KSpecial 17 Report post Posted January 14, 2011 Εκ των προτέρων κρίνουμε την λειτουργία του χ.κ.? Μάλλον προτρέχουμε. Αφήστε την τρέχουσα διοίκηση να χειριστεί τα θέματα της. Καλό είναι να γίνεται ανακύκλωση του προσωπικού στα χιονοδρομικά κέντρα πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. ΠΧ βλέπε θετικά αποτελέσματα στο Πήλιο που πήγε ο Σπανός, Βασιλίτσα που πήγε ο Werner και Καιμάκ που πήγε ο Αποστόλου. Διάβασα την επιστολή προσεκτικά και δεν κατανοώ γιατί θα πρέπει απαραίτητα να ανησυχούμε για τις ετήσιες. Διότι για να ανησυχώ για την ετήσια θα πρέπει να έχω σοβαρές ενδείξεις ότι το κέντρο φέτος δε θα καταφέρει να λειτουργήσει λόγω ανικανότητας της διοίκησης. Προσωπικά σέβομαι τις ανησυχίες του κύριου Γιαννόπουλου αλλά δεν κατανοώ γιατί αυτές θα πρέπει απαραίτητα να επιβεβαιωθούν. Υπάρχει κάποιος να μας καταθέσει υπέυθυνα και επώνυμα επιτέλους κάτι επ' αυτού; Έχει σήμερα πρόβλημα λειτουργίας το κέντρο; Έχουν συμπληρωθεί οι απαραίτητες (και από το νόμο) θέσεις; Θα απαντήσει κάποιος από το ΧΚΚ; Ο σύλλογος τι θέση παίρνει για τις καταγγελίες του κύριου Γιαννόπουλου; Εφόσον προφανώς γνωρίζει εξ αρχής τους λόγους της παραίτησης και τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΧΚ σε τι κινήσεις έχει προβεί για ενημέρωση; Γιατί εγώ, και άλλοι όπως αντιλαμβάνομαι, ως κάτοχοι ετήσιας (πελάτες!) και ως χρήστες αυτού του φόρουμ είμαστε στο σκοτάδι και κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να ανησυχούμε για την ετήσια για κάποιο λόγο που πολλοί γνωρίζουν εκτός από εμάς;;; Αν διαβάσετε παραπάνω θα δείτε ότι κάποιοι δεν προτρέχουμε.... Το πρόβλημα είναι της διοίκησης και μόνοι τους το έχουν προκαλέσει καθυστερώντας παραδειγματικά να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση για όσα τους καταλογίζονται όχι μόνο από την επίμαχη επιστολή αλλά και από αιχμές και υπαινιγμούς τον προηγούμενο καιρό στο φόρουμ αυτό. Προσωπικά παραμένω καλόπιστος. Έχω συνάψει μια σχέση εμπιστοσύνης με το ΧΚΚ αγοράζοντας την ετήσια από το καλοκαίρι και περιμένω να λάβω τις ανάλογες υπηρεσίες καιρού επιτρέποντος. Θα περίμενα λοιπόν να βγει άμεσα το χιονοδρομικό και να πει: κύριοι όλα έχουν διευθετηθεί, στην Α θέση τοποθετήθηκε ο ΑΑ, στη Β θέση ο ΒΒ και στη Γ δε τοποθετήθηκε κανείς για τον Α ή Β ή Γ λόγο. Και έτσι ήσυχος να περιμένω να λάβω τις υπηρεσίες που έχω αγοράσει όταν με το καλό έρθει το ποθητό. Αντ' αυτού το μόνο που λαμβάνουμε είναι σιωπή η οποία δυστυχώς δε μας καθησυχάζει... Καλόπιστος είμαι λοιπόν, και είμαι και διατεθιμένος να δεχτώ την όποια ζημια από το ρίσκο που πήρα το καλοκαίρι, αν ο καιρός τα φέρει έτσι. Κορόιδο όμως δεν είμαι, παρόλο που τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να νιώθω έτσι με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ, όπου οι περισσότεροι μοιάζουν να γνωρίζουν κάτι που εγώ δε γνωρίζω περί μη λειτουργίας του κέντρου και να με λυπούνται που πήρα την κάρτα. Ας είναι ο καθένας υπεύθυνος για αυτά που γράφει λοιπόν. Γιατί θα πρέπει να γίνε αντιληπτό ότι κάποιοι δεν έχουμε σχέση με ανθρώπους μέσα στα πράγματα, δεν ανήκουμε σε συλλόγους, δεν έχουμε επαφές με την τοπική κοινωνία και ενημερωνόμαστε μόνο από τα φόρουμ... Κι επειδή κορόιδα δεν είμαστε, απαιτούμε να λάβουμε γνώση της κατάστασης ώστε αν τελικά ζημιωθούμε, όπως υπονοείται από πολλούς, να πάρουμε τα μέτρα μας.. Τώρα που πήραν τέτοια τροπή τα πράγματα πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε την επίσημη θέση και του χιονοδρομικού. Η δε εφημερίδα οφείλει να επανορθώσει. Τώρα πια το ΧΚΚ έχει υποστεί ήδη μεγάλη ζημιά επικοινωνιακά, είτε από απειρία, είτε από ανικανότητα, και μόνο με μια σωστή και λειτουργική διαχείριση μπορεί να το σώσει. Όσο για την εφημερίδα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποια βάση για να ζητήθεί επανόρθωση. Σωστά έπραξε και δημοσιοποίησε την επιστολή, καθώς εκεί υπάρχουν σοβαρές αιχμές για την ασφάλεια των χιονοδρόμων κι αυτό είναι κάτι που δεν αφορά προφανώς μόνο τη διοίκηση και τον κύριο Γιαννόπουλο αλλά όλους τους χιονοδρόμους. Κατά τη γνώμη μου κακώς δεν τη δημοσιοποιήσε εξ αρχής ο ίδιος. Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted January 14, 2011 Χρόνια τώρα το κρυφτούλι συνεχίζετε σε πολλά επίπεδα . Σε έναν κύκλο που όσο και αν έχει ανοίξει εξακολουθεί να είναι πολύ μικρός , όλοι ψάχνουν ρουφιανους και συνωμότες . Πάντα υπάρχει κάποιος άλλος που φταίει ,κάποιος άλλος που πηρέ λάθος αποφάσεις η που δεν πήρε αποφάσεις , και επηρέασε την κατάσταση ,και το μονό που γίνετε είναι να διαιωνίζετε κατά κοινή παραδοχή η μιζέρια και η απαξιωση. Τη μια μας φταίνε τα χιονοδρομικά κέντρα , μια μας φταίνε οι επαγγελματίες , μια οι πελάτες , ... , μια το κέρατο μας … Η χιονοδρομία στην Ελλάδα μετρά 60 χρόνια και δυστυχώς αντί τα προβλήματα να λιγοστεύουν διαιωνίζονται . θέλει αρετή και τόλμη τελικά για να μιλήσεις για να πράξεις και να είσαι υπεύθυνος τον αποφάσεων σου . Ο κ. Γιαννόπουλος ή ο φίλος Σωτήρης για πολλούς ,ουσιαστικά έκανε αυτό που όλοι θέλουμε και δεν τολμούμε ,(προσωπική εκτίμηση ) . Ουδείς αναντικατάστατος σε αυτήν την ζωή . Το ίδιο και αυτός . Ελπίζω ο αντικαταστατής του να μην βρεθεί ενώπιος των επισημάνσεων του Σωτήρη.(πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν θα έχει πάει καλά). Τώρα κάποιοι αντί να έχουν το θάρρος να συνταχτούν μαζί του ,έχουν απλώς το θράσος να τον βγάζουν μπροστά με διφορούμενους κατ ‘ εμέ σκοπούς. Ενώ στην ουσία ήταν και αυτοί ουσιαστικοί συμμέτοχοι τόσα χρόνια στην κατάσταση αυτή . Το να υποδείξεις το λάθος ή να επιβράβευσης το σωστό είναι εύκολο . Το να παραδεχτείς το λάθος και να το διορθώσεις και όχι να το συγκαλύψεις είναι το δύσκολο. Περικλης Ρετζιος Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 14, 2011 οπως ειπωθηκε πιο πανω ολα αυτα ειναι υποθετικα υπαρχει δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας στο χκκ πρεπει να χιονισει πρωτα και μετα να το δουμε και ΑΝ χρειαστει να το δουμε σε ολα τα κεντρα παγκοσμιως παιρνουν τα μετρα τους αλλα δυστυχηματα και νεκροι υπαρχουν καθε χρονο ειναι να μην γινει η στραβη ο κ special ζηταει ενημερωση για να ξερει αν εκανε σωστα που εβγαλε την ετησια η οχι αυτο ειναι λαθος..αυτο επρεπε να το ψαξει οταν την αγοραζε οχι τωρα που διαβασε την επιστολη του Σωτηρη μετα απο 5 μηνες απο κει και περα αποψη μου ειναι οτι πρεπει να αφησουμε να χιονισει πρωτα να δουμε πως θα λειτουργησει αν λειτουργησει και μετα να κρινουμε εκ του αποτελεσματος τωρα ποιος ο λογος να υπαρχουν αντιπαραθεσεις δεν καταλαβαινω... και γω εχω παθει ζημεια απο την ξεραιλα αλλα δεν κανω ετσι.. DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 14, 2011 Υποθέσεις μπορούν να γραφτούν χιλιάδες ακόμα . Τελικά τι συμβένη στο ΧΚΚ και δεν το ξέρουμε? Το ξέρουν όλοι οι άλλοι εκτός απο εμάς? Το ΧΚΚ είναι έτοιμο να λειτουργήσει εφόσον χιονίσει ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Για το ΧΚΚ επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
violi 0 Report post Posted January 15, 2011 Καλώς σας βρήκα. Σας διάβαζα καιρό αλλά δεν είχα λογαριασμό. Έλα όμως που έφτασε ο καιρός αλλά την πιο ανάποδη στιγμή με πολλές καταγγελίες και χωρίς επίσημες απαντήσεις. Ρε Kapten ξύπνα σε παρακαλώ γιατί θα τα πω όλα μα όλα. Γράφει ο φίλος μου ο Kapten ( δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ) Υ.Γ ΤΡΟΒΟΝΙ , ετοιμάσου διότι θα έχουμε μεγάλη συναυλία. ( στο λέω διότι ΤΡΟBONI εσύ VIOLI εγώ ) Y.Γ 2 Kapten …. Ασθενής χιονόπτωση με ήλιο σήμερα 14-01-2011 στο βουνό έχεις ξαναδεί ? Μην χάνετε την ελπίδα σας … Θα τσουλήσουμε και γρήγορα κιόλας στο αγαπημένο μας βουνό. Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 15, 2011 (edited) Υποθέσεις μπορούν να γραφτούν χιλιάδες ακόμα .Τελικά τι συμβένη στο ΧΚΚ και δεν το ξέρουμε? Το ξέρουν όλοι οι άλλοι εκτός απο εμάς? ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ Το ΧΚΚ είναι έτοιμο να λειτουργήσει εφόσον χιονίσει ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ΑΜΗΝ Για το ΧΚΚ επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Edited January 15, 2011 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 15, 2011 (edited) ο κ special ζηταει ενημερωση για να ξερει αν εκανε σωστα που εβγαλε την ετησια η οχιαυτο ειναι λαθος..αυτο επρεπε να το ψαξει οταν την αγοραζε οχι τωρα που διαβασε την επιστολη του Σωτηρη μετα απο 5 μηνες Αγαπητέ Skimad, δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών από την επιχείρηση στον καταναλωτή.. Τι λογική είναι αυτή; Δηλαδή, επειδή δεν ήξερα ότι η γυναίκα μου με απατάει όταν την παντρεύτηκα, σήμερα που το υποψιάζομαι, δεν πρέπει πρέπει να κάνω ερωτήσεις και να προσπαθώ να μάθω την αλήθεια;; Επειδή δεν ήξερα τότε, να τρώω το κέρατο για πάντα.... Ωραία.... Το πρόβλημα εξάλλου δεν ξεκίνησε με την επιστολή. Ξεκίνησε με τους υπαινιγμούς που γίνονταν εδώ μέσα, ήδη πριν τη δημοσίευση της επιστολής, περι πιθανότητας μη λειτουργίας του κέντρου και προβλήματος με τους κατόχους των ετησιών. Και αυτά δεν τα είπα εγώ... Τελος πάντων, το Κέντρο τοποθετήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους έλαβαν θέση, οπότε ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του... Το δικό μου είναι ότι αν 20 άνθρωποι, που ασχολούνται επαγγελματικά ή εξαρτώνται από τη χιονοδρομία, δε μπορούν να συνεννοηθούν και χρειάζονται ένα φόρουμ με υπαινιγμούς εκατερωθεν για να πετύχουν τις επιδιώξεις τους, τότε δεν υπάρχει μέλλον... Καλημέρα... ΥΓ Πάω να ανεβάσω καμιά φωτογραφία από το περσινό ταξίδι γιατί τελικά με τόσα προβλήματα είναι το μόνο που μας χαλαρώνει... ΥΓ2 Δεν είμαι παντρεμένος... Edited January 15, 2011 by KSpecial Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 15, 2011 και γω εχω παθει ζημεια απο την ξεραιλα αλλα δεν κανω ετσι.. :P Εσύ τώρα τί πετάγεσαι;..και γιατί να κάνεις έτσι αφού ετοιμάζεσαι να σπάσεις στην αλλοδαπήν για τσούλιμα! ΥΓ2 Δεν είμαι παντρεμένος... Eίπα κι εγώ! :D Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 15, 2011 Υποθέσεις μπορούν να γραφτούν χιλιάδες ακόμα .Τελικά τι συμβένη στο ΧΚΚ και δεν το ξέρουμε? Το ξέρουν όλοι οι άλλοι εκτός απο εμάς? Το ΧΚΚ είναι έτοιμο να λειτουργήσει εφόσον χιονίσει ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Για το ΧΚΚ επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Aυτό είναι απάντηση ή τελεσίγραφο....? Ότι θα λειτουργήσει το ΧΚΚ το γνωρίζουμε.... Με τι επίπεδο και ειδικά στο θέμα της ασφάλειας είναι που δεν γνωρίζουμε και αμφισβητούμε... (τουλάχιστον εγώ και ο Σωτήρης... ΑΝΟΙΚΤΑ) Και για να μην παρεξηγούμαι... Επειδή έστω και παράτυπα-ανεπίσημα έχω βρεθεί στην θέση του Καπτεν τα 2-3 προηγούμενα χρόνια καθώς επίσης και συνεργάτης του ΧΚΚ και με την παλιά και με την νέα διοίκηση θεωρώ ότι αυτό ΔΕΝ είναι απάντηση... Και γω σας λέω ότι όταν χιονίσει... θα κατέβω με τα πεδιλά μου από την πίσω πλευρά της Νεραϊδόραχης... και θα καρβάρω μέχρι τα Αλοκαΐτικα στο ΧΚΠ...! Και κάτι ακόμα... Δεν γράφω σε αυτό φορουμ... ως απλό μέλος... ή ως αντικειμενικός αναγνώστης ή δεν ξερω και γω τι σκεπτόμενος χιονοδρόμος... και φυσικά καθόλου αμερόληπτα. Εχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την νεα διοίκηση που δυστυχώς θα επιλυθει μονο στα δικαστήρια... Προβλήματα φυσικά οικονομικά τα οποία δεν με αφήνουν αδιάφορο ως προς την λειτουργία του κεντρου. Πιο απλά δεν μπορώ να τα περιγράψω. Θεωρώ λοιπόν οτι η νέα διοίκηση κάνει εξ'αρχής πολλά λάθη στην προετοιμασία-οργάνωση τα οποία θα φανούν στην πορεία όταν και αν και εφ'όσον χιονίσει. Εδω είμαστε... και θα δούμε. Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από πέρυσι... Συνεχιζονται ακόμα... (λέω εγώ...) Ντάφλος Θεόδωρος. O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 15, 2011 λίγο off topic Πως καταφέρνει αυτό το tread να έχει πάντα ενδιαφέρον ..... από πάντα ... on topic για τις κάρτες που βγάλατε παιδιά ήταν και είναι μια καλή προσφορά . Μπορεί να κάτσει μπορεί και να μην κάτσει... αφήστε να ρίξει χιόνι και μετά κάνουμε την κριτική μας. Μακάρι και απέναντι να κάνανε τέτοιες προσφορές ακόμη και σήμερα (που ξεκινήσαν οι εκπτώσεις) και από τους πρώτους θα πήγαινα .. Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 15, 2011 Καλώς σας βρήκα. Σας διάβαζα καιρό αλλά δεν είχα λογαριασμό. Έλα όμως που έφτασε ο καιρός αλλά την πιο ανάποδη στιγμή με πολλές καταγγελίες και χωρίς επίσημες απαντήσεις.Καλώς μας ήρθες...!Πέρνα αν θες από την ενότητα Νέα Μέλη να συστηθείς-να μας πεις λίγα πράματα για εσένα....! Υ.Γ ΤΡΟΒΟΝΙ , ετοιμάσου διότι θα έχουμε μεγάλη συναυλία. ( στο λέω διότι ΤΡΟBONI εσύ VIOLI εγώ ) πολύ οργανοπαίχτες μαζεύτηκαν...(violi ο ένας, troboni ο άλλος)σίγουρα θα έχουμε καλό θέαμα σε περίπτωση συναυλίας...! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 15, 2011 (edited) Το καινούριο site...! Με γελούν τα μάτια μου ή βλέπω σωστά......? Επιτέλους φτιάχτηκε το νέο site του χκΚ.....! Και οφείλω να ομολογήσω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό...! Edited January 15, 2011 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 15, 2011 (edited) Πράγματι εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλό. Θέλει βέβαια λίγη δουλίτσα ακόμη... Λίγες παρατηρήσεις και διορθώσεις για κάποια πράγματα που γράφονται στην περιγραφή των πιστών... Από το νέο σάιτ του ΧΚΚ... Πίστα Λητώ: Πρόκειται για πίστα αρχαρίων (πράσινη) με μήκος 150 μ. που βρίσκεται στη θέση Ξερόκαμπος, δίπλα στο πάρκινγκ. Πίστα Αλκμήνη: Βρίσκεται στο επάνω μέρος του χιονοδρομικού, στη θέση Βαθειά Λάκκα. Είναι και αυτή πίστα αρχαρίων (πράσινη) και έχει μήκος 160 μ. Πίστα Αριάδνη: Πίστα κόκκινη και μπλε. Στα πρώτα 500 μ. έχει καλή κλίση, στα υπόλοιπα όμως είναι καθαρά μπλε. Το μήκος της φτάνει τα 1.000 μ. και βρίσκεται στα δεξιά του ομώνυμου συρόμενου αναβατήρα. Ο αναβατήρας όπως ασφαλώς γνωρίζετε λέγεται Δάφνη και δεν είναι ομώνυμος προφανώς... Πίστα Φαίδρα: Πίστα στα δεξιά του αναβατήρα Δάφνη. Μόλις κατέβεις από τον αναβατήρα, φεύγεις δεξιά και ακολουθείς τον δρόμο. Αφού περάσεις την αρχή της πίστας Δάφνη 1, συνεχίζεις ακόμα παραπέρα, μέχρι να βρεις το ξεκίνημά της. Πρόκειται για εξαιρετική μπλε πίστα, πάντα καλοστρωμένη, ιδανική για μέτριους σκιέρ. Το μήκος της είναι περίπου 1.250 μ. Πίστα Δανάη: Μπλε πίστα που ακολουθεί τη διαδρομή κάτω από την τριπλή καρέκλα (στα δεξιά), η οποία φτάνει μέχρι την αφετηρία της. Το μήκος της είναι περίπου 900 μ. και βέβαια απευθύνεται σε μέτριους σκιέρ. Είναι ότι καλύτερο για όσους μόλις πέρασαν το επίπεδο του αρχάριου. Έχει φωτισμό και κάθε Σάββατο βράδυ διεξάγεται σε αυτή νυχτερινό σκι. Όσον αφορά τις πίστες Φαίδρα και Δανάη κατά την ταπεινή μου γνώμη τα σχόλια που έχω υπογραμμίσει θα έπρεπε να έχουν γραφτεί ανάποδα. Το αρχικό κομμάτι της Δανάης (το γνωστό Βιετνάμ), παρά και τις πρόσφατες εργασίες εξομάλυνσής του εξακολουθεί να παραμένει σχετικά απότομο και δύσκολο για τους αρχάριους που φέυγουν από τη Λητώ. Αντίθετα η Φαίδρα έχει ήπια κλίση σε όλο της το μήκος και αυτό σε συνδυασμό με το ότι είναι πολύ λιγότερο πολυσύχναστη από τη Δανάη την καθιστά προτιμότερη για την εξέλιξη των αρχάριων χιονοδρόμων. Μόνο μειονέκτημά της είναι ότι χρειάζεται λίγο σπρώξιμο για να φτάσει κανείς ως εκει. Επίσης διακρίνω πιθανώς μια μικρή σύγχυση με τους ορισμούς των επιπέδων των χιονοδρόμων. Οι χιονοδρόμοι που κάνουν τις μπλε πίστες παραμένουν αρχάριοι νομίζω. Πίστα Άλκηστις: Βρίσκεται στα αριστερά του αναβατήρα Θέτις, στη θέση Βαθιά Λάκκα. Χρειάζεται προσοχή, γιατί στα πρώτα 100 μ. είναι κόκκινη, αλλά στα υπόλοιπα 250 μ. Eίναι πράσινη. Πίστα Ισμήνη: Μπλε πίστα στην αντίθετη κατεύθυνση από τη Θέτιδα 1, με μήκος 450 μ. Πολύ καλή για μέτριους σκιέρ. Πίστα Θέτιδα 1 δεν υπάρχει πια αλλά Αλκυστις όπως εξάλλου την ονομάζετε παραπάνω. Θα μπορούσε να γραφτεί ότι βρίσκεται στα δεξια του συρόμενου Θέτις όπως και έγινε με την Άλκηστις Πίστα Ηλέκτρα: Πολύ καλή πίστα για προχωρημένους σκιέρ. Αφήνοντας τον αναβατήρα Άρτεμις, παίρνεις τον δρόμο αριστερά, προσπερνάς την αρχή της πίστας Άρτεμις 2 και συνεχίζεις μέχρι να καταλήξεις στην απότομη περιοχή της πίστας. Από εδώ αρχίζει η κόκκινη πίστα που φτάνει μέχρι τη Βαθειά Λάκκα, όπου μετατρέπεται σε πράσινη. Το συνολικό μήκος της είναι 1.900 μ. Από αυτά, τα 900 μ. είναι κόκκινα, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηρίζονται μπλε και πράσινα. Το ίδιο με το προηγούμενο. Ας γραφτεί η σημερινή ονομασία της Άρτεμις 2 (Αντιγόνη) για να μη δημιουργείται σύγχυση... Πίστα Αντιγόνη: Πολύ καλή μαύρη πίστα με μήκος 800 μ. Είναι η αγαπημένη πίστα των καλών σκιέρ γιατί έχει πολύ καλή ποιότητα χιονιού. Θα τη βρείτε ακριβώς δίπλα από την Άρτεμις και στην αριστερή της πλευρά. Πίστα Ειρήνη: Άλλη μία αγαπημένη πίστα των προχωρημένων σκιέρ, με κόκκινο χαρακτηρισμό μέχρι το μέσο και μπλε από εκεί και κάτω. Το συνολικό μήκος της φτάνει τα 1.500 μ. Βρίσκεται στα δεξιά της Άρτεμις. Πίστα Ινώ: Μαύρη πίστα για πραγματικά πολύ καλούς και έμπειρους σκιέρ. Το μήκος της φτάνει τα 1.400 μ. Όμως, μόνο στα πρώτα 900 μ. είναι μαύρη. Στα υπόλοιπα 500 μ. είναι πράσινη, αφού περνά μέσα από το πλατό της Βαθειάς Λάκκας. Η κλίση της είναι τέτοια που για να στρωθεί απαιτείται ειδικός χιονοστρωτήρας με βίντσι. Είναι από τις δυσκολότερες πίστες στη χώρα μας. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη διθέσια καρέκλα Στύγα. Πίστα Νεφέλη: Πολύ καλή κόκκινη -στο μεγαλύτερο μέρος της- πίστα μήκους 2.300 μ. Αν μάλιστα προστεθεί σε αυτή και η συνέχειά της, η μπλε πίστα Αχιλλέας, τότε έχουμε μία από τις μεγαλύτερες σε μήκος πίστες στην Ελλάδα, με σύνολο 3.200 μ. Κατεβαίνοντας από τη διθέσια καρέκλα Στύγα ακολουθείτε τον δρόμο προς τα δεξιά και έπειτα από 50 μ. βρίσκεστε στην αρχή της πίστας. Φτάνοντας μάλιστα στην κορυφή της Νεραϊδόραχης θα δείτε και το τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος» που βρίσκεται απέναντι από την πίστα, και το οποίο είναι το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια και ένα από τα πιο ισχυρά τηλεσκόπια σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο «Αρίσταρχος» ανήκει στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ελπίζω τα παραπάνω σχόλια να βοηθούν. Πολύ καλό πάντως το ότι γίνεται περιγραφή των πιστών. Ίσως οι περιγραφές αυτές θα έπρεπε να αναρτηθούν και στα εκδοτήρια του κέντρου για να γνωρίζουν οι αρχάριοι κυρίως χιονοδρόμοι ποιες πίστες είναι καλύτερες γι΄αυτούς. Πολύ καλή η προσπάθεια που έγινε... Μακάρι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια σε όλα τα επίπεδα! Edited January 15, 2011 by KSpecial Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 15, 2011 τελικα η εγω δεν ξερω τι μου ΓΙΝΕΤΕ η κατι δεν περπατάει καθολου καλα με ολο το επανω θεμα .. για να ειμαστε και ξεκαθαρη δικες μου σκεψεις οταν ενα χκ με ετησια καρτα νονιζω 350ευρω ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ οτι μπαίνει μεσα κλπ..πως αποφασίζει να δόση ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ καρτα γνωρίζοντας οτι δεν βγαίνει ,,,,,σε κοστος ????? αρα η γνωριζαν οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα μιας και απο [ κρατικες χοριγιες τελος ] και κανανε παιχνιδη [να το πω με λαικη ενοια αρπαχτη τωρα και βλεπουμε μετα ].... διαβαζω για θεματα ασφαλειας ??? γιατι συντήρησής δεν εγιναν ???αν εγιναν τοτε κακως φωναζουμε αν ομως εγιναν και δεν εχουμε το καταληλο προσωπικό που να μπορεί να χειριστεί με υπευθυνότητα την ζωη μου που ΚΡΕΜΕΤΑΙ σε ενα καρεκλακη ,,,τοτε την βαψαμε πρωτα εμεις η πελατες ,και μετα απο χρονιες διαδικασιες κανενας αλλος μετα δεν θα βρεθει κανενας να μας πει το γιατι και πως [βλεπε 3,5] ..ακομα τιποτα σχετικα με τον νεο που χαθηκε γιατι οταν τα πραγματα προχορουν ,οπως προχορουν ολοι μες την χαρα διαλαλουν πραματιες ....,και ετσι και αλιωτικα και ναχαμε να λεγαμε στην στραβη .ολοι μουγκα καμια αναφορα και σφυριζω αδιαφορα..,και αν πιεστω λεω και κατι για σταχτη στα ματια . δεν ξερω αν γίνομε αντιληπτός με τα γραφωμενα μου ....σχετικα με το τι θελω να πω, αλλα εγω εχω την ΑΙΣΘΗΣΗ οτι ολοι κατι θελουνε να πουνε μα δεν θελουν, δεν μπορουν, ,δεν ξερω αλλα δεν λενε τιποτα εχω τις δικες μου σκεψεις και γνωμες για το ολο θεμα, χωρις να γνωρίζω ονοματα κλπ απο υπευθύνους του χκ .. απλός με τον ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ και απλο σκεπτικισμό που λενε και η ποιο σοφοί τις παρεας .. βγαζω τα συμπερασματα μου περιμενω τις δικες σκεψεις ?? ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 15, 2011 δεν ξερω αν γίνομε αντιληπτός με τα γραφωμενα μου ....σχετικα με το τι θελω να πω, αλλα εγω εχω την ΑΙΣΘΗΣΗ οτι ολοι κατι θελουνε να πουνε μα δεν θελουν, δεν μπορουν, ,δεν ξερω αλλα δεν λενε τιποτα Σχετικά με το συγκεκριμένο απόσπασμα, με απορία παρακολουθώ την εξέλιξη του νήματος. Είμαι στο σκοτάδι όσο και εσύ. Από ότι βλέπω, όλα ξεκίνησαν από την δημοσιοποίηση της επιστολής του Σωτήρη που κακώς ανέβηκε στο internet κατά την γνώμη μου. Αν ο ίδιος πίστευε ότι πρέπει να δημοσιοποιήσει τις ενστάσεις του στις επιλογές της διοίκησης, θα το είχε κάνει από μόνος του. Εξυπακούεται βέβαια ότι από την στιγμή που η επιστολή ανέβηκε στο forum, δεν μπορούσε να διαγραφεί από τους συντονιστές γιατί ΤΟΤΕ ήταν που όλοι θα έπεφταν να μας φάνε για... προσπάθειες συγκάλυψης. Ως κλασικοί Έλληνες, έχουμε μάθει να πλάθουμε με το μυαλό μας σενάρια και συνωμοσίες. Η πραγματικότητα κατά την γνώμη μου (και το τονίζω αυτό, γιατί για το θέμα ξέρω όσα και εσείς, δηλαδή τίποτα ουσιαστικό) είναι ότι το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει με τα προβλήματα που έχει κάθε χρονιά, όχι περισσότερα και όχι λιγότερα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 15, 2011 (edited) Σχετικά με το συγκεκριμένο απόσπασμα, με απορία παρακολουθώ την εξέλιξη του νήματος. Είμαι στο σκοτάδι όσο και εσύ. Από ότι βλέπω, όλα ξεκίνησαν από την δημοσιοποίηση της επιστολής του Σωτήρη που κακώς ανέβηκε στο internet κατά την γνώμη μου. Λάθος... οι σχετικές συζητήσεις και τα υπονούμενα περί αδυναμίας λειτουργίας του κέντρου και προβλημάτων με τις ετήσιες έχουν ήδη ξεκινήσει από την παραμονή των Χριστουγέννων. Αν ανατρέξετε στα προηγούμενα μηνύματα θα το διαπιστώσετε (σελ 15 για να διευκολύνω). Μάλιστα και τότε, με το πέρας της συζήτησης, εγώ είχα τονίσει ότι τέθηκαν σοβαρά ζητήματα και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αποσαφηνιστούν αλλά δεν απάντησε κανείς... Η δημοσίευση της επιστολής απλά επανέφερε ένα υπαρκτό θέμα στο προσκήνιο... με τη διαφορά ότι τώρα δεν είχαμε μισόλογα από ανώνυμους στο ιντερνετ αλλά σαφείς αιχμές από σεβαστούς ανθρώπους με ονοματεπώνυμο... Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... Edited January 15, 2011 by KSpecial Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 15, 2011 Λάθος... οι σχετικές συζητήσεις και τα υπονούμενα περί αδυναμίας λειτουργίας του κέντρου και προβλημάτων με τις ετήσιες έχουν ήδη ξεκινήσει από την παραμονή των Χριστουγέννων. Αν ανατρέξετε στα προηγούμενα μηνύματα θα το διαπιστώσετε (σελ 15 για να διευκολύνω). Μάλιστα και τότε, με το πέρας της συζήτησης, εγώ είχα τονίσει ότι τέθηκαν σοβαρά ζητήματα και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αποσαφηνιστούν αλλά δεν απάντησε κανείς... Η δημοσίευση της επιστολής απλά επανέφερε ένα υπαρκτό θέμα στο προσκήνιο... με τη διαφορά ότι τώρα δεν είχαμε μισόλογα από ανώνυμους στο ιντερνετ αλλά σαφείς αιχμές από σεβαστούς ανθρώπους με ονοματεπώνυμο... Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... Στην σελίδα 15 το θέμα το ξεκίνησε το μέλος troboni. Ποιος είναι; Τον ύφος γραφής μου θυμίζει κάποιον απ' τα παλιά, αν και έχει ωριμάσει πολύ αν όντως είναι ο ίδιος. Τις τελευταίες μέρες το θέμα ήρθε στην επιφάνεια από την δημοσιοποίηση της επιστολής του Σωτήρη στο internet και την ανάρτηση της από τον Θοδωρή στο forum. Αυτοί είναι όντως άτομα με ονοματεπώνυμο. Τους γνωρίζουμε προσωπικά, είμαστε φίλοι. ΌΜΩΣ, ο μεν ένας μας ξεκαθαρίζει ότι δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η επιστολή του, ο δε άλλος διευκρινίζει ότι με το Χ.Κ.Κ αυτή τη στιγμή είναι σε διαμάχη για οικονομικούς λόγους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα βιαζόμουν να βγάλω συμπεράσματα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 15, 2011 σημ. το Τroboni δεν ειναι ο Metero Πιο πολλές πιθανότητες έχει να είναι ο Τσεκούρας παρά ο (η)μετερος... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 15, 2011 Μάλιστα....., και για να εχω το καλο ερώτημα βγήκε κάποιος υπεύθυνος που δούλευε εκεί πανω να πει οτι το χκ έχει κάποιο πρόβλημα; Ο κύριος Γιαννόπουλος παραιτήθηκε απο εκεί για χ λόγους και ο ΤΕΟ είναι σε δικαστική διαμάχη με το χκ για το σαλέ που είχε. Συγγνώμη που θα σας το πω έτσι και δεν θα ήθελα να περεξηγηθώ αλλά και οι δυο τους είναι άσχετοι απο τεχνικά θέματα για ενα χκ. Ο ενας είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων απο οτι γνωρίζω σε οτι χιονοδρομικό εχει δουλέψει και ο αλλος εφτιαχνε καφέδες, αρα δεν νομίζω οτι εχουν καμιά σχέση με πυλώνες συρματόσχοινα ρατράκ κτλ. Μέσα απο εδω δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός και για παράδειγμα φίλε kspecial και over-poylover για αλλη μια φορά θα το ξαναγράψω αν θα σας απαντούσε το χκ οτι υπεύθυνος λειτουργίας του είναι ο κύριος φ,χ,ψ,ω αν δεν τον δούμε στην πράξη δεν μπορούμε να λέμε το οτιδήποτε. Εγω προσωπικά αν ήμουν χκ Καλαβρύτων δεν θα απαντούσα ποτέ στα ερωτηματά σας και οσο για αυτόν που εβαλε την επιστολή στην εφημερίδα θα του έκοβα τα πόδαράκια Ας περιμένουμε να χιονίσει λοιπόν να περάσουν κάποιες μέρες λειτουργίας του χκ καλές και κακές και μετά εδω είμαστε..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 15, 2011 καλα τελικα ποια ειναι τα προβληματα του χκ , αλλα με απλα λογια για να το καλαβουμε και γρηγορα !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 15, 2011 ελα ντε ποιά είναι ; αλλάξανε πρόσωπα και δεν αρέσει σε κάποιους; Υπομονή το αν εκαναν σωστές επιλογές ή οχι θα το δούμε Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 15, 2011 σημ. το Τroboni δεν ειναι ο MeteroΠιο πολλές πιθανότητες έχει να είναι ο Τσεκούρας παρά ο (η)μετερος... Φίλε Nickel για την αποκατάσταση της τάξης: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ METERO, ΟΥΤΕ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ??? ή ΕΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. Φίλε ΛΑΠΠΑ γράφεις και καλά κάνεις ότι Στην σελίδα 15 το θέμα το ξεκίνησε το μέλος troboni. Ποιος είναι; Τον ύφος γραφής μου θυμίζει κάποιον απ' τα παλιά, αν και έχει ωριμάσει πολύ αν όντως είναι ο ίδιος. unsure.gif Πιστεύω ότι σε κάλυψα με τα ανωτέρω. Παρακολουθώ όλα τα forum από τη δημιουργία τους αλλά πρώτη φορά γράφω φέτος και μοιράζομαι το συλλογισμό μου με όλους εσάς. Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 15, 2011 (edited) για παράδειγμα φίλε kspecial και over-poylover για αλλη μια φορά θα το ξαναγράψω αν θα σας απαντούσε το χκ οτι υπεύθυνος λειτουργίας του είναι ο κύριος φ,χ,ψ,ω αν δεν τον δούμε στην πράξη δεν μπορούμε να λέμε το οτιδήποτε. Εγω προσωπικά αν ήμουν χκ Καλαβρύτων δεν θα απαντούσα ποτέ στα ερωτηματά σας Αγαπητέ Μαίναλο, θα στο ξαναγράψω. Δε με νοιάζουν τα τεχνικά ζητήματα και δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω. Αλλά κανείς δε στάθηκε στο τεχνικό κομμάτι εξάλλου. Διαβάζουμε για ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ σε ανθρώπινο δυναμικό που έχουν σαφείς προεκτάσεις σε θέματα ασφαλείας και εύλογα ζητούμε εξηγήσεις. Μπορεί από τεχνικά να μη γνωρίζω αλλά από διοίκηση επιχειρήσεων κάτι σκαμπάζω.... Και στο τονίζω λοιπόν, ότι αν το ΧΚ επιλέξει να μην απαντά σε καυτά ερωτήματα που τίθενται και αφορούν την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του τότε το πιθανότερο είναι ότι θα αρχίσει να χάνει πελάτες... Αν εγώ ακολουθούσα τη λογική σου στη δουλειά μου το πιο πιθανό είναι ότι θα είχα ξεμείνει από πελάτες... Όταν έχεις επιχείρηση οφείλεις να δίνεις απαντήσεις για όποιο πρόβλημα εμφανίζεται ακόμη κι αν αυτό είναι μια ανυπόστατη κατηγορία. Η σιωπή είναι συνήθως συνωνυμη με την ενοχή. Και ερωτώ... Έστω ότι σε μια αεροπορική εταιρεία αλλάζει διοίκηση. Σύντομα εμφανίζονται φήμες αλλά και καταγγελίες από πρώην στελέχη της ότι η νέα διοίκηση δεν έχει στελεχώσει την εταιρεία με έμπειρους και καταρτισμένους πιλότους, ότι δεν υπάρχει υπεύθυνος ασφαλείας, οτι δεν έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες κλπ και αυτό ενέχει σοβαρούς κινδύνους σχετικά με την ασφάλεια των πτήσεων. Η εταιρεία με βάση τη λογική σου δεν απαντά στις φήμες και τις κατηγορίες και λέει απλά, μην ανησυχείτε στην πρώτη πτήση όλα θα πάνε καλά... Εσύ πετάς;;; Εγώ όχι.... Προσωπικά, δέχομαι ότι μπορεί η διοίκηση του ΧΚΚ να τα έχει όλα υπό έλεγχο και να πάρει άριστα δέκα με τη έναρξη της περιόδου. Αλλά επικοινωνιακά παίρνει ενα... κουλούρι... Edited January 15, 2011 by KSpecial Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 15, 2011 OVER POULOVER Θα το σατυρίσω δεν μπορώ Υ.Γ ΤΡΟΒΟΝΙ , ετοιμάσου διότι θα έχουμε μεγάλη συναυλία. ( στο λέω διότι ΤΡΟBONI εσύ VIOLI εγώ ) πολύ οργανοπαίχτες μαζεύτηκαν...(violi ο ένας, troboni ο άλλος)σίγουρα θα έχουμε καλό θέαμα σε περίπτωση συναυλίας...! ohmy.gif Για να κανεις συναυλία θέλεις πολλά όργανα όπως ΠΝΕΥΣΤΑ, ΚΡΟΥΣΤΑ, ΕΓΧΩΡΔΑ, ενδεχομένως και πιάνο, ενίοτε ταβούλια και πίπιζες για τα γλέντια του απλού κόσμου τα πανηγύρια δηλαδή. Υ.Γ. μη με παραξηγήσεις πλακα κάνω γιατί επήξα στο συλλογισμό και έχω χιονοστέρηση. Share this post Link to post Share on other sites
violi 0 Report post Posted January 15, 2011 Μια τύπισσα κακιά , άσχημη η ΑΝΑΣΤΟΛΗ που μας ταλαιπωρεί χρόνια στο αγαπημένο μας βουνό. Διαβάστε το παρακάτω link !!! http://aigio.org/2010/12/blog-post_25.html Share this post Link to post Share on other sites