Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

Από καρδίας να ευχηθώ σε όλους εσάς που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και μας διέπει η ίδια τρέλα Καλά Χριστούγεννα με Υγεία.

Να σας ευχηθώ από καρδιάς πέραν της υγείας σύνεση γραφομένων και πεπραγμένων!

Δημιουργικό λόγο και κρίση και όχι σχόλια εν βρασμό ψυχής!

Ο λόγος και τα γραφόμενα να είναι δημιουργικά και όχι καταστροφικά!

Να γράφουμε ουσία και όχι απλά να γράφουμε!

Να ευχηθούμε και να απαιτήσουμε να κάνουμε ski- snowboard σε ασφαλή χιονοδρομικά και όχι σε χιονοδρομικά αρπακτικά!

Να ευχηθούμε ο ΕΟΤ να κάνει ελέγχους και όχι χάδια ελέω πολιτικού δακτύλου!

Να ευχηθούμε ο θάνατος του 25χρονου στα 3-5 Πηγάδια να είναι ο τελευταίος στην Ελλάδα και να μας παραδειγματίσει όλους ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ χιονοδρομικών και σκιέρ!

Οι διοικήσεις των χιονοδρομικών να είναι φωτισμένες και όχι να μετρούν μόνο αριθμούς και να κάνουν πολιτική ως είθειστε έως τώρα!

Τα χιονοδρομικά να κάνουν ότι προβλέπετε προκειμένου να τηρείται η ασφάλεια των χιονοδρόμων και εφόσον δεν γίνετε τούτο καλό θα είναι να κλείσει και κανένα χιονοδρομικό…..να δείτε πως θα σφίξουν οι κ@λοι!

Και ότι αφορά τα Καλάβρυτα να μας πουν τι γίνεται με το σήμα…… είναι όλα καλά ή κάτι τρέχει!!!

Θα πρέπει από εδώ και στο εξής όλα μα όλα τα χιονοδρομικά να αναρτούν στο διαδίκτυο όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο πιστοποιητικά και άδειες και μετά να πωλούν ετήσιες κάρτες!!! Διότι τώρα βγάζουν προσφορές καλή ώρα όπως τα Καλάβρυτα ( από τον Αύγουστο ) ετήσια κάρτα προς 150,00 € τρέχουμε να προλάβουμε μη χάσουμε την προσφορά και δεν ξέρουμε εάν έχει ως χιονοδρομικό εξασφαλίσει την έγκριση του ΕΟΤ για την ομαλή λειτουργία!!!

Εάν γίνει κάτι τέτοιο μαύρο φίδι που του έφαγε!!!

Και κάτι τελευταίο γι αν μην γίνω προφήτης κακών εξελίξεων, σχέδιο διάσωσης από εναέριους αναβατήρες υπάρχει????

Εάν ναι μπράβο!!! Εάν όχι να το κλείσει τώρα ο ΕΟΤ!!!

Και εάν υπάρχει σχέδιο διάσωσης από εναερίους αναβατήρες υπάρχουν πιστοποιημένοι ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ διασώστες ή όχι???

Εγώ προσωπικά στο σακίδιο μου έχω και σχοινί 30 μέτρων για καλό και για κακό!!!

ΚΑΙ κάνω έκλυση μη μείνω σε καρεκλάκι γιατί όταν κατέβω και θα κατέβω αμέσως μαύρο φίδι που θα τους φάει.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

Επί 12 συναπτά έτη ίσως και παραπάνω

Φίλε Τεο έχω πηδήξει από την 11 της Στύγας, από εκεί και μετά πήρα σακίδιο και 30 μέτρα σχοινί στατικό και όχι ελαστικό. Το ότι δεν έγραφα τόσο καιρό σε forum δεν σημαίνει ότι δε διαολιζόμουν γενικώς. Μηνύσεις ……… no comments…

ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Και ούτε πρόκειται να αποκτήσει εφόσον δεν υπάρξει πολιτική απόφαση.

Τι εννοώ με αυτό – διότι έχει δοθεί τη τρίτη εάν δεν κάνω λάθος παράταση έως 30/4/2001 - περιβαλλοντικές μελέτες, πολεοδομικές άδειες – αυθαίρετα κτίρια αλλά και αναβατήρες ( οι βάσεις των αναβατήρων είναι από μπετόν όπως και οι περισσότεροι οικίσκοι αφετηρίας – επιστροφής των αναβατήρων ΑΡΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ), χιονοδρομικές πίστες που έχουν μπαζώσει ρέματα και έχουν κόψει πολλά δέντρα, βιολογικός καθαρισμός, καταλληλότητα ποσίμου νερού, διάθεση αποβλήτων, NATURA , κοινωνίες οι οποίες χουν από τα χιονοδρομικά κλπ, κλπ, κλπ. Εκεί που προσπαθεί να σταθεί επί της παρούσης η πολιτεία να σταθεί είναι στην ασφάλεια.

Δηλαδή πιστοποιητικά λειτουργίας αναβατήρων, έλεγχοι συρματόσχοινων και λειτουργικοί έλεγχοι αυτών, ιατρός και ασθενοφόρο, ασφάλεια πιστών, σήμανση αυτών και παροχή Α΄ βοηθειών, πρόληψη χιονοστιβάδων, διάσωση από εναέριους αναβατήρες σε περίπτωση ακινητοποίησης τους. Καταλληλότητα κτιρίων εστίασης, και κτιρίων εγκαταστάσεων στα χιονοδρομικά δηλαδή πολεοδομικές άδειες πυρασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο ότι σε περίπτωση μίσθωσης σε ιδιώτη εκτός των όσων προβλέπονται για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χρειάζεται και έγκριση από τον ΕΟΤ.

Σε ότι αναφέρεις σχετικά με αεροπορικές εταιρείας και άλλα σχετικά δεν είναι δουλεία μου ούτε δικής σου να ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ τον ελεγκτικό μηχανισμό που στην περίπτωση μας είναι ο ΕΟΤ. Επίσης μπορώ να μοιραστώ μαζί με όλους μας ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ κατ΄ εμέ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ σε μια LARGE χώρα που ζούμε, χώρα ατιμωρησίας και οχ αδελφισμού, βύσματος και λαδώματος – διαφθοράς, τον προβληματισμό μου. Να κάνουμε δηλαδή αυτό που ο καθένας πρέπει. Ο σύλλογος έχει υποχρέωση και το έχει καλά έως τώρα να επισημάνει προβλήματα. Την γραφειοκρατία των χιονοδρομικών υποχρεούται να τη λύσει η ένωση χιονοδρομικών κέντρων Ελλάδος,

Φίλε panpanou διότι με το Υ.Γ. για το εστί κύριος με πέθανες ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ένα θα πω συν Αθηνά και χείρα κίνει.

ΝΑΙ στην αυτοκριτική

ΝΑΙ στη συμμετοχή και εκπαίδευση

ΟΧΙ αμέτοχοι

ΝΑΙ στον επαγγελματισμό

ΝΑΙ ο καθένας να αναλάβει καθ΄ ολοκληρία της ευθύνες τους

Οι ευθύνες του πελάτη στον πελάτη και οι ευθύνες του χιονοδρομικού στο χιονοδρομικό.

Και φυσικά ο νόμος δεν είναι μόνο για το χιονοδρομικό αλλά και για το χιονοδρόμο που πετάει τα σκουπίδια στο βουνό, που κάνει σλάλομ χωρίς να χαμπαριάζει, που μου πατάει τα πέδιλα στην αφετηρία και στο τέλος άμα του αρέσουν τα κλέβει από το σαλέ.

Σου επισημαίνω με κόκκινο όλες τις θέσεις-προβληματισμούς σου... Στο πρώτο μυνημα θέτεις... και στο δεύτερο ακυρώνεις... Δεν υπάρχει λόγος να συγχίζεσαι.... κουβέντα κάνουμε και κάποιες φορές με χιούμορ που γραπτώς μπορεί να εκληφθεί και ως ειρωνία... Διαβασετε ξανα προσεκτικά να δεις τι νοήμα βγαζει στον αναγνώστη... Αφορίζεις το κεντρο ζητάς ζητάς ζητάς... και μετά... δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τον ΕΟΤ... Τι στο καλό... μόνο εγώ το βλέπω έτσι...? Ευθύνες ευθύνες ευθύνες... και συ πήδηξες από την 11... :P

Δλδ τότε αν χτύπαγες ποιός θα εφταιγε και που είναι η υπευθυνότητα η δική σου...? Για μενα Φάσκεις και Αντιφάσκεις... Προσωπικά (αφού το γύρισα στο προσωπικό) δεν μου αρέσουν τα ποστς σαν το πρώτο το δικό σου που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μηδενιζει την όποια ελειπή οργάνωση μπορεί να έχει το κέντρο και το κάθε κέντρο... δημιουργώντας ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ στον μεσο αναγνώστη...(= αυτός που διαβαζει μια στο τόσο). Το έχω ξαναπεί και θα το ΞΑΝΑΠΩ 1.000.000.000.000 φορές ακόμα... ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΚ(Κ,Π,Μ,Φ κλπ) απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ όπως π.χ. ο president στα 3-5... Αν νομίζεις-ετε ότι δεν μπορεί ν'αλλάξει κάτι ... "το καλό το μονοπάτι ξερει κι'άλλο παλικάρι"... Εαν από τα φόρα πιστευεις-ετε ότι ΜΠΟΡΕΙ να ιδρώσει το αυτί της πολιτείας... πιστευω ότι κανετε τραγικό λάθος... Μην πάμε στα του συλλόγου... αλλη ιστορία... Ναι ναι... μεσο επικοινωνίας ανταλλαγής ιδεών... κλπ αλλά πρέπει να υπάρχει σύννεση στα γραφόμενα και όχι αφορισμός... Εντελώς ενημερωτικά σε πολλά από αυτά που γράφεις το ΧΚΚ είναι απόλυτα νόμιμο...

Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι σε περίπτωση που αυτά τα χαρτιά δεν έχουν σταλεί στον ΕΟΤ τότε αυτός τους στέλνει επίσημο έγγραφο που τους καλεί να διακόψουν τη λειτουργία τους ως μη νόμιμη και ασφαλή. Σας ενημερώνω μάλιστα ότι κάτι τέτοια χαρτάκια έχουν πάει ήδη σε μερικάελληνικά Χ/Κ απλά το έχουν κάνει γαργάρα λόγω του ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν χιόνι!

Και για ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα... Συμφωνώ με τα του Σωτήρη και Αλέξη.... Η διαφορά είναι ότι ναι μεν πάνε τα χαρτάκια ΚΑΘΕ χρόνο... ναι μεν κάποιοι κάνουν γαργάρα... αλλά και ο ΕΟΤ ΔΕΝ κλέινει ΚΑΝΕΝΑ κέντρο... Και αυτό γιατί ο ΕΟΤ σε περίπτωση μακακιας θέλει να είναι καλυμένος νομικά... δουλεψει δεν δουλεψει το κέντρο... Αν γίνει η στραβή... ο ΕΟΤ θα επι στα media ..."Επρεπε να έχει κλείσει αλλά παρά τις υποδείξεις μας... αυτοί συννέχισαν να το λειτουργούν... και οριστε τα αποτελέσματα..." Κανεις από τον ΕΟΤ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη...

Και γιατί δεν κλείνουν κανένα κέντρο... Διότι η πολιτεία ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ.... ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ'ΚΕΙ.... και βλέπουμε...

Άκη... σημερα γύρισα από .... Αίγιο... :lol: και πέτυχα 2 ατυχήματα... :( και πολλά περιπολικά... άλλο δρόμο θα πήρες... :blink:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτα που γράφεις... αλλά ο τρόμος και η αβεβαιότητα ΔΕΝ θα πρέπει να μας καταβάλει... ή να μας προσπεράσει... αν θελουμε να επιβιώσουμε... Μεγάλη κουβέντα... βαριά βαλίτσα...

Φιλικά

Τεο...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Από καρδίας να ευχηθώ σε όλους εσάς που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και μας διέπει η ίδια τρέλα Καλά Χριστούγεννα με Υγεία.

Να σας ευχηθώ από καρδιάς πέραν της υγείας σύνεση γραφομένων και πεπραγμένων!

• Δημιουργικό λόγο και κρίση και όχι σχόλια εν βρασμό ψυχής! ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ??

• Ο λόγος και τα γραφόμενα να είναι δημιουργικά και όχι καταστροφικά! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ???

• Να γράφουμε ουσία και όχι απλά να γράφουμε! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΘΕΤΩ.

Να ευχηθούμε και να απαιτήσουμε να κάνουμε ski- snowboard σε ασφαλή χιονοδρομικά και όχι σε χιονοδρομικά αρπακτικά!

Να ευχηθούμε ο ΕΟΤ να κάνει ελέγχους και όχι χάδια ελέω πολιτικού δακτύλου!

Να ευχηθούμε ο θάνατος του 25χρονου στα 3-5 Πηγάδια να είναι ο τελευταίος στην Ελλάδα και να μας παραδειγματίσει όλους ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ χιονοδρομικών και σκιέρ!

Οι διοικήσεις των χιονοδρομικών να είναι φωτισμένες και όχι να μετρούν μόνο αριθμούς και να κάνουν πολιτική ως είθειστε έως τώρα!

Τα χιονοδρομικά να κάνουν ότι προβλέπετε προκειμένου να τηρείται η ασφάλεια των χιονοδρόμων και εφόσον δεν γίνετε τούτο καλό θα είναι να κλείσει και κανένα χιονοδρομικό…..να δείτε πως θα σφίξουν οι κ@λοι!

• Και ότι αφορά τα Καλάβρυτα να μας πουν τι γίνεται με το σήμα…… είναι όλα καλά ή κάτι τρέχει!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ??? ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!

• Θα πρέπει από εδώ και στο εξής όλα μα όλα τα χιονοδρομικά να αναρτούν στο διαδίκτυο όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο πιστοποιητικά και άδειες και μετά να πωλούν ετήσιες κάρτες!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ??? ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

Διότι τώρα βγάζουν προσφορές καλή ώρα όπως τα Καλάβρυτα ( από τον Αύγουστο ) ετήσια κάρτα προς 150,00 € τρέχουμε να προλάβουμε μη χάσουμε την προσφορά και δεν ξέρουμε εάν έχει ως χιονοδρομικό εξασφαλίσει την έγκριση του ΕΟΤ για την ομαλή λειτουργία!!!

• Εάν γίνει κάτι τέτοιο μαύρο φίδι που του έφαγε!!! ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???

Και κάτι τελευταίο γι αν μην γίνω προφήτης κακών εξελίξεων, σχέδιο διάσωσης από εναέριους αναβατήρες υπάρχει????

• Εάν ναι μπράβο!!! Εάν όχι να το κλείσει τώρα ο ΕΟΤ!!! Ο ΕΟΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ???? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ.

• Και εάν υπάρχει σχέδιο διάσωσης από εναερίους αναβατήρες υπάρχουν πιστοποιημένοι ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ διασώστες ή όχι??? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ???? ΓΝΩΡΙΖΩ ή ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ…..ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!!!

• Εγώ προσωπικά στο σακίδιο μου έχω και σχοινί 30 μέτρων για καλό και για κακό!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΕΦΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ???

• ΚΑΙ κάνω έκλυση μη μείνω σε καρεκλάκι γιατί όταν κατέβω και θα κατέβω αμέσως μαύρο φίδι που θα τους φάει. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΑΝ ΦΙΛΑΓΕΣ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ???

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

QUOTE (Troboni @ Dec 24 2010, 10:53 PM)

Επί 12 συναπτά έτη ίσως και παραπάνω

QUOTE (Troboni @ Dec 26 2010, 03:47 PM)

Φίλε Τεο έχω πηδήξει από την 11 της Στύγας, ( ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΑΓΕ ) από εκεί και μετά πήρα σακίδιο και 30 μέτρα σχοινί στατικό και όχι ελαστικό. Το ότι δεν έγραφα τόσο καιρό σε forum δεν σημαίνει ότι δε διαολιζόμουν γενικώς. Μηνύσεις ……… no comments…( ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ )

ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Και ούτε πρόκειται να αποκτήσει εφόσον δεν υπάρξει πολιτική απόφαση.

Τι εννοώ με αυτό – διότι έχει δοθεί τη τρίτη εάν δεν κάνω λάθος παράταση έως 30/4/2001 - περιβαλλοντικές μελέτες, πολεοδομικές άδειες – αυθαίρετα κτίρια αλλά και αναβατήρες ( οι βάσεις των αναβατήρων είναι από μπετόν όπως και οι περισσότεροι οικίσκοι αφετηρίας – επιστροφής των αναβατήρων ΑΡΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ), χιονοδρομικές πίστες που έχουν μπαζώσει ρέματα και έχουν κόψει πολλά δέντρα, βιολογικός καθαρισμός, καταλληλότητα ποσίμου νερού, διάθεση αποβλήτων, NATURA , κοινωνίες οι οποίες χουν από τα χιονοδρομικά κλπ, κλπ, κλπ. Εκεί που προσπαθεί να σταθεί επί της παρούσης η πολιτεία να σταθεί είναι στην ασφάλεια.

Δηλαδή πιστοποιητικά λειτουργίας αναβατήρων, έλεγχοι συρματόσχοινων και λειτουργικοί έλεγχοι αυτών, ιατρός και ασθενοφόρο, ασφάλεια πιστών, σήμανση αυτών και παροχή Α΄ βοηθειών, πρόληψη χιονοστιβάδων, διάσωση από εναέριους αναβατήρες σε περίπτωση ακινητοποίησης τους. Καταλληλότητα κτιρίων εστίασης, και κτιρίων εγκαταστάσεων στα χιονοδρομικά δηλαδή πολεοδομικές άδειες πυρασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο ότι σε περίπτωση μίσθωσης σε ιδιώτη εκτός των όσων προβλέπονται για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χρειάζεται και έγκριση από τον ΕΟΤ.

Σε ότι αναφέρεις σχετικά με αεροπορικές εταιρείας και άλλα σχετικά δεν είναι δουλεία μου ούτε δικής σου να ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ τον ελεγκτικό μηχανισμό που στην περίπτωση μας είναι ο ΕΟΤ. ( Ο ΕΟΤ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΜΕΣΩ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ) Επίσης μπορώ να μοιραστώ μαζί με όλους μας ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ κατ΄ εμέ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ σε μια LARGE χώρα που ζούμε, χώρα ατιμωρησίας και οχ αδελφισμού, βύσματος και λαδώματος – διαφθοράς, τον προβληματισμό μου. Να κάνουμε δηλαδή αυτό που ο καθένας πρέπει. Ο σύλλογος έχει υποχρέωση και το έχει καλά έως τώρα να επισημάνει προβλήματα. Την γραφειοκρατία των χιονοδρομικών υποχρεούται να τη λύσει η ένωση χιονοδρομικών κέντρων Ελλάδος, ( ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΝΩΣΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ )

Φίλε panpanou διότι με το Υ.Γ. για το εστί κύριος με πέθανες ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ένα θα πω συν Αθηνά και χείρα κίνει.

ΝΑΙ στην αυτοκριτική

ΝΑΙ στη συμμετοχή και εκπαίδευση

ΟΧΙ αμέτοχοι

ΝΑΙ στον επαγγελματισμό

ΝΑΙ ο καθένας να αναλάβει καθ΄ ολοκληρία της ευθύνες τους ( ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ Ο ΕΟΤ, ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΣΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ )

Οι ευθύνες του πελάτη στον πελάτη και οι ευθύνες του χιονοδρομικού στο χιονοδρομικό.

Και φυσικά ο νόμος δεν είναι μόνο για το χιονοδρομικό αλλά και για το χιονοδρόμο που πετάει τα σκουπίδια στο βουνό, που κάνει σλάλομ χωρίς να χαμπαριάζει, που μου πατάει τα πέδιλα στην αφετηρία και στο τέλος άμα του αρέσουν τα κλέβει από το σαλέ.

Σου επισημαίνω με κόκκινο ( ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ) όλες τις θέσεις-προβληματισμούς σου... Στο πρώτο μυνημα θέτεις... και στο δεύτερο ακυρώνεις... Δεν υπάρχει λόγος να συγχίζεσαι.... κουβέντα κάνουμε και κάποιες φορές με χιούμορ που γραπτώς μπορεί να εκληφθεί και ως ειρωνία... Διαβασετε ξανα προσεκτικά να δεις τι νοήμα βγαζει στον αναγνώστη... Αφορίζεις το κεντρο ( ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ή ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Σ΄ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΘΑ ΚΑΡΑΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ??? ) ζητάς ζητάς ζητάς... και μετά... δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τον ΕΟΤ...( ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΤ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ???) Τι στο καλό... μόνο εγώ το βλέπω έτσι...? Ευθύνες ευθύνες ευθύνες... και συ πήδηξες από την 11.. [color="#FF0000"]( Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΠΕΛΑΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ) . [/color]

Δλδ τότε αν χτύπαγες ποιός θα εφταιγε και που είναι η υπευθυνότητα η δική σου...? ( ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΦΟΣΟΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ – ΤΟ SKI PATROL ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟΤΥΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ) Για μενα Φάσκεις και Αντιφάσκεις...( ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ) Προσωπικά (αφού το γύρισα στο προσωπικό) δεν μου αρέσουν τα ποστς σαν το πρώτο το δικό σου που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μηδενιζει την όποια ελειπή οργάνωση μπορεί να έχει το κέντρο και το κάθε κέντρο... δημιουργώντας ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ στον μεσο αναγνώστη...(= αυτός που διαβαζει μια στο τόσο). ( ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ . ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ) Το έχω ξαναπεί και θα το ΞΑΝΑΠΩ 1.000.000.000.000 φορές ακόμα... ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΚ(Κ,Π,Μ,Φ κλπ) απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ( ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ) όπως π.χ. ο president στα 3-5... Αν νομίζεις-ετε ότι δεν μπορεί ν'αλλάξει κάτι ... "το καλό το μονοπάτι ξερει κι'άλλο παλικάρι"... ( ΠΑΜΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η SUPERFAST 500,00 € 7 ΝΥΧΤΕΣ ) Εαν από τα φόρα πιστευεις-ετε ότι ΜΠΟΡΕΙ να ιδρώσει το αυτί της πολιτείας... πιστευω ότι κανετε τραγικό λάθος...( ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ) Μην πάμε στα του συλλόγου... αλλη ιστορία... Ναι ναι... μεσο επικοινωνίας ανταλλαγής ιδεών... κλπ αλλά πρέπει να υπάρχει σύννεση στα γραφόμενα και όχι αφορισμός... Εντελώς ενημερωτικά σε πολλά από αυτά που γράφεις το ΧΚΚ είναι απόλυτα νόμιμο... ( ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ, ΕΝ΄ ΜΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ NATURA, ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ – ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΩΝ- ΕΟΔ ΚΛΠ., ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΕΟΝ )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τι γίνεται ρε παιδιά με τα σεντόνια που παραθέτετε;

έχει γίνει κόλαση να διαβάζεις τα ποστ - δεν βγάζεις άκρη τι λέει ποιος και σε ποιον ... :blink:

τόσο δύσκολο είναι να κάνετε reply και να απαντάτε από κάτω; :P

Edited by panpanou

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

δεν χιονίζει και θα φάμε τα ρούχα μας....έχουν γραφτεί πάντως και πάρα πολλά σωστά πράγματα στα ... σεντόνια :P

Πω πω φαγωμάρα.Ρε παιδιά σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να κάτσει στο σπιτάκι του ή να πάει για καφεδάκι αλλά και εκεί που ξέρεις μπορεί να πέσει και κανας πολυέλαιος σε κανα κεφάλι(αλήθεια σε αυτή την περίπτωση ποιός φταίει; ).

Εδω στην πιάτσα και σε πολυ πολυ σημαντικότερα πράγματα γίνεται χαμός αφήστε τα χκ στην ησυχία τους.

Φίλε troboni πιστευεις σοβαρά οτι τα χκ κονομάνε τρελά λεφτα σε βάρος μας;

Φίλε troboni πες μου σε παρακαλώ σε μια 8θέσια αποσυμπλεκόμενη γεμάτη κόσμο στο Serre-Chevalier ας πούμε πόσες ώρες θέλουν οι διασώστες για να κατεβάσουν τον κόσμο; Υποψιν εχω παρακολουθήσει και εγω σεμινάρια διάσωσης απο εναέρια μια στην Βασιλίτσα και μια στο εξωτερικό.

9-2-05020.jpg

αγαπητε τεο ,επειδη διακρινω μια ανυσηχια σε ενημερωνω πως το Χ.Κ Καλαβρυτων εχει την πληρη εγκριση του εοτ εγγραφως για την λειτουργια του. .Επισης για τον σχεδιασμο και την καταρτιση των ομαδων οι οποιες αποτελουντε απο τα ατομα που ηδη τις στελεχωναν τοσα χρονια (εμπειροι εναεριτες) εχει συναφθει συνεργασια με την εταιρια active point μια απο τις πιο αξιοπιστες-πιστοποιημενες εταιριες στον χωρο με εκπαιδευτη τον Δ Μπουραζανη οδηγο βουνου αναριχητη εναεριτη διασωστη (γνωστο στους κυκλους των ατομων του ειδους).

Πω πω φαγωμάρα.Ρε παιδιά σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να κάτσει στο σπιτάκι του ή να πάει για καφεδάκι αλλά και εκεί που ξέρεις μπορεί να πέσει και κανας πολυέλαιος σε κανα κεφάλι(αλήθεια σε αυτή την περίπτωση ποιός φταίει; ).

Εδω στην πιάτσα και σε πολυ πολυ σημαντικότερα πράγματα γίνεται χαμός αφήστε τα χκ στην ησυχία τους.

Φίλε troboni πιστευεις σοβαρά οτι τα χκ κονομάνε τρελά λεφτα σε βάρος μας;

Φίλε troboni πες μου σε παρακαλώ σε μια 8θέσια αποσυμπλεκόμενη γεμάτη κόσμο στο Serre-Chevalier ας πούμε πόσες ώρες θέλουν οι διασώστες για να κατεβάσουν τον κόσμο; Υποψιν εχω παρακολουθήσει και εγω σεμινάρια διάσωσης απο εναέρια μια στην Βασιλίτσα και μια στο εξωτερικό.

νεαρε πολυ serre chevalier αναφερεις τελευταια στα ποστ σου αλλαξε και λιγο αλπεις πηγαινε και πιο δυτικα ας πουμε :rolleyes::P :P

ασε που δεν εχουν 8πλη εκει στο ischgl εχουν :D

DALTONS POW ROBBERY.....

αγαπητε τεο ,επειδη διακρινω μια ανυσηχια σε ενημερωνω πως το Χ.Κ Καλαβρυτων εχει την πληρη εγκριση του εοτ εγγραφως για την λειτουργια του.

Eχει δηλαδή το περιβόητο σήμα λειτουργίας;

Φίλε(-η?) Troboni πάει μακριά η βαλίτσα και δεν βγαινει κανενα νόημα... Όχι τιποτις αλλου αλλά θα μας περιλάβει ο Παναγιώτης ο Ντοτόρε Της Νεραϊδόραχης και εκει να δεις μαυρο φιδι... Η διαφωνια μου ήταν απλά ότι ξεκινησες να κράζεις γενικά και αόριστα για πολλά και διαφορα το ΧΚΚ ενω δείχνεις ότι γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα... Το σχολιάκι...

• Και ότι αφορά τα Καλάβρυτα να μας πουν τι γίνεται με το σήμα…… είναι όλα καλά ή κάτι τρέχει!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ??? ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!

αποδυκνείει ότι μάλλον έχω δίκιο... ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010 και μετα ΔΕΝ γνωριζω τι γινεται στο ΧΚΚ διοτι συνειδητα απέχω... Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν το γνωριζω... Μπορεις να μας πληροφορήσεις και εμάς αν θες... η ΕΠΩΝΥΜΑ να το καταγγείλεις στις αρχες... ή και ακόμα εδω στο φορουμ...

Υπάρχει τέτοια υποψία... ή βλέπω φαντάσματα...?

Skikon απ'όλα αυτά που έχουν γραφτεί απ'όλους αυτούς τους χρήστες ...για το σημα του ΕΟΤ και τους διασωστες ..βρήκες κάποια παραφωνία μόνο στα δικά μου ποστ....? Γιατι απαντάς μόνο σε εμένα...? Δεν μπορώ να δεχθώ απαντησεις από κάποιους που νομίζοντας ότι λειτουργούν ανώνυμα στοχοποιούν εμένα... Γιατι κ. Skikon (δλδ Κ.Κ.) δεν τα λες στο Σωτηρη που τον είχατε εκεί μέχρι πριν λίγο καιρό...? Γιατι δεν τα λες στον Αλέξη που έχει διατελέσει μεγάλη θητεία σαν πρόεδρος του ΣΤΟΥΧ...? Δλδ τα ποστς των 2 προηγούμενων δεν σε παραξενεψαν...? Και γιατι δεν απαντας στον troboni που ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ έθεσε τα ερωτήματα περί ΕΟΤ και Διασωστών....? Απαντάς επίσημα για λογαριασμό του ΧΚΚ ή θα το κάνει ο Κapten κάποια στιγμή...?

Επίσης έχετε υπόψην σας εκεί... ότι τα φόρα δεν χαλιναγωγούνται ούτε φιμώνονται...

Γενικά κάτι δεν μ'αρέσει.... :P Μην αρχίσουμε τα παιχνίδια.... :rolleyes:

Φιλικά

Τεο-Ντάφλος Θεόδωρος

1956280u02tpdods5.gif

Και εμένα κάτι δεν μ'αρέσει.... σε όλο το θεματάκι....που ξεκίνησε, το οποίο μυρίζει μπαρούτι... :P

Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει βάλει το χεράκι του ο Metero.... :D:blink:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Φίλε(-η?) Troboni πάει μακριά η βαλίτσα και δεν βγαινει κανενα νόημα... Όχι τιποτις αλλου αλλά θα μας περιλάβει ο Παναγιώτης ο Ντοτόρε Της Νεραϊδόραχης και εκει να δεις μαυρο φιδι... Η διαφωνια μου ήταν απλά ότι ξεκινησες να κράζεις γενικά και αόριστα για πολλά και διαφορα το ΧΚΚ ενω δείχνεις ότι γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα... Το σχολιάκι...

αποδυκνείει ότι μάλλον έχω δίκιο... ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010 και μετα ΔΕΝ γνωριζω τι γινεται στο ΧΚΚ διοτι συνειδητα απέχω... Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν το γνωριζω... Μπορεις να μας πληροφορήσεις και εμάς αν θες... η ΕΠΩΝΥΜΑ να το καταγγείλεις στις αρχες... ή και ακόμα εδω στο φορουμ...

Υπάρχει τέτοια υποψία... ή βλέπω φαντάσματα...?

Skikon απ'όλα αυτά που έχουν γραφτεί απ'όλους αυτούς τους χρήστες ...για το σημα του ΕΟΤ και τους διασωστες ..βρήκες κάποια παραφωνία μόνο στα δικά μου ποστ....? Γιατι απαντάς μόνο σε εμένα...? Δεν μπορώ να δεχθώ απαντησεις από κάποιους που νομίζοντας ότι λειτουργούν ανώνυμα στοχοποιούν εμένα... Γιατι κ. Skikon (δλδ Κ.Κ.) δεν τα λες στο Σωτηρη που τον είχατε εκεί μέχρι πριν λίγο καιρό...? Γιατι δεν τα λες στον Αλέξη που έχει διατελέσει μεγάλη θητεία σαν πρόεδρος του ΣΤΟΥΧ...? Δλδ τα ποστς των 2 προηγούμενων δεν σε παραξενεψαν...? Και γιατι δεν απαντας στον troboni που ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ έθεσε τα ερωτήματα περί ΕΟΤ και Διασωστών....? Απαντάς επίσημα για λογαριασμό του ΧΚΚ ή θα το κάνει ο Κapten κάποια στιγμή...?

Επίσης έχετε υπόψην σας εκεί... ότι τα φόρα δεν χαλιναγωγούνται ούτε φιμώνονται...

Φιλικά

Τεο-Ντάφλος Θεόδωρος

ουψ μπερδεψα τις παραθέσεις Τεο,εκει με τα γραφόμενα του troboni και τα δικα σου.

Το τι γραφουμε για το ΧΚ εχουν σκοπό την ενημέρωση των χιονοδρόμων .

Το τι γραφουμε για το ΧΚ εχουν σκοπό την ενημέρωση των χιονοδρόμων .

Η ενημέρωση των χιονοδρόμων νομίζω ότι δεν γίνεται μέσα από εντάσεις όπως αυτές λίγο παραπάνω.Και μιας και το θέτεις ως ενημέρωση των χιονοδρόμων....θέλεις να μας πεις λίγα πράματα για εσένα....απλώς για να ξέρουμε από ποιόν ενημερωνόμαστε ;)

Και συγγνώμη που θα στο πω αλλά όλα τα παραπάνω μόνο ενημέρωση για τους χιονοδρόμους δεν είναι... :rolleyes:

Φιλικά,

Over...

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Ρε παιδιά δεν χαλαρωνουμε λιγάκι;νομιζω οτι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ θα κριθούν στην π΄ραξη και όχι θεωρητικά.Δηλαδή εαν το ΧΚΚ έχει τους καλυτερους διασωστες στον κόσμο αλλά σε μια συγκεκριμενη σ τιγμή π.χ. δεν λειτουργησουν σωστά τι θα λεμε τότε; το γεγονός οτι τόσο περυσι όσο και φ ετος το προσωπικό του χ/κ εκπαιδευθηκε απο τ ους καλυτερους ελληνες στο τομεα αυτό αποτελεί σιγουρα μια εγγυηση αλλά αυτό δ εν εξασφαλίζει τιποτα.Και αυτό όπως και όλα τα ΄'αλλα θεματα επαναλαμβανω θα κριθούν σ την πράξη.Αλλα εως τότε καλό είναι αφ'ενος να μην δημιουργούμε λανθασμενες εντυπωσεις και αφ ετερου ας μην ξεχνάμε οτι τετοιου ειδους συζητησεις μπορει να αποτρέψουν κόσμο να ανεβει στα βουνά μας χωρις κανεναν απολύτως λόγο.

Και δηλαδή τοσα χρόνια που κάνουμε χιονοδρομία πότε ασχοληθήκαμε με σηματα ΕΟΤ;για να καταλάβω δηλαδή.

Ας αφησουμε τα χ/κ να δουλεψουν όπως ξέρουν ΄και έχουν σχεδιάσει και πάλι εδω είμαστε στο τ ελος της σαιζόν να τους κρινουμε όλους!και ας ελπίσουμε να μην χρειαστούν σε κανεναν οι εξειδικευμενες γνωσεις διάσωσης κλπ.

ΤΕΟ Κ.Κ. εμενα λες; :rolleyes:

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία .

Το Χ.Κ.Κ. εχει τα απαραίτητα έγγραφα απο τον ΕΟΤ για τη λειτουργία του.

Εχει σχέδιο απεγκλωβισμού σε περίπτωση βλάβης αναβατήρα και έμπειρο προσωπικό .

Δεν υπάρχει καμία διάθεση για παιχνίδια, υπάρχει διάθεση για σωστή και αληθινή ενημέρωση στο χιονοδρόμο επισκέπτη και ασφαλή λειτουργία.

Για το Χ.Κ.Κ. ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς

Υ.Γ. αντε να δούμε πότε θα χιονίσει

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

ΤΕΟ Κ.Κ. εμενα λες; :rolleyes:

Πας καλά ρε...? Εσύ είσαι... Κ.C.(obra)... άλλο πράμα... ποιότητα.... ;):lol: :LOL: :lol:

Δεν υπάρχει καμία διάθεση για παιχνίδια,

Βαζεις στοίχημα....? (θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα....-ετοίμασε τα πιστερια.... Αποστόληηηηηηηηηη.....)

Χρονια Πολλά... Χρηστο... :lol:

Φιλικά

Τεο...

1956280u02tpdods5.gif

καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία .

Το Χ.Κ.Κ. εχει τα απαραίτητα έγγραφα απο τον ΕΟΤ για τη λειτουργία του.

Εχει σχέδιο απεγκλωβισμού σε περίπτωση βλάβης αναβατήρα και έμπειρο προσωπικό .

Δεν υπάρχει καμία διάθεση για παιχνίδια, υπάρχει διάθεση για σωστή και αληθινή ενημέρωση στο χιονοδρόμο επισκέπτη και ασφαλή λειτουργία.

Υ.Γ. αντε να δούμε πότε θα χιονίσει

δηλαδη χρηστο εχει αδεια και σήμα !!!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

νεαρε πολυ serre chevalier αναφερεις τελευταια στα ποστ σου αλλαξε και λιγο αλπεις πηγαινε και πιο δυτικα ας πουμε :rolleyes:;):lol:

ασε που δεν εχουν 8πλη εκει στο ischgl εχουν :lol:

Aπ οτι θυμάμαι παιζει μια 8πλη απο chantemerle για briancon

9-2-05020.jpg

δηλαδη χρηστο εχει αδεια και σήμα !!!

Ρε παιδιά έχετε φαγωθεί με αυτό το σήμα.

Διαβάστε προσεκτικά το δικό μου πόστ παραπάνω. Εξηγώ με λεπτομέρεια τι ακριβώς ζητά ο ΕΟΤ για να επιτρέπει σε ένα Χ/Κ να λειτουργεί!

Μέχρι να είναι και ο ίδιος έτοιμος (ο ΕΟΤ) να δώσει σήματα λειτουργίας παρέχει το δικαίωμα της νόμιμης λειτουργίας εφόσον το Χ/Κ είναι ΟΚ στα θέματα που ανέφερα.

Προφανώς λοιπόν όταν λέει ο Χρήστος ότι το ΧΚΚ έχει τα παραίτητα έγγραφα από τον ΕΟΤ για τη λειτουργία του... ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΕΙ και όχι φυσικά το σήμα!

Μην τα πιστεύεις αυτά φίλε μου. Εμένα οι περισσότερες διοικήσεις των Χ/Κ κάθε χρόνο μου λένε τα ίδια πράγματα, που λένε και σένα στο Πισοδέρι, ότι δλδ. έχουν πλήρη φάκελλο και ότι ο ΕΟΤ δεν τους δίνει άδεια!

Τα χαρτιά που ζητά από τα Χ/Κ είναι τα χαρτιά που αποδεικνύουν τους ελέγχους, τα σέρβις και τις πιστοποιήσεις των αναβατήρων.

Τους ζητά επίσης χαρτιά από την πυροσβεστική σχετικά με την πυρασφάλεια των κτηρίων και το έγγραφο από το τοπικό νοσοκομείο που δέχεται να διαθέσει ασθενοφώρο σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί απαραίτητο.

Τους ζητά τις συμβάσεις του Χ/Κ με τους γιατρούς που θα δουλεύουν σε αυτό για κάθε σεζόν.

Τους ζητά το σχέδιο διάσωσης των αναβατήρων, τα μέλη της ομάδας καθώς και τον υπεύθυνο και τέλος τους ζητά τη σύμβαση εργασίας του υπεύθυνου λειτουργίας του Χ/Κ ο οποίος έχει και την ευθύνη για την καλή και ασφαλή λειτουργία του Χ/Κ. Μάλιστα τα προσόντα του τελευταίου ορίζονται και από συγκεκριμένο ΦΕΚ!

Σωτήρη μήπως έχεις κάποιο έγγραφο του ΕΟΤ για όλα τα παραπάνω που ζητά από τα Χ.Κ.;

Και σε κάποιο άλλο ποστ ο TEOXALANDRI έκανε μια ωραία αναφορά σε υποχρεώσεις των Χ.Κ. (που υπάρχουν αυτά κατεγραμένα; )

Έχω χαθεί μέσα στα διάφορα ποστ, αλλά κάποια στιγμή ο Troboni υποσχέθηκε να συγκεντρώσει υλικό.

Μήπως σαν Σύλλογος θα πρέπει να γίνει μια Ομάδα Εργασίας για τον σκοπό αυτό;

Βλέπουμε πολλές φορές να υπάρχουν στο φόρουμ άτομα με γνώσεις και εμπειρία πάνω στο θέμα.

Αξίζει να γίνει μια προσπάθεια;

Ρε παιδιά έχετε φαγωθεί με αυτό το σήμα.

Διαβάστε προσεκτικά το δικό μου πόστ παραπάνω. Εξηγώ με λεπτομέρεια τι ακριβώς ζητά ο ΕΟΤ για να επιτρέπει σε ένα Χ/Κ να λειτουργεί!

Μέχρι να είναι και ο ίδιος έτοιμος (ο ΕΟΤ) να δώσει σήματα λειτουργίας παρέχει το δικαίωμα της νόμιμης λειτουργίας εφόσον το Χ/Κ είναι ΟΚ στα θέματα που ανέφερα.

Προφανώς λοιπόν όταν λέει ο Χρήστος ότι το ΧΚΚ έχει τα παραίτητα έγγραφα από τον ΕΟΤ για τη λειτουργία του... ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΕΙ και όχι φυσικά το σήμα!

...μέχρι να είναι έτοιμος ο ΕΟΤ...

αυτό τώρα τι σημαίνει;;;

Μήπως δικαιώνει αυτούς που λένε ότι ακόμα και με πλήρη φάκελο, ο ΕΟΤ δεν δίνει σήμα;;;

Φίλε Dolomites

1. Δεν έχω σκάνερ για να κατεβάσω το σχετικό έγγραφο στο φόρουμ αλλά σε γενικές γραμμές ζητάει αυτά που σας έχω πει παραπάνω.

2. Οι υποχρεώσεις των Χ/Κ αναφέρονται στα κάτωθι ΦΕΚ:

α) 1339/Β/16.10.2002

β) 1536/Β/17.10.2003

γ) 95/Β/31.01.06

3. Μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζεις ότι ο σύλλογος εδώ και χρόνια έχει ανάλογη ομάδα εργασίας. Είναι αυτή της χιονοδρομίας και χιονοδρομικών κέντρων. Σαφώς και η ομάδα γνωρίζει τα σχετικά ΦΕΚ και τα προβλήματα που συνεπάγονται από αυτά σε σχέση με το ειδικό σήμα από τον ΕΟΤ. Εξάλλου έχοντας γνώση αυτών έχει διεξάγει με επιτυχία (το ΔΣ με την ομάδα) δύο ημερίδες, αυτή στο Σέλι πριν 3 χρόνια και αυτή των Αθηνών πριν 20 μέρες!

4. Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές ότι η κύρια ευθύνη για τη μη χορήγιση του ειδικού σήματος βαρύνει κυρίως το κράτος και πολύ λιγότερο τις διοικήσεις των Χ/Κ. ¨Ομως δεν είναι καθαρά θέμα ΕΟΤ. Το θέμα είναι ότι τα ανάλογα ΦΕΚ έχουν την υπογραφή μόνο του εκάστοτε υπουργού τουρισμού ενώ θα χρειαζόταν να έχουν συμμετοχή σε αυτά και τα συναρμόδια υπουργεία τα οποία είναι και πολλά (Γεωργίας, ΥΠΕΚΑ, Ανάπτυξης, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη)!

Αυτά! Πάντως για να μην επαναλαμβανόμαστε κάντε ένα κόπο και διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν από τους ομιλητές στην ημερίδα των Αθηνών. Θα βρείτε πάρα πολλές πληροφορίες που θα σας λύσουν κάθε απορία.

Τέλος αυτό που προτείνω και θα το θέσω υπ' όψη του ΔΣ και της ομάδος εργασίας στην οποία είμαι μέλος είναι το εξής. Αμέσως μετά τις γιορτές (και αφού προς το παρόν δεν υπάρχει χιόνι για χιονοδρομία) να ζητήσουμε έγγραφη ενημέρωση από τον ΕΟΤ για το ποιά Χ/Κ έχουν στείλει τα έγγραφα που χρειάζονται και πληρούν τους όρους λειτουργίαςκαι ποια όχι.

Κατόπιν να αναρτήσουμε επίσημα στην πρώτη μας σελίδα τα Χ/Κ που έχουν άδεια για να λειτουργήσουν φέτος από τον ΕΟΤ και αυτά στα οποία τους έχει ζητηθεί να αναστείλουν τη λειτουργία τους!

Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζουν τα μέλη μας (και όχι μόνο) επίσημα ποιά Χ/Κ θεωρούνται ασφαλή και ποιά όχι!

Edited by sotogiannop

Ε! ΝΑΙ !

για να μην τύχει και πάλι

και ζήσουμε ξανά την περσινή "έκπληξη"

να γεμίζουν ένα παρά ένα τα καρεκλάκια :rolleyes:

για λόγους ασφάλειας;;;

κι όμως εμείς τα γεμίσαμε και ανεβήκαμε...

θυμάστε;; όχι στο ΧΚΚ αλλά η κουβέντα πάει παντού ...

αν και χλωμό το βλέπω να πάρουμε απάντηση...

δεδομένου ότι αν κριθεί ακατάλληλο ένα ΧΚ

τι θα γίνει με την οικονομία της γύρω περιοχής ;;;

ενώ αν συμβεί κάτι σε κάποιον χιονοδρόμο

θα πουν... "τρελλαμένος" ήταν... ενώ ήξερε πήγε...

Με ΟΛΟ το σεβασμό στον άτυχο φίλο που χάσαμε

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

αν και χλωμό το βλέπω να πάρουμε απάντηση...

δεδομένου ότι αν κριθεί ακατάλληλο ένα ΧΚ

τι θα γίνει με την οικονομία της γύρω περιοχής ;;;

εδω που τα λεμε λιγο με ενδιαφερει για αυτο οταν παιζεται η ζωη μου.

εδω που τα λεμε λιγο με ενδιαφερει για αυτο οταν παιζεται η ζωη μου.

Αμα δεν θελεις να παιζεις με τη ζωη σου,

ν' αλλαξεις παρεες. <_<

Φίλε Dolomites

1. Δεν έχω σκάνερ για να κατεβάσω το σχετικό έγγραφο στο φόρουμ αλλά σε γενικές γραμμές ζητάει αυτά που σας έχω πει παραπάνω.

2. Οι υποχρεώσεις των Χ/Κ αναφέρονται στα κάτωθι ΦΕΚ:

α) 1339/Β/16.10.2002

β) 1536/Β/17.10.2003

γ) 95/Β/31.01.06

3. Μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζεις ότι ο σύλλογος εδώ και χρόνια έχει ανάλογη ομάδα εργασίας. Είναι αυτή της χιονοδρομίας και χιονοδρομικών κέντρων. Σαφώς και η ομάδα γνωρίζει τα σχετικά ΦΕΚ και τα προβλήματα που συνεπάγονται από αυτά σε σχέση με το ειδικό σήμα από τον ΕΟΤ. Εξάλλου έχοντας γνώση αυτών έχει διεξάγει με επιτυχία (το ΔΣ με την ομάδα) δύο ημερίδες, αυτή στο Σέλι πριν 3 χρόνια και αυτή των Αθηνών πριν 20 μέρες!

4. Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές ότι η κύρια ευθύνη για τη μη χορήγιση του ειδικού σήματος βαρύνει κυρίως το κράτος και πολύ λιγότερο τις διοικήσεις των Χ/Κ. ¨Ομως δεν είναι καθαρά θέμα ΕΟΤ. Το θέμα είναι ότι τα ανάλογα ΦΕΚ έχουν την υπογραφή μόνο του εκάστοτε υπουργού τουρισμού ενώ θα χρειαζόταν να έχουν συμμετοχή σε αυτά και τα συναρμόδια υπουργεία τα οποία είναι και πολλά (Γεωργίας, ΥΠΕΚΑ, Ανάπτυξης, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη)!

Αυτά! Πάντως για να μην επαναλαμβανόμαστε κάντε ένα κόπο και διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν από τους ομιλητές στην ημερίδα των Αθηνών. Θα βρείτε πάρα πολλές πληροφορίες που θα σας λύσουν κάθε απορία.

Τέλος αυτό που προτείνω και θα το θέσω υπ' όψη του ΔΣ και της ομάδος εργασίας στην οποία είμαι μέλος είναι το εξής. Αμέσως μετά τις γιορτές (και αφού προς το παρόν δεν υπάρχει χιόνι για χιονοδρομία) να ζητήσουμε έγγραφη ενημέρωση από τον ΕΟΤ για το ποιά Χ/Κ έχουν στείλει τα έγγραφα που χρειάζονται και πληρούν τους όρους λειτουργίαςκαι ποια όχι.

Κατόπιν να αναρτήσουμε επίσημα στην πρώτη μας σελίδα τα Χ/Κ που έχουν άδεια για να λειτουργήσουν φέτος από τον ΕΟΤ και αυτά στα οποία τους έχει ζητηθεί να αναστείλουν τη λειτουργία τους!

Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζουν τα μέλη μας (και όχι μόνο) επίσημα ποιά Χ/Κ θεωρούνται ασφαλή και ποιά όχι!

συμφωνώ απολυτα

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. ratus
      ratus
      (47 years old)
    2. Vanzel
      Vanzel
      (45 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,952