Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

γιατί εμένα μου φαίνονται αστείες όλες αυτές οι φωτό?

πλέον να βγάζεις φωτό με αυτούς είναι ντροπή....

μέχρι να τις βάλεις ειχα σχηματίσει άλλη γνώμη..

για μένα βγάλτες..

μετά από επισήμανση του Μακη βρήκα όντως το σημείο που αδικώ αφάνταστα τον Σωτήρη(bolded)και ζητώ συγνώμη για αυτό..είναι κάτι το οποίο γράφτηκε αυθόρμητα και χωρίς να θέλω να τον θίξω...

ελπίζω να είναι δεκτή.. :P

μετά από επισήμανση του Μακη βρήκα όντως το σημείο που αδικώ αφάνταστα τον Σωτήρη(bolded)και ζητώ συγνώμη για αυτό..είναι κάτι το οποίο γράφτηκε αυθόρμητα και χωρίς να θέλω να τον θίξω...

ελπίζω να είναι δεκτή.. :P

Από μένα κανένα πρόβλημα. Να' σαι καλά.

Και κάτι άλλο προς όλους τους φίλους που γράφουν, όπως λέει και ο mod μας ας βοηθήσουμε όλοι να παραμείνει η κουβέντα σε κόσμια επίπεδα όπως αρμόζει στο φόρουμ που μας φιλοξενεί!

Edited by sotogiannop

Και επειδή το νήμα έχει πάρει άλλη τροπή, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Στον χώρο αυτό δεν θα γίνονται ανεκτές προσωπικές διενέξεις. Όσα μηνύματα έχουν αναφορές σε άλλους χρήστες θα "φεύγουν" χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το topic το έχουμε για ενημέρωση και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων πάνω στο ΧΚΚ, όχι για να τσακώνεστε για τα προσωπικά σας. Για αυτό υπάρχουν και τα pm.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ- ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν έχει γίνει μέχρι σήμερα... Γι' αυτό και ρωτάμε να μάθουμε! Κι αντί το ΧΚΚ να απαντήσει ξεκάθαρα και να κλείσει το θέμα επιλέγει να λάμπει δια της απουσίας του!(....)

Δεν ξέρεις φίλε KSpecial , ε να σου πω εγώ : ΟΧΙ δεν έκαναν τίποτα ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ για το ζήτημα του φυτώριου σε προσωπικό (να το εκπαιδεύσουν σωστά και να έχουν την ανάλογη επαγγελματική εξασφάλιση ...), δεν υπάρχει προσωπικό με ποιστοπιήσεις για την ασφάλεια ,για την συντήρηση και εποπτεία που να έχουν συνεχή εκπαιδεύση και εξέλιξη όπως θα αρμόζει σε έναν σοβαρό επαγγελματία ..και άλλα πολλά ...

Το προβλημα του βουνου ήταν οτι δεν παραδόθηκε στην ώρα του σε λατρεις χιονοδρόμους που το ζητούσαν και επίσης υπηρχε πρόβλημα επικονωνίας ΟΤΑΝ κάποια στιγμή εκφράστηκε το παράπονο αυτό (όπως και άλλα ) με αφορμή το βήμα των φορουμς και την ελευθερία του λόγου που τα συνοδεύουν.... Κάποιοι άρχησαν να βλέπουν φαντάσματα και να δημιουργούν συνομοσιωλογικές θεωρίες , ενώ το ζήτημα ήταν πολύ απλό , δηλαδή , ΟΤΑΝ το βουνό έχει χιονι το θέλουμε για να το απολαύσουμε και οχι να λιώσουμε στον καφέ και τις ρακές ..

Κάποιοι άλλοι κλένε την μοίρα τους γιατί δεν πηγαν καλά οι δουλειές τους, ..εκεί λοιπον οτάν δοθηκαν κάπιοιες προτάσεις τότε τις τοποθέτησαν στο μπαούλο της "συνομωσίας" και διαιωνίστηκε μια κατάσταση τραγική και γελοία, χάσμα επικοινωνίας και άρνηση! ξέρεις γιατι; Γιατί ο κόσμος άρχησε να φοβάτε για την καρέκλα του , να γιατί...

Τωρα το βουνό πληρώνει τα λάθη αυτά , και μερικοί περιμένουν να αλλάξει η κατάσταση αυτήν μέσα σε μια χρονιά και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΧΙΟΝΗΣΕΙ ...ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Και βλέπουμε users τώρα ξαφνικά με ημερομινία εγραφής το 2011 , να κρίνουν την νέα διοικηση; χαχαχαχα - ειμαστε για κλάματα σου λέω φίλε μου .... είμαστε βασικά αυτό που μας αξίζει...

με τις υγείες μας .....

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

εχω την αισθηση οτι προφανώς δεν καταλαβες τι προσπαθώ να πω ..ισως να μην το λεω και καλα ,η ισως να μην θελει να το καταλαβει κανενας

το ξαναλεω ..γιατι η καρτα να μην εχει τιμη 150 ευρω όποτε και αν την αγοράσεις !!!!

πως μας συμφερει τον αυγουστο και οχι μεσα στη ζεσον !!!??

ασχετο το αν θα ΑΝΟΙΞΗ και ποτε θα αποσβηστεί

στη βιγλα 110 ευρω εχει αυγουστο 110 χριστουγεννιάτικα 110 φεβρουαριο μια τιμη αρχη τελος ..ειναι τοσο δυσκολο να γίνω κατανοητός η δεν θελουμε να το καταλαβουμε ......

αρχιζω να διαισθανομε οτι φοβαστε να πείτε κακια κουβεντα για το χκκ μην τυχόν και παθουμε τιποτα ..

αυτη τον σκεπτικισμο εχει ο κ. βατικωτης .. και ως ενα βαθμο τον καταλαβαίνω σαν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ που ειναι πρεπει να κράτησή ισορροπίες με τους πελατες του .....

εμεις ομως γιατι ???

το θεμα καρτας ισχύ για ολα τα χκ ΦΘΗΝΗ ετησια για ολοι την σεζον

καλα τι σχεση εχει το πισοδερι τωρα? το καθε ΧΚ εχει τη δικια του τιμολογιακή πολιτική

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

προεδρε το πισιδερι εχει και 4-5 χιονοδρομικα γυρω του οποτε υπαρχει ανταγωνισμος γιαυτο εχετε και αυτη την τιμη στην ετησια καρτα σας

εδω κατω ισχυουν αλλοι νομοι

περα το οτι δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο χιονοδρομικων....

η τιμη της καρτας στα καλαβρυτα ειναι ελκυστικη απο ολες τις αποψεις και αν ειχε χιονι κανονικα δεν θα καναμε αυτη την κουβεντα τωρα

αυτο φαινεται και απο τις πωλησεις οι οποιες περασαν καθε προηγουμενο

(ρεκορ για το κεντρο)

μεσα σε τρια σκ κανεις αποσβεση

μακαρι να το κανουν καθε χρονο αυτο...

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλώς σας βρήκα. Σας διάβαζα καιρό αλλά δεν είχα λογαριασμό. Έλα όμως που έφτασε ο καιρός αλλά την πιο ανάποδη στιγμή με πολλές καταγγελίες και χωρίς επίσημες απαντήσεις.

Ρε Kapten ξύπνα σε παρακαλώ γιατί θα τα πω όλα μα όλα. Γράφει ο φίλος μου ο Kapten ( δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα )

Υ.Γ ΤΡΟΒΟΝΙ , ετοιμάσου διότι θα έχουμε μεγάλη συναυλία. ( στο λέω διότι ΤΡΟBONI εσύ VIOLI εγώ )

Y.Γ 2 Kapten …. Ασθενής χιονόπτωση με ήλιο σήμερα 14-01-2011 στο βουνό έχεις ξαναδεί ?

Μην χάνετε την ελπίδα σας … Θα τσουλήσουμε και γρήγορα κιόλας στο αγαπημένο μας βουνό.

Πες τα φίλε μου...

Τι να σου πω ρε Χρήστο ( Kapten ) ! Τα λες όλα μόνος σου πλέον για το τι συμβαίνει ! Το έχετε χάσει το επικοινωνιακό κομμάτι του χιονοδρομικού κέντρου.

Είδες την εκπομπή στην ΕΤ3 με το αφιέρωμα στον χειμερινό τουρισμό ;

Περιμένω την γνώμη σου ;

Παιδιά, δεν έχουμε κάποιον επικοινωνιακό πόλεμο εδώ. Είναι αδύνατο για πρακτικούς λόγους να έχει το κάθε χιονοδρομικό κέντρο από έναν εκπρόσωπο στα fora που θα αντικρούει τις διάφορες κατηγορίες και τα υπονοούμενα που εκτοξεύονται.

Αυτό που είναι εφικτό και λογικό να ζητάμε εμείς οι χιονοδρόμοι είναι η σωστή ενημέρωση όσον αφορά τις συνθήκες που επικρατούν στο κάθε χιονοδρομικό καθώς και το ποιες πίστες αναμένονται να λειτουργήσουν την επομένη εφόσον οι καιρικές συνθήκες θα το επιτρέψουν.

Για την σωστή λειτουργία ή όχι ενός κέντρου, ξαναλέω ότι μόνο εκ του αποτελέσματος μπορούμε να κρίνουμε. Και αυτό στην χώρα μας ακόμα δεν είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε στην τρέχουσα χιονοδρομική περίοδο.

Make Parnassos Great Again!

:blink: :blink: :blink:

πολλα καινουργια ονοματα!!

πολλες πληροφοριες!!

πολυ παραπληροφορηση!!

Ειναι πασιφανες πως το thread αυτο εχει γινει ενα μεσο εκφρασης αποψεων, αντιπαθειων, μισους, συμφεροντων κτλ, μεταξυ ανθρωπων της Καλαβρυτινης κοινωνιας. Σε μικρες επαρχιακες κοινωνιες οπως αυτη, ολες οι πληροφοριες/εξελιξεις μεταδιδονται με απιστευτα γρηγορο τροπο μεταξυ των ενδιαφερομενων, ποσω μαλλον οταν αυτοι ειναι και ''αγνωστοι'' μεταξυ τους (ενω στη πραγματικοτητα ειναι 5 ανθρωποι, ΓΝΩΣΤΟΙ που αρεσκονται στην ευρεση γριφων- usernames).

Το να γραφεις η ακομα και να κρινεις ανωνυμα, δε θεωρω πως ειναι κακο.

Το να προσβαλεις ομως, η και να γραφεις ψευδη/ασαφη πραγματα ειναι κακο. Οχι μονο για την ουσια, αλλα και για τον τυπο.

Αυτη ειναι και η δυναμικη του forum.

Ο καθε τυχαιος αναγνωστης/ενηλικας/παιδι/φοιτητης/παππους που θα μπει στο forum για να διαβασει και να παρει γνωσεις και πληροφοριες εις οτι αφορα το ΧΚΚ, θα σχηματισει μια εικονα της οποιας τα θεμελια, θα εμπεριεχουν ψεμματα, φαμφαρες και ασαφειες. :(:o

Τυχαινει και γνωριζω ποιοι ειναι και οι δυο χρηστες του forum (Troboni & Violi), και ειμαι σιγουρος, οτι το τελευταιο που θελουνε ειναι το κακο του ΧΚΚ.

Αλλου παπα ευαγγελιο.

Επι του προκειμενου τωρα,

το ΔΣ της επιχειρησης, προεβη σε πληρη αλλαγη των προσωπων της διοικησης του ΧΚΚ μετα την αναγκαστικη μετατροπη της επιχειρησης σε Α.Ε.

Τους ακριβεις λογους απολυσης του προσωπικου και προσληψης νεου, η αληθεια ειναι οτι δεν τους γνωριζω.

Εαν ομως λαβω υποψη την περιρρεουσα ατμοσφαιρα, την ''διοικητικη'' ιστορια του ΧΚΚ, και τον τροπο που συνεβησαν οι αλλαγες, το γιατι;;, ειναι φως-φαναρι.

Δυστυχως στον δημοσιο τομεα (και δει στον ευρυτερο), δεν υπαρχει πληρης εποπτεια των κινησεων/αλλαγων απο τα αρμοδια μεσα.

Το ΧΚΚ αυτη τη στιγμη ΠΑΣΧΕΙ (περα απο ολα τα αλλα), απο ελλειψη, μη εγκαιρα δηλωμενης ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Αυτο φυσικα δεν ειναι κακο ουτε κατακριτεο.

Οταν βαζεις σε λειτουργεια μια καινουργια μηχανη, την δοκιμαζεις με διαφορετικες συνθηκες (= ΠΟΛΙΤΙΚΗ) προκειμενου να δεις που ανταποκρινεται καλυτερα.

Το Π-Ρ-Ο-Β-Λ-Η-Μ-Α στη περιπτωση μας, ειναι οτι λειπουν βασικα εξαρτηματα απο τη μηχανη.

Ειμαστε στη καρδια της σαιζον, και διαπιστωνεται ξεκαθαρα, οτι υπαρχει ελλειψη βασικου προσωπικου.

Προσωπικο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ τη δουλεια του, και οχι μονο την υπογραφη του.

Ανθρωποι, που να ξερουν οτι στην 9 πυλωνα της Στυγας τουμπαρουν τα καρεκλακια λογω του αερα που αναπτυσσεται στο διασελο.

Ανθρωποι, που να ξερουν οτι η Δαφνη στη 5 πυλωνα βγαινει απο το συρματοσχοινο στο αψε-σβησε.

Ανθρωποι, που να ξερουν σε ποιο σημειο της πιστας πρεπει να μπουν τα ανεμοφραγματα.

Ανθρωποι, που να ξερουν σε ποιο προσβασιμο σημειο παγωνουν τα νερα, και σταματαει ολη η παροχη των chalets.

Αυτη τη στιγμη εκλειπουν αυτοι οι ανθρωποι.

Η κακια η ωρα (χτυπαω ολη τη νυχτα ξυλο) ομως θα ερθει!!! Τοτε θα λεμε ολοι, ''ηταν ενα ατυχημα''.

Δεν πρεπει να υπαρχει ο ορος ΑΤΥΧΗΜΑ, δεν ειναι αποδεκτος σε τετοιου ειδους περιβαλλοντα.

Να σας πω τι υπαρχει;; Υπαρχει κακη εκτιμηση, κακη προβλεψη, μηδαμηνη προβλεψη.

Τοτε ομως ο <<υπογραφων>> θα μπει στο αυτοκινητο του και θα φυγει με ελαφρα πηδηματακια.

Μετα θα αναλαβει, η δυσκινητη και δυσκοιλια Ελληνικη Δικαιοσυνη, και φυσικα ολα θα κυλουν ομαλα παλι στην εξοχη.

Αλλα για καποιον θα εχει αναψει το κερακι...!!

Ηταν ενα ατυχημα!

Ανακαλω στη μνημη μου αλλα και στο forum, σελιδες επι σελιδων, με μελη & επισκεπτες που διαμαρτυρονταν, επι χρονια για την επικοινωνιακη πολιτικη του χιονοδρομικου κεντρου, επι διοικησεως Τσεκουρα, σε ενα απο τα πιο ασφαλη (ισως και το πιο ασφαλες!!) στην Ελλαδα χιονοδρομικα κεντρα.

Συμφωνω και εγω. Ηταν προβληματικη!!!

Τωρα εχουμε σαφεστατη επικοινωνιακη εξελιξη, ενδιαφερουσες ιστοσελιδες, διαφημισεις, χορηγιες, αλλα δεν εχουμε ανθρωπινο δυναμικο, να κρινει καθημερινα αν το κεντρο ειναι ΑΣΦΑΛΕΣ για λειτουγεια (αρα για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ). Τι σας φαινεται ποιο σημαντικο;

Ποτε δε ξερεις..!! Αμα πεσει η χιονοστιβαδα, μπορει να ρθουνε κοριτσια απο το promotion της Vodafone να σωσουν τα θυματα...!! :):rolleyes::o

Ουτε αισχος, ουτε ντροπη, ουτε τιποτα..

Απλως Κριμα..

dipanou

Διονυσης Πανουργιας

Edited by dipanou

...great things are done when men and mountains meet....

καλα τι σχεση εχει το πισοδερι τωρα? το καθε ΧΚ εχει τη δικια του τιμολογιακή πολιτική

ΕΕΕΕΙ,,,

ΚΑΠΤΕΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕς ...

ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΚ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕς !!!!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

ΚΑΝΕΝΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΚ !!! :)

προεδρε το πισιδερι εχει και 4-5 χιονοδρομικα γυρω του οποτε υπαρχει ανταγωνισμος γιαυτο εχετε και αυτη την τιμη στην ετησια καρτα σας

εδω κατω ισχυουν αλλοι νομοι

περα το οτι δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο χιονοδρομικων....

η τιμη της καρτας στα καλαβρυτα ειναι ελκυστικη απο ολες τις αποψεις και αν ειχε χιονι κανονικα δεν θα καναμε αυτη την κουβεντα τωρα

αυτο φαινεται και απο τις πωλησεις οι οποιες περασαν καθε προηγουμενο

(ρεκορ για το κεντρο)

μεσα σε τρια σκ κανεις αποσβεση

μακαρι να το κανουν καθε χρονο αυτο...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ

ΔΕΣ ΛΙΓΟ τα σαιτ τον χκ και θα καταλαβεις

φιλε president με το ιδιο σκεπτικο που ρωτας για την καρτα,γτ δλδ να εχει αλλη τιμη τον αυγουστο κ αλλη τον γεναρη σου κανω και εγω την ερωτηση μου.γτ να εχει αλλη τιμη το εισητηριο τις καθημερινες και αλλη τα σαββατοκυριακα,αργιες και γιορτες?η συγκεκριμενη τιμη ηταν προσφορα,και η προσφορα δεν μπορει να ειναι μονιμη γτ ετσι παυει να λεγεται προσφορα και ονομαζεται τιμη καρτας.και στο σουπερ μαρκετ αν πας δεν εχει καθε εβδομαδα τις ιδιες προσφορες.

Edited by dust

Κι ένα καλό νέο...

Από χθες δουλεύει ο μετεωρολογικός σταθμός στη Βαθιά Λάκκα, οπότε μπορούμε να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις συνθήκες στο ΧΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το snowreport

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Έχει το κέντρο υπεύθυνο λειτουργίας; Γιατί δε μας απαντάτε;

QUOTE (kapten @ Jan 17 2011, 12:29 AM)

ΚΑΝΕΝΑ

Χρήστο , διακρίνω μια λογοδιάρροια από την μεριά σου σαν εκπρόσωπο που σε έχουν ορίσει. Δεν είναι δύσκολο να δώσετε απαντήσεις και να μην συνεχίζεται η δυσφήμιση στο κέντρο.

Όπως μάλλον φαίνεται , δεν έχετε να δώσετε απαντήσεις και ψάχνετε να δείτε τι θα πείτε. Αν μας έλεγες μερικά πράγματα για το τι συμβαίνει λίγο πιο αναλυτικά , όλα θα έμπαιναν στην θέση τους.

Σκέψου το , δεν είναι σωστό να βουλιάζεται επικοινωνιακά το κέντρο.

Εσεις θα μας τρελανετε ολους!!!

Αντε να χιονισει γιατι δεν σας βλεπω καλα!!!

αφιέρωμα στον χειμερινό τουρισμό και στην χιονοδρομία

http://www.paizotopos.gr/play/newsit/378-helmos.html

2 video από τα Καλάβρυτα

YouTube Video ->Original Video

Ευχαριστώ ,

Κώστας Θεοδωρακόπουλος

Edited by Χρήστος Λάππας

φιλε president με το ιδιο σκεπτικο που ρωτας για την καρτα,γτ δλδ να εχει αλλη τιμη τον αυγουστο κ αλλη τον γεναρη σου κανω και εγω την ερωτηση μου.γτ να εχει αλλη τιμη το εισητηριο τις καθημερινες και αλλη τα σαββατοκυριακα,αργιες και γιορτες?η συγκεκριμενη τιμη ηταν προσφορα,και η προσφορα δεν μπορει να ειναι μονιμη γτ ετσι παυει να λεγεται προσφορα και ονομαζεται τιμη καρτας.και στο σουπερ μαρκετ αν πας δεν εχει καθε εβδομαδα τις ιδιες προσφορες.

φιλτατε μου ..δεν μιλαμε για ημερισιες ,,καρτες αλλα για τις ετησιες .......

το σχολιο μου ειναι πανω στο θεμα ετησιας καρτας ...δεν θελω την καρτα σαν προσφορα θελω την ιδια τιμη τις προσφορας ολο τον χρονο ,,, :)

φιλτατε μου ..δεν μιλαμε για ημερισιες ,,καρτες αλλα για τις ετησιες .......

το σχολιο μου ειναι πανω στο θεμα ετησιας καρτας ...δεν θελω την καρτα σαν προσφορα θελω την ιδια τιμη τις προσφορας ολο τον χρονο ,,, :)

Rε Νικολα το προβλημα δεν ειναι οι καρτες.......και κατα την γνωμη μου ουτε ο κ.Γιαννοπουλος και τα οσα ειπε-δηλωσε στα ΜΜΕ(παντα θα υπαρχουν αδικημενοι,θιγμενοι,παραπονεμενοι....κτλ)...αλλα ο Kapten που δεν παιρνει θεση ως υπευθηνος τυπου του κεντρου.

Αντε Χρηστο ο κοσμος περιμενει απαντησεις σε καποια θεματα του κεντρου εκτος εαν εχει πεσει σιρμα σιωπης.....

o τρελος του χωριου......

Καλησπέρα,όλα αυτά που έχουν γραφτεί, δηλαδή για τα προβλήματα όπως λέτε που έχει το ΧΚΚ σας περιμένουμε να μας τα πείτε απο κοντά.

Ακόμα μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον κύριο Ευθύμιο Βαζαίο διευθυντή που ΧΚΚ στα γνωστά τηλέφωνα .

Το ΧΚΚ είναι έτοιμο και σωστά επανδρωμένο για να λειτουργήσει .

Για το ΧΚΚ επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Καλησπέρα,όλα αυτά που έχουν γραφτεί, δηλαδή για τα προβλήματα όπως λέτε που έχει το ΧΚΚ σας περιμένουμε να μας τα πείτε απο κοντά.

Ακόμα μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον κύριο Ευθύμιο Βαζαίο διευθυντή που ΧΚΚ στα γνωστά τηλέφωνα .

Το ΧΚΚ είναι έτοιμο και σωστά επανδρωμένο για να λειτουργήσει .

Για το ΧΚΚ επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Και λιτη και ουσιαστικη

Χρηστο

o τρελος του χωριου......

καλα βρε σεις οταν αλλοι ελεγαν για προβληματα μερικοι ελεγαν ολα καλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα

τωρα βλεπω υπαρχουν μονο προβληματα συμφωνα με τις αναφορες φιλων

εγω λεω οσο δε χιονιζει απλα τα μικρα προβληματα μεγαλωνουν οχι μονο για το χιονοδρομικο αλλα για την ευρυτερη περιοχη

skimad

προφανως εννοεις την ετησια η οποια θα ηταν φτηνη αν χιονιζε .

τωρα ομως τι κανουμε ? εγω κανω σκι στα μαντρια μου και συ στο εξωτερικο

http://www.paizotopos.gr/play/newsit/378-helmos.html

2 video από τα Καλάβρυτα

βλεπω ο Κωστακης μας που μιλαει και στα δυο βιντεο περασε απαρατηρητος ε?? :P :P :P

:D:)

DALTONS POW ROBBERY.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...