Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

ενα αδειο βουνο που περιμενε τις ουρες των λιφτ για να το χαρουν δυστυχως...δεν εχει την δυνατοτητα να ανεβαζει τον κοσμο στις πιστες,οχι γρηγορα,απλα ικανοποιητικα το κεντρο.μακαρι να γινουν καποιες ενεργειες για την αναβαθμιση του γτ διαφορετικα μονο καθημερινη απο εδω και περα.

πράγματι... :P

οι ουρές ήταν απίστευτες

αλλά δε με χάλασε

να κατεβαίνω μόνη μου (με τη Νικολέτα δηλαδή...)

την Ειρήνη...

αφού χαζέψαμε ... βγάλαμε φωτογραφίες το απέναντι βουνό...

και τη θάλασσα...

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

ενα αδειο βουνο που περιμενε τις ουρες των λιφτ για να το χαρουν δυστυχως...δεν εχει την δυνατοτητα να ανεβαζει τον κοσμο στις πιστες,οχι γρηγορα,απλα ικανοποιητικα το κεντρο.μακαρι να γινουν καποιες ενεργειες για την αναβαθμιση του γτ διαφορετικα μονο καθημερινη απο εδω και περα.

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι προνόμιο μόνο των Καλαβρύτων αλλά των περισσοτέρων ελληνικών ΧΚ. Δυστυχώς φίλε μου τα λεφτά είναι πολλά και δεν βλέπω (με τα οικονομικά χάλια που έχει σήμερα η χώρα) καμμία επένδυση σε λιφτ τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία!

στα του χιονοδρομικού τωρα απλα θα πω μπράβο και ξανα μπράβο για την αψογη λειτουργία και πιστες respect

Οι κακοθελητές καλο θα είναι απο εδω και στο εξης να το σκεφτουν πολυ καλα για το τι θα γράφουν γιατι η νεα διοίκηση τα πηγαινει υπεροχα.

Γιώργο δεν ξέρω εάν μέσα στην κατηγορία των κακοθελητών ( :P ) κατατάσεις κι εμένα.

Είναι αλήθεια ότι έκανα μέχρι τώρα αυστηρή κριτική στο ΧΚΚ και κυρίως στην διεύθυνσή του. Και εάν χρειαστεί μπορεί να ξανακάνω.

Όμως θα ήμουν πραγματικά ''κακοθελητής'' εάν δεν είχα και το θάρρος να αναγνωρίσω ότι αυτές τι λίγες μέρες που δουλεύει το ΧΚΚ με επάρκεια χιονιού, δουλεύει άψογα!

Πραγματικά για μένα αυτό το γεγονώς ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και γι αυτό θεωρώ υποχρέωσή μου να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Βαζαίο και στους συνεργάτες του!

Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και να έχουν επάρκεια χιονιού μέχρι... το Πάσχα!

Ρε παιδιά όλο λόγια, λόγια, λόγια! Καμμιά φωτογραφία από την κοπή πίττας θα δούμε?

Μπας και δεν υπήρχε φωτογράφος! :P

Tα 8θεσια εχουν αποδειχθει αναποτελασματικά γιατι ειναι δύσκολο να συννενοουνται 8 ατομα μαζι... value for money ειναι τα εξαθέσια... :angry:

Και ενα τριθέσιο μεταχειρισμένο αποσυμπλεκόμενο τέλειο θα ήταν.

Σωτήρη δεν εννοώ εσένα προς κάποιους άλλους τα λεω και κυριως ανώνυμους

Edited by mainalo

9-2-05020.jpg

Σωτήρη δεν εννοώ εσένα προς κάποιους άλλους τα λεω και κυριως ανώνυμους

Γιωργο, επειδη κι εμενα καποιοι με φωναζουνε ανωνυμο...καμια σχεση ετσι;;;

με λενε Γιωργο Βεργιογλου :angry::D:lol:

αν και η μουσικη στο στα σαλε ηταν χαμηλοτερα θα ηταν ολα καλυτερα.εφυγα με πονοκεφαλο ρε γμτ.

Δεν είσαι για πολλά ντεσιμπέλια εσύ....πάρτο χαμπέρι!!! :angry::D:lol:

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

ειχα παει μια φορα σε αυτο το χιονοδρομικο κεντρο και ειχε τοσο κοσμο που αναγκαστηκα να κατεβω στους προποδες σε ενα μαγαζι για να νοικιασω πεδιλα και μποτες !! :angry:

μαζευει αρκετο κοσμο !!!

Γιωργο, επειδη κι εμενα καποιοι με φωναζουνε ανωνυμο...καμια σχεση ετσι;;;

με λενε Γιωργο Βεργιογλου :angry::D:lol:

μαααααα για εσένα έλεγα Γιώργο χαχαχαχα

9-2-05020.jpg

Γιώργο δεν ξέρω εάν μέσα στην κατηγορία των κακοθελητών ( :D ) κατατάσεις κι εμένα.

Eεεεεεεεπ.... Μην μας πάρεις και το τίτλο τώρα.... Όλα κι'όλα... :angry:

Χαίρομαι που οι παλιές καραβάνες έστω και μετά από πολλά χρόνια κατάφεραν να πουν μπράβο στο ΧΚ για το αυτονόητο... δλδ την κανονική λειτουργία

όλου του κέντρου μετά από κακοκαιρία και με σχετικά αυξημένη επισκεψιμότητα... Και τι εννοώ...

Σάββατο πρωί αναχωρήση 06:45 από τα ΒΠ με φίλο (εκτός ΣΤΟΥΧ) και το υιό του... 09:15 αρχίζουμε πλέον να ανηφορίζουμε από Καλάβρυτα για ΧΚ ... και ως δια μαγείας οι ΗΛΙΘΙΟΙ (κυριολεκτικά) μπάτσοι αστυνομικοί σταματάνε τα αυτοκίνητα για να βάλουν αλυσίδες 100 μέτρα ΠΡΙΝ την διαστάυρωση του Αϊ Νικόλα... πάνω σε στροφή...!!! Κλασσικοί ελληνάρες στο αντίθετο ρέυμα άλλοι να προσπαθούν να κατέβουν και τα γνωστά αποτελέσματα... Χάσαμε ένα τέταρτο τουλάχιστον για να προσπεράσουμε τα 8-10 αυτοκίνητα μονο που βρίσκονταν μπροστά μας... Φτάνουμε στην διασταύρωση και διαπιστώνω με έκπληξη ότι α) ένα περιπολικό έχει σταθμέυσει κυριολεκτικά ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ σαν να μην τρέχει τίποτα... δυσκολεύοντας την κυκλοφορία... και β)για τα επόμενα 200-300 μέτρα ο δρόμος εξακολουθουσε να είναι πεντακάθαρος... Στο σημειο αυτό ο δρόμος έχει ικανοποιητικότατο πλάτος να χωρέσουν τα σταματημένα για αλυσίδες... και οι υπόλοιποι να περνούν χωρίς να βγαίνουν στο αντίθετο ρευμα...!!! Δλδ λίγο νιονιό δεν έχουν ρε γαμώτι... να μας σταματήσουν (όχι εμας...) 100 μ. παραπάνω... ?Δεν μπορώ να φανταστώ τι επικράτησε μετά... που αυξήθηκαν δραματικά τα αυτοκίνητα... Φυσικά γι'αυτό δεν ευθύνεται το κέντρο... αλλά βγήκα κυριολεκτικά από τα ρούχα μου... Σημείωση στα σταματημένα υπήρχε και ο..."βαρύς ο άντρας" που πάλι είχε βάλει την γυναίκα του να τοποθετεί αλυσίδες.... :( Ευγε... εύγε...

Συνεχίζουμε... ο δρόμος πεντακάθαρος ... ελάχιστη η ανάγκη για αλυσιδες αργότερα δεν χρειάζονταν καν (φαντάζομαι...)

Φτάνουμε πάνω ... πάω στα εκδοτήρια... τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στο τέρμα του πάρκιν... και εξακολουθουν να ανοίγουν στις 9... χωρίς να βλέπω φέτος να διαμαρτύρεται κανείς.(πολύ παράξενο...?) Μου έβγαλε κάρτα ο Νικελ ο οποίος ήταν σχεδόν στο ταμείο αλλά αναγκάστικα να περιμένω για να βγάλω του φίλου μου και του παιδιού... Εκεί παρατήρησα το εξής... 5 έως 18 ετών ΤΟ ΙΔΙΟ εισητηριο... δλδ 20 € (μειωμένο 5 € δλδ) Με λίγα λόγια... την ίδια χρήση κάνει ο 16αρης-17αρης-18αρης με το ... 5χρονο-6χρονο-7χρονο...? Εγώ πάντως 2 χρόνια πάνω... παιδάκι κάτω των 10 ετών δεν τον έχω δει να πέρνει την Αγκυρα... Αυτό θέλει σιγουρα επανεξέταση χαλαρά... Κατ'τ'αλλά πάλι μόνον 3 ταμεία σε λειτουργία... και ένα 20λεπτάκι το έφαγα χαλαρουΐτα... Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν μια ταμεία ακόμα τουλάχιστον μεχρι τις 11:00-12:00...?

Στα διαταυτα μέχρι να πιάσουμε πιατάκι πήγε σχεδόν 10:30 και ο κόσμος πολύς ήδη... Χιονάκι πολύ στα χαμηλά... σχετικά βαρύ... ψηλά... είχε gillette sensor με χιλιάδες λεπίδες... που είχαν ξυρίσει το χιόνι.... :lol: Η έκπληξη (όχι για μένα) ήταν οτι δουλευε Στυγα Αγκυρα στην ώρα της .. Παλιότερα θα είχαν την αναστολή τους μια ωρίτσα σίγουρα. Πολύ πολύ αέρα... σε επικίνδυνο βαθμό ειδικά για κάποιους που δεν γνώριζαν καλά την έξοδο της Αγκυρας... δλδ το "φτάνω-αφήνω αμέσως" γιατί αλλιώς... βόλτα στα Σουδενά.. και πολύ γρήγορη μάλιστα...Πρώτη ένσταση ... βάλτε μαυρα ή κόκκινα πασαλάκια στο... τεχνιτό kicker της εξόδου "για τον άλλο κόσμο" της Αγκυρας ... θα φύγει κανένας από κάτω... Μπροστά μου παραλίγο να γίνει... δεν κάνω πλάκα... χέστηκα απ'το φόβο μου...

Μετα χαράς διαπίστωσα ότι ο διάδρομος για τα ρατρακ είχε φτιαχτεί παράλληλα του Αχιλλέα(πίστα Δαναη..?)

Μετα λύπης οι ανεμοφράχτες στον διάδρομο της Θέτις είναι ακόμα εκεί... και (ελπίζω Μαίρη να είδες το ύψος τους ξανα-ξέχασα να στο πω) μάλιστα διαπίστωσα ότι δεν είναι μόνο στο ίσιωμα του διαδρόμου αλλά και στο τελείωμα από το απότομο κομμάτι του.

Πίστες αεροδρόμια πολύ γρήγορα ψιλοχώραφα...(είπαμε ήταν λίγο βαρύ οπότε ψιλοκράτησε...) 2 χιονοστοιβάδες στα κλασσικά σημεία της Στύγας που έπεσαν... 08:45... και μάλιστα η μεγάλη έφτασε και εντός... Ένα πουλάκι μου είπε ότι ήρθε κάποιος Αυστριακός για να τσεκάρει το κέντρο...? Αληθεύει...? ή π@π@ρι@ μέντολες που λέει και ο Γεωργίου..(speaking). Tις έκοψε το κέντρο... ή έπεσαν μόνες τους...? Στα υπόψιν ότι η χιονοστοιβάδες ήταν μικρές σε σχέση με αυτές που πέφτουν συνηθως και αυτό γιατί με Β-ΒΑ που φύσαγε η ορθοπλαγιά της Νεραϊδοράχης ΔΕΝ φορτώνει... Με Δ-ΝΔ ... αβέρτα...

Κλείνω την χαρτοπετσέτα με τα εξής... Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με εργαζόμενο-κλειδί- την παρασκευή μου είπε ότι "για τα Καλάβρυτα" (που έχει πέσει μαυρο σεντόνι φέτος) και από πείσμα θα το ετοιμάσουμε μέχρι αυριο προκειμένου να δουλεψει φουλ.(γι'αυτό ανέβηκα). Επίσης είδα άλλον κλειδοεργαζόμενο να φτυαρίζει το τερματικό ενός αναβατήρα και το λιφτιέρη με τον πιστερ μέσα στο σπιτάκι να γελάνε...Είδα και κάποια ακόμα... μη δημοσιευσημα... Τι θέλω να πω... Το κέντρο αυτό κατα καιρούς (σχεδόν πάντα)έχει δουλέψει αρτια χάρην κυρίως την όρεξη για δουλειά ή την αυτοθυσία (αν θέλετε)κάποιον υπαλλήλων... Αυτό το κάτι παραπάνω δλδ που το κάνουν την ύστατη στιγμή προκειμένου να μην εκτεθεί το κέντρο... Έχω ρίξει και εγώ συμφέροντα μου ωσαν συνεργάτης προκειμένου να μην ζημιωθεί το κέντρο από τρίτους.. Νέα η διοίκηση και η διεύθυνση... (σχεδόν)όλοι θέλουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω αλλά κάποια στιγμή και ο μ@λ@κ@ς ξυπνάει. Είναι δεδομένο... Μην βιαστείτε να σχολιάσετε... ακούστε και κάποιον που τα είδε με τα μάτια του 2 χρόνια... Δεν μπορεί ένα κέντρο να επαφίεται στην καλή θέληση κάποιον ή κάποιου για να δουλέψει... πόσο μάλιστα να πάει και ένα βήμα μπροστά που είναι και το ζητούμενο στην παρούσα φάση. Χρειάζεται Γνωση Οργάνωση Στελέχωση και κυρίως Χρήμα και Επενδύσεις σε έμψυχο και άψυχο "υλικό..." κάτι που στο έμεσο ή άμεσο μέλλον δεν διακρίνεται...(από μένα τουλάχιστον...)

Εν κατακλειδι χειροπετσέτας... το πρώτο σοβαρό τέστ λειτουργίας στέφθηκε με επιτυχία. Μπράβο για την άμεση και πλήρη λειτουργία μετά από τέτοια κακοκαιρία...!

Φιλικά

Τεο...

Υ.Γ. Σε κάποιον είπα την Παρασκευή ν'ανέβει και δεν.... με πίστεψε...

Υ.Γ.2 Την Κυρική δεν ήρθα στην κοπή... λόγω φόρτου του κέντρου... Τζαμπα κόπος με τόσο κόσμο...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Τζαμπα κόπος με τόσο κόσμο...

ειχε λιγοτερο κοσμο απ’οτι το Σάββατο

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

..Υ.Γ. Σε κάποιον είπα την Παρασκευή ν'ανέβει και δεν.... με πίστεψε...

Καλά τώρα...πλλλλάκα με κάνεις; :P

δηλαδη να μην λεω τιποτα για τον κοσμο που βλεπω τις κυριακες...

(btw γεια χαρα σε ολη την παρεα,με πρωτο post φυσικα στην ενοτητα καλαβρυτων)

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Γιωργακη πως και απ'ταμερη μας?? :P

καλως ηρθες φιλαρακι

DALTONS POW ROBBERY.....

καλως σας βρηκα Χρησταρα,ειδα φως και μπηκα ;)

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Μπα μπα μπα... καλώς τα παιδιάααα....

Ο καβαλάρης με τα άσπρα παίδες... Καλυψη απόκρυψη στο χιόνι... σαν τους αλπινιστές... Για να μην τον βλέπουμε μέσ'τα δεντρα... ;)

ισχύει το επιβεβαιώνω

Πάω πάσο.... μάλλον τρόμαξαν κάποιοι όπως και γω... ;)

Καλά τώρα...πλλλλάκα με κάνεις; :P

Εγώ ή εσύ...? Δεν με έστειλλλλλες ςμς το βράδυ και με ρώτησες τι να κάνεις...? Τι σε είπα ρε...? ε... τι σε είπα...?

Φιλικά

Τεο...

1956280u02tpdods5.gif

Σημείωση στα σταματημένα υπήρχε και ο..."βαρύς ο άντρας" που πάλι είχε βάλει την γυναίκα του να τοποθετεί αλυσίδες.... :P Ευγε... εύγε...

Κρατάμε τις παραδόσεις του τόπου μας.....ψηλά ;)

Εδω είναι Πελοπόννησος

ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ fire3zc6.jpg

http://www.e-achaia.gr/

Κρατάμε τις παραδόσεις του τόπου μας.....ψηλά ;)

Εδω είναι Πελοπόννησος

Ωραίο... νησί... Λέω να μετακομίσω μόνιμα... (λέμε τώρα.... :P )

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με εργαζόμενο του ΧΚ... (για ασχετο λόγο...) μου είπε ότι την Κυριακή είχε περισσότερο κόσμο αλλά λιγότερους μάλλον χιονοδρόμους... Γυρίσαν αυτοκίνητα στα Καλάβρυτα από την ασφυξία στο δρόμο... ;)

1956280u02tpdods5.gif

Ξέρει κάποιος πώς είναι η ποιότητα του χιονιού στα Καλάβρυτα;Βλέπω οτι το Χ.Κ.Κ έχει θερμοκρασία 8οC και κάτι μου λέει ότι το πρωί θα είναι τσιμέντο...Αν πήγε κάποιος σήμερα ας μας πει,μήπως και κατηφορίσω την Πέμπτη..

...Εγώ ή εσύ...? Δεν με έστειλλλλλες ςμς το βράδυ και με ρώτησες τι να κάνεις...? Τι σε είπα ρε...? ε... τι σε είπα...?

Φιλικά

Τεο...

Κι εγώ τί νομίζεις οτι έκανα ρε;...τί νομίζεις;...οτι δεν ήλθα;.....καί Σάββατο καί Κυριακή ήμουν πάνω...μάρτυς μου ο αλκοόλας και πολλοί άλλοι ακατανόμαστοι....άλλο που εσύ κρύφτηκες στου βοδιού το κέρατο και δεν σε είδα! ;)

Edited by Mitsaras

Δεν ήθελε να δει εμένα για αυτό δεν ήρθε :)

9-2-05020.jpg

Ρε πάτε καλά... ή σας πείραξε ο ήλιος.... Πάνω ήμουν μόνο το Σάββατο... Απορώ πως δεν σε είδα Μητσο...? :ph34r:

Άλλο και τούτο... :)

Γιωργάκη... ο μόνος λόγος που με τράβαγε το βουνό την Κυριακή ήσουν εσύ... αλλά μπροστά στην κρίση... έκρινα να μην χαλάσω την Κυριακή μου για τις ουρές...

Μάλλον έκανα λάθος... Δεν επιράζει... Next time... (τα γαντια του μποξ μην ξεχάσεις..) :)

1956280u02tpdods5.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

No users celebrating today

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,176
    • Total Posts
      461,094
  • Member Statistics

• Total Members
      8,769
    • Most Online