Odie 869 Report post Posted May 5, 2009 θα ειναι κανεις στους depeche mode Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted May 13, 2009 12 Mαιου Η συναυλια Depeche Mode Αναβλήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος Depeche Mode που θα γινόταν χθες βράδυ στο Terra Vibe. Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του συγκροτήματος σε όσους βρίσκονταν στον χώρο, ο τραγουδιστής Dave Gahan αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan. Στις 23:00 το βράδυ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για γαστρεντερίτιδα. Ο Dave Gahan πέρασε το βράδυ του στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε περεταίρω εξετάσεις. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:00, αλλά στις 21:30 και, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, στη σκηνή του Terra Vibe ανέβηκε ο μάνατζερ του συγκροτήματος συνοδευόμενος από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας εταιρίας Didi Music και ανακοίνωσαν στο κοινό την αναβολή της συναυλίας. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, μικρής έκτασης επεισόδια συνέβησαν στο χώρο, με εξαγριωμένους οπαδούς του συγκροτήματος να εκτοξεύουν μπουκάλια νερού και άλλα αντικείμενα προς τη σκηνή. Ωστόσο, το κοινό τελικά διαλύθηκε χωρίς σοβαρά προβλήματα, τουλάχιστον στο συναυλιακό χώρο του Terra Vibe, ενώ αντίθετα η ταλαιπωρία του κόσμου κατά την έξοδο των εκατοντάδων αυτοκινήτων προς την εθνική οδό ήταν πολύ μεγάλη. Οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν για περισσότερο από μία ώρα στους δρόμους που καταλήγουν στην εθνική οδό, αφού η οργάνωση και η πρόβλεψη για τη διαχείριση του μεγάλου όγκου του κόσμου από τη διοργανώτρια εταιρία και την αστυνομία ήταν ελλιπής. Η εταιρία Didi Music ανακοίνωσε δια της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, ότι θα εκδώσει το μεσημέρι δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ενημερώνει τον κόσμο σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα, καθώς και για το αν η συναυλία θα ακυρωθεί οριστικά. Στην περίπτωση που η συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe ακυρωθεί, η διοργανώτρια εταιρία θα ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να αποζημιωθούν. (από το zougla.gr) Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 13, 2009 Ο Κορν δεν είχε κανονίσει να πάει; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 13, 2009 ναι και εμεινα με την χαρα ευτυχως που τους εχω δει αλλες 2 φορες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 13, 2009 Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του συγκροτήματος σε όσους βρίσκονταν στον χώρο, ο τραγουδιστής Dave Gahan αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan. Στις 23:00 το βράδυ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για γαστρεντερίτιδα. Nαι καλάάάάάάά...............αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση Η ανεπίσημη από insider είναι "he was stoned like hell" Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 13, 2009 Έλα ρε! Γίνονται τέτοια πράγματα; <_> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted May 13, 2009 εγω χθες ημουν μεσα. Μεγαλη απογοητευση. Κανεις δε το περιμενε αυτο. Και το κακο ηταν οτι το ειπαν τελευταια στιγμη, περιπου στις 9:30. Τι να πεις κανεις???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted May 13, 2009 Φαντάζομαι ήττα και απογοήτευση που θα έφαγε ο κόσμος που πήγε να τους δει, Αλλά, τι ψάχνεις……..αυτά έχουν τα μεγάλα ονόματα που έρχονται στο Ελλαδιστάν για συναυλία……! Βλέπε συναυλία Rolling Stones …..φέτος οι Depeche Mode ….και ίσως κάποιοι περιμένουν να δουν και τους AC/DC……..! Τουλάχιστον, να πάρει τα λ7 του πίσω ο κόσμος σε περίπτωση που τελικά ακυρωθεί……! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted May 13, 2009 θα παρουμε ολο το ποσο που δωσαμε??? Ή θα ανακοινωσουν οτι θα δοθει το μισο ποσο?? Ποιος ξερει?? Εδω πουλουσαν εισητηρια μεχρι τις 9:00 και στις 9:30 εγινε η ανακοινωση!!! Φαντασου!! Και καλα εγω που ηρθα απο αθηνα, αλλα παιδια που ηρθαν απο διαφορα μερη της ελλαδας (θεσσαλονικη, βολο κλπ), αυτοι και αν απογοητευτηκαν και ταλαιπωρηθηκαν. Και τη ταλαιπωρια ποιος θα τη πληρωσει??? Η didi music???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 13, 2009 Nαι καλάάάάάάά...............αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση Η ανεπίσημη από insider είναι "he was stoned like hell" 13 χρονια ειχε να να παρει πρε...α δεν νομιζω να ισχυει Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 13, 2009 θα παρουμε ολο το ποσο που δωσαμε??? Ή θα ανακοινωσουν οτι θα δοθει το μισο ποσο?? Ποιος ξερει?? Εδω πουλουσαν εισητηρια μεχρι τις 9:00 και στις 9:30 εγινε η ανακοινωση!!! Φαντασου!! Και καλα εγω που ηρθα απο αθηνα, αλλα παιδια που ηρθαν απο διαφορα μερη της ελλαδας (θεσσαλονικη, βολο κλπ), αυτοι και αν απογοητευτηκαν και ταλαιπωρηθηκαν. Και τη ταλαιπωρια ποιος θα τη πληρωσει??? Η didi music???? δεν παιρνουμε τιποτα πισω γιατι μαλλον θα γινει σε αλλη ημερομηνία Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted May 13, 2009 δεν παιρνουμε τιποτα πισω γιατι μαλλον θα γινει σε αλλη ημερομηνία Ποια ημερομηνια?? Σημερα δηλαδη?? Ή θα αφησουν τη παγκοσμια περιοδια τους για να δωσουν τη συναυλια στην ελλαδα που ακυρωθηκε?? Αντε και γινει αλλη ημερομηνια, αυτοι που δε μπορουν τοτε τι θα κανουν?? Απλως θα χασουν τα λεφτα τους και θα τους μεινει η ταλαιπωρια. Τελικα ακομη και σε αυτα τα θεματα καταλαβαινουμε σε ποια χωρα ζουμε!! Ντροπη στη διοργανωτρια αρχη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 13, 2009 εχεις δικιο ας περιμενουμε ομως την ανακοινωση Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted May 13, 2009 ….και ίσως κάποιοι περιμένουν να δουν και τους AC/DC……..! Πουλοβεράκι αν αναβληθεί η συναυλία των ACDC σε έφαγα 13 χρονια ειχε να να παρει πρε...α δεν νομιζω να ισχυει Ποτέ δεν είναι αργά Κορνήλιε..... Πάντως στην τελευταία συναυλία τους που είχα πάει δεν τα είχα περάσει και πολύ ωραία, και έτσι πήρα την απόφαση να μην πάω στην "χθεσινή" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 13, 2009 τελικα ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΛΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ DIDI MUSIC ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΡΤΙΝ GORE, ΑNDY FLETCHER ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΔΗ. Ο DAVE ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΚΟΜΑ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ http://depechemodegr.webs.com/ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted May 13, 2009 (edited) Η τελευταία τους συναυλία ήταν τουλάχιστον άψογη.Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις.Τώρα για το χτεσινό όντως δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου αντιδράσεις.Δεν μπορώ να φανταστώ όσους πέτεξαν το απόκομμα από το εισιτήριό τους. Εγώ απάντησα μία φορά. Edited May 13, 2009 by arisk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted May 13, 2009 Η τελευταία τους συναυλία ήταν τουλάχιστον άψογη.Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις.Τώρα για το χτεσινό όντως δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου αντιδράσεις.Δεν μπορώ να φανταστώ όσους πέτεξαν το απόκομμα από το εισιτήριό τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted May 13, 2009 Πουλοβεράκι αν αναβληθεί η συναυλία των ACDC σε έφαγα Καλύτερα ας αλλάξει χώρα. Επίσης μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες συναυλίες για φέτος το καλοκαίρι είναι της Lorrena McKennit κ΄ της πάρα πολύ καλής Joss Stone, που δυστηχός για μένα θα την φάνε οι Motley Crue. Σεπτέμβριο έρχονται κ άλλα καλά. Quote Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted May 13, 2009 Φαντάζομαι ήττα και απογοήτευση που θα έφαγε ο κόσμος που πήγε να τους δει,Αλλά, τι ψάχνεις??..αυτά έχουν τα μεγάλα ονόματα που έρχονται στο Ελλαδιστάν για συναυλία??! Βλέπε συναυλία Rolling Stones ?..φέτος οι Depeche Mode ?.και ίσως κάποιοι περιμένουν να δουν και τους AC/DC??..! Τουλάχιστον, να πάρει τα λ7 του πίσω ο κόσμος σε περίπτωση που τελικά ακυρωθεί??! Αν εννοείς την ακύρωση που έγινε,εξ αιτίας του σπασίματος του ποδιού του κιθαρίστα,(βλέπεις ήθελε να κάνει το μαϊμού,ανεβαίνοντας στις μπανανιές),αυτό έγινε πολλές μέρες πριν και όχι την τελευταία στιγμή. θα παρουμε ολο το ποσο που δωσαμε??? Δυστυχώς η εταιρεία κρατά κάποιο ποσό, για τα έξοδα διαφήμισης που έχει κάνει. Πουλοβεράκι αν αναβληθεί η συναυλία των ACDC σε έφαγα [/quote[ Kι εγώ επίσης. :LOL: Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 13, 2009 ερε μεταλα που εχουμε στο Συλλογο μπραβο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted May 13, 2009 Ετσι και μαθω οτι ειχαι ανεβει για την συναυλια γνωστος και αγαπητος φιλος απο την καλαματα.........οχι θεε μου δεν θα το αντεξω :rolleyes: Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted May 13, 2009 Ετσι και μαθω οτι ειχαι ανεβει για την συναυλια γνωστος και αγαπητος φιλος απο την καλαματα.........οχι θεε μου δεν θα το αντεξω :rolleyes: Mπαααα!...είναι εξαφανισμένος, εδώ και κάμποσο καιρό. :P Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 14, 2009 ακυρωθηκε και η Συναυλια στην Κωνσταντινούπολη Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 14, 2009 Δυστυχώς η εταιρεία κρατά κάποιο ποσό, για τα έξοδα διαφήμισης που έχει κάνει. Αυτό μου φαίνεται εντελώς κουφό. Τον πελάτη τι τον ενδιαφέρουν τα έξοδα της εταιρίας; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted May 14, 2009 Αυτό μου φαίνεται εντελώς κουφό. Τον πελάτη τι τον ενδιαφέρουν τα έξοδα της εταιρίας; Ελα μου ντε!Πάντως εδώ που τα λέμε και οι 2 πλευρές έχουν τα δίκια τους. Στην περίπτωση της περσινής ή προπέρσινης(δεν θυμάμαι ακριβώς)αναβληθείσας συναυλίας των Rolling Stones,τοτε που ο Κηθ, έσπασε το πόδι του, πεφτοντας από την μπανανιά ,μας επέστρεψαν ολόκληρο το αντίτιμο,μετά από πολλές γκρίνιες και φασαρίες βέβαια! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites