Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ

Και πολύ καλά θα κάνεις... να έχουμε και λιγότερο κόσμο...

Καινούριο τώρα αυτό... Να αμφισβητούμε τις επίσημες ανακοινώσεις του κεντρου... Μιλάμε... δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά...

Αν και διπλωματική η ενημέρωση του Καπτεν το λεέι ξεκάθαρα...: οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Κοντός ψαλμός αλληλούια... Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε την αλήθεια... Αν εκτεθεί το ΧΚ θα το ξέρουμε ΑΥΡΙΟ.... Οι δικές σου και οι δικές μου πηγές ποσώς ενδιαφέρουν τους άλλους... Το να αφορίζεις το κέντρο για κάτι που μπορεί να γίνει επειδή οι πηγες σου λενε άλλα δείχνει όχι απλά εμπάθεια... αλλά και ανοησία... Με το να αφορίζεις τα πάντα δεν θα πετύχεις τον στόχο σου που όλοι πλέον καταλάβαμε ποιός είναι.

εχω διαβάσει Πλάτωνα και είμαι καλός στα ποιήματα ,θα σου πρότεινα να διαβάσεις το συμπόσιο του Πλάτωνα

Εγώ έχω διαβάσει Ακαδημία Πλάτωνος...στον Κολωνό... Κοντά είμαι...?

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Και πολύ καλά θα κάνεις... να έχουμε και λιγότερο κόσμο...

Καινούριο τώρα αυτό... Να αμφισβητούμε τις επίσημες ανακοινώσεις του κεντρου... Μιλάμε... δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά...

Αν και διπλωματική η ενημέρωση του Καπτεν το λεέι ξεκάθαρα...: οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Κοντός ψαλμός αλληλούια... Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε την αλήθεια... Αν εκτεθεί το ΧΚ θα το ξέρουμε ΑΥΡΙΟ.... Οι δικές σου και οι δικές μου πηγές ποσώς ενδιαφέρουν τους άλλους... Το να αφορίζεις το κέντρο για κάτι που μπορεί να γίνει επειδή οι πηγες σου λενε άλλα δείχνει όχι απλά εμπάθεια... αλλά και ανοησία... Με το να αφορίζεις τα πάντα δεν θα πετύχεις τον στόχο σου που όλοι πλέον καταλάβαμε ποιός είναι.

Εγώ έχω διαβάσει Ακαδημία Πλάτωνος...στον Κολωνό... Κοντά είμαι...?

κοίτα να το μάθεις καλά γιατί αύριο θα σε εξετάσω :rolleyes:

Edited by kapten

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Φίλε ΚΑΠΤΕΝ έχω διαβάσει το "Συμπόσιο", "Πολιτεία" και οι "Νόμοι". Η πλατωνική φιλοσοφία είναι ιδεοκρατική. Εισάγει δηλ. τη θεωρία των ιδεών, οι οποίες κατά τον Πλάτωνα είναι οι γενικοί και αιώνιοι τύποι των πραγμάτων, οι ουσίες που γίνονται αντιληπτές μόνο με το λογικό και όχι με την αίσθηση. Τα αισθητά τα θεωρεί είδωλα των ιδεών.

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις την "Απολογία" ( 400 πΧ – 387 πΧ ) το μόνο έργο του που δεν είναι διαλογικό.

Φίλε teo εξέφρασα δημόσια την πληροφορία που είχα. Το ΧΚ έκανε ανακοίνωση. Έγω τοποθέτηση ότι δεν θα παω.

Φίλε, φίλη Spanti μπορείς να με αγνοήσεις.

Φίλε ΚΑΠΤΕΝ έχω διαβάσει το "Συμπόσιο", "Πολιτεία" και οι "Νόμοι". Η πλατωνική φιλοσοφία είναι ιδεοκρατική. Εισάγει δηλ. τη θεωρία των ιδεών, οι οποίες κατά τον Πλάτωνα είναι οι γενικοί και αιώνιοι τύποι των πραγμάτων, οι ουσίες που γίνονται αντιληπτές μόνο με το λογικό και όχι με την αίσθηση. Τα αισθητά τα θεωρεί είδωλα των ιδεών.

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις την "Απολογία" ( 400 πΧ – 387 πΧ ) το μόνο έργο του που δεν είναι διαλογικό.

Φίλε teo εξέφρασα δημόσια την πληροφορία που είχα. Το ΧΚ έκανε ανακοίνωση. Έγω τοποθέτηση ότι δεν θα παω.

Φίλε, φίλη Spanti μπορείς να με αγνοήσεις.

σε ευχαριστώ για την πρόταση

Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους. Πλάτωνας

φίλε φίλη Troboni αν θέλεις να το παίζεις κάποιος και να συκοφαντείς μια επιχείρηση κάντο επώνυμα..αλλιώς σώπασε..

Πάντως, μέχρι στιγμής άλλα βλέπουμε. Το χιονοδρομικό λειτουργεί πολύ καλά. Κρατάω μικρή επιφύλαξη για να το δω και την Κυριακή και να διαμορφώσω πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

Οι έριδες της παλιάς φρουράς με την νέα διεύθυνση του ΧΚΚ δεν ενδιαφέρουν το forum.

Make Parnassos Great Again!

Συνιστώ σε όσους εκδράμουν το ΣΚ να εξετάσουν και την επιλογή του δρόμου της Κλειτορίας εκτός από τον συνηθισμένο του Διακοφτού. Είναι σαφώς πιο ασφαλής και ασήμαντα μεγαλύτερος.

Συμπληρώνω... "Η πλατωνική φιλοσοφία είναι ιδεοκρατική. Εισάγει δηλ. τη θεωρία των ιδεών, οι οποίες κατά τον Πλάτωνα είναι οι γενικοί και αιώνιοι τύποι των πραγμάτων, οι ουσίες που γίνονται αντιληπτές μόνο με το λογικό και όχι με την αίσθηση. Τα αισθητά τα θεωρεί είδωλα των ιδεών. Έτσι αναγνωρίζει δύο κόσμους, τον αισθητό, ο οποίος διαρκώς μεταβάλλεται και βρίσκεται σε ασταμάτητη ροή, κατά τον Ηράκλειτο, και το νοητό κόσμο, τον αναλλοίωτο, δηλ. τις ιδέες, οι οποίες υπάρχουν σε τόπο επουράνιο. Αυτές είναι τα αρχέτυπα αυτού του ορατού κόσμου, τα αιώνια πρότυπα και παραδείγματα"

πηγή http://www.mythologia.8m.com/platonas.html

Συμπληρώνω... "Η πλατωνική φιλοσοφία είναι ιδεοκρατική. Εισάγει δηλ. τη θεωρία των ιδεών, οι οποίες κατά τον Πλάτωνα είναι οι γενικοί και αιώνιοι τύποι των πραγμάτων, οι ουσίες που γίνονται αντιληπτές μόνο με το λογικό και όχι με την αίσθηση. Τα αισθητά τα θεωρεί είδωλα των ιδεών. Έτσι αναγνωρίζει δύο κόσμους, τον αισθητό, ο οποίος διαρκώς μεταβάλλεται και βρίσκεται σε ασταμάτητη ροή, κατά τον Ηράκλειτο, και το νοητό κόσμο, τον αναλλοίωτο, δηλ. τις ιδέες, οι οποίες υπάρχουν σε τόπο επουράνιο. Αυτές είναι τα αρχέτυπα αυτού του ορατού κόσμου, τα αιώνια πρότυπα και παραδείγματα"

πηγή http://www.mythologia.8m.com/platonas.html

Τελικά το φόρουμ μας έχει ανεβάσει επίπεδο και έχει γίνει φόρουμ Ακαδημαϊκού επιπέδου! :rolleyes:

Πάντως, μέχρι στιγμής άλλα βλέπουμε. Το χιονοδρομικό λειτουργεί πολύ καλά. Κρατάω μικρή επιφύλαξη για να το δω και την Κυριακή και να διαμορφώσω πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

Οι έριδες της παλιάς φρουράς με την νέα διεύθυνση του ΧΚΚ δεν ενδιαφέρουν το forum.

+100000000

kapten ευχαριστώ για την ενημέρωση την Κυριακή θα είμαι νωρίς νωρίς με τον μικρό επάνω

9-2-05020.jpg

σε ευχαριστώ για την πρόταση

Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους. Πλάτωνας

Η μεγάλη αγάπη που μπορεί κάποιος να έχει στον εαυτό του, είναι σε κάθε περίπτωση η αιτία για όλα τα σφάλματα που κάνει ο κάθε άνθρωπος

Πλάτων (Νόμοι )

+100000000

kapten ευχαριστώ για την ενημέρωση την Κυριακή θα είμαι νωρίς νωρίς με τον μικρό επάνω

δυνατες παρουσιες βλεπω :P;)

οι αλλοι τριπολιτσιωτες ακουνε η γραφουν μονο στου μαιναλου το νημα

συναγερμος για την κυριακη

οι καλαματιανοι εκαναν καταληψη την τεταρτη λογο αργιας

προσεξτε μεσα στα δεντρα οι καλαβρυτινοι εχουν στησει πολλες φακες εκει :P:rolleyes::angry:

θα τα πουμε πανω αδερφια.....

DALTONS POW ROBBERY.....

Τώρα τί κάνουμε;....που βλέπω το πάνω κέντρο όλο κόκκινο;...θα την πατήσουμε; :rolleyes:

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Απολαυστικό Σάββατο με φρέσκο χιόνι. Πίστες χαλί, άριστα πατημένες, περιμένουν τους φίλους χιονοδρόμους. Καθαρός ουρανός, οι άνεμοι πνέουν μέτριοι , μία ακόμα ιδανική μέρα για χιονοδρομία.

Σε πολλά σημεία του δρόμου έχει πάγο, "προσοχή".

Στα τρία χιλιόμετρα από τη βάση του Χιονοδρομικού, απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει πλέον το 1m.

Για σήμερα Σάββατο, 5/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις. Σε αναστολή λειτουργίας για μία ώρα λόγω προετοιμασίας η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα.

μπραβο στο ΧΚΚ και στο προσωπικό για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα :rolleyes::angry::P

Edited by Troboni

Πάντως, μέχρι στιγμής άλλα βλέπουμε. Το χιονοδρομικό λειτουργεί πολύ καλά.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Το χκ Καλαβρυτων λειτουργει κανονικα και επιτελους εχουμε αμεση ενημερωση στο φορουμ.

Καποιοι βιαστηκαν -ως συνηθως- να βγαλουν συμπερασματα πριν καν χιονισει και καποιοι αλλοι ενοχλουνται απο την ενημερωση. Παλαιοτερα καποιοι αλλοι ενοχλουνταν επειδη δεν ειχαμε ενημερωση. Τι να κανουμε ?

Ευχαριστουμε το χκ Καλαβρυτων για την ενημερωση και τη συμμετοχη στο φορουμ αυτο.

Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι...

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Το χκ Καλαβρυτων λειτουργει κανονικα και επιτελους εχουμε αμεση ενημερωση στο φορουμ.

Καποιοι βιαστηκαν -ως συνηθως- να βγαλουν συμπερασματα πριν καν χιονισει και καποιοι αλλοι ενοχλουνται απο την ενημερωση. Παλαιοτερα καποιοι αλλοι ενοχλουνταν επειδη δεν ειχαμε ενημερωση. Τι να κανουμε ?

Οχι ως συνλήθως αγαπητή ΝΙΝΑ , αυτοί που βιάστηκαν είναι καινουριοι και ακόμα χειρότερα υπάρχουν και παλιότεροι με ..διπολική συμπεριφορά. :)

Αυτήν την στιγμή που ποστάρω μου τρώνε τα φιλέτα, ας είναι - καλά να περάσετε και όποιος δεν ανεβάσει φωτογραφίες θα τον κυνηγάω στο φόρουμ για το υπόλοιπο της ζωής του.

cheers..

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

απο κοσμο ......μπολικος!!!

o τρελος του χωριου......

πληροφοριες λενε πως δεν εμεινε τιποτα πανω σημερα εκτος απο καποια κομματια αριστερα τερμα στην νεραιδοραχη επειδη ηταν πολυ αυξημενος ο κινδυνος για χιονοστιβαδα

αυριο λογικα θα εχει σφιξει το χιονι περισσοτερο οποτε πρωι πρωι ισως κανουμε καμια δικια μας γραμμη

στην επομενη χιονοπτωση θα παρω το αιμα μου πισω παντως κουφαλες..... :);):(

DALTONS POW ROBBERY.....

Εγώ μια απορία έχω: 8 παρα 10 ο καπτεν είπε πως 3 χιλιόμετρα από το χ.κ χρειάζονται αλυσίδες λόγω πάγου.Ε τότε γιατί η αλατιέρα ξεκίνησε να κάνει πέρασμα στις 9?Δεν μπορούσαν να την στείλουν από τις 8 και 30 ας πούμε ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ο (άπειρος) κόσμος με αλυσίδες?

δεν παθαινει τιποτα ο κοσμος καλο του κανει να κανει και εξασκηση

οι συνθηκες ηταν μια χαρα για αλυσιδες αμα βρεθουν σε δυσκολοτερες τωρα θα ξερουν να τις περνανε και δεν θα ταλαιπωρησουν αλλους....

DALTONS POW ROBBERY.....

ΜΕ αυτή την λογική ας αφήνουν τον δρόμο μονίμως ακαθάριστο για να προπονείτε ο κόσμος...Το πρόβλημα μου δεν είναι γιατί χρείαστηκαν αλυσίδες.Το πρόβλημα μου είναι γιατί η αλατιέρα πέρασε τόσο αργά.

Άλλη μια υπέροχη μέρα στο βουνό σήμερα...!

Φοβερές πίστες, φανταστικό χιόνι

και σουπερ καιρός, με εξείρεση κάτι ρυπές κατά διαστήματα, που ειδικά στην άγκυρα νόμιζες ότι έτρωγες χαστούκια.... :(

Υπερβολικός κόσμος και τεράστιες ουρές σε όλους τους αναβατήρες.

Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε σήμερα πάνω και άτυχοι όσοι απουσίαζαν.... ;)

Το snow park είναι έτοιμο και το αποτέλεσμα πολύ καλό. :)

Εκτός δεν είδα πολλούς να το επιχειρούν (ήταν λίγο επίφοβο) οπότε όσοι πάτε αύριο θα φάτε καλά :D

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...