Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Α, γειά σου! Μπορώ να αναλάβω το recruiting των πρωταγωνιστών! :)

axaxaxaxa ετσι μπράβο....

(πραγματικά μας "έφτιαξες"...)

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Φανταστικό βιντεάκι, όσο για τη διασταύρωση με τον δρόμο...

Με έκανε να ξαναδώ τις φωτογραφίες από την περιοχή.... Να μερικές ακόμα:

ph320100130_1003bSELLARONDA.jpg

ph320100130_1003aSELLARONDA.jpg

ph320100130_0957cSELLARONDA.jpg

ph320100130_0957bSELLARONDA.jpg

ph320100130_0957aSELLARONDA.jpg

ph320100130_0952bSELLARONDA.jpg

ph320100130_0927bSELLARONDA.jpg

ph320100129_1226aSELLARONDA.jpg

ph320100129_1110aSELLARONDA.jpg

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Παιδιά έχω κλείσει για μόναχο 13- 20 Φεβρουαρίου και σκέφτομαι να πάω είτε σε κάποιο χωριό της Αυστρίας είτε στην VAL GARDENA ας είναι και πιο μακρυά. Το πάσχα πήγα Madonna di Campiglio και ενώ με ικανοποίησε απόλυτα το χιονοδρομικό δεν ικανοποιήθηκα τόσο από το χωριό καθ' όσον δεν είχε σχεδόν καμμία καφετέρια να πας να πιεις ένα ποτό και ούτε θα έλεγα και τρατορίες και εστιατόρια που περίμενα (μου είπαν ότι όλοι τρώνε στα ξενοδοχεία). θέλω να ρωτήσω σε ποιο χωριό στην Val Gardena είναι πιο καλά να μείνει κανείς και από ζωή (όχι τόσο νυχτερινή όσο να πας καμμιά βόλτα για κανά καφέ , ποτό, σνακ αφού πηγαίνουμε ζευγάρι) και από την αποψη ότι θα πηγαίνουμε καθημερινά για σκι και snowboard.

Σκέφτομαι και για ISCHGL ή SAALBACH

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Guest afrodite

Santa Christina, Ortisei :lol: Και η Σελβα είναι όμορφη αλλά δεν έχει την "διασκεδαση" που ζητάς. εχει βεβαια το cafe Mozart που ειχε απιθανες ζεστες σοκολάτες.... νιαμ. Για φαι τρώγαμε στο ξενοδοχειο. Απιθανο φαΐ, φυγαμε ολοι με παραπανω κιλα (και οχι μονο στις αποσκευες μας).

Η Madonna ειχε 2 τρατοριες και 1 καλο εστιατοριο τοπικης κουζινας, το οποιο φτυσαμε αιμα να το βρουμε!

Το Ortisei εχει πιο πολλα απο τη Selva, αλλα εμενα μου αρεσε πιο πολυ η Selva... Αν ξαναπαω Sella Ronda θα παω Corvara η Arabba.

Στο Ischgl εχει πολλα μπαρακια, αλλα λιγα εστιατορια (περαν των ξενοδοχειων που ειναι πολλα και καλα... πολυ καλα!!!...). Ακριβο!

Φιλικα

ΜακηςΜ

καλά, μην φαντάζεστε ότι ζητώ να ξενυχτήσω μέχρι το πρωί απλά κάποια μαγαζιά να μπορείς να κάτσεις το απόγευμα για ένα κρασί

Το Ortisei δεν το γυρίσαμε όσο θα ήθελα, αλλά μου φάνηκε πολύ όμορφο μέρος.

Στην Selva το βράδυ δεν είχες και πολλά να κάνεις. Πάλι καλά που είχαμε τα ρωμαϊκά όργια στο ξενοδοχείο. :lol:

Make Parnassos Great Again!

Κύριε ΛΑΠΠΑ,

Ο ορθόδοξος χριστιανικός βίος που διάγετε στηριζόμενος στο τρίπτυχο ''Νηστεία-Αγρυπνία-Προσευχή'', με κάνει ακόμη πιο φανατικό θαυμαστή σας.

Προσκυνώ την δεξιάν σας λοιπόν...

Ευχέτης υμών

Το Ortisei δεν το γυρίσαμε όσο θα ήθελα, αλλά μου φάνηκε πολύ όμορφο μέρος.

Στην Selva το βράδυ δεν είχες και πολλά να κάνεις. Πάλι καλά που είχαμε τα ρωμαϊκά όργια στο ξενοδοχείο. :lol:

Εγώ πάλι, δεν ενθυμούμαι τίποτα! Αυτό είναι το πρόβλημά μου βρε παιδιά, ξεχνάω!!! :lol::lol:

Η VaL Gardena, Sella Ronda, για εμένα τουλάχιστον είναι το πιό όμορφο κι ενδιαφέρον χιονοδρομικό πεδίο που έχω συναντήσει (και τεράστιο!!) - δεν θα το σύγκρινα με τίποτα με Αυστρία, Ischgl δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει σε αρκετά αυστρικά χιονοδρομικά + 3 valles!

Αν πάτε Val Gardena, νομίζω το πιό όμορφο μέρος για αυτό που θέλετε είναι το Ortisei, θα συμφωνήσω με τον συν - μοντ! :lol:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Παιδιά έχω κλείσει για μόναχο 13- 20 Φεβρουαρίου και σκέφτομαι να πάω είτε σε κάποιο χωριό της Αυστρίας είτε στην VAL GARDENA ας είναι και πιο μακρυά. Το πάσχα πήγα Madonna di Campiglio και ενώ με ικανοποίησε απόλυτα το χιονοδρομικό δεν ικανοποιήθηκα τόσο από το χωριό καθ' όσον δεν είχε σχεδόν καμμία καφετέρια να πας να πιεις ένα ποτό και ούτε θα έλεγα και τρατορίες και εστιατόρια που περίμενα (μου είπαν ότι όλοι τρώνε στα ξενοδοχεία). θέλω να ρωτήσω σε ποιο χωριό στην Val Gardena είναι πιο καλά να μείνει κανείς και από ζωή (όχι τόσο νυχτερινή όσο να πας καμμιά βόλτα για κανά καφέ , ποτό, σνακ αφού πηγαίνουμε ζευγάρι) και από την αποψη ότι θα πηγαίνουμε καθημερινά για σκι και snowboard.

Σκέφτομαι και για ISCHGL ή SAALBACH

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

ουτε μια καφετερια; εγω καθε μερα μετα το φαγητο (ξενοδοχειο) πηγαινα σε μια τελεια καφετερια στην πλατεια διπλα στο δεντρακι

ISCHGL ή SAALBACH ? πανω κατω το ιδιο μου φαινονται οσον αφορα διασκεδαση κλπ

και τα δυο ειναι αρκετα ψηλα σε αυτο...

Snow is on my D.N.A.

Κύριε ΛΑΠΠΑ,

Ο ορθόδοξος χριστιανικός βίος που διάγετε στηριζόμενος στο τρίπτυχο ''Νηστεία-Αγρυπνία-Προσευχή'', με κάνει ακόμη πιο φανατικό θαυμαστή σας.

Προσκυνώ την δεξιάν σας λοιπόν...

Ευχέτης υμών

Κύριε πρόεδρε, όπως ξέρετε έχω αφιερώσει την ζωή μου στο λειτούργημα μου! download-angels-smileys-guardian-angels-angels-male-smiley-angel-smiley-emoticon-000076-large.gif

Εγώ πάλι, δεν ενθυμούμαι τίποτα! Αυτό είναι το πρόβλημά μου βρε παιδιά, ξεχνάω!!! :D 80

Όταν είπαμε ότι θα τραβήξουμε και βίντεο δεν ήθελες και χρειάστηκες τριπλή δόση λεμοντσέλο. Αν κάνεις μια βόλτα στα γνωστά βιντεοsites, θα θυμηθείς! :)

Make Parnassos Great Again!

καλησπερα!!!οποιος εχει παει και γνωριζει ας καταθεσει τη γνωμη του!!!ποιο απο τα χωρια που εχουν προσβαση ευκολη στη sella ronda ειναι και γραφικο εχει και ζωη(οχι τιποτα τρελλα ξενυχτια,αλλα να χει και κανενα apres)και φυσικα ευκολη προσβαση σε πολλες πιστες και sth sella ronda!!για να δουμε γνωμες!!!

αν διαβασεις το τοπικ νομίζω θα βρεις τις απαντήσεις σου

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Guest afrodite

Αν διαβασεις απο το ποστ 29 και κάτω υπάρχουν απαντήσεις στο ερώτημα σου. Αλλά αν θες να τα ξανα ακουσεις...

1) Αμεση προσβαση στη Sella Ronda αν μεινεις Val Gardena.

2) ST Christina έχει υπέροχες πίστες ειδικά αυτη η 10,5χλμ (όλα τα λεφτά) Αν μεινεις στη Γκαρντενα εχεις προσβαση στην Αγια Χριστινα ή με λεωφορίο ή και σκιάροντας (φοβερη διαδρομή). Αλλά και Ορτισέι μπορεις να πας με τα σκι σου. (εντάξει σε κάποιο σημείο θα τα βγάλεις για να πάρεις το μετρό -ναι καλά διάβασες- ή το τουνελ με τον κυλιόμενο διάδρομο.

3) Γραφικό χωριουδάκι το Ορτισέι.

4) Νυχτερινή ζωή λίγα πράμματα, αλλά κάτι βρίσκεις.

Πατως δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου να πας σ' αυτή την εκδρομή. Φοβερό χιονοδρομικό πεδίο. Α κι αν πας να πάρεις το dolomites superkipass (καπως ετσι λεγεται) για να μπορεσεις να κανεις τον κύκλο της sella ronda (δεξιοστροφα και αριστεροστροφα:rolleyes: )

υπαρχουν ομως και αλλα χωρια που εχουν προσβαση στη sella ronda τα οποια ειναι εκτος val gardena!!!!!!οπως corvara,colfosco κ.α αν δεν κανω λαθος!!!!!!!η ερωτηση μου δεν αναφερεται μονο στα χωρια της val gardena!!!γι αυτο ρωταω!!!τα παραπανω posts αναφερονται μονο στα 3 χωρια!!!!

υπαρχουν ομως και αλλα χωρια που εχουν προσβαση στη sella ronda τα οποια ειναι εκτος val gardena!!!!!!οπως corvara,colfosco κ.α αν δεν κανω λαθος!!!!!!!η ερωτηση μου δεν αναφερεται μονο στα χωρια της val gardena!!!γι αυτο ρωταω!!!τα παραπανω posts αναφερονται μονο στα 3 χωρια!!!!

Canazei... άκρως χιονοδρομικό χωριό.... με άμεση πρόσβαση στη sella ronda....

Η Madonna ειχε 2 τρατοριες και 1 καλο εστιατοριο τοπικης κουζινας, το οποιο φτυσαμε αιμα να το βρουμε!

Το Ortisei εχει πιο πολλα απο τη Selva, αλλα εμενα μου αρεσε πιο πολυ η Selva... Αν ξαναπαω Sella Ronda θα παω Corvara η Arabba.

Στο Ischgl εχει πολλα μπαρακια, αλλα λιγα εστιατορια (περαν των ξενοδοχειων που ειναι πολλα και καλα... πολυ καλα!!!...). Ακριβο!

Φιλικα

ΜακηςΜ

"QUOTE (MakisM @ Sep 17 2010, 09:55 AM)

Φιλικα

ΜακηςΜ"

Ischgl, Hotel Tirol, 4*, απέναντι από την κεντρική γόνδολα, βραδυνό με σούπα, μερίδα, γλυκό, αναψυκτικό-μπύρα (χωρίς κρασί), με 20€/άτομο. Δεν μου φαίνεται ότι πλήρωσα ακριβά (μετά το νυχτερινό έλκυθρο).

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Το Ischgl σε γενικες γραμμες ειναι ακριβο καρντια μου...McDonalds ξερω να βρω και γω... :unsure:;) ;)

Το Ischgl σε γενικες γραμμες ειναι ακριβο καρντια μου...McDonalds ξερω να βρω και γω... :unsure:;):P

Συμφωνω Μακη αλλα νομιζω οτι αυτο (ακριβεια) ισχυει μονο για τα καταλλυματα(ξενοδοχεια-δωματια).Στο φαγητο εχεις επιλογες μεγαλου ευρους.

Απο κεμπαπ με 4ε εως γκουρμε με 44 ;) Παντως αυτο που λεει ο mil ειναι πολυ χλιδατο,αλλα δεν πηγαινω,μην καλομαθω σε τετοια και μετα μπω σε κανενα αντιστοιχο και μου παρουν το σκαλπ :lol: :LOL:

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

συμφωνω με τον μπαρμπαμητρουση οτι ακριβα ειναι τα ξενοδοχεια εκει

απο φαγητο ποτα και τετοια βρισκεις οτι τιμες θελεις

σε γενικες γραμμες παιζει απο 15 ευρω πανω κατω το κεφαλι

τοσο τρωγαμε περσι και τρωγαμε και καλα

DALTONS POW ROBBERY.....

Με 15 euro , χορταινεις με κατεψυγμενη ποσοτητα και μεση ποιοτητα .

Καλα δεν τρως ,γιατι ο λογαριασμος δεν βγαινει με τιποτα .....

Οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες . Αυτο που θεωρουν ποιοτικα και ποσοτικα καλο το χρεωνουν αναλογα .