Myrto78 0 Report post Posted January 14, 2009 Απλώς ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που με καλωσορίσατε στην καταπληκτική παρέα σας στο flocafe. Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε το Σάββατο στον Παρνασσό! Επίσης να ρωτήσω μήπως τυχόν κανείς από το snowclub θα είναι τη Δευτέρα στο Πήλιο. Θα βρεθώ στο Βόλο και λέω να ανέβω. :-) Μυρτώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 14, 2009 Το Σάββατο θα είμαι κι εγώ Παρνασσό! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 14, 2009 Απλώς ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που με καλωσορίσατε στην καταπληκτική παρέα σας στο flocafe. Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε το Σάββατο στον Παρνασσό!Επίσης να ρωτήσω μήπως τυχόν κανείς από το snowclub θα είναι τη Δευτέρα στο Πήλιο. Θα βρεθώ στο Βόλο και λέω να ανέβω. :-) Μυρτώ Είναι χαρά μας που έρχονται νέα μέλη..Νέο αίμα που λέμε..Πάντα θα είστε ευπρόσδεκτοι.Μυρτώ ελπίζουμε το παράδειγμα σου να ακολουθήσουν και άλλοι επισκέπτες του forum. Σήμερα γενικά ήρθαν πολλά νέα μέλη και κυρίως πολλές γυναίκες..Κάποια στιγμή μαζί με τη Βιβή αρχίσαμε να τις μετράμε..Πρώτη φορά σε συγκέντρωση του συλλόγου, οι γυναίκες ήταν περισσότερες από τους άντρες .Δώσανε ένα άλλο χρώμα στη συνάντηση.Που είναι ο Λάππας να το δει και να μην το πιστεύει Το κλίμα της συνάντησης ήταν πάρα πολύ καλό..Ηταν μία από τις καλύτερες συναντήσεις, όπως ανέφερε ο alexk. και συμφωνώ 100% μαζί του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kakalos 0 Report post Posted January 15, 2009 θελω να εκφρασω τα παραπονα μου σαν ενεργος χρηστης του forum... εχω χασει 3 συναντησεις και αυτο γιατι τις κανετε οταν εγω λυπω... θελω να πειραξω τους skier απο κοντα... ελπιζω σε κανα μηνα που θα ειμαι κατω να σας πετυχω πουθενα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kakalos 0 Report post Posted January 15, 2009 λυπω... ειμαι ανορθογραφος μην με τσακισετε... θα το γραπσω τιμορια 10 φορες ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted January 15, 2009 Μυρτώ καλωσόρισες. Ήμουν κι εγώ στα Floca! Αλλά δυστυχώς δεν συστηθήκαμε... Εύχομαι καλή αρχή και καλές καταβάσεις με το σανίδι σου! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 15, 2009 ειμαι ανορθογραφοςμην με τσακισετε... θα το γραπσω τιμορια 10 φορες ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ Τωρα γραψε 100 φορες 'λειπω' για να το εμπεδωσεις... (10 φορες για καθε λαθος ). Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted January 15, 2009 Μυρτώ καλώς ήρθες!!! δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να έρθω (προέκυψαν κάτι γεννέθλια που είχα ξεχάσει) χαίρομαι που περάσατε όμορφα και που τελικά μαζευτίκατε τόσοι πολλοί!!!! από βδομάδα ελπίζω να μας ξανάρθεις (θα επιστρέψουν και οι άλλοι και θα μας λένε τι ωράια περάσανε ) Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted January 15, 2009 ειμαι ανορθογραφοςμην με τσακισετε... θα το γραπσω τιμορια 10 φορες ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ ΛΟΙΠΩ πφφφφφφ.... πολυτεχνείο σου λέει μετά, εκπαίδευση και κουραφέξαλα.. Τωρα γραψε 100 φορες 'λειπω' για να το εμπεδωσεις... (10 φορες για καθε λαθος ). Φιλικα ΜακηςΜ Μάκη άσε τις απλές τιμωρίες και πιάσε το χάρακα... :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 15, 2009 Μυρτώ καλώς ήρθες!!! δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να έρθω (προέκυψαν κάτι γεννέθλια που είχα ξεχάσει) χαίρομαι που περάσατε όμορφα και που τελικά μαζευτίκατε τόσοι πολλοί!!!! από βδομάδα ελπίζω να μας ξανάρθεις (θα επιστρέψουν και οι άλλοι και θα μας λένε τι ωράια περάσανε ) Αγαπητή Βούλη, σου γράφω για να σου πω ότι ήδη ανταλλάξαμε τηλέφωνα και θα είμαστε όλες και όλοι στον Παρνασσό το Σάββατο αλλά και την Κυριακή... Ο Μάκης Μ και από Παρασκευή, οπότε θα μας ενημερώσει και για τις συνθήκες! Ελπίζω να μην έχεις πάλι τίποτα ξεχασμένες υποχρεώσεις το Σ/Κ... Φιλιά Βιβ Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
karlita 0 Report post Posted January 15, 2009 Συμφωνώ και εγώ για το χτεσινό... πέρασα πάρα πολύ ωραία! Εύχομαι να σας ξαναδώ όλους το Σάββατο... Quote iLikesnow! Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted January 15, 2009 +1 κι από μένα σε όλους! Έφερα επιτέλους και την κολλητή μου που την ψήνω κάτι μήνες να ξαναξεκινήσει το σκι! Νομίζω ότι με τη χτεσινή βραδιά είμαι πολύ κοντά στον στόχο μου!!! Thanx σε όλους! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 15, 2009 Πραγματικά χτές είχαν μαζευτεί πολλά ωραία κορίτσα!! Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted January 15, 2009 Σήμερα γενικά ήρθαν πολλά νέα μέλη και κυρίως πολλές γυναίκες..Κάποια στιγμή μαζί με τη Βιβή αρχίσαμε να τις μετράμε..Πρώτη φορά σε συγκέντρωση του συλλόγου, οι γυναίκες ήταν περισσότερες από τους άντρες Είναι επειδή έλειπαν οι "άγριοι"στας Γαλλίας. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2009 Πραγματικά χτές είχαν μαζευτεί πολλά ωραία κορίτσα!! Έλλειπε και ο Λάππας .....τη γαστρεντερίτιδά μου μέσα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 15, 2009 Έλλειπε και ο Λάππας .....τη γαστρεντερίτιδά μου μέσα MIK! Κατ' αρχην ο Λαππας ειναι αγορι, δεν ειναι ωραιο κοριτσι... Ουτε καν ασχημο... Στην συνεχεια, back to business, θα ανεβεις αυριο βραδυ για ΣΚ? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 15, 2009 ... back to business... Φιλικα ΜακηςΜ περιμένουμε τις φοτο για να δείξουμε ότι τα κορίτσα χτες ήταν πολύ ωραία!! Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 15, 2009 Ειναι στο thread της la Tania Οι σκεψεις μας ηταν μαζι τους Πληροφοριες εντος: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=152741 Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 15, 2009 Εννοούσα ότι αφού έλλειπε ο Λάππας είχαμε ελπίδα να μας δώσουν σημασία και εμείς οι κοινοί θνητοί. Χλωμός για το σκ (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 19, 2009 Τι έγινε ρε παιδιά; Λείψαμε μια βδομάδα και έγινε πανικός; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted January 20, 2009 Τι έγινε ρε παιδιά; Λείψαμε μια βδομάδα και έγινε πανικός; Τι σου λέει αυτό ? .... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Eve 0 Report post Posted January 20, 2009 Υπάρχει περίπτωση να είμαι και εγώ Παρνασσό το Σάββατο. Θα εξαρτηθεί από τα διαβάσματα της μικρής και τις δουλειές του άντρα μου. Μόνο που εγώ θα είμαι στη λάκα με τα πιτσιρίκια καθότι ακόμη γκάβακας. Θα με αναγνωρίσετε εύκολα πάντως. Θα είμαι εκείνη που τρώει τις περισσότερες τούμπες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 20, 2009 και εσύ θα μας αναγνωρίσεις αμέσως... αλλά περνάμε από εκεί πολύ νωρίς (καθότι ski bus) και από τα ρούχα μου που φαίνονται στην φωτό και γιατί περνάω και χαιρετάω τους δάσκαλους με τις μπλε στολές... και αρκετοί άντρες στου Συλλόγου φοράνε στολή (πράσινο λαχανί μπουφαν με το logo στην πλάτη + μαύρο παντελόνι) και αν κανονιστεί πάλι κανά ραντεβού στο σαλέ θα το μάθεις ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεθούμε με κάποιον τρόπο! Βιβή Υ.Γ. Καλά δεν μένεις και τόσο μακρυά... Φθιώτιδα! μια χαρά! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Eve 0 Report post Posted January 20, 2009 και εσύ θα μας αναγνωρίσεις αμέσως...αλλά περνάμε από εκεί πολύ νωρίς (καθότι ski bus) και από τα ρούχα μου που φαίνονται στην φωτό και γιατί περνάω και χαιρετάω τους δάσκαλους με τις μπλε στολές... και αρκετοί άντρες στου Συλλόγου φοράνε στολή (πράσινο λαχανί μπουφαν με το logo στην πλάτη + μαύρο παντελόνι) και αν κανονιστεί πάλι κανά ραντεβού στο σαλέ θα το μάθεις ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεθούμε με κάποιον τρόπο! Βιβή Υ.Γ. Καλά δεν μένεις και τόσο μακρυά... Φθιώτιδα! μια χαρά! Εμείς συνήθως ανεβαίνουμε πιο αργά. Μέχρι να ξυπνήσει η μικρή, να μαζευτούμε κ.τ.λ. Αλήθεια. Που πάτε συνήθως; Φτερόλακα ή Κελάρια; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 20, 2009 Σήμερα θα είμαι στην συνάντηση στο flocafe.Eίναι η πρώτη στην οποία θα έρθω καθώς είμαι πολύ νέο μέλος.Ελπίζω να είναι αρκετοί για να γνωρίσω όσους περισσότερους γίνεται.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κανέναν(είχα γνωρίσει το Σάββατο κάποια μέλη στον Παρνασσό αλλά θα τα θυμήθώ.Θα σας βρω εύκολα φαντάζομαι...! Quote Share this post Link to post Share on other sites