Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Ράνια

Τσιγάρο Vs Καθαρός αέρας

Recommended Posts

Όσο για τον φίλο dust να μου επιτρέψει να του πω ότι έχει άδικο. Στο σαλέ υπάρχουν παντού σηματάκια οτι απαγορεύεται το κάπνισμα. Το οτι κάποιοι καπνίζουν κάτω ακριβώς από την απαγορευτική πινακίδα...τι να πω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Like 4

Ο σεβασμός στον νόμο, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ. Ο διαπραγματεύσιμος νόμος, είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του Ελληναρίσκου. Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την κατάσταση που ζούμε, που πέραν της οικονομικής κρίσης έχουμε βαθιά πολιτική, κοινωνική και κρίση αξιών και θεσμών, όπου ο καθένας καθορίζει τα όρια του σύμφωνα με το γούστο του και όχι με τα όρια του νόμου, τον οποίο ανοιγοκλείνει ως ακορντεόν.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ειδικά στις συνθήκες της σημερινής Ελλάδας.

Ακόμη περισσότερο:

Όσο κι αν σέβομαι το δικαίωμα του καπνιστή να κάνει το κέφι του, δεν μπορώ να μην το θεωρήσω 1.000 φορές λιγότερο σημαντικό απο το δικαίωμα όλων των μή καπνιστών (και ειδικά των παιδιών) για καθαρό περιβάλλον.

Είτε αρέσει στους καπνιστές είτε όχι (και το λέω και για εμένα, για το 1 τσιγάρο το μήνα που μπορεί να καπνίσω), το κάπνισμα βλάπτει αποδεδειγμένα πολύ σοβαρά την υγεία τόσο των ενεργών όσο και των παθητικών καπνιστών. Ακόμη και ένας στο χώρο (ακόμη και σε ανοιχτό χώρο) να ενοχλείται από τον καπνό του διπλανού, ο καπνιστής οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα του άλλου στην υγεία.

• Like 3

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Και κάτι ακόμη που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση στο σαλέ της Φτερόλακας χθες.

Σε παρατήρησή μου σε κάποια κυρία, μάλιστα συνοδό μικρού παιδιού, που κάπνιζε δίπλα μας, ότι το τσιγάτο απαγορεύεται στο σαλέ και μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν μικρά παιδιά (και έδειξα το παιδάκι της!!), μου απάντησε (πολύ ευγενικά και προς τιμήν της έσβησε αμέσως το τσιγάρο της) ότι λυπάται αλλά ρώτησαν το προσωπικό και σε αυτό το χώρο το τσιγάρο επιτρέπεται και μάλιστα τους έφεραν και τασάκια!!! (που μου το έδειξε!!) Και προφανώς έτσι είναι άτυπα ή επισήμως!!

Σημειωτέον, ότι ως χώρος καπνιζόντων (για το σαλέ της Φτερόλακας πάντα) έχει οριστεί όλο το κομμάτι που είναι ηλιόλουστο με την ωραία θέα στην 6, ενώ το τμήμα μή καπνιζόντων είναι όπως μπαίνει κανείς δεξιά, με τα πολλά τραπέζια που συνήθως είναι άδεια καθώς είναι στο "μουντό" κομμάτι, το πιό σκοτεινό χωρίς θέα!!

Και ερωτώ, είναι αυτό πολιτική που γνωρίζει και εγκρίνει το ΧΚΠ;;;

Ευχαριστώ.

• Like 1

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Ρε παιδιά θα το ξαναπώ.ρωτησαμε εαν καπνιζουμε.μας είπαν ναι.εμενα μου αρκεί ότι και να λέτε από εκεί και πέρα.εαν μου έλεγαν απαγορεύεται θα κάπνιζαμε έξω γτ θα σας σεβομασταν.αφου λοιπόν μας άφησαν γτ επιμένετε να μας πρηζετε;γτ μας πρηζετε κάθε φορά με το ίδιο θέμα.τι δεν μπορείτε να καταλάβετε;δεν βγάλαμε τον λουλα κ τον αναψαμε έτσι για το κέφι μας.

Ο νόμος κ ο νόμος.ενας να μου πει ότι δεν έτυχε μια φορά να περάσει στοπ χωρίς να κοιτάξει η κόκκινο φανάρι κ μετά πείτε μας κ για το κάπνισμα.

Υπάρχει νόμος που απαγορεύει ρητά το κάπνισμα. Υπάρχουν ταμπέλες που το υπενθυμίζουν. Βγαίνουν ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα.

Και εμείς παρόλα αυτά καθόμαστε και συζητάμε τι σημαίνει σεβασμός προς τους συνανθρώπους μας, προς τα μικρά παιδιά που βρίσκονται μέσα στα αθλητικά καταφύγια.

• Like 10

Make Parnassos Great Again!

μικρά παιδιά που βρίσκονται μέσα στα αθλητικά κ-α-τ-α-φ-ύ-γ-ι-α.

Χρειαζοταν να τονιστει νομιζω.........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Να πατε στο :diablo: όλοι σας.

Θα συνεχισω να καπνιζω οπου γουσταρω

στα μουτρα σας και στα μουτρα των παιδιών σας

θα σας βριζω και στο δρομο θα σας μουτζωνω

θα σας κορναρω στο φανάρι και στη ΛΕΑ θα οδηγαω

θα μαγαριζω το τόπο και θα πεταω σκουπιδια οπου βρισκω

θα λαδωνω και θα κλεβω σε καθε ευκαιρια και κοροιδο ολους θα σας πιανω

γιατι τα ξερω ολα γιατι ειμαι μάγκας και Ελληναράς.

αντε μη φωναξω και την ΧΑ και σας ..... :hehe:

• Like 6

Χτες μετά το σκι, πηγαίνουμε εγώ ο Wraith και ο εφτάψυχος για σουβλακοειδή στο γνωστό στέκι στην Αράχοβα. Σε κάποια στιγμή, μετά το φαγητό, βγάζει ο Γιώργος ένα πουράκι. Του φέρνουν ένα τασάκι. "Ευχαριστώ, όχι, θα το κάνω έξω" απάντησε, παρόλο που ήμασταν μόνο οι 3 μας και οι εργαζόμενοι στο μαγαζί.

Αυτό είναι σεβασμός στον διπλανό μας. Respect Γιώργο και σε ευχαριστώ. :)

• Like 10

[quote name ....

Αυτό είναι σεβασμός στον διπλανό μας. Respect Γιώργο και σε ευχαριστώ. :)

κι από εμένα ένα ευχαριστώ στον Γιώργο (που δεν τον ξέρω)

και σε κάθε καπνιστή που με σέβεται γιατί τότε κι εγώ τον εκτιμώ!!!

το απίστευτο παράδειγμα πολιτισμού ο Σάκης

(τον γνωρίσατε στην εκδρομή εξωτερικού φέτος και τον ξανάδαμε στο κοπή τη πίτα)

βγαίνει έξω να καπνίσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο!!!! :) :)

και δεν είναι ο μόνος πολιτισμένος καπνιστής ;)

σε ταβέρνα στην Κόνιτσα που έκοβες τον καπνό με το μαχαίρι

βγαίνω έξω να πάρω μια ανάσα... και

βλέπω τον μοναδικό καπνιστή της παρέας μας

να καπνίζει μόνος του... έξω!

ενώ άνετα θα μπορούσε να καπνίζει μέσα όπως όλοι

επέλεξε να μην συμμετέχει στην καφρίλα (όπως μου είπε)

ως γυναίκα θα το πω: Σπανίζουν τέτοιοι άντρες σήμερα

(ειδικά στη χώρα μας :( :( δυστυχώς)

να μην πω φυσικά για τις "κυρίες" που κάπνιζαν μες το αιματολογικό!!!! :(:(

ούτε με την λέξη καφρίλα δεν χαρακτηρίζονται ....

• Like 2

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

το απίστευτο παράδειγμα πολιτισμού ο Σάκης

(τον γνωρίσατε στην εκδρομή εξωτερικού φέτος και τον ξανάδαμε στο κοπή τη πίτα)

Συγκάτοικος!! και κάνει και πολύ καλό σκι!

• Like 2

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

κι από εμένα ένα ευχαριστώ στον Γιώργο (που δεν τον ξέρω)

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιος είναι :ph34r:

• Like 1

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Ο παράδεισος των αντικαπνιστών…

Το όνομά του Σκοτεινό… Ο λόγος για ένα μικρό χωριό στην Κρήτη που θα μπορούσε να είναι ο… παράδεισος για έναν φανατικό αντικαπνιστή, αφού και οι 70 κάτοικοί του είναι αντικαπνιστές.

Στο χωριό αυτό που βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου εδώ και δεκαετίες δεν θα βρείτε ούτε έναν καπνιστή. Όπως λένε και οι κάτοικοι, πρόκειται για μια στάση ζωής που υιοθετήθηκε σταδιακά από όλους και σύμφωνα με ορισμένους ισχύει αδιαλείπτως για περισσότερα από 20 χρόνια.

«Εγώ είμαι 50 χρόνια παντρεμένη εδώ και θυμάμαι ότι παλιά κάπνιζαν μόνο δύο, τρεις γέροι. Φεύγοντας αυτοί, κανένας δεν συνέχισε να καπνίζει» αναφέρει η κυρία Χριστίνα Μουδατσάκη, ιδιοκτήτρια ενός εκ των δύο καφενείων του χωριού. «Η συνήθεια αυτή έχει περάσει και στα παιδιά και στα εγγόνια μας, παρόλο που δεν μένουν εδώ στο χωριό».

Από την άλλη, ο 20χρονος εγγονός της λέει: «Ζω σε ένα περιβάλλον που καπνίζουν φίλοι και γνωστοί μου αλλά είναι επιλογή μου να μην καπνίζω γιατί γνωρίζω τις συνέπειες που θα έχει κάτι τέτοιο στην υγεία μου».

Επιπλέον, στο συγκεκριμένο χωριό, όχι μόνο δεν καπνίζουν αλλά δεν πωλούν ούτε τσιγάρα.

«Εγώ είχα καφενείο μέχρι πριν από 15 χρόνια. Πουλούσα τσιγάρα αλλά δεν αγόραζε κανείς χωριανός» λέει ο κ. Δημήτρης Ζερβάκης.

«Έπαιρνα καμιά κούτα και έμενε ξεχασμένη στα ράφια του καφενείου, αν δεν ερχόταν κανένας περαστικός να αγοράσει» συμπληρώνει.

Οι κάτοικοι του μικρού χωριού, τηρώντας τις παραδόσεις της υγιεινής κρητικής διατροφής έχουν εξασφαλίσει τη μακροζωία – αν αναλογιστεί κανείς ότι η ηλικία τους κυμαίνεται από 65 έως 101 έτη – στην οποία, όπως εικάζουν οι ίδιοι, έχει βοηθήσει και η αποχή από το κάπνισμα.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

zougla.gr

• Like 3

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αν ξαναδιαβάσετε το post του Χρήστου θα δείτε ότι είστε off topic.

.... μετά το φαγητό, βγάζει ένα πουράκι. ...

To topic εδώ είναι "Τσιγάρο Vs Καθαρός αέρας"

:)

• Like 2

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Να πατε στο :diablo: όλοι σας.

Θα συνεχισω να καπνιζω οπου γουσταρω

στα μουτρα σας και στα μουτρα των παιδιών σας

θα σας βριζω και στο δρομο θα σας μουτζωνω

θα σας κορναρω στο φανάρι και στη ΛΕΑ θα οδηγαω

θα μαγαριζω το τόπο και θα πεταω σκουπιδια οπου βρισκω

θα λαδωνω και θα κλεβω σε καθε ευκαιρια και κοροιδο ολους θα σας πιανω

γιατι τα ξερω ολα γιατι ειμαι μάγκας και Ελληναράς.

αντε μη φωναξω και την ΧΑ και σας ..... :hehe:

ε ναι ρ φιλε...στο φιναλε "εγω θα σωσω την Ελλαδα???¨"

Snow is on my D.N.A.

Κάπνισμα: Η ισχυρή επιρροή της οικογένειας

ΠΕΝΝΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤΖΑ

• 14s3kapnismanew-thumb-large.jpg

Αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενειακής ζωής είναι για την πλειονότητα των Ελλήνων μαθητών το κάπνισμα, αφού οι γονείς ακόμα και από την προσχολική ηλικία των παιδιών τους δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να καπνίζουν μέσα στο σπίτι, χτίζοντας έτσι ένα «προβληματικό» πρότυπο ενηλίκου.

Ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των μαθητών Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου δηλώνει ότι είτε ένας από τους δύο γονείς του (38,4%) είτε και οι δύο (23,2%) είναι καπνιστές. Από τις απαντήσεις δε των μαθητών αποδεικνύεται η άρρηκτη σχέση της εικόνας του γονέα καπνιστή με την υιοθέτηση αυτής της συνήθειας. Ετσι, στην ερώτηση «οι γονείς σου καπνίζουν», το ποσοστό των θετικών απαντήσεων μεταξύ των καπνιστών ήταν 74,5% και μεταξύ των μη καπνιστών μαθητών 58,2%.

Για τους μισούς μαθητές (48,6%) ο ένας ή και οι δύο γονείς τους κάπνιζαν στο σπίτι όταν ήταν ακόμα στην προσχολική ηλικία (δηλαδή, μικρότεροι των έξι ετών). Οπως αναφέρουν οι ερευνητές, «ένας γονιός καπνιστής δημιουργεί, στη συνείδηση του εφήβου, οικειότητα με το κάπνισμα και την εικόνα του καπνιστή συνολικά προκαταβάλλοντας τη μελλοντική του συμπεριφορά, αλλά και τις αντιστάσεις που θα αναπτύξει απέναντι στο κάπνισμα. Με τη στάση που τηρούν οι ίδιοι οι γονείς αποτελούν πομπό μηνυμάτων που επιδρούν στην ικανότητά του να αντισταθεί ή να δοκιμάσει να καπνίσει. Δυστυχώς, ελάχιστοι γονείς έχουν επίγνωση των επιπτώσεων της συμπεριφοράς τους στις συνήθειες των παιδιών τους».

Πάντως, οι γονείς συχνά αγνοούν ότι τα παιδιά τους καπνίζουν, αν και –σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι οι μαθητές– σχεδόν ένας στους τρεις όχι μόνο το γνωρίζει, αλλά και το αποδέχεται. Στην ερώτηση «νομίζεις ότι οι γονείς σου ξέρουν ότι καπνίζεις», το 38,3% των καπνιστών μαθητών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε αρνητικά, το 27,5% απάντησε «ναι και το αποδέχονται» και το 21,4% «ναι και αντιδρούν».

Η ισχυρή επιρροή του καπνίσματος στο οικογενειακό περιβάλλον για τη στάση των παιδιών απέναντι στο τσιγάρο φαίνεται και από τις απαντήσεις των μαθητών σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των αδελφών τους. Ειδικότερα, οι μαθητές που καπνίζουν δηλώνουν ότι έχουν αδέλφια που επίσης καπνίζουν σε ποσοστό 38,9%. Το αντίστοιχο ποσοστό στους μαθητές που έχουν απλώς δοκιμάσει τσιγάρο είναι 29,9% και στους μαθητές που δεν καπνίζουν μόλις 10,4%.

Είναι συνεπώς φυσικό οι καπνιστές μαθητές να είναι πιο εκτεθειμένοι στο παθητικό κάπνισμα στο σπίτι τους σε σχέση με τους μη καπνιστές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σπίτι των καπνιστών μαθητών «το κάπνισμα επιτρέπεται παντού» σε ποσοστό 37,1%, στο σπίτι των μαθητών που έχουν δοκιμάσει τσιγάρο επιτρέπεται σε ποσοστό 28,7% και στο σπίτι των μη καπνιστών «επιτρέπεται παντού» μόνο σε ποσοστό 11,5%.

Σε δημόσιους χώρους

Πάντως, οι μαθητές στη συντριπτική τους πλειονότητα (ποσοστό 94,4%) θεωρούν ότι δεν είναι σωστό να εκτίθεται κάποιος σε παθητικό κάπνισμα στους δημόσιους κλειστούς χώρους. Το ποσοστό αυτό διαφοροποιείται ανάλογα με το αν ο μαθητής καπνίζει ή όχι, από το 97,7% στους μη καπνιστές μαθητές γυμνασίου στο 73,7% στους καπνιστές. Επτά στους δέκα μαθητές (68,5%) έχουν βρεθεί σε κάποιο χώρο εστίασης ή διασκέδασης όπου αισθάνθηκαν αναπνευστική δυσφορία.

Συνολικά το 83,7% των Ελλήνων μαθητών Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους κλειστούς χώρους. Μεταξύ των καπνιστών, το 47,4% τάσσεται κατά της απαγόρευσης.

Αγοράζουν ελεύθερα τα τσιγάρα

Προϊόν ελεύθερα προσβάσιμο από τους ανηλίκους είναι το τσιγάρο στη χώρα μας. Παρά το γεγονός ότι η ελληνική νομοθεσία απαγορεύει την πώληση προϊόντων καπνού σε ανηλίκους, τέσσερις στους δέκα μαθητές (40,2%) εκτιμούν ότι θα είναι εύκολο να αγοράσουν τσιγάρα, και μόλις το 13,5% δηλώνει ότι δύσκολα θα το καταφέρει.

Ανάλογα με την «οικειότητα» στο κάπνισμα, οι μαθητές έχουν και διαφορετική αντίληψη για τον βαθμό ευκολίας στην πρόσβαση σε τσιγάρο. Ετσι, οι μαθητές που δηλώνουν ότι δεν καπνίζουν θεωρούν ότι είναι εύκολο να αγοράσουν τσιγάρο σε ποσοστό 30,9%. Το ποσοστό αυτό «εκτοξεύεται» στο 66,3% για τους μαθητές που έχουν δοκιμάσει έστω μία φορά στη ζωή τους να καπνίσουν και στο 78,9% στους καπνιστές μαθητές γυμνασίου. Αλλωστε, 51,8% των καπνιστών δηλώνουν ότι αγοράζουν τα τσιγάρα ελεύθερα μόνοι τους, ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 24,6% τα παίρνει από φίλους και το 8,9% από τους γονείς τους. «Συνένοχος» στο έγκλημα είναι φυσικά ο περιπτεράς, αφού μόλις στο 17% των μαθητών δήλωσε ότι υπήρξε άρνηση από τον πωλητή στη χορήγηση τσιγάρων λόγω της ηλικίας του. Στο 83% των περιπτώσεων ο πωλητής πούλησε τσιγάρα αναντίρρητα.

Η εύκολη πρόσβαση αλλά και η «παρέα» είναι η «συνταγή» για να ξεκινήσει κάποιος το κάπνισμα. Οπως αναφέρουν οι ερευνητές, «στην εφηβεία σημαντική επιρροή στην υιοθέτηση συμπεριφορών και στάσεων ασκείται και από τους συνομηλίκους. Μία ομάδα συνομηλίκων πρέπει να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα και προφανώς τις ίδιες συνήθειες. Η υιοθέτηση συμπεριφορών –όπως το κάπνισμα– αποτελεί το κλειδί για την αποδοχή τους στην ομάδα και το μέσο επικοινωνίας μεταξύ τους». Ετσι, το 32,2% των μαθητών δηλώνει πως επηρεάστηκε από την παρέα για να δοκιμάσει τσιγάρο. Το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 46,7% για τους μαθητές που καπνίζουν συστηματικά. Οι μαθητές που πειραματίζονται με το κάπνισμα σε ποσοστό 43,1% δεν θα αρνηθούν να πάρουν τσιγάρο που θα τους προσέφερε κάποιος φίλος τους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους συστηματικούς καπνιστές είναι 75%. Και φυσικά το 65,4% των μαθητών που καπνίζουν προτιμά να το κάνει όταν βρίσκεται με παρέα.

Συστηματική χρήση

Από την έρευνα προκύπτει πως μία από τις κυριότερες αιτίες για το πέρασμα από την περιστασιακή στη συστηματική χρήση του καπνίσματος για τους εφήβους είναι το άγχος ή η στενοχώρια. Οπως αναφέρεται στην έρευνα, «η ανάγκη του “να ανάψω ένα τσιγάρο” γίνεται έντονη σε συνθήκες απροσδιόριστου άγχους». Ειδικότερα, στην ερώτηση «πότε νιώθεις έντονα την επιθυμία για κάπνισμα», η πρώτη απάντηση για τους μαθητές (σε ποσοστό 49,5%) είναι «όταν έχω άγχος ή στρες», η δεύτερη απάντηση (41%) είναι «στη διασκέδαση» και η τρίτη (ποσοστό 36,2%) «όταν πίνω καφέ».

Πηγή: http://www.kathimeri...ths-oikogeneias

• Like 3

Απίστευτη καταγγελία της Ν. Κεραμέως: Ήμουν έγκυος και δεν έβρισκα χώρο στη βουλή που να μην καπνίζουν

Από το 2004, όταν δηλαδή o Απόστολος Κακλαμάνης έφυγε από πρόεδρος της Βουλής, άρχισαν οι… καθημερινές παραβάσεις στην ολική απαγόρευση καπνίσματος στο κοινοβούλιο.

Την ιστορία της ως μη καπνιστή βουλευτή και μάλιστα σε περίοδο εγκυμοσύνης, περιέγραψε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

«Πριν από μερικούς μήνες είχα την ευτυχία να είμαι έγκυος, ούσα βουλευτής και με λύπη σας καταθέτω ότι πάσχιζα να βρω χώρο εντός του κοινοβουλίου στον οποίο να μην αναγκαζόμουν να υποστώ και εγώ και το έμβρυο τον καπνό των καπνιστών. Πήγαινα από καρέκλα σε καρέκλα, από καναπέ σε καναπέ γιατί όλο και κάποιος κάπνιζε δίπλα μου. Είναι θλιβερό αλλά και εξοργιστικό. Αν δεν εφαρμόσουμε εμείς πρώτα υποδειγματικά τους νόμους πως περιμένουμε από τους πολίτες να το κάνουν;

Mε εξαίρεση την αίθουσα της ολομέλειας και των επιτροπών δεν υπάρχει σχεδόν κανένας χώρος εντός της βουλής στον οποίο να γίνεται σεβαστή η απαγόρευση του καπνίσματος. Εντευκτήριο, αίθουσες κομμάτων, γραμματείες, διάδρομοι, τουαλέτες, παντού τσιγάρο».

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στο προεδρείο της βουλής «για το αυτονόητο, να εφαρμόσει επιτέλους τον αντικαπνιστικό νόμο εντός του κοινοβουλίου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://thecaller.gr/parapolitika/114044apistefti/

Λυπάμαι, πραγματικά.

• Like 3