Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
C

Ski boot dryer

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος κάτοχος του Boot Dryer της Husqvarna

να μου λύσει κάποιες απορίες?

1. Είναι μόνο για 230V ρεύμα ή έχει και για πρίζα αυτοκινήτου (12V)?
  2. Ξέρει κάποιος τον κωδικό του προϊόντος,
    γιατί το link που είχε δώσει παλιότερα ο Panpanou δεν βγάζει σε καποιο συγκεκριμένο.

Σε Ηusqvarna βρίσκω μόνο αυτό με κωδικό 544 96 40-01 που είναι μόνο για 230V

h430-0069-376f165b.png

Βρήκα και αυτό της Völkl με ~60€

777_010_16.jpg

σε προσφορά από τον γνωστό Γερμανό μας.

η τσαντα αξίζει, παρ΄την. οταν πας αυθημερόν για σκι μέχρι να φτασεις σπιτι με το αμάξι, oι μποτες σου εχουν στεγνώσει ηδη στην τσαντα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

γιατι στο σπιτι το βραδυ δεν θα στεγνωσουν???

αυτο ειναι καλο για τα σκ οταν τελειωνεις το σκι το απογευμα μεχρι την αλλη μερα εχουν στεγνωσει και το πρωι μεχρι να ανεβεις στο χιονοδρομικο τις εχεις στον αναπτηρα του αυτοκινητου και τις κραταει ζεστες μεχρι να τις φορεσεις

το θεμα ειναι απο κει και μετα τι γινεται :lol: :LOL:

DALTONS POW ROBBERY.....

Αν και πράγματι δεν προορίζεται για μπότες σκι κατ' εμέ κάνει μια χαρά την δουλειά του (στο γκατζετάκι της Husqvarna αναφέρομαι). Το έχω δύο σαιζόν και την έχω βγάλει μια χαρά. Το έχω πάρει δώρο και σε κανά δυο φίλους. 20€ το πήρα από ένα μαγαζί στην Ελευσίνα.

Ιδού και το σχετικό link

http://www.husqvarna.com/gr/homeowner/acce...hoe-boot-dryer/

Edited by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ

Snow to the people!

εχουμε καμια πληροφορια απο εδω?επισης με ενδιαφερει και hot gear bag αλλα θελω την διπλη

Στην σελίδα της Husqvarna δεν μπορώ να βρω τον στεγνωτήρα. Βασίλη αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να περάσω αύριο από το μαγαζί που τα πήρα στην Ελευσίνα να ρωτήσω (το site τους έχει και dealer locator).

Για την θήκη μποτών δεν ξέρω.

Edited by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ

Snow to the people!

στη σελιδα husqvarna τα βρηκα αλλα στην φωτο εχει μονο φις για πριζα σπιτιου.δεν ειδα και φις για αυτοκινητο.

Το καλώδιο τους έχει φις μόνο για πρίζα σπιτιού, για αυτοκίνητο θες αντάπτορα που δεν περιλαμβάνεται.

Το βρήκα στον κατάλογο τους (6 σελίδα)

Edited by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ
  • Like 2

Snow to the people!

Αν και πράγματι δεν προορίζεται για μπότες σκι κατ' εμέ κάνει μια χαρά την δουλειά του (στο γκατζετάκι της Husqvarna αναφέρομαι). Το έχω δύο σαιζόν και την έχω βγάλει μια χαρά. Το έχω πάρει δώρο και σε κανά δυο φίλους. 20€ το πήρα από ένα μαγαζί στην Ελευσίνα.

Ιδού και το σχετικό link

http://www.husqvarna.com/gr/homeowner/acce...hoe-boot-dryer/

Το λινκ δεν οδηγεί πλέον κάπου, χρησιμοποιήστε αυτό:

http://www.husqvarna.com/gr/landscape-and-groundcare/accessories-old/safety-equipment-and-clothes/110768/shoe-boot-dryer/

• Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ενδιαφερομαι κ εγω για κατι τετοιο, για την Ελλαδα πιο πολυ γιατι εξωτερικο boot-glove dryers εχουν συνηθως τα ξενοδοχεια ή τα lockers των Χ/Κ.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Στον κατάλογο τους έχει τιμή λιανικής 15€ (πριν τέσσερα χρόνια το είχα πάρει 20€!), σε καταστήματα στο εξωτερικό αγοράζεις αντίστοιχο προϊόν σχεδόν στην διπλάσια τιμή.

Snow to the people!

Στον κατάλογο τους έχει τιμή λιανικής 15€ (πριν τέσσερα χρόνια το είχα πάρει 20€!), σε καταστήματα στο εξωτερικό αγοράζεις αντίστοιχο προϊόν σχεδόν στην διπλάσια τιμή.

Ετσι ειναι Ηλια. Το εψαξα...... Το θεμα ειναι να πας σε ενα καταστημα και να του το ζητησεις. Σιγουρα θα με κοιταξει περιεργα χαχαχαχαχα

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Ετσι ειναι Ηλια. Το εψαξα...... Το θεμα ειναι να πας σε ενα καταστημα και να του το ζητησεις. Σιγουρα θα με κοιταξει περιεργα χαχαχαχαχα

Όταν το πρωτοανακάλυψα μέσα στην ίδια χρονιά αγόρασα 3-4 σαν δώρο για φίλους, ο καταστηματάρχης είχε ξεστοκάρει!

Snow to the people!

λογικα πουλανε και τον ανταπτορα εκει η θα πρεπει να ψαξουμε σε καταστημα με ηλεκτρικο υλικο?

Aν το βρει κανεις παρακαλω να με ενημερωσει thanks!!!!

Εγώ έχω 2, ένα για το σπίτι και ένα για το αυτοκίνητο. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο έχουν επιπλέον βύσματα και μετασχηματιστές για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού.

Πάντως χτες στο πρώτο σκι ήταν καταπληκτική αίσθηση το να φοράω τις μποτούλες μου ζεστές και να μην με πονάνε πρωί πρωί.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

για τις hot gear εχει κανεις καμια πληροφορια?στο ebay που εψαξα δεν ειχε.μονο στο δικο τους σαιτ βρηκα αλλα τα μεταφορικα ειναι παραπανω και απο την τιμη της τσαντας.

Εγώ έχω 2, ένα για το σπίτι και ένα για το αυτοκίνητο. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο έχουν επιπλέον βύσματα και μετασχηματιστές για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού.

Πάντως χτες στο πρώτο σκι ήταν καταπληκτική αίσθηση το να φοράω τις μποτούλες μου ζεστές και να μην με πονάνε πρωί πρωί.

Χρήστο για το αμάξι από που το πήρες και ποιας εταιρίας είναι?

για τις hot gear εχει κανεις καμια πληροφορια?στο ebay που εψαξα δεν ειχε.μονο στο δικο τους σαιτ βρηκα αλλα τα μεταφορικα ειναι παραπανω και απο την τιμη της τσαντας.

Βασιλη εαν σε ενδιαφερει πουλαω εγω μια hot gear bag καινουργια. δες εδω

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=14408

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Σε καταστήματα ηλεκτρονικών μπορείς να βρεις μεταλλάκτες (inverter) που μετατρέπουν τα 12 V DC που μας δίνει ο αναπτήρας του αυτοκινήτου, σε 230 V AC. Πρέπει η επιλογή του inverter να γίνει ανάλογα με τις καταναλώσεις που θα χρησιμοποιήσεις. Π.χ. για τη συσκευή husqvarna boot dryers (4W+4W) δεν έχεις πρόβλημα με μια συσκευή inverter 50VA, αλλά προφανώς δεν μπορείς να βάλεις μια ηλεκτροκόλληση :D

Εδώ να προτείνω κάτι που πρέπει να προσέχουμε στην επιλογή ενός τέτοιου inverter:

Να παρέχει προστασία:

1)από υπερφόρτιση

2)από βραχυκύκλωμα

3)θερμική

4)απενεργοποίησης λόγω χαμηλής μπαταρίας

5)πολύ υψηλής τάσης

6)λάθους πολικότητας μπαταριών

7)Καλό θα είναι να βγάζει και μια θύρα usb

Ιδεατά θα έλεγα να επισκεφτείς ένα κατάστημα και να εξηγήσεις στον πωλητή για ποιο λόγο το θέλεις και τι θέλεις να κάνεις με αυτό. Θα σε κατατοπίσει πλήρως.

• Like 6

1162895.jpg

Έτσι ακριβως είναι...πηραμε με τον μιλτο σήμερα 4 στεγνωτηρες-θερμάστρες husqvarna, ένα ινβερτερ 150watt και ένα πολύμπριζο σύνολο 100 γιούρο...καλη επένδυση χεχε...για σκι να δω πότε θα πάμε τη ζέστη μου μέσα...

Edited by miscelano
  • Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!