clouseau 199 Report post Posted October 21, 2013 δοκιμασα μια πιο παλια και αργη microSD και φαινεται οτι το προβλημα λυθηκε. τραβηξα 2 δοκιμαστικα βιντεακια μεχρι και 1.10 διαρκεια ενω πριν δεν εφτανε πανω απο 19''. την προβληματικη καρτα την πεταω? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted October 21, 2013 Μια που είδα πως υπάρχει θεματάκι να γράψω κι εγώ ότι πριν 2 βδομάδες έγινα κάτοχος της Sony hdr as-15. Το έψαξα αρκετά το θέμα και τελικά κατέληξα στην Sony. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά η GoPro στα 400€ νομίζω είναι απαράδεκτη. Πλέον είναι ένας μισθός...Πέρα από αυτό μου φάνηκε καταπληκτική η εικόνα της Sony και το steady shot κάνει πραγματικά δουλειά. Άντε να πέσουν τα χιόνια, ν'ανεβούμε στα βουνά να βγάλουμε καμιά βιντεάρα ν'ανεβάσουμε Κανένας άλλος με τη συγκεκριμένη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 22, 2013 μια φορα δοκιμασα και την κολησα την go pro στην σανιδα μπροστα.... εκανα το λαθος οτι ειχα παει για σκι το πρωι και πιθανως η σανιδα ηταν κρυα και βρεγμενη....δεν κολησε καλα, και την επομενη μερα καθως κατεβαινα καποια στιγμη διαπιστωσα οτι η καμερα δεν υπαρχει πλεον... αφησα την γυναικα να φυλαει το snowboard και ξεκινησα ποδαρατα να ανεβω την πιστα μπας και βρω την καμερα... δυστυχως ημουνα στο wagrain και ειχα κατεβει καπου πανω απο το 50% της πιστας πραγμα που σημαινει ΠΟΛΥ δρομο... Η καμερα ηταν κατω απο μια κολωνα των λιφτ...και οπως επεσε και εγραφε τραβηξε και τα καρεκλακια που περνουσανε απο πανω.... παλι καλα βεβαια...γλυτωσα τα λεφτα...και αφου δεν επαθα καρδια τοτε, απο το λαχανιασμα πιστευω οτι ειμαι ετοιμος για κανα υπερμαραθωνιο 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
giannis_ch 352 Report post Posted October 22, 2013 Ειχες παει για σκι με το snowboard ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 22, 2013 Ειχες παει για σκι με το snowboard ? O Ο Turms, είναι παλιό μέλος του snowclub. Ως εκ τούτου, έχει αναπτύξει (όπως όλοι μας) πολλαπλές χιονοδρομικές ικανότητες. Και που να τον δεις να κάνει snowboard με σκι!!!!!!!!!!!! Γράψου και εσύ μέλος και θα δεις!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 22, 2013 χαχαχαχα η εκφραση παω-πηγα για σκι εχει μια ευρυτερη εννοια... σκι σημαινει τσουλαω στο χιονι με κατι...σκι, σανιδα, σιδερωστρα, σαμπρελα.... 2 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted November 4, 2013 Εγώ έκανα παραγγελία την νέα GoPro 3+ Silver Edition!! Την περιμένω τα Χριστούγεννα!! Την απλή Silver Edition που μου την έφεραν τον Ιούνιο μάλλον θα την δώσω!! Όταν το αποφασίσω θα σας ενημερώσω μήπως και ενδιαφέρεται κανένας από εσάς!!(Αγορασμένη από Αμερική οπότε και η τιμή θα είναι ανάλογη!) Καλή εβδομάδα σε όλους!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 26, 2013 Όταν έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι πρώτες 4Κ τηλεοράσεις, ενώ οι 8Κ είναι προ των πυλών, θεωρώ λίγο άσκοπη την σημερινή αγορά οποιασδήποτε συσκευής 2Κ, εκτός και αν δεν έχεις τίποτα και θα ήθελες να κάνεις λήψεις το επόμενο 6άμηνο. Και ειδικά όταν δεν έχεις και ΟΠΤΙΚΟ σταθεροποιητή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OldJack 6 Report post Posted January 10, 2014 Χμμμ... κάποια ανταγωνιστική πρόταση; Το να φέρω από Αμερική δεν το κάνω γιατί την έχω πατήσει παλιότερα στο τελωνείο με ένα iPhone που πήρα μέσω eBay και με ξέσκισαν στους φόρους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OldJack 6 Report post Posted January 10, 2014 18 Δεκεμβρίου έρχεται η νέα μου GoPro Hero 3+!! Πως σου φάνηκε η νέα GoPro Hero3+? Ψήνομαι και εγώ γι'αυτό ρωτάω Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted January 10, 2014 Δεν εννοούν να παραγγείλεις από Αμερική!!! Αν έχεις κάποιον από εκεί να σου την φέρει!! Εγώ 2 πήρα και τις έφερα από Αμερική!!(Η μια είναι προς πώληση!) Τσάμπα είναι εκεί σε σχέση με τα χρήματα που ζητάνε εδώ οι αντιπρόσωποι!! Ψάξε κάποιον να σου την φέρει από εκεί!! Σχετικά με τα πιτσιρίκια κάνε κάθε θυσία να τα έχεις σε κάθε μορφή(Είτε βίντεο είτε φωτό).Θα το εκτιμήσουν όταν μεγαλώσουν...!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted January 10, 2014 Είναι τέλεια...!!! Είμαι υπέρ ευχαριστημένος!! Βρες και ένα καλό πρόγραμμα Editing και είσαι άρχοντας!!! Ένα πρόχειρο βιντεάκι με την νέα...(Δες το με HD) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 10, 2014 Είναι τέλεια...!!!Είμαι υπέρ ευχαριστημένος!! Βρες και ένα καλό πρόγραμμα Editing και είσαι άρχοντας!!! Ένα πρόχειρο βιντεάκι με την νέα...(Δες το με HD) Όπως; Όσα έχω βρει θέλουν 64βιτ Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted January 10, 2014 Κατέβασε το πρόγραμμα της GoPro!! http://gopro.com/software-app/gopro-studio Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 10, 2014 Στα 4Κ το frame rate είναι στα 15 fps, άρα εντελώς άχρηστο. Στα 2.7 που είναι στα 24 κάτι γίνεται. Δες τα χαρακτηριστικά της κάμερας εδώ. Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, διότι είμαι 120% υπέρ του σκεπτικού του καινούριου μας φίλου "παλιοτζακ" -ελπίζω να μου επιτρέψει την μετάφραση/παράφραση-, διαπίστωσα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λες και εσύ Άρη. Αν και θα ήθελα βιντεοκάμερα 8Κ, δυστυχώς πρέπει να κάνω υπομονή. Αν και δεν είμαι ο πιο ειδικός, τα 15 fps, δεν τα θεωρώ ικανοποιητικά ώστε να λέω ότι έχω βιντεοκάμερα των 4Κ. Πιστεύω ότι θα διορθωθούν όταν αλλάξουν όλα τα συστήματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο για μεταφορά δεδομένων, αφού πλέον θα πρέπει να μεταφέρονται πολλαπλάσια δεδομένα. Αγώ πάντως το επόμενο αντίστοιχο προϊόν που θα αγοράσω θα είναι 4Κ ή 8Κ, αλλά πραγματικά. Αλλιώς θα πρέπει να πειστώ ότι δεν είναι εμπορικό τρικ. Και δεν είμαι πολύ εύπιστος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 10, 2014 Ναι, δυστυχώς Αλέξη πρέπει να κάνεις υπομονή. Η τεχνολογία υπάρχει και στα μέσα εγγραφής και προβολής (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος για τις δυνατότητες του Bluray), το θέμα είναι ότι δεν έχει ακόμα υιοθετηθεί από τους παρόχους περιεχομένου, δηλαδή τα κινηματογραφικά studio και τα κανάλια. Oπότε και οι εταιρίες ηλεκτρονικών, καμένες ακόμα από τον χυλό του πολέμου Bluray vs HD DVD δεν βγάζουν ακόμα συσκευές σε ποσότητες/ποικιλία, να κάψουν το όποιο marketing χαρτί τους. Ένα κρίσιμο test πάντως, θα είναι η επόμενη Ολυμπιάδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 10, 2014 (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος για τις δυνατότητες του Bluray), Θεωρητικά το blue ray, είναι ένα μέσο αποθήκευσης μεγαλύτερο από αυτά που προϋπήρχαν. Γράφεις ως data ό,τι θέλεις. Για βίντεο hd, υπάρχει συγκεκριμένη κωδικοποίηση, που προφανώς δεν είναι συμβατή με τα 4Κ ή τα 8Κ. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή έγινε και παλιότερα με το απλό dvd όταν μας προέκυψε το hd. Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα κάποιο άλλο μέσο που να αντικαθιστά το blue ray, με άλλο μέσο υψηλότερης χωρητικότητας, κάτι που καθιστά προβληματική την πώληση προϊόντων 4Κ. Διότι αν θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό το υλικό θα πρέπει να το κλειδώνουν για να πληρώνεις. Μέχρι να λυθούν όλα αυτά....... Και μέχρι να έρθουν στην Ελλάδα........ Εδώ ακόμα η τηλεόραση είναι σε ανάλυση υποδαιέστερη του απλού dvd. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 11, 2014 Δεν θα έχεις πρόβλημα με το AVS!!! Γιατί νομίζω ότι θέλει ν'ασχοληθείς για να βγάλεις άκρη; Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted January 11, 2014 Είναι απλό το περιβάλλον!! Πρέπει να επενδύσεις και χρόνο!! Μόνα τους δεν γίνονται!! Βάλε και στο Γιουτούμπι βιντεάκια να δεις πως δουλεύει!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 14, 2014 Εχουν πάρει ...γιατί η Go pro Τους έπεφτε λίγο Άχαρη και ακριβή , α για αυτο και γιατι ηταν η πρωτη μου(και αν δεν αξιζε-εφευγε η καψα- 8α πηγαινναν στραφη) πηρα την SJ1000 ,με πολυ καλη ποιοτητα...που θεωρω οτι συγκρινεται ανετα με gopro 3 white και λιγο silver- ταπεινη μ αποψη Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted January 14, 2014 Gopro 3 silver ... γράψτε ..ψόφησε .. ( ένα χρόνο αφόρτιστη .. δεν φορτίζει δεν ανοίγει ούτε με φορτισμένη άλλη μπαταρία και ούτε την αναγνωρίζει το pc ) στην πιο ακατάλληλη στιγμή !!!!! ... Δύσκολη καιροί ..παίζει και η χιονοβδομάδα .. 25/01-01/02 merde τον Φ.Ολάν μέσα μου !!!!.. Θα πάρει τον δρόμο της εγγύησης ...αλλά μέχρι να γυρίσει ( καινούργια στέλνουν ) θα έχω γυρίσει και εγώ ... βρήκα μια Drift HD σε προσφορά 120 euro .. την μικρή ( 720) Τι λέτε ? σε εσάς βασίζομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι η όχι ..?? Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 15, 2014 Gopro 3 silver ... γράψτε ..ψόφησε .. ( ένα χρόνο αφόρτιστη .. δεν φορτίζει δεν ανοίγει ούτε με φορτισμένη άλλη μπαταρία και ούτε την αναγνωρίζει το pc ) στην πιο ακατάλληλη στιγμή !!!!! ... Δύσκολη καιροί ..παίζει και η χιονοβδομάδα .. 25/01-01/02 merde τον Φ.Ολάν μέσα μου !!!!.. Θα πάρει τον δρόμο της εγγύησης ...αλλά μέχρι να γυρίσει ( καινούργια στέλνουν ) θα έχω γυρίσει και εγώ ... βρήκα μια Drift HD σε προσφορά 120 euro .. την μικρή ( 720) Τι λέτε ? σε εσάς βασίζομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι η όχι ..?? δεν νομιζω οτι αξιζει τοσο πολυ η 720..δεν νοικιαζεις καλυτερα καμια καινουργια?μπορει να μην την κρατησεις στο τελος αλλα θα ξερεις οτι εχεις καλα πλανα ....αποψη μου Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 15, 2014 Για 120€ καλή είναι Quote Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted January 15, 2014 δεν νομιζω οτι αξιζει τοσο πολυ η 720..δεν νοικιαζεις καλυτερα καμια καινουργια?μπορει να μην την κρατησεις στο τελος αλλα θα ξερεις οτι εχεις καλα πλανα ....αποψη μου Καινούργια είναι .. Η της προσφοράς .. με 30 ευρώ την ημέρα για ενοίκιο δεν συμφέρει καθόλου λέμε !!!!!! Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 15, 2014 Γιατί δεν παίρνεις την Polaroid με τα ίδια λεφτά και με 1080 ανάλυση; Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites