porfirio 1,476 Report post Posted January 21, 2008 Ωραίος Πότε θα αρχίσεις να παραδίδεις μαθήματα;;;; Δεν θα με χάλαγε μία πτησούλα.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Parnassosweather 0 Report post Posted January 21, 2008 ΥΓ1: Αν διοργανώσει το χιονοδρομικό κάποιο event ίσως να έχουμε την ευκαιρία να δούμε κανά τέτοιο τρελαμένο τυπάκι που θα έχει έρθει από έξω σαν guest star, αλλά εδώ δεν διοργανώνονται απλά πράγματα, το speedflying μας μάρανε..... Πότε θα αρχίσεις να παραδίδεις μαθήματα;;;; Δήλωσε συμμετοχή και θα έρθει teacher guest starB) καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη Μας μάρανε τελικά ..."ψυχασθενείς, κάνα ψυχίατρο και στην Κύπρο εθελοντής" teo Κωστή μέσω PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 21, 2008 ..Πότε θα αρχίσεις να παραδίδεις μαθήματα;;;;Δεν θα με χάλαγε μία πτησούλα.... Δωσε θαρρος του χωριατη... Θα μας παρει τ'αυτια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,403 Report post Posted January 21, 2008 Ε, ξέρεις τώρα. Ο Σπύρος είναι "όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη" Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 23, 2008 για δειτε και αυτο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 23, 2008 Μιχαλη φοβερος ρε συ μπραβο βλεπω το πας το γραμμα για τα καλα σε βλεπω σε λιγο καιρο να φευγεις απο τον παρνασσο και να γυριζεις αθηνα με το πανι αεροπορικος Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
bear 23 Report post Posted January 23, 2008 Κυριοι και κυριες επιτελους εδω και 30 λεπτα χιονιζει με θερμ. +1,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 28, 2008 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,403 Report post Posted January 28, 2008 Για αυτό δεν ήρθε στο Πήλιο, το ζαγάρι! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 28, 2008 Εντυπωσιακο το βιντεακι! Με helmetcam? Παντως, απ' ο,τι ειδα (αλλα και μου ειπε εμπιστο προσωπο ) ο ΜΙΚ πεταγε πανω απο το δεξι του Βακχου (οπως ανεβαινουμε) σε ωρα λειτουργιας και με τα καρεκλακια φορτωμενα... Αυτο το θεωρω απαραδεκτο απο πλευρας ασφαλειας. Ο ΜΙΚ εχει αποφασισει, ειτε καλως ειτε κακως, να παρει τα ρισκα του. Αν γινει αλοιφη σε κανενα βραχο..για το δικο του μερος του ατυχηματος ειναι αυτος υπευθυνος. Ομως... Αν το ατυχημα (κουφια η ωρα) γινει στο χωρο του ΧΚ και πολλω μαλλον σε ωρα λειτουργιας...κατι μου λεει οτι ο πατηρ ΜΙΚ θα φορτωσει στο ΧΚ μια νταλικα μπελαδες. Αν ο ΜΙΚ εχει close call (το παρατριχα που λεμε) με καποιο χιονοδρομο και ο εν λογω ατυχης χιονοδρομος παρει καμμια σαβουρδα και τον φερουν πισω κομματια, παλι το ΧΚ θα βρει μια νταλικα μπελα. Αν εισαστε εσεις στη θεση του ατυχου πελατη του ΧΚ σε ποιον θα κανατε μηνυση για το παθημα σας; Στο ΜΙΚ (να του παρετε τι, το RAV4 η το αλεξιπτωτο; ). Στο ΧΚ φυσικα... Μιχαλακη, κανε ο,τι σε φωτισει ο Θεος, αλλα εκτος χιονοδρομικου πεδιου και (κατα προτιμηση...) αφου κλεισει το ΧΚ. Ξερω, τα πραγματα ειναι δυσκολα, αλλα μεχρι να πεισεις τον Σπηλιοτοπουλο να βαλει αναβατηρα για speedflying στα Βαρδουσια... θα πρεπει να υποστεις καποιους περιορισμους Το δικο σου το κεφαλακι το παιζεις, γιατι...ειναι δικο σου. Τα κεφαλακια των υπολοιπων και την συννομη λειτουργια του ΧΚ δεν εχεις δικαιωμα να τα διακινδυνευεις, γιατι..δεν ειναι δικα σου Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 28, 2008 Εντυπωσιακο το βιντεακι! Με helmetcam? Παντως, απ' ο,τι ειδα (αλλα και μου ειπε εμπιστο προσωπο ) ο ΜΙΚ πεταγε πανω απο το δεξι του Βακχου (οπως ανεβαινουμε) σε ωρα λειτουργιας και με τα καρεκλακια φορτωμενα... Αυτο το θεωρω απαραδεκτο απο πλευρας ασφαλειας. Ο ΜΙΚ εχει αποφασισει, ειτε καλως ειτε κακως, να παρει τα ρισκα του. Αν γινει αλοιφη σε κανενα βραχο..για το δικο του μερος του ατυχηματος ειναι αυτος υπευθυνος. Ομως... Αν το ατυχημα (κουφια η ωρα) γινει στο χωρο του ΧΚ και πολλω μαλλον σε ωρα λειτουργιας...κατι μου λεει οτι ο πατηρ ΜΙΚ θα φορτωσει στο ΧΚ μια νταλικα μπελαδες. Αν ο ΜΙΚ εχει close call (το παρατριχα που λεμε) με καποιο χιονοδρομο και ο εν λογω ατυχης χιονοδρομος παρει καμμια σαβουρδα και τον φερουν πισω κομματια, παλι το ΧΚ θα βρει μια νταλικα μπελα. Αν εισαστε εσεις στη θεση του ατυχου πελατη του ΧΚ σε ποιον θα κανατε μηνυση για το παθημα σας; Στο ΜΙΚ (να του παρετε τι, το RAV4 η το αλεξιπτωτο; ). Στο ΧΚ φυσικα... Μιχαλακη, κανε ο,τι σε φωτισει ο Θεος, αλλα εκτος χιονοδρομικου πεδιου και (κατα προτιμηση...) αφου κλεισει το ΧΚ. Ξερω, τα πραγματα ειναι δυσκολα, αλλα μεχρι να πεισεις τον Σπηλιοτοπουλο να βαλει αναβατηρα για speedflying στα Βαρδουσια... θα πρεπει να υποστεις καποιους περιορισμους Το δικο σου το κεφαλακι το παιζεις, γιατι...ειναι δικο σου. Τα κεφαλακια των υπολοιπων και την συννομη λειτουργια του ΧΚ δεν εχεις δικαιωμα να τα διακινδυνευεις, γιατι..δεν ειναι δικα σου Φιλικα ΜακηςΜ Αν και για λoγους αρχης, δεν δημοσιευω περιεχομενο ΡΜ που μου εχει σταλει, επειδη ο ΜΙΚ δεν εχει δικαιωμα να δημοσιευει ποστ, παραθετω μερος του ΡΜ που μου εστειλε ως απαντηση του ανωτερω. Να σβήσεις το μύνημα σου για τους εξής λόγους. Να τους αναφέρεις γιατί από το μύνημα σου νομίζουν ότι πέταγα ανάμεσα στον κόσμος 1. Η πίστα ήταν κλειστή για χιονοδρόμους (ταμπέλα) 2. Δεν υπήρχε κανένας σε απόσταση 200 μέτρων. Δες το βίντεο 3. Είχα ενημερώσει και είχα ανθρώπους να με ενημερώσουν για το αν υπάρχει κανένας στην πίστα πριν φύγω Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε μου ειπε επι πλεον οτι εχει υπογραψει δηλωση (χαρτι ειπε) στο οποιο απελευθερωνει το ΧΚΠ απο καθε ευθυνη. Αυτα για την ταξη. Ειναι γεγονος οτι η πιστα ηταν αδεια οταν κατεβηκε, εκει που κατεβηκε. Η προσβαση στην πιστα απο την αριστερη πλευρα δεν ηταν κλειστη και απο την στιγμη που ηταν στον αερα, δεν νομιζω οτι θα γυριζε πισω γιατι καποιος μπηκε στην πιστα. Εμμενω στην αρχικη μου θεση οτι ειναι λαθος να κανει ο ΜΙΚ (και ο οποιοσδηποτε αλλος) speedflying εν ωρα λειτουργιας στο ΧΚΠ. Το επιχειρημα οτι ετσι κανουν στη Γαλλια ειναι κουφιο. Εδω..ειναι Βαλκανια! Προσωπικα, σαν πελατης του ΧΚΠ, δεν θελω να εχω ενα πετουμενο πανω απο το κεφαλι μου ουτε στα 100 ουτε στα 200 ουτε στα 500 μετρα. Αυτα προς το παρον. ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 28, 2008 Από ψηλα ο πιλοτος βλεπει αλλιωτικα τα πραγματα (προοπτικη, αισθηση ταχυτητας, γραμμες, ριπες κ ανοδικά/δυναμικα αλλαζουν το προσχεδιασμενο σημειο προσγειωσης) κ μιας κ το μαθαινει τωρα κ ο ιδιος, δεν είναι σε θεση να το ελεγχει 100%… Φαντασου Μιχάλη τι εχει να γινει αν μπλεχτεις στα συρματοσχοινα του Βάκχου (αέρας είναι, μπορει να σε ξεσύρει!..) ή αν σκασεις κ ακινητοποιηθεις στα βραχια της Σαχαρας/περιφερειακής!!!! Φαντασου την ευθυνη κ τον μπελα που θα μπει το κεντρο…κ τι δυσφημιση εχει να πεσει από καποιον συγγενη (οι γονεις σου γνωριζουν για το σπορ αυτό?) ή καποιο χιονοδρομο που θα εχει ορεξη να το τραβήξει στα ΜΜΕ! Εδώ δεν αφηνουμε ποδηλατα κ γουρούνες να ανεβουν για βολτα (που πολύ καλα γινεται) κ προσπαθουμε να ελεγξουμε τα snowboards-ελκυθρα που κάνουν βόλτες αδεσποτα, θα μπει κι άλλος μπελάς με ένα αλεξιπτωτο που ίπταται αναμεσα στους χιονοδρομους κ τους αναβατηρες…Αν Μιχαλη, είναι θεμα υστεροφημιας κ θελεις να εισαι ο πρωτος που εφερε το speedflying στην ελλάδα κ να τον ξερουν οι εντυπωσιασμενες κοπελιτσες του Παρνασσου κανεις πολύ καλα (για σενα κ μονο )..οχι για μερικες όμως χιλιαδες αλλους χιονοδρομους γυρω σου..! ..κ κατά πολύ περισσοτερο’ για ανθρωπους που γνωριζεις επι χρονια κ ξερεις πως θα μπλεξουν με την ανευθυνη αυτή συμπεριφορα! Στις Αλπεις μου λες πως το αφηνουν!!!! Αλλο το νομοθετικο συστημα εκει…κ στο κατω-κατω…αν παθεις (κουφια η ώρα φιλε!) κατι στο εξωτερικό, ας παει να κλεισει το paradiski ο οικογενειακος σας νομικος!!! Εδώ είναι Παρνασσός (που ξερεις τι μπελαδες θα δημιουργηθουν!)…κ προσπαθουμε ΟΛΟΙ (ακομη κι ο συλλογος αυτος…δλδ ΕΣΥ) εδώ κ 3-4 τουλαχιστον χρονια να μειωσουμε τα κακα φαινομενα κ τους κινδυνους/ρισκα…όχι να τους αυξησουμε!!! Λυσεις… 1. καντο μετα το κλεισιμο ΟΛΩΝ των αναβατηρων (μετά τις 4.30μμ!)!!!! (που κ αυτό δεν είναι ασφαλες μεταξυ μας, διοτι πατανε τα ρατρακ κ παραμενουν οι αναβατήρες!!) 2. Πηγαινε μακρια από τις εγκαταστασεις/ορια του ΧΚΠ (πχ Λιάκουρα! …απλα εκει πρεπει να περπατησεις για να πας..) …κ δεν εννοω τη Σαχαρα/περιφερειακή (όρια ΧΚΠ)…διοτι κ εκει περναει κοσμος που εχει πληρωσει καρτα κ αν κατι παει στραβα..θα τρεχει παλι η ΕΤΑ/Ακτρακ 3. κανε οοοσο speedflying θελεις βρε φίλε (είναι οντως εντυπωσιακο να κατεβαινεις το Eiger κ το MtBlanc με kite κ πεδιλα στα ποδια!..το Eiger όμως, όχι το Βάκχο με κοσμο γυρω..εστω κ 200+μετρα!!!..αυτο ειναι αφέλεια!), αλλά όχι ρισκαροντας τη λειτουργια του κεντρου κ βαζοντας κ εσυ ο ιδιος περισσοτερα εμπόδια μπροστα σου (ανθρώπους-πυλώνες, συρματόσχοινα κτλ), ειδικα τωρα που μαθαινεις!! ΦΙΛΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑ για να με ενημερωσεις ότι ΘΑ το κανεις!! (Ειπαμε 4324 φορές να ΜΗΝ το κανεις κι ας είναι κλειστη η κοκκινη του Βάκχου, διοτι ΑΝ τυχει κ περνάει καποιος χιονοδρομος εκει (που κανεις δεν το απαγορευει!) κ παθει τιποτα…την πατησαμε!!!)…ο ιδιος δεν το δεχεσαι κ λες ότι αφου κανουν κ στo Les Arcs, εγω θα κάνω!!! ΑΝ παλι "πατάς" στην καλοσυνη του Werner για να κανεις το κομματι σου, να ξερεις κοροϊδευεις Κ τον Werner Κ τον εαυτο σου! Eδω σεβεται ο πανελληνιος πρωταθλητης κ δασκαλος μας Slawek κ δεν πετάει πανω απο το ΧΚΠ, επειδη απαγορευεται (που ειναι κ πιο ακινδυνο για τον σκιερ το παρα5) κ εσυ συνεχιζεις! Δε φτανει που το ειπαμε, προκαλεις κ με βιντεακια..ΓΙΑΤΙ βρε Μιχάλη προκαλεις συνεχεια τους γνωστούς/φιλους σου/στο τελος δε θα σε παιρνει κανεις στα σοβαρα!! ΓΙΑΤΙ; Αν θελεις' το καταλαβαινεις, αν ΟΧΙ, συνεχιζεις να προσπαθεις να μας πεισεις με 1002 δικαιολογιες! Αν δε θελεις να απαντησεις για ΟΛΑ τα παραπανω, απαντησε Μιχάλη, τι εχει να γινει οταν απο ενας που εισαι τωρα γινετε 10 κ 20 οι speedflyers!!! ..σε λιγο θα ζητάνε κ τα ρεστα αυτοι που οδηγουν υπερελαφρα αεροπλανακια, επειδη δεν μπορουν να προσγειωνονται στο λουκι αρχαρίων του Αιολου! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted January 28, 2008 ...Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε μου ειπε επι πλεον οτι εχει υπογραψει δηλωση (χαρτι ειπε) στο οποιο απελευθερωνει το ΧΚΠ απο καθε ευθυνη...Και το παρέδωσε; Σε ποιόν; Αν το παρέδωσε στη διοίκηση του ΧΚ και συμφώνησαν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα στον ίδιο. Ίσως θα έπρεπε να στραφούμε προς τη διοίκηση του ΧΚ και να αναφέρουμε τους προβληματισμούς μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 28, 2008 Μιχάλη πρόσεξε εαν μια στις εκατό προκληθεί ενα ατύχημα θα γίνει της τρελής μετά.Θα τρεχει και δεν θα φτάνει ολο το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και δεν πρέπει να συμβεί αυτό και ειδικά απο εναν άνθρωπο σαν εσένα που είσαι πρωτεργάτης στο σύλλογο και εχεις κάνεις τόσα για την ανάπτυξη αλλά και την ασφάλεια των χιονοδρομικών. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jazz 0 Report post Posted January 28, 2008 Προσωπικά ανέφερα τους προβληματισμούς μου και τον φόβο μου, για την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, σε αρμόδιο, και περιμένω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Parnassosweather 0 Report post Posted January 28, 2008 Oταν η κοινή λογική πάει περίπατο Όταν σκεφτόμαστε οπισθοδρομικά Όταν τα γεγονότα παρουσιάζονται από όποια γωνία μας βολεύει Όταν η προσπάθεια για ασφάλεια δεν αναγνωρίζεται αλλά χλευάζεται Τότε όλοι γράφουμε ψέματα και ανακρίβειες για να προκαλέσουμε εντυπώσεις Κρίμα Γιώργο ευχαριστώ...φαντάζομαι όλοι ξέρετε την αλήθεια αλλά...διαβάσατε αυτούς που θέλουν να προκαλούν εντυπώσεις...όπως πάντα...διλέξτε τι θα πιστέψτε τη...τη λογική, το βίντεο ή ...τις εντυπώσεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 28, 2008 Υπογεγραμμένο χαρτι ΔΕΝ εχει λάβει, ουτε ο Διευθυντής του ΧΚΠ κ αγαπητο μας προσωπο, ουτε ο Υπευθυνος Χιονοδρομιας, επισης αγαπητό μας προσωπο! (ή ο κος Δρίβας λεει ψέματα λοιπον (!) ή o Werner ή ο πιλοτος!) - Ουτε συζητηση λοιπον Ιάσονα! Απλα να ξερετε, πως ότι χαρτι κι αν υπογραφεί (ακομα κ τη Βίβλο!), ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι καλυμμενος – ρωτηστε οποιον νομικο θελετε!! Η ευθυνη παραμενει στο ΧΚΠ>>> δειτε ΕΔΩ (μισά σελίδας..μετά τις χιονοστιβάδες!) τι απαγορευει ως δραστηριοτητες το ΧΚΠ (φυσικα περιλαμβάνει κ το speedflying!)! Μιχάλη, μην αρχιζεις παλι..ειναι επικινδυνο βρε ψηλέ, οταν γινεται μεσα στο κέντρο! pure risk minimization Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jazz 0 Report post Posted January 28, 2008 Κύριε Parnassosweather, αν και είσαι ο Μιχάλης, εγώ σαν χιονοδρόμος επιθυμώ και απαιτώ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο χιονοδρομικό, οχι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, η διαφορά είναι εμφανής. Ολα τα υπόλοιπα είναι απλός εντυπώσεις.... Και κοινή λογική....έχω μπόλικη, ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 28, 2008 Oταν η κοινή λογική πάει περίπατο Όταν σκεφτόμαστε οπισθοδρομικά Όταν τα γεγονότα παρουσιάζονται από όποια γωνία μας βολεύει Όταν η προσπάθεια για ασφάλεια δεν αναγνωρίζεται αλλά χλευάζεται Τότε όλοι γράφουμε ψέματα και ανακρίβειες για να προκαλέσουμε εντυπώσεις Κρίμα Γιώργο ευχαριστώ...φαντάζομαι όλοι ξέρετε την αλήθεια αλλά...διαβάσατε αυτούς που θέλουν να προκαλούν εντυπώσεις...όπως πάντα...διλέξτε τι θα πιστέψτε τη...τη λογική, το βίντεο ή ...τις εντυπώσεις Τωρα ποιος γραφει...ο ΜΙΚ, ο..αλλος η ο Φιντελ; Υποθετοντας οτι γραφει ο ΜΙΚ , το περι δημιουργιας εντυπωσεων, αστο...ειναι καμμενο χαρτι... Αν θελεις να εκθεσεις τις αποψεις σου εμπεριστατωμενα, σοβαρα και χωρις κορωνες (παρ'ολο που σου εχει αφαιρεθει το δικαιωμα να γραφεις, απο αλλα ...πυροτεχνηματα που ολοι ξερουμε ) γραφε σαν Parsnassosweather και ολοι θα κανουμε οτι πιστευουμε το παραμυθι. Αν θελεις να προωθησεις οπως λες το Speedflying για το καλο του αθληματος, πηγαινε στις παραδιπλα κορφουλες μεχρι να μαθεις, να μαθουν και 4-5 αλλοι και μετα ελατε να κανετε παρουσιαση στο φιλοθεαμον κοινο, κατοπιν συνεννοησεως βεβαια... Αν θελεις να κανεις πυροτεχνηματα για να ασχολουμαστε μαζι σου...ευχαριστω...δεν θα παρω! ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted January 28, 2008 Υπογεγραμμένο χαρτι ΔΕΝ εχει λάβει, ουτε ο Διευθυντής του ΧΚΠ κ αγαπητο μας προσωπο, ουτε ο Υπευθυνος Χιονοδρομιας, επισης αγαπητό μας προσωπο! Απλα να ξερετε, πως ότι χαρτι κι αν υπογραφεί, ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι καλυμμενος – ρωτηστε οποιον νομικο θελετε!! Η ευθυνη παραμενει στο ΧΚΠ>>> Ουτε συζητηση λοιπον Ιάσονα! Μιχάλη, μην αρχιζεις παλι..ειναι επικινδυνο βρε ψηλέ, οταν γινεται μεσα στο κέντρο! pure risk minimization Μα Κωστή δεν πίστευα οτι υπάρχει περίπτωση να λάβει έγγραφο κάποιο ΑΡΜΟΔΙΟ άτομο από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΧΚ Παρνασσού που να λέει κάτι του στυλ "αν πάθω κάτι την ώρα που κάνω μόστρα, εεε συγγνώμη, speedflying κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ΧΚ, αναγνωρίζω οτι το κέντρο δεν φέρνει καμία ευθύνη και ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσω σε οποιουδήποτε είδους αιτήσεις κατά του κέντρου και μπλα.. μπλα (όπως τα λένε στα έργα τεσπα )" και να συμφωνήσει "καλά παιδί μου, πήγαινε... και προσοχή ε;" Και για τα πρακτικά, ΜΙΚ και όποιος άλλος.... Όταν τρώμε ban δεν μας επιτρέπεται να δημοσιεύουμε. Ούτε από το λογαριασμό μας, ούτε από τον άλλον που χαριστικά επιτρέπει ο σύλλογος να χρησιμοποιείς ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ όπως παρακάλεσες. Προσωπικά δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο... Είτε γράφουν για 'σένα και νιώθεις οτι πρέπει να απαντήσεις είτε όχι. Όλγα, Χρήστο, Ίρα, Στάθη, Γιώτα και όσοι άλλοι κατα καιρούς έχετε κάνει δημοσίευση εκ μέρους ατόμου που έχει στερηθεί το δικαίωμα δημοσίευσης για συγκεκριμένο λόγο, αναλογιστείτε ποιές θα είναι οι συνέπειες αν όλοι αδιαφορούσαν για τους κανονισμούς χρήσης του forum επειδή ΒΛΕΠΟΥΝ οτι μπορούν να συμμετέχουν και αλλιώς... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 28, 2008 Όλγα, Χρήστο, Ίρα, Στάθη, Γιώτα και όσοι άλλοι κατα καιρούς έχετε κάνει δημοσίευση εκ μέρους ατόμου που έχει στερηθεί το δικαίωμα δημοσίευσης για συγκεκριμένο λόγο, αναλογιστείτε ποιές θα είναι οι συνέπειες αν όλοι αδιαφορούσαν για τους κανονισμούς χρήσης του forum επειδή ΒΛΕΠΟΥΝ οτι μπορούν να συμμετέχουν και αλλιώς... εχεις απόλυτο δίκιο Ιάσονα..και λάθος μου που δεν ειδα καν το βιντεο (τρέχω ακομα με τους εμετούς). απο τη δικη μου πλευρά δεν πρόκειται να επαναληφθεί Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 28, 2008 Mιχαλη δεν νομίζω οτι σκεφτόμαστε οπισθοδρομικά.Δεν είδα που εκανες γιατί δεν ήμουν εκεί οπότε δεν μπορώ να εχω και άποψη.Ομως αναγνωρίζοντας το επικινδυνο που έχει αυτό που κάνεις , και πρέπει να το παραδεχτείς αυτό γιατί οτι εχει σχέση με αετούς είναι και ειδικά στο βουνό, πρέπει να τηρείς κάποιες αποστάσεις ασφαλείας και μεγάλες μάλιστα.Για να μην γίνει κάποιο ατύχημα εις βάρος άλλων πάνω απο ολα αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 28, 2008 Kαι τελικά τι είναι επικίνδυνο ρε παιδιά που πέσαμε όλοι πάνω στο παιδί να το φάμε;;;; Να κάνει ο ΜΙΚ μία κατάβαση σε έναν άδειο Βάκχο με το Speedflying ή να κατεβαίνουν 100 κάφροι χιονοδρόμοι ταυτόχρονα τον Περικλή χωρίς να ελέγχουν την ταχύτητά τους..... Και το τι είναι επικίνδυνο η όχι καλό είναι να έχει πρώτα κάποιος κάποιες γνώσεις επί του θέματος πρίν εκφράσει γνώμη...... Και μην μου αρχίζετε τα "εάν" τώρα...μία απλή speedflying χαμηλή πτησούλα ήταν σε έναν άδειο Βάκχο που ήταν και κλειστός για τους χιονοδρόμους..... Και στο κάτω κάτω της γραφής ήταν μία πτήση από έναν αρχάριο μεν rider ο οποίος όμως έχει αρκετές ώρες παραπέντε, ένα πολύ καλό επίπεδο σκί, πάρα πολύ καλές γνώσεις μετεορολογίας και πάνω απ' όλα σε μία πίστα του Χ/Κ την οποία έχει κατέβει με σκί μερικές άπειρες φορές και ξέρει και τα πετραδάκια.... Καλό είναι να υπάρχουν και μερικά άτομα με λίγη τρέλα παραπάνω από τον μέσο όρο, είτε σε λένε Μακαλού και κατεβαίνεις τους γκρεμούς του Γεροντόβραχου με πιολέ και δεν ξέρω εγώ τι άλλα συμπράγκαλα, είτε σε λένε Μικ και κάνεις Speedflying, είτε, είτε, είτε...... Απ΄το να πυροβολούμε λοιπόν έναν άνθρωπο που πάει να λανσάρει κάτι καινούργιο σε μία κ@λοχώρα* η οποία είναι πίσω σε όλα ανεξαιρέτως τα outdoor sports θέλουμε να τον φάμε ζωντανό...... Και λέω τώρα εγώ με το μικρό μου το μυαλό, έχει σκεφτεί καθόλου το Χ.Κ.Π να λανσαριστεί, στο μέλλον εννοείται, σαν το πρώτο χιονοδρομικό των Βαλκανίων που προσφέρει την δυνατότητα πρακτικής Speedflying ή KiteWing, ιδίως μετά την επέκταση που έχει προγραμματιστεί να γίνει..... Είμαστε που είμαστε 20 χρόνια πίσω στην χιονοδρομία σε σχέση με τους υπόλοιπους Βαλκάνιους ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.... Σκέφτηκε μήπως ότι το ΧΚΠ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το SPEED σαν διαφήμιση για το ίδιο το κέντρο. Σκεφτήκατε μήπως πόσα απο τα 100 άτομα που ήταν πάνω στον Βάκχο και είδανε τον ΜΙΚ να πετάει ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΚΜΑΣΟΥΝΕ......Αμφιβάλλω, απλά όλοι σκεφτήκατε το κακό , τι θα γίνει εάν το ένα, εάν το άλλο εάν το παράλο και βγάλατε 15 σενάρια καταστροφής.....μόνο για τυφώνα δεν μιλήσατε που θα χτύπαγε το ΧΚΠ όταν θα έκανε ο ΜΙΚ την πτήση.... Εγώ όταν είδα το βιντεάκι είπα τι γ@μάτη* πτησούλα SPEED μπορείς να κάνεις σε αυτήν την πίστα, και απ' ότι παρατήρησα και η ταχύτητα ήταν ελεγχόμενη, άνθρωπο δεν είδα ούτε για δείγμα στην πίστα, ούτε επικίνδυνες χαμηλές στροφές είδα, και γενικότερα παρατήρησα έναν απόλυτο έλεγχο της πτήσης... Και όλα αυτά με έναν πάρα πολύ καλό καιρό....Αλλά θα μου πείς τι ξέρω εγώ απο πανιά και τέτοια σατανικά ιπτάμενα αντικείμενα...... Ναι δεν λέω ατύχημα μπορεί να προκληθεί, απλά κοιτάζεις να μειώσεις τις πιθανότητες...απ΄ότι μου είπε ο ΜΙΚ επειδή εγώ δεν ήμουν παρόν την συγκεκριμένη στιγμή οι πιθανότητες το να συμβεί ένα ατύχημα εκείνη την στιγμή ήταν ελάχιστες..... Είναι ένα καινούργιο σπόρ στην Ελλάδα και καλό είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο πέρα από την μύτη μας και ας καταλάβει το ΧΚΠ ότι επιτέλους μπορεί να κάνει την διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό εντός και εκτός συνόρων.... Λοιπόν ΜΙΚ μην ξαναπετάξεις σε άδεια πίστα στον Παρνασσό γιατί θα σε περιμένει ο Δήμιος με το τσεκούρι στο σαλέ..... Φιλικά Σπύρος ΥΓ: Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με κανένα αλλά έτυχε να περάσω αρκετά χρόνια από την ζωή μου σε μία χώρα που είναι μερικούς αιώνες μπροστά στα "extreme" sports και που έχει καταφέρει αθλήματα σαν την ελεύθερη πτώση, που στην χώρα μας νομίζουμε ότι μπορεί να κάνει μόνο ο James Bond, o Rambo και ο Batman, να συμπεριλαμβάνονται στα αθλήματα του πανεπιστημίου μαζί με το σκάκι και το bαdmiton.... * Σεμνάααα Χ.Λ. Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 28, 2008 "αν πάθω κάτι την ώρα που κάνω μόστρα, εεε συγγνώμη, speedflying...... Με αυτό δε συμφωνώ... το άθλημα είναι εντυπωσιακό και οταν το κάνεις είναι οπως το σκι το Κάνεις για την πάρτη σου και δε σε νοιαζει οι αλλοι τι βλεπουν! Θέλω να το δοκιμάσω και θα το δοκιμάσω. Συμφωνω όμως ότι οι "αποκάτω" νιώθουν ανασφάλεια ειδικά αυτοι που δεν έχουν δοκιμάσει ουτε speedflying ειτε παρα5 οπως εγώ. (εδω άλλοι φοβουνται τον ΜΙΚ οταν παταει μονο στα ποδια του σκεψου να τον εχεις και πανω απο το κεφάλι σου. ) To οτι ηταν κλειστή η πίστα του Βακχου με ταμπέλα δε σημαίνει οτι ο χιονοδρόμος δε μπορει να παει. Και στη τελική και για σένα κλειστή θα έπρεπε να είναι νιώθω οτι είναι ευκολο ατύχημα αν βρεθεί καποιος να τραβερσάρει στα πλαγια και οταν γυρίσεις να τον δεις μπροστά σου και να χτυπησετε και οι 2. Σίγουρα μετα απο καποια χρόνια και αναλογα με το "ρευμα" θα φτιαχτεί μια πίστα να εξυπηρετει το speedflying (keep on dreaming ) προς το παρών δε με πειράζει να σε βλέπω στη Σαχάρα παρόλο οτι μπορεί να είναι βαρετό για σένα να κανεις το ίδιο κομμάτι συνέχεια. υγ. Δεν επιτρέπουν όλα τα χιονοδρομικά στις Άλπεις το speedflying. και όσα το επιτρέπουν το κάνουν σε συγκεκριμένες πίστες και άλλα χκ για να τραβήξουν εξτρα κόσμο και διαφήμιση μιας και δεν ειναι τόσο ανταγωνιστικά σε σχεση με τα γύρω τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 28, 2008 ...ρε Σπύρο με εσενα μιλαει απο το πρωι ο Μιχάλης στο τηλεφωνο?..κατεφερε τελικα να σε πεισει!!!!? (θυμωσε με εμας ) Εκει που κατεβαινει ο ΧΨΩ με piolet το Γεροντοβραχο, δεν κινδυνευεις εσυ. Εκει που προτεινουμε στον ΜΙΚ να πεταει, δεν κινδυνευεις εσυ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΟΡ ΕΙΝΑΙ, να το κανει 1. ο ιδιος με ασφαλεια δικια του (μακρια απο εμποδια...) κ 2. με αυξημενη ασφαλεια για τους αλλους!! Σπύρο, οταν μαθαινες αλεξιπτωτισμό, πηδαγες πανω απο πολεις κ προσγειωνοσουν σε γηπεδα ποδοσφαιρου με κολώνες, συρματα του τρολλεϊ κ κοσμο γυρω σου στα 200μετρα; 80 80 Μην τοποθετεισαι φιλάρα βασει συναισθηματος (extremοφιλος..! )…αλλά βασει λογικής!!! Διοτι καποιοι εδώμεσα εχουν κανει (κ εισαι μεσα σε αυτους) παααρα πολύ πιο επικινδυνα αθληματα από το να παιζουν το κεφαλι τους/κ αλλων αναμεσα σε πυλώνες, συρματοσχοινα κ χιονοδρομους. Τα «ΑΝ» που αναφέρεις, μπαινουν παντα στη διαδικασια Αξιολογησης Κινδυνων (ξερεις βρε κ απο μανατζμεντ), ΑΝ θελεις να προλαβεις καποιο ρισκο…θα μου πεις στην Ελλάδα ειμαστε, ας χτυπησει πρωτα καποιος κ μετα…βλεπουμε!!! Το μυαλό, χερια, ποδια σου Σπύρο, τα εχεις ακομα (κ παντα να τα εχεις!), επειδη εχεις νου κ λογική κ τη χρησιμοποιείς, όχι επειδη πρεπει να αποδειξεις στον κοσμο που μπορει να σε χαζευει ότι εισαι one of a kind!!! Μην παραμυθιαζομαστε λοιπον μεταξυ μας…διοτι το συναισθημα βοηθαει μονο στο γκομενικο flirt και στις ανθρωπινες σχέσεις, η λογικη όμως σε ΟΛΑ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (κ ας σταματησει επιτελους να θυμώνει σαν παιδακι 3χρονών!), ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Χ.Κ.Π. ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ, (φαινεται κ στην ιστοσελιδα του κεντρου>ΠΙΣΤΕΣ>στα μισα της σελίδας!!!). Τι άλλο δλδ!!!???? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites