blades 6 Report post Posted August 25, 2010 και ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ.Και θα έχει και υπευθευνους λειτουργίας ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά καλύτερα απο οποιονδήποτε άλλον εδω στο ελλάντα. ας γελασω περιτρανα οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες(=μαυροματηδες) υπαλληλοι χιονοδρομικων ειναι στα Καλαβρυτα ρε παιδια ελεος με τα χωρια σας,εχω βαρεθει να ακουω ποσο καλα και καθαρα ειναι. και εγω ειμαι απο την αθηνα αλλα οταν χιονιζει δεν ειπα ποτε οτι στην ακροπολη εχουν γρηγορα lift με καλους λιφτιερηδες Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted August 25, 2010 Μην αρχίζουμε πάλι τις αντιπαραθέσεις. Για όποιον πηγαίνει συχνά στα Καλάβρυτα, η καρτούλα φέτος είναι πολύ δελεαστική προσφορά. Προσωπικά το σκέφτομαι, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βρίσκω παρέα για το ΧΚΚ, τα τελευταία χρόνια το ΧΚΠ είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted August 25, 2010 οπως κλεινεις ενα εισητηριο αεροπορικο 3 μηνες πριν σε μια τιμη που δεν υπαρχει,το ιδιο γινεται και με την καρτα.αν πας τελευταια στιγμη να την κατοχυρωσεις ειναι λογικο-ελληνικο να σε γδυσουν κανονικοτατα.οταν πας σε ενα ξενοδοχειο να μεινεις ενα σαββατο βραδι θα δωσεις απο 120 ευρω και πανω την ωρα που εγω που θα μεινω μια εβδομαδα θα δινω για το ιδιο δωματιο χαλαρα χαλαρα 60-75 ευρω.αρα δεν μας κοροιδευουν.προσφορα ειναι και οποιος θελει την δεχεται.τοσο απλα... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted August 26, 2010 αρα δεν μας κοροιδευουν.προσφορα ειναι και οποιος θελει την δεχεται.τοσο απλα... Καλά δεν μίλησε κανείς για κοροϊδία, μην προτρέχεις. Πάνο εννοείται πως ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει και αυτός είναι ο κυριότερο λόγος που δύσκολα τέτοιες ενέργειες θα έχουν θεαματικά αποτελέσματα. http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted August 26, 2010 O φώτης έχει το μεγαλύτερο δίκιο.Οι τρέχουσες συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες για τον κόσμο, αλλά είμαι πολύ περιεργος να δω ε αν φετος τα χιονοδρομικά θα καταλαβουν τι γίνεται και θα ρίξουν τις τιμές.Και μαζί με αυτούς και οι ε στιάτορες και οι ξενοδόχοι κλπ. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted August 26, 2010 Μην αρχίζουμε πάλι τις αντιπαραθέσεις. Για όποιον πηγαίνει συχνά στα Καλάβρυτα, η καρτούλα φέτος είναι πολύ δελεαστική προσφορά. Προσωπικά το σκέφτομαι, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βρίσκω παρέα για το ΧΚΚ, τα τελευταία χρόνια το ΧΚΠ είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. ναι...αλλα στα Καλαβρυτα δεν εχει couloir να παιξεις...μπεμπη !!! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted August 26, 2010 (edited) ναι...αλλα στα Καλαβρυτα δεν εχει couloir να παιξεις... Περί κουλουριών ο λόγος... (παλιά καλή συζήτηση από τα παιδιά στο freeride.gr) Τολμήστε γενναίοι... η Νεραϊδοστυγα σας περιμένει ©opyright: kalavrita-ski.gr ©opyright: kalavrita-ski.gr Edited August 26, 2010 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted August 26, 2010 Χαλαρά όμως. (Με speedflying. ) Από προσγείωση τι λέει; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted August 26, 2010 (edited) Το couloir κάτω κάτω στην Νεραιδοράχη (δεν φαίνεται στις άνω φωτό) που οδηγεί στον Ξερόκαμπο είναι το πιο ασφαλές από όλα! Βασικά είναι πιο βατό...πιο πάνω σίγουρα θα θέλει και άλλα μέσα. Edited August 26, 2010 by tirol Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted August 26, 2010 (edited) ©opyright: kalavrita-ski.gr Χαλαρά όμως. (Με speedflying. ) Από προσγείωση τι λέει; Mια χαρά είναι χρήστο θα το χαρακτήριζα έυκολη πλαγιά χωρίς πολύ challenge με πανί 12-14 μέτρα. Με το πορτοκαλί 8άρι θα έχει χαβαλέ Κύριε κύριε που και πότε επιτρέπεται να κάνουμε ασφαλές σκι πάντα με αλεξίπτωτο ανοιχτό από πάνω μας στα Καλάβρυτα? Edited August 26, 2010 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted August 26, 2010 Το couloir κάτω κάτω στην Νεραιδοράχη (δεν φαίνεται στις άνω φωτό) που οδηγεί στον Ξερόκαμπο είναι το πιο ασφαλές από όλα! Βασικά είναι πιο βατό...πιο πάνω σίγουρα θα θέλει και άλλα μέσα. Μήπως λες αυτό το κομμάτι? ©opyright: TeoGeladi «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted August 26, 2010 ...ας γελάσω περίτρανα οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες(=μαυροματηδες) υπαλληλοι χιονοδρομικων ειναι στα Καλαβρυτα ... Δε ξέρω κατά πόσο σου αρέσει εσένα να σε χαρακτηρίζουν μαυρομάτι... ούτε θα κάτσω να το παιδέψουμε πολύ. Ο καθένας μας έχει την άποψη του, που προκύπτει από συγκεκριμένες εμπειρίες που είχε. Προφανώς εσύ είχες άσχημες. Επειδή όμως έχω και εγώ εμπειρίες στο συγκεκριμένο χ.κ. και γνωρίζω αρκετούς υπαλλήλους του, που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους εκεί πάνω, οφείλω να τους υπερασπιστώ και να μην αφήσω να πλανάτε μια τέτοια φήμη γύρω από αυτούς. Θα σε παραπέμψω σε παλιότερο thread και βγάλτε τα συμπεράσματα σας: ... Καλη χρονια σε ολα τα μελη ετσι για αρχη...Σημερα θα ηθελα να σας κανω 3 ερωτησεις Α) τι αποψη εχετε για την ασφαλεια του Χ/Κ Καλαβρυτων ???? Β) Εαν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και τραυματιστη καποιος τι εχει να γινει??? ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Χ/Κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ] ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/02/09 ΕΚΑΝΑ ΣΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ 1 ΛΟΥΚΙ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΩΝΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ ΤΟΥ ...ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Χ/Κ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΙΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ (Και επειδη εχω κανει καποιεσ δηλωσεισ και εγω στο παρελθον τα περνω ολα πισω..) Τα παιδια ειναι φιλοι με ολους του χιονοδρομους και δουλευουν μονο για το καλο ολων μας... Αυτα τα απο εμενα και ευχαριστω που μου δωσατε βημα...ερικοκοκο... Τέλος εδώ από εμένα στο παραπάνω. Οn Topic Για τη σεζόν που μας έρχεται η απουσία της Μικαελας από το χιονοδρομικό (όσο γνωρίζω, με τα τωρινά δεδομένα), σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο μείον... ©opyright: kalavrita-ski.gr «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 26, 2010 ουδεις αναντικαταστατος Γιωργο φοβερη η δουλεια της Μικα αλλα υπαρχουν αξιολογοι πιστερ που μπορουν να καλυψουν το κενο DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted August 26, 2010 (edited) Πραγματικά θα είναι μεγάλη η απουσία της Μικαέλας. Πριν από 2 χειμώνες, γνωστή μου τραυματίστηκε στο χέρι μετά από μια συνηθισμένη τούμπα. Κατεβαίναμε μαζί την πίστα. Αμέσως (μέσα σε δευτερόλεπτα), πλησίασε η Μικαέλα και έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Άψογη η συμπεριφορά της, που "κερδίζει" τους επισκέπτες του βουνού. Edited August 26, 2010 by arcas Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted August 26, 2010 Μήπως λες αυτό το κομμάτι? αυτό δεν είναι ακριβώς couloir...μια απότομη απάτητη πίστα είναι. Πιο πάνω από τα ίχνη έχει ενδιαφέρον( btw...Ωραία φωτό !! 80 ) @ALCATRAZ εκεί από πίσω λέω. Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted August 26, 2010 (edited) ουδεις αναντικαταστατος Γιωργοφοβερη η δουλεια της Μικα αλλα υπαρχουν αξιολογοι πιστερ που μπορουν να καλυψουν το κενο ΟΚ Χρήστο, ουδείς αναντικατάστατος ... συμφωνώ μαζί σου ... εγώ κάνω σκι στα Καλάβρυτα από το '89 και τυχαίνει να έχω γνωρίσει (και στα καλά και στις αναποδιές ...) ΟΛΟΥΣ τους πιστέρ που πέρασαν ... (άντε όχι όλους, θα μου ξέφυγε και κανένας ... ) είμαι περίεργος λοιπόν να γνωρίσω τον αντικαταστάτη της Μιχαέλας .... αντιγράφω το βιογραφικό της (έπεσα πάνω του στο FB) και εντυπωσιάστηκα .... Mihaela Carstoi ΛΟΥΡΑΝΤΑΚΗ ΚΙΡΣΤΟΙ ΜΙΧΑΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 24.02.1970 ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΑΟΥΑ ΜΠΡΑΣΟΒ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΛΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 11 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΙ-ROLLER 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ-ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΚΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 1988-ΚΑΝΑΔΑΣ [CALGARY] 1992-ΓΑΛΛΙΑ [ALBERTVILLE] 1994-ΝΟΡΒΗΓΙΑ [LILLEHAMER] ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1992-ΘΕΣΗ-4-ΑΥΣΤΡΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-11-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1996-ΘΕΣΗ-16-ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1988-ΘΕΣΗ-7-ΑΥΣΤΡΙΑ 1989-ΘΕΣΗ-9-ΡΩΣΣΙΑ 1990-ΘΕΣΗ-12-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1990-ΘΕΣΗ-11-ΙΤΑΛΙΑ 1991-ΘΕΣΗ-27-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1992-ΘΕΣΗ-9-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1993-ΘΕΣΗ-21-ΙΤΑΛΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-10-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1995-ΘΕΣΗ-9-ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ 1987-ΡΩΣΣΙΑ 1988-ΙΤΑΛΙΑ 1989-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1990-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1991-ΙΤΑΛΙΑ 1992-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1993-ΑΥΣΤΡΙΑ 1994-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1995-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1988-BOYΛΓΑΡΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΕΣ 1990-ΘΕΣΗ-4-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1992-ΘΕΣΗ-1-4-3-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1993-ΘΕΣΗ-13-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-3-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1995-ΘΕΣΗ-3-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΡΟΣΣ 1988-ΘΕΣΗ-8-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1991-ΘΕΣΗ-1-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1992-ΘΕΣΗ-3-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1993ΘΕΣΗ-12-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-3-ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1990-ΡΩΣΣΙΑ 1991-ΕΛΒΕΤΙΑ 1992-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1994-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 1997-ΘΕΣΗ-8 - ΑΘΗΝΑ ΣΧΟΛΕΣ 1998-G.R.A.F.T.S-AEROBIC SCHOOL - ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΛΙΑ -2000-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΙΣΤΕΡ-ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ -2001-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ -2001-ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ - ΠΑΡΝΗΘΑΣ,ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΠΑΤΡΑΣ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΕΡΑΝΕΙΑ -2002 - Α'ΒΟΗΘΕΙΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡ.Π.Α- ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ -2003-ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΟΙΒΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟ Δ-ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΝ BERNARD PASCAL-KAΛΑΒΡΥΤΑ -2006-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΠΌ ΕΝΑΕΡΙΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ-Χ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ -2006-ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΡ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, Χ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ -2007-ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ -2009-ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ - Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -2004- Α'ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΚΑΡ.Π.Α - ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 1995-1996 -ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1995-1996 -ΣXΟΛΗ ΣΚΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1996-1997 -ΣXΟΛΗ ΣΚΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΠΙΣΤΕΡ Χ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 1997-1998 1998-1999 -ΠΙΣΤΕΡ Χ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2000-2001 -ΠΙΣΤΕΡ Χ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2001-2010 -ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΣΤΩΝ, Α'ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΩΝ 2005 -2006 -ΑΕROBIC- ΔΕΠΑΠΟΖ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2007-2008 -AEROBIC-ΔΕΠΑΠΟΖ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ δεν γνωρίζω τι διαμείφθηκε ανάμεσα στην Κιρστόι και τον εργοδότη της ώστε να λήξει αυτή η συνεργασία ... στις μεγαλοεταιρείες που γνωρίζω, τα Human Resources κάνουνε κρα για τέτοιους υπαλλήλους ... γνωστού όντος μάλιστα, στην κοινότητα των χιονοδρόμων, του ήθους και της φιλεργίας της Μιχαέλας όλα αυτά τα χρόνια .... υποθέτω λοιπόν ότι θα υπήρξε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για να φύγει τελικά η Μιχαέλα από το ΧΚΚ ... ΥΓ: (ειρήσθω εν παρόδω - για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν γνωρίζω προσωπικά τη γυναίκα αυτή ... την γνωρίζω μόνο μέσα από την δουλειά της, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα .... και από τον επαγγελματισμό της ο οποίος είναι εμφανέστατος, στα μάτια ενός (γέρου πια ...!!) χιονοδρόμου .... 80 Edited August 26, 2010 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 27, 2010 80 καλα συγγνωμη ετσι?? τι κανει αυτη η γυναικα στα καλαβρυτα?? απο val d isere και πανω επρεπε να δουλευει ρισπεκτ ομως !!!!! DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 27, 2010 Προς Ομάδα Συντονιστών : ας γελασω περιτρανα οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες(=μαυροματηδες) υπαλληλοι χιονοδρομικων ειναι στα Καλαβρυτα ρε παιδια ελεος με τα χωρια σας,εχω βαρεθει να ακουω ποσο καλα και καθαρα ειναι Αυτό το μήνυμα δεν κάνει καλό στην εικόνα του forum μας. Όποιος έχει να καταγγείλει κάτι ας το κάνει με ονόματα και συγκεκριμένα περιστατικά.Τον χρήστη/επισκέπτη ''blades'' δεν τον γνωρίζει κανείς στο χ/κ Καλαβρύτων και αμφιβάλλω εάν θα τον δούν και ποτέ. Αρκετούς από εμάς όμως μας ξέρουν οι άνθρωποι εκεί πάνω -όπως τους ξέρουμε κι εμείς- και είναι άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Εκτός εάν οι υπάλληλοι, π.χ στο χ/κ Βασιλίτσας ή στο Πισοδέρι είναι άγιοι, οπότε... προσκυνούμε την δεξιά τους και αναθεματίζουμε τους συναδέλφους τους στον Χελμό. Του Κυρίου δεηθώμεν... Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted August 27, 2010 (edited) ΟΚ Χρήστο, ουδείς αναντικατάστατος ... συμφωνώ μαζί σου ... εγώ κάνω σκι στα Καλάβρυτα από το '89 και τυχαίνει να έχω γνωρίσει (και στα καλά και στις αναποδιές ...) ΟΛΟΥΣ τους πιστέρ που πέρασαν ... (άντε όχι όλους, θα μου ξέφυγε και κανένας ... ) είμαι περίεργος λοιπόν να γνωρίσω τον αντικαταστάτη της Μιχαέλας .... αντιγράφω το βιογραφικό της (έπεσα πάνω του στο FB) και εντυπωσιάστηκα .... Mihaela Carstoi ΛΟΥΡΑΝΤΑΚΗ ΚΙΡΣΤΟΙ ΜΙΧΑΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 24.02.1970 ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΑΟΥΑ ΜΠΡΑΣΟΒ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΛΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 11 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ-ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΙ-ROLLER 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ-ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΚΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 1988-ΚΑΝΑΔΑΣ [CALGARY] 1992-ΓΑΛΛΙΑ [ALBERTVILLE] 1994-ΝΟΡΒΗΓΙΑ [LILLEHAMER] ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1992-ΘΕΣΗ-4-ΑΥΣΤΡΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-11-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1996-ΘΕΣΗ-16-ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1988-ΘΕΣΗ-7-ΑΥΣΤΡΙΑ 1989-ΘΕΣΗ-9-ΡΩΣΣΙΑ 1990-ΘΕΣΗ-12-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1990-ΘΕΣΗ-11-ΙΤΑΛΙΑ 1991-ΘΕΣΗ-27-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1992-ΘΕΣΗ-9-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1993-ΘΕΣΗ-21-ΙΤΑΛΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-10-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1995-ΘΕΣΗ-9-ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ 1987-ΡΩΣΣΙΑ 1988-ΙΤΑΛΙΑ 1989-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1990-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1991-ΙΤΑΛΙΑ 1992-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1993-ΑΥΣΤΡΙΑ 1994-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1995-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1988-BOYΛΓΑΡΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΕΣ 1990-ΘΕΣΗ-4-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1992-ΘΕΣΗ-1-4-3-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1993-ΘΕΣΗ-13-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-3-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1995-ΘΕΣΗ-3-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΡΟΣΣ 1988-ΘΕΣΗ-8-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1991-ΘΕΣΗ-1-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1992-ΘΕΣΗ-3-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1993ΘΕΣΗ-12-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1994-ΘΕΣΗ-3-ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1990-ΡΩΣΣΙΑ 1991-ΕΛΒΕΤΙΑ 1992-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1994-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 1997-ΘΕΣΗ-8 - ΑΘΗΝΑ ΣΧΟΛΕΣ 1998-G.R.A.F.T.S-AEROBIC SCHOOL - ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΛΙΑ -2000-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΙΣΤΕΡ-ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ -2001-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ -2001-ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ - ΠΑΡΝΗΘΑΣ,ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΠΑΤΡΑΣ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΕΡΑΝΕΙΑ -2002 - Α'ΒΟΗΘΕΙΩΝ,ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡ.Π.Α- ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ -2003-ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΟΙΒΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟ Δ-ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΝ BERNARD PASCAL-KAΛΑΒΡΥΤΑ -2006-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΠΌ ΕΝΑΕΡΙΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ-Χ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ -2006-ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΡ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, Χ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ -2007-ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ -2009-ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ - Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -2004- Α'ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΚΑΡ.Π.Α - ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 1995-1996 -ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1995-1996 -ΣXΟΛΗ ΣΚΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1996-1997 -ΣXΟΛΗ ΣΚΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΠΙΣΤΕΡ Χ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 1997-1998 1998-1999 -ΠΙΣΤΕΡ Χ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2000-2001 -ΠΙΣΤΕΡ Χ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2001-2010 -ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΣΤΩΝ, Α'ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΩΝ 2005 -2006 -ΑΕROBIC- ΔΕΠΑΠΟΖ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2007-2008 -AEROBIC-ΔΕΠΑΠΟΖ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ δεν γνωρίζω τι διαμείφθηκε ανάμεσα στην Κιρστόι και τον εργοδότη της ώστε να λήξει αυτή η συνεργασία ... στις μεγαλοεταιρείες που γνωρίζω, τα Human Resources κάνουνε κρα για τέτοιους υπαλλήλους ... γνωστού όντος μάλιστα, στην κοινότητα των χιονοδρόμων, του ήθους και της φιλεργίας της Μιχαέλας όλα αυτά τα χρόνια .... υποθέτω λοιπόν ότι θα υπήρξε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για να φύγει τελικά η Μιχαέλα από το ΧΚΚ ... ΥΓ: (ειρήσθω εν παρόδω - για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν γνωρίζω προσωπικά τη γυναίκα αυτή ... την γνωρίζω μόνο μέσα από την δουλειά της, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα .... και από τον επαγγελματισμό της ο οποίος είναι εμφανέστατος, στα μάτια ενός (γέρου πια ...!!) χιονοδρόμου .... 80 Θερμα συγχαρητηρια για τα ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ στον Panpanou. H τεκμηριωση του ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ειναι πληρης και δεν χρειαζεται σχολια . Πραγματι ολοι ειναι... αντικαταστασιμοι αλλα ο επαγγελματικος και προσωπικος πηχυς του καθενος δημιουργει δημιουργει ορατες διαφορες και κριτηρια αξιολογησης του . Αξιζει ομως σχολιασμο , ο φιλος skimad , που εσπευσε να γνωμοδοτησει περι του << αναντικαταστατου >>. Οι επαγγελματιες σε καθε κλαδο ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ .Το επιβεβαιωνουν ομως με την καθημερινη πρακτικη και την αγωγη τους . Ας ειμαστε προσεκτικοι στους χαρακτηρισμους . Οι Ανθρωπινοι Ποροι δεν περισσευουν στην ελληνικη χιονοδρομια . Ας μην αναχαιτιζουμε την προσπαθεια και τον ενθουσιασμο των καλων επαγγελματιων ...με βιαστικα σχολια ,γιατι ο skimad σιγουρα ΔΕΝ ειναι κακοπροαιρετος . Αντιστοιχο ειναι και το σχολιο μου για το ΧΚΚ . Ειναι για την ελληνικη πραγματικοτητα , ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΙΧΜΗΣ με υποδομες και δυνατοτητες περαιτερω αναπτυξης . Τελος , ας αναλογιστουμε το συνολικο ΕΛΕΙΜΜΑ ,της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ διαβαζοντας το βιογραφικο της ΚΙΡΣΤΟΙ . Η ασυγκριτα πλουσιοτερη σε υποδομες και μεσα Ελλαδα ειναι ΑΝΙΚΑΝΗ ,να παραγει στελεχη και αθλητες χιονοδρομιας ,αντιστοιχους με της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ . Μιας χωρας με χειμαζωμενη=τραγικη οικονομια και κοινωνικη αποσυνθεση . Edited August 27, 2010 by snowhow Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted August 27, 2010 (edited) Καλό θα ήταν τέτοιες προσωπικότητες να τις προσέγγιζε ο Σύλλογος και να έδινε βήμα να πουν την χιονοδρομική τους άποψη. Να μοιραζόντουσαν μαζί μας τις γνώσεις τους. Να ακούσουμε τη σκέψη τους, τις προτάσεις τους. Να μας διηγηθούν ιστορίες και γεγονότα που ζήσανε στο βουνό όλα αυτά τα χρόνια. Πραγματικά απορώ γιατί σαν Σύλλογος δεν τους έχουμε εάν όχι μέλη, τουλάχιστον επισκέπτες με συμμετοχή. Edited August 27, 2010 by arcas Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 28, 2010 Βασίλη μή με παρεξηγήσεις, δεν έχει να κάνει με σένα... Πραγματικά απορώ γιατί σαν Σύλλογος δεν τους έχουμε εάν όχι μέλη, τουλάχιστον επισκέπτες με συμμετοχήΜήν απορείς καθόλου. Σκέψου τί έκανες εσύ γι' αυτό και θα βρείς την απάντηση. Προφανώς δεν έκανες τίποτα. Ούτε κι εγώ, ούτε και κάποιος άλλος κάναμε κάτι. Άρα δεν έκανε κι ο σύλλογος. Τόσο απλό. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 28, 2010 θα γινει μελος η Μιχα, οτι θελετε ειναι στη διαθεση μας "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted August 28, 2010 Θέλουμε να έρθει μια μέρα στο φλοκαφέ, να πάμε στην αίθουσα πάνω και να μας μιλήσει για τις χιονοδρομικές της εμπειρίες. Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted August 29, 2010 Καλο χειμωνα παιδια Φετος περιμενουμε χιονια πολλα στο Χελμο Καλα να ειμαστε Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted August 30, 2010 Οντως η Μικαέλα ήταν πολύ καλή σ τη δουλειά της!αλλά έχουμε μάθει εαν τη διώξανε ή παραιτήθηκε μόνη της; ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites