει από την χαρά του στο τηλέφωνο, stop

-Λάππας μας εύχεται καλό χειμώνα, stop.....

Φιλικά

Σπύρος

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Ο Λάππας για μια ακόμη φορά θέλει ξύλο stop

O Λάππας θα πρέπει να Μπαναριστεί από το fourm stop

O Λάππας δεν βρίσκω λόγια stop

Συμφωνω με τον Αεκτζη

Λαππας ΜΠαν

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Ενα θα σας πω

Σημερα ο Λαππας κατεβαινε τα εκτος με ενα χαμογελο

Αλλα φυσικα του τα χαλασα πολυ πιο πριν αλλα μην του το πειτε ;)

[πρωτος στα απατητα Ηρακλη, πρωτος και στη Σαχαρα!]

JAPOW!!!

πρωτος και στη Σαχαρα!]

και γω νόμιζα ότι ήμουν εγω η πρώτη !!

Πάντως αντε να την κατέβηκα δεύτερη (δεν υπήρχαν φρέσκα tracks στην περιφερειακή) . Επίσης η 6 (η μισή ήταν απάτητη) ήταν τέλεια επίσης.... και ξαναπάω Σαχάρα και πάλι δε βλέπω κανέναν και αρχισα να αναρωτιέμαι ... μα που είναι οι άλλοι ? Λες να έχει πέσει σύρμα για καμιά χιονοστοιβάδα ? Μετά βρήκα και τον Χρήστο και ξαναπήγαμε παρέα. Επιβεβαιώνω το χαμόγελο που δεν ξεκολούσε απο το πρόσωπό του !! (και το δικό μου βέβαια)... Η χαρά κράτησε μέχρι τις 13:30 περίπου διότι μετά ψιλοσούπιασε (κολάγαν οι μύτες των σκι μου...).

Καιρός : νωρίς το πρωϊ ψιλόχιονο, αέρας στα ψηλά που σε μαστίγωνε σε συνδυασμό με το χιόνι και ενώ υπήρχε ορατότητα, δεν έβλεπες το τερέν (άγνωστο που πατάγαμε), μετά έπεσε ο αέρας και η παρουσία του ήλιου έγινε εντονότερη, βλέπαμε επίσης. Ενω δεν είχε ηλιοφάνεια , κοκκίνισε η μύτη.. ;)

μεχρι ποτε λενε να κρατησουν το βουνο ξερει κανεις;

ρωταω για να ξερω αν θα μαζεψω η οχι

αυτο το σκ δεν γινεται να ανεβω μετα το πασχα θα δουλευει τιποτα;

DALTONS POW ROBBERY.....

μεχρι ποτε λενε να κρατησουν το βουνο ξερει κανεις;

ρωταω για να ξερω αν θα μαζεψω η οχι

αυτο το σκ δεν γινεται να ανεβω μετα το πασχα θα δουλευει τιποτα;

Το βουνό είναι γεμάτο χιόνι, αισιοδοξούμε , εάν δεν έχουμε αφύσικους νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες να χιονοδρούμε ικανοποιητικά έως την Κυριακή του Θωμά 26/04/2009!

Η φράση "μέχρι το Πάσχα" έγινε "έως την Κυριακή του Θωμά 26/04/2009"

Εγω πιστεύω πως θα πάει μέχρι τις 3 Μαΐου (3ήμερο Πρωτομαγιάς) αν ο καιρός βοηθήσει. Η διάθεσή υπάρχει ;)

Η φράση "μέχρι το Πάσχα" έγινε "έως την Κυριακή του Θωμά 26/04/2009"

Εγω πιστεύω πως θα πάει μέχρι τις 3 Μαΐου (3ήμερο Πρωτομαγιάς) αν ο καιρός βοηθήσει. Η διάθεσή υπάρχει ;)

Δηλαδή να τα καθυστερήσουμε τα snowmobile για τις 10 Μαίου?

Όμορφες Λάκκες πάμε χαλαρά για Αγίου Πνεύματος.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Super μέρα σήμερα, ZUPER! ;)

Ποιος να το περίμενε ότι μετά τα παγάκια της Κυριακής θα ανταμειφθούμε με πούδρες την Τρίτη. Το ευκολότερο off της ζωής μου, αβίαστα απάτητα παντού, τέλειες συνθήκες! Το μόνο που έλειπε ήταν αρκετοί φίλοι να μοιραστείς την εμπειρία. Ευτυχώς που βρήκα την Εύα και κάναμε μαζί. :) Σαχάρα, απάτητα Ηρακλή και Οδυσσέα, λούκι Ηρακλή, όλα ήταν τέλεια (οκ, το λούκι είχε λίγο πάγο και πέτρες στην αρχή). Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα first tracks στην Σαχάρα; Τα first tracks στον Οδυσσέα; Νταξ, τον Ηρακλή τον είχαν ήδη πατήσει άλλοι! η μέρα ήταν αποκλειστικά για εκτός και εκεί έμεινα από την πρώτη κατάβαση μέχρι την τελευταία.

Από τις 2 και μετά το χιονάκι μαλάκωσε αρκετά, αλλά και πάλι ήταν πολύ εύκολο χωρίς να κολλάει επικίνδυνα. Έκανα μέχρι τις 3 όταν έκλεισαν οι αναβατήρες και έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Και να σκεφτεί κανείς ότι παραλίγο να μην ανέβω...

Ο Παναγιώτης ανέβηκε μαζί μου στον Ηρακλή και εκεί που τον περίμενα να κατεβούμε μαζί κάτω από το καρεκλάκι, έφυγε προς το εύκολο κομμάτι. Απατεώνες snowboardάδες! :P

Make Parnassos Great Again!

αφου παμε μετα το πασχα ακομα δεν μαζευω τιποτα απο σκι ;)

αλλη μια θα την κανω

α

ερχεται το βιδεο απο την εκδρομη του μαρτιου

καπως καθηστερημενα αλλα ηρθε

DALTONS POW ROBBERY.....

Δηλαδή να τα καθυστερήσουμε τα snowmobile για τις 10 Μαίου?

νααααιιιιι, θελω να ερθω και εγω

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

αφου παμε μετα το πασχα ακομα δεν μαζευω τιποτα απο σκι ;)

αλλη μια θα την κανω

α

ερχεται το βιδεο απο την εκδρομη του μαρτιου

καπως καθηστερημενα αλλα ηρθε

Καλα ρε πλακα μας κανεις?Εσυ δεν ελεγες τερμα το σκι για φετος και αμεσως ξεκινας τις ρακκετες??

Ε, ναι λοιπον κυριες και κυριοι για οποιον θελει το σκ του θωμα θα ανεβασω τις ρακκετες στο βουνο.............

Ο gtsap ακουει,ο Φουκας ακουει...........................Ανναμπελ τα μπαλακιαααααααααααα......................... :P

Ρε θα φας πολυ ξυληκι λεμε............... :)

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ε, ναι λοιπον κυριες και κυριοι για οποιον θελει το σκ του θωμα θα ανεβασω τις ρακκετες στο βουνο.............

Ο gtsap ακουει,ο Φουκας ακουει...........................Ανναμπελ τα μπαλακιαααααααααααα.........................

;):)