Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Γιατί τέλος; Δεν θα δουλέψει το άλλο ΣΚ; Θα ήταν ιδανικά να κάνουμε το σκι μας το Σάββατο και την ΓΣ την κυριακή (να έχουμε ξελαμπικάρει πρώτα). :)

Make Parnassos Great Again!

Λαππα βαλε τις φωτο απο το Σαββατο

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Δεν έβγαλα φωτο, μόνο ένα βιντεάκι από τον πίνακα ανακοινώσεων που είχε χτυπήσει μπιέλα. :P

Θα ανέβει μόλις έχω πρόσβαση στην καλή σύνδεση. ;)

θα ηθελα να τονισω ακομη μια φορα τα αγαθα της λιθοτριψιας! Με 10-15 ποντους χιονι, δεν εχει ουτε μια πετρα στην πιστα! Το θεαμα στα Κελλαρια ηταν εκπληκτικο, να σκαει ο τζιτζικας απο τον ηλιο και οι πιστες να ειναι κατασπρες! Μπραβο! Επιασαν τα λεφτα της επενδυσης τοπο! :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

Xρήστο Τέλος για μένα... εχεις δικιο δεν το διευκρινισα... νισάφι όμως 5 μήνες σκι κάναμε όχι άλλο κάρβουνο...

Το χιονι απο το πρωί είναι τέλειο, δεν είναι πάγος, είναι σφιχτό και κρατάει απίστευτα.

8.00 - 10.00 κάνεις πραγματικα πολυ καλό σκι (δεν εχει και κόσμο να το σακατεψει γρήγορα) απο εκεί και μετά το 10-12 είναι μη σου τύχει ,12.00-14.00 πας γυρεύοντας άσε που κάνεις το 30% απο αυτό που μπορείς να κάνεις.

αντηλιακό, στανταρ εξτρα μπλουζάκι γιατι αμα πεσεις πνιγηκες, 2ο ζευγάρι κάλτσες και βερμούδα γιατί στα πεδινα δεν παλευεται.

Ωραία ηταν το Σ/Κ και κοντά σε αυτούς που αγοράσαν τις πολλαπλές δροσιστίκαμε και οι άλλοι.

Πάντως ευγνομωσύνη για το ΧΚΠ επειδή ο θεός (επίτιμος συνεταιρος) του χάρησε παράταση δεν νιώθω. Σας υπόσχομαι αμα μου έρθει κάτι τέτοιο θα κάνω ευθανασία...

Αρε Νικελένιε οχι μπηχτες και σπόντες, ουρλιαχτά και κατάρες. Η διεύθηνση του χκ μας λήστευσε, μας έβρισε και τώρα χτυπάει την πλατη μπας και δεν ακουστεί οτι οικονομικά πάλι σκατά τα έκανε. Αυξηση 15% στην προσέλευση, 35% στην τιμή. ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.

Οσο γιά το επίπεδο ασε το ρούφηξε η σούπα. Πως το είπες το αμίμητο? Χαλάει την εικόνα του ισολογισμού της ΕΤΑ. Σοβαρά? σε πιο σημείο? :P;):lol:

υγ. απο την Ν. Ζηλανδία. Γνωστος διευθηντής χιονοδρομικού με ειδικότητα τους τιμοκατάλογους αναλαμβάνει γενικός δερβέναγας βουνων νοτιου και βορείου ζηλανδίας. Αναμένεται εκρηξη μεταναστευτικού ρεύματος νεοζηλανδων σκιερ προς Ελλάδα.

υγ2 louis το βρήκες το σκί?

Edited by vro

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Εγώ πάλι νιώθω ευγνωμοσύνη. Το ΧΚΠ είναι το μοναδικό χιονοδρομικό της Ελλάδας που λειτουργεί εδώ και καιρό και μας έχει χαρίσει πολλές μέρες χαράς με καταπληκτικό lift-served σκι -για τα Ελληνικά κλιματολογικά δεδομένα.

εστω και μετα τρεις ημερες , θα ενιωθα ασχημα αν δεν ευχαριστουσα.....

α) τον γιατρο του χ.κ. που ηταν υπηρεσιατον οποιο πρεπει να κατατρομαξα στην κατασταση που με ειδε ,λογω της σφοδροτητας του κτυπηματος και των πολλαπλων σημειων που κτυπησα (θωρακα ,πλευρων και ωμου δεξιας πλευρας). Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το οτι με πηρε μετα απο ωρα στο κινητο μου τηλεφωνο , ενω βρισκομουν στο νοσοκομειο Λιβαδιας ,για να ρωτησει αν ημουν καλα και αν με ειχαν δει οι γιατροι......

β) τον Σωτηρη που με βοηθησε να κατεβω στο ιατρειο και μετα με μετεφερε στο νοσοκομειο για να μην περιμενω ασθενοφορο ,χανοντας στις διαδρομες ολη την ημερα του

γ)ολα τα παιδια απο τον συλλογο που μας περιμεναν να γυρισουμε απο την Λιβαδια, απο ενδιαφερον να μαθουν πως ειμαι

δ) τον Λαππα που ,οδηγωντας το αυτοκινητο μου, με γυρισε Αθηνα (σπαζοντας βεβαια ρεκορ καταναλωσης σε μια διαδρομη που την εχω κανει παμπολλες φορες - και με προειδοποιησε για αυτο) :);):lol:

δυστυχως η τελευταια φορα σκι για μενα δεν μου αφησε τις καλυτερες των αναμνησεων ,αλλα ολοκληρη η σαιζον φετος επισκιαζει το ατυχο αυτο γεγονος.

Επισης με διδαξε οτι ειναι πραγματικα πολυ σημαντικο ακομα και αν "ανεβαινεις το πρωι μονος στο βουνο" (απο τις ελαχιστες φορες) ,σε αυτον τον συλλογο ποτε δεν θα εισαι μονος οταν πραγματικα το χρειαστεις

Αριστοτέλη, αυτός ήταν ένας από τους σκοπούς μας όταν φτιάξαμε τον σύλλογο. Ποτέ να μην είμαστε μόνοι στο βουνό και οποτεδήποτε κάποιος από την ομάδα χρειαστεί βοήθεια να υπάρχουν πάντα άτομα που θα χαρούν να την προσφέρουν. :)

...Ακολούθησε καφεδάκι σε γνωστό κατάστημα του Λιβαδιού, λιτό γεύμα στην Αγόριανη και μετά ξανά καφεδάκι στη ζεστή Σ'βάλα...

__________187.jpg

έβγαλα... ένα βιντεάκι από τον πίνακα ανακοινώσεων που είχε χτυπήσει μπιέλα. ;)

YouTube Video ->

Περαστικά κι αγύριστα Αριστοτέλη! Σιδερένιος! Και τον Ιούλιο πάλι στις πίστες.... :)

Την Κυριακή μάλλον έκανα κι εγώ το τελευταίο σκι για φέτος...

Οι θερμοκρασίες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για το επόμενο Σκ, ούτε για ορειβατικό, καθώς η ποιότητα του χιονιού δεν θα είναι η κατάλληλη.

Παρότι έκανα πίστα, διασκέδασα και αιτία ήταν το σκι τεστ και τα πολύ ευχάριστα για αυτές τις συνθήκες σκι.

Θα γράψω πιο αναλυτικά τις εντυπώσεις μου στο σκι τεστ...

Φυσικά και η παρέα με τα παιδιά συμβάλλει πολύ στο πως περνάς στο βουνό.

Αφού μαλάκωσε το χιόνι και κολλούσε, τότε είπα να πάω να βρω το χαμένο σκι μου.

Περπατήσαμε με τον Zox και τον Ηλία από την κορυφή του Ηρακλή μέχρι την Αρνόβρυση και μετά κατεβήκαμε με τα σκι με τον Στάθη και ο Ηλίας πήγε να μας μαζέψει με το αυτοκίνητο στη Φτερόλακκα.

Είχε πολύ χιόνι ακόμα, μέχρι το ρέμα πήγαινες με τα σκι σχεδόν και αφού ψάξαμε και κατέβηκα σε τρία σημεία στο ρέμα με τα πόδια, είδα ότι δεν φαίνεται πουθενά σκι ακόμα.

Τρεις πιθανότητες σκέφτομαι...

Είναι ακόμα θαμμένο ψηλά, έχει πέσει στο ρέμα η κάπου ανάμεσα και είναι μέσα στο χιόνι, η το βρήκε κάποιος και το πήρε.

Ελπίζω να βρεθεί και παρακαλώ αν το βρήκε κάποιος να το παραδώσει η να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6973778977, καθώς το άλλο έχει βρεθεί.

Στην επιστροφή στη Φτερόλακκα είδα ότι υπάρχει ακόμα πολύ χιόνι στα περισσότερα λούκια και η Σαχάρα είναι γεμάτη.

Ο δρόμος είχε 1 μέτρο χιόνι και σπρώχνοντας βγήκαμε σχεδόν μέχρι το τέλος της 10.

Αφού τελειώσαμε το σκι μετά κατεβήκαμε με τον Ηλία και τον Χρήστο το μονοπάτι 22, μέχρι το Πολύδροσο, με τα ποδήλατα, ολοκληρώνοντας μια πολύ όμορφη μέρα με κρύα μπίρα...

Αν έβρισκα και το σκι θα ήμουνα πολύ κοντά στην ευτυχία, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι ικανό, να μετριάσει μια πολύ ευχάριστη μέρα στο βουνό με φίλους...

Παρότι έκανα πίστα, διασκέδασα και αιτία ήταν το σκι τεστ και τα πολύ ευχάριστα για αυτές τις συνθήκες σκι.

o Louis παιζει να ήταν και η πρωτη του φορά που φόρεσε τόσο παραβολικό σκι ;)

και επαθε οξεια "περικλίτηδα" δεν έλεγε να σταματησει.

:lol:

Οταν το σκι μου ηταν 78mm μεση μου έλεγε που πας με την οδοντογλυφιδα γιατί είχε 85κατι οταν πηγα με το 88αρι ειχε 100αρι οταν πηγα με 102 ειχε 125mm... :)

τωρα που του εδινα ενα 82αρι ειπε ειναι φαρδυ δε το θέλω ειναι τάβλα και εκανε με 70αρι :lol: προσηλυτίστηκε σας λέω μόνο πίστα θα κάνει του χρόνου.

Πιο πιθανό είναι να κάνει ο Vro την απονομή του βραβείου για την καλύτερη τιμολογιακή πολιτική στο Χ.Κ.Π. :P

:P :P :P

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 12/05/2009 19:50

Τρίτη 12/05/2009

Η άνοδος της θερμοκρασίας δεν αφήνει άλλα περιθώρια για χιονοδρομία στο ΧΚΠ το ερχόμενο Σ,Κ , παρόλη την αξιοσημείωτη ποσότητα χιονιού που υπάρχει ιδιαίτερα στον Βάκχο και Περικλή, αλλά...

ΣΤΟ ΧΚΠ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗ και ...

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ το ερχόμενο Σ,Κ 16,17/5/2009 ,

την λήξη της χειμερινής και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, προσφέροντας δωρεάν χρήση των αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχο, Περικλή για παιχνίδια στο χιόνι.

ΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ , ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ-ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Το σαλέ Φτερόλακα είναι ανοικτό καθημερινά για να ξεκουραστεί ο επισκέπτης του ΧΚΠ. Σύντομα θα ενημερωθείτε για τα ποδηλατικά events και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του καλοκαιρινού κέντρου Παρνασσού .

Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, θερμοκρασία 3-9 οC, πίστες σχετικά γεμάτες από χιόνι (σκληρό-παγωμένο το πρωί , μαλακώνει μετά το μεσημέρι), θερμοκρασίες σχετικά χαμηλές.

ΚΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

τηλέφωνα ΧΚΠ 24ώρες/24ωρο

2234 22700, 22689,29032,22339,22373, 22694 και 8001100300(δωρεάν κλήση)

επικοινωνία

infoxkp@etasa.gr

ΥΣ

1. arma περαστικά!!!

2. louis καλη επιτυχία στην εύρεση και του β΄πέδιλου.!!!

3. έχει νόημα να ενημερώνουμε όσους μας βρίζουν ως ληστές? Ίσως όχι,είναι αρκετά ψυχοφθόρο!! Ίσως ναί, είναι το τίμημα της ΣΧΕΣΗΣ μας.!!!

Edited by Χ.Κ.Π.

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Ευχαριστούμε, καλό καλοκαίρι και μια αν όχι καλύτερη, τουλάχιστον εξίσου καλή χιονοχρονιά για του χρόνου. :P

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Επαγγελματισμός, υπηρεσίες και πάνω απ'όλα σε "χιονοδρομική" νοοτροπία ,

ο Παρνασσός είναι πολύ μπροστά απ' όλα τα χιονοδρομικά στην Ελλάδα.

Και το κυριότερο...κάθε χρόνο κάνει βήματα μπροστά!

Κλείνει και το τελευταίο Χ.Κ στα Βαλκάνια λοιπόν... καλό καλοκαίρι!

Edited by tirol

3. έχει νόημα να ενημερώνουμε όσους μας βρίζουν ως ληστές? Ίσως όχι,είναι αρκετά ψυχοφθόρο!! Ίσως ναί, είναι το τίμημα της ΣΧΕΣΗΣ μας.!!!

Ναι έχει νόημα. :P

Η ενημέρωση είναι αμφίδρομη και το Χ.Κ.Π. μπορεί να αντλεί πολύτιμα συμπεράσματα για την εικόνα που παρουσιάζει στους πελάτες του. Κάποιοι είναι ευχαριστημένοι, σε κάποιους δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, κάποιοι άλλοι το βλέπουν ως κόκκινο πανί. Υπάρχουν λόγοι όμως που συμβαίνει αυτό (ακόμα και όταν οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές) και είναι προς το συμφέρον και του Χ.Κ.Π. να διορθώνει τις αιτίες που τις προκαλούν στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Το forum προσφέρει την δυνατότητα να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αν το παρακάνουν στις εκφράσεις τους τα μέλη, η συντονιστική ομάδα θα είναι εδώ για να καθορίζει τα όρια της κοσμιότητας. Είναι λεπτές οι ισορροπίες πάντως.

o Louis παιζει να ήταν και η πρωτη του φορά που φόρεσε τόσο παραβολικό σκι :P

και επαθε οξεια "περικλίτηδα" δεν έλεγε να σταματησει.

D προσηλυτίστηκε σας λέω μόνο πίστα θα κάνει του χρόνου.

Πραγματικό σοκ :o ...ο Louis σε πίστα :P ....με 70άρια carve-πέδιλα :P:P ....,να κάνει σλαλομ στροφές :lol::lol: .... ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΙΔΙΟ :lol: !!!!

Γκρεμίστηκε κανα φούρνος :P

Ω ναι η περασμένη Κυριακή θα μου μείνει αξέχαστη :D:lol:

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

ευχαριστω πολυ για τα περαστικα παιδια !! :P:P

Δωρεάν σκι το ΣΚ? θα έχετε και φαγητό? κανα plan B? , τίποτα? ξεροσφύρι θα παει το σκι?

Αν έχει και σκι τεστ έρχομαι... <_<

Θα κάνουμε και φώκιες και κανένα απότομο αν δεν είναι εντελώς σούπα το χιόνι...

Μετά ποδήλατο και μπριζολομπιροφρεντοπαγωτό.... :o

έχει τσίπα αυτος που με βρίζει μίζερο και ενώ ξέρει οτι κάνει λάθος δεν ζητά ένα συγγνώμη?

Ληστής ηταν και ο Καραισκάκης αλλά **********....

Edit by the Μoderating Team

να δεις για μένα ψυχοφθόρο που είναι το 30αρι.

αλλά είπαμε χάθηκε η τσίπα.