Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

με αγωνιστικους χαιρετισμους πραγματι μπραβο στον ελληνα πουδρομανη που καθεται σπιτι του να χαρουμε εμεις σκι και πραγματι ειναι ξεφτιλα σε αυτη τη χωρα να βλεπεις σνοουμπορντ να κανουν εγκλημα εξ αμελειας(για τους ιδιοκτητες τους αθωοι λογω βλακειας και ελλειπους παιδειας),σκυλια, ελκηθρα, ποδηλατα και τη κουτση μαρια στη μεση της πιστας (και φυσικα να μου ζητανε να μαζεψω το αλεξιπτωτο 100 μετρα απο εκει που μπορει να φτασει με πολυ κοπο ο πλησιεστερος χιονοδρομος εκτος πιστας) με τα ελικοπτερα να πετανε ανεμελα λιγο πανω απο τα λιφτ

παιδια με τα σνοουμπορντ αν εμεις δε παρουμε τη κατασταση στα χερια μας λουρακι δεν θα βαλουν.μη ντρεπεστε πειτε το μια ευγενικα και μετα...

Επισης καπου πρεπει να γραφτει με τεραστια γραμματα οτι ο πισω/πανω σκιερ παντα φταιει γιατι στα σχολεια δεν το μαθαινουν και σπαμε τα ποδια μας

σκι στη νοτια ελλαδα η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο τουλαχιστον το χαρηκαμε και στα δυο βουνα

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Υπέροχο σαββατοκύριακο στα Καλάβρυτα με ανέλπιστα λίγες (έως ανύπαρκτες) ουρές. Εξαιρετικό χιόνι εντός πίστας, μέχρι κι εγώ παραλίγω να καρβάρω :rolleyes:

Εμαθα πως σήμερα τα εκδοτήρια ανοιξαν νωρίτερα από τις 9 και σε συνδυσμό με το βανάκι του πάρκιν θα διευκολυνθούν σημαντικά οι χιονοδρόμοι. Ενα μεγάλο μπράβο! Επίσης πολύ καλή εικόνα έχω από τη συμπεριφορά του προσωπικού στα συρόμενα που βοηθούν με χαμόγελο όσους χρειάζεται.

Μόνη παραφωνία όσα περιγράφει ο Μιχάλης παραπάνω. Αδέσποτα σανίδια, αρχάριοι σε απότομες πίστες να σαβουριάζονται και ανεγκέφαλοι με την ταυτότητα στο στόμα να περνουν ξυστά από ανυποψιαστους χιονοδρόμους. Παιδεία ΜΗΔΕΝ!

Υπέροχο σαββατοκύριακο στα Καλάβρυτα με ανέλπιστα λίγες (έως ανύπαρκτες) ουρές. Εξαιρετικό χιόνι εντός πίστας, μέχρι κι εγώ παραλίγω να καρβάρω :rolleyes:

Εμαθα πως σήμερα τα εκδοτήρια ανοιξαν νωρίτερα από τις 9 και σε συνδυσμό με το βανάκι του πάρκιν θα διευκολυνθούν σημαντικά οι χιονοδρόμοι. Ενα μεγάλο μπράβο! Επίσης πολύ καλή εικόνα έχω από τη συμπεριφορά του προσωπικού στα συρόμενα που βοηθούν με χαμόγελο όσους χρειάζεται.

Μόνη παραφωνία όσα περιγράφει ο Μιχάλης παραπάνω. Αδέσποτα σανίδια, αρχάριοι σε απότομες πίστες να σαβουριάζονται και ανεγκέφαλοι με την ταυτότητα στο στόμα να περνουν ξυστά από ανυποψιαστους χιονοδρόμους. Παιδεία ΜΗΔΕΝ!

Τα αδέσποτα ski/sb κατάσχονται.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

την συγκεκριμενη σιδερωστρα που λεει ο ακης επειδη ετυχε εκεινη την ωρα να περναει απεναντι απο κει που ημουν εγω σταματημενος στον αχιλλεα ετρεξα να την σταματησω αλλα περασε πανω απο τα σκι μου μετα προσπαθησε ενας αλλος πιο κατω που του φωναξα αλλα χωρις επιτυχια και αυτος και σταματησε πριν το εκλησακι

σημερα ασχετος απο χιονοδρομια κατεβαινε την (μαυρη) στην αγκυρα διπλα ανεξελεγκτος επεσε ακριβως διπλα απο την πεσμενη κοπελα του τεο και ερχομενος κατα πανω μου προλαβα και εκανα λιγο πισω και με χτυπησε μονο με το μπατον του

αφου εφαγε τα καντηλια του καθοτι δεν ειμαι και ευγενικος του μαζεψα τα σκι και με εκπληξη βλεπω οτι ειχε σπασει η μποτα του ολη μπροστα :rolleyes:;)

ρε μεγαλε τι εγινε του λεω ποσα χρονια την εχεις αυτη την μποτα?μου λεει τρια χρονια και ξερεις κανω σκι απο τα 5 μου??? καλα νταξ....

αυτο που εχω να πω προς ολους τους μετριους χιονοδρομους ...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ χωρις την συνοδεια με καποιον εμπειροτερο που να μπορει να σας πει δυο πραγματα για να κατεβειτε ελεγχομενα

σημερα και εχθες 9 στους 10 χιονοδρομους στο καλαβρυτο ΔΕΝ ηξεραν σκι και πηγαιναν στην αντιγονη και στην ειρηνη κατεβαινοντας με την ταυτοτητα στο στομα και μετρωντας την πιστα με το κεφαλι (ετσι εβλεπαν και ποσα μετρα ειναι :) )

βαρεθηκα να μαζευω σκι μιας και δεν υπηρχε εταιρος κανιβαλος (ηταν ολοι απεναντι οποτε πηρα ρεπο :) )

ελεος ρε παιδια δλδ.....

DALTONS POW ROBBERY.....

Κοσμοσυρροή και σήμερα Κυριακή στο Χελμό, η ηλιοφάνεια και οι ασθενείς άνεμοι έκαναν τη μέρα απολαυστική.

Ο χρόνος αναμονής στα λίφτ κυμαινόταν σε λογικά πλαίσια.

Χιόνι υπάρχει αρκετό στο βουνό το οποίο είναι άριστο και σκληρό.

Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού είναι στα 40 εκατοστά.

Η πίστα Αντιγόνη είναι απάτητη , λόγω τεχνικού προβλήματος του χιονοστρωτήρα.

Το μηχανικό πρόβλημα του χιονοστρωτήρα prinoth everest θα αποκατασταθεί άμεσα για να δωθεί η πίστα Αντιγόνη στους χιονοδρόμους πατημένη.

Η ηλιοφάνεια και οι ασθενείς άνεμοι συνεχίζουν την πορεία τους και αύριο Δευτέρα 14/2/2011

Για αύριο Δευτέρα, 14/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και Άλκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα και οι πίστες, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις.

Το big airbag είναι έτοιμο και σας περιμένει.

Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων, τα Σαββατοκύριακα το Χ.Κ.Κ. διαθέτει δωρεάν βαν από την αρχή του parking μέχρι τα εκδοτήρια.

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

καλαβρυτα σ/κ 5 και 6 φλεβαρη

Guest stars ira,rania,mina,spider and elgreco

YouTube Video ->
Edited by bujinkan

elan primetime 33.jpg

Εγω πάντως δεν είμαι μέσα και το βασικότερο..... δεν ειναι η τούμπα μουυυυυυυυυυυυ :)

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Ακόμη ένα φοβερό ΣΚ στο χκΚ....!

Λίγος κόσμος το Σάββατο, υπέροχος καιρός μέχρι τις 2 όπου ο αέρας σε σήκωνε, εξαιρετικό χιόνι και τρελό σκι στις υπέροχα στρωμένες πίστες.

Η καλύτερή μας μέρα στο βουνό...! :D

Φοβερή εξυπηρέτηση και διάθεση να βοηθήσει τους χιονοδρόμους το παλικάρι της άγκυρας, και γενικά όλα τα παιδιά στα λιφτ.

Πολύ καλή κίνηση το φτιάξιμο του parking με τοποθέτηση πασσάλων και το άνοιγμα των εκδοτηρίων την Κυριακή, πριν τις 9.

Το πρώην Τεομάγαζο, συμμορφώθηκε και η ένταση αλλά και το είδος της μουσικής του σου επιτρέπει να κάτσεις κ να χαλαρώσεις χαζεύοντας τους λάτρεις των αλμάτων στο Πάρκο.

Κυριακή, εκτός από σκι κάναμε και ηλιοθεραπεία μιας και ο ήλιος ήταν πάνω από το κεφάλι μας.Τέλειο σκι από τις 9 που φτάσαμε μέχρι και τις 11 που πλάκωσε ο κόσμος.Μετά τις 11 απλώς προσπαθούσες να αποφύγεις τους ανεγκέφαλους wanna be χιονοδρόμους που ήταν στο βουνό.Σανίδια να φεύγουν μόνα τους, σανιδάδες να πέφτουν πάνω σου, και σκιερ να σου περνάνε ξυστά.Έχει παραγίνει το κακό... :P

Παρόλα τα περίεργα, ακόμη μια φορά λιώσαμε στο χιόνι του Καλαβρύτου...με καλή παρέα και καλή διάθεση...

Θα ακολουθήσει φωτορομάντζο αργότερα από τον ειδικό.... :D

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Θα ακολουθήσει φωτορομάντζο αργότερα από τον ειδικό.... :P

Πουντος???

Έχει αρχίσει και τεμπελιάζει τωρα τελευταια. :D

ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ fire3zc6.jpg

http://www.e-achaia.gr/

Μια από τα ίδια και σήμερα :D:lol: . Λίγα σύνεφα που είχαν καθήσει στην αρχή της Ειρήνης μας ταλαιπώρησαν λίγο με αποτέλεσμα να έχει μονιμη ομίχλη στο σημείο αυτό αλλά η στίγα ήταν τέλεια για τρελά γκάζια..

Κάψαμε τετρακέφαλους.. :P:D

Ερώτηση εκτός θέματος (αν επεκταθεί όμως, θα το μεταφέρουμε σε δικό του topic) με αφορμή πρόσφατη συζήτηση μας στο βουνό:

Αν το σώμα του μη αθλητή σκιερ είναι σωστά τοποθετημένο, θα έπρεπε να "καίγονται" οι τετρακέφαλοι σε μια παρατεταμένη κόκκινη, ή μαύρη πίστα;

Make Parnassos Great Again!

Πράγματι, θα συμφωνήσω με όλους όσοι προηγήθηκαν, ήταν ένα εκπληκτικό ΣΚ. Πολλή καλή ποιότητα χιονιού και άριστα πατημένες πίστες, ειδικά το Σάββατο, αποτελούσαν τις ιδανικές συνθήκες για ασταματητο καρβάρισμα.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε ο σχετικά λίγος κόσμος τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή γεγονός που συνέδραμε καταλυτικά στην αυξημένη ευχαρίστηση. Θεωρώ ότι οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί. Το προηγούμενο ήταν το πρώτο καλό ΣΚ με αρκετό χιόνι και ηλιοφάνεια και όλος ο κόσμος έτρεξε στο βουνό. Με δεδομένο το μεγάλο κόστος της εκδρομής πολλοί δε θα μπορούσαν να το επαναλάβουν και δεύτερο σερί ΣΚ. Επιπλέον έχουμε και τις εξεταστικές που κρατάνε αρκετούς φοιτητές μακριά.

Κορωνίδα ήταν και πάλι η μαύρη Αντιγόνη που δε χορταίνεις να την κατεβαίνεις. Δυστυχώς την Κυριακή το σπασμένο βίντσι του ράτρακ δεν επέτρεψε να πατηθεί αλλά ακόμη κι έτσι την απολάυσαμε. Από κοντά και η Ειρήνη. Γενικά άγκυρα και Αυγό είναι οι σταθερές αξίες του ΧΚΚ...

Η Νεφέλη το Σάββατο δεν άξιζε λόγω των δυνατών ανέμων στο πάνω κομμάτι που εμπόδιζαν την ανάπτυξη ταχύτητας και έκαναν επικίνδυνες τις στροφές. Κάποια στιγμή ο άνεμος έγινε τόσο δυνατός που σήκωνε το χιόνι και σε μαστίγωνε. Εδώ θέλω να τονίσω τη θετική έκπληξή μου για τη λειτουργία της Στύγας φέτος που μέχρι στιγμής είναι απρόσκοπτη με φουλ φορτία και σε συνθήκες με δυνατούς ανέμους. Φαίνεται ο Αυστριακός είναι πρώτος μάστορας! Συγχαρητήρια στο για την πολλή καλή δουλειά. Επιπλέον συγχαρητήρια στο προσωπικό για τη συνεχή και επιμελή φροντίδα του κόσμου που παίρνει τα συρόμενα! Ειδικά στην Άγκυρα τα αποτελέσματα της προσπάθειας είναι πολύ καλά.

Πολύ καλή η δουλειά των παιδιών και στο πάρκο όπου στήνεται ένας εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδομένα πάρκο.

Φαίνεται ότι στα σαλέ διαβάζουν το φόρουμ γιατί αυτή τη φορά ακούσαμε ωραίες μουσικές σε λογική ένταση. Το Σάββατο μάλιστα στο πάνω έπαιζε ωραία ροκάκια από Ίντερνετ όπως Dylan, Hendrix, ZZ top κα. Γενικά υπήρχε ένα πολύ κεφάτο κλίμα και στους δύο χώρους και νομίζω ότι συνολικά το ΧΚΚ εξελίσσεται στο κορυφαίοι ΧΚ για αυτά που έχει να προσφέρει τόσο στο χιονοδρόμο όσο και στον επισκέπτη.

Στα λίγα αρνητικά το σπασμένο βίντσι που κράτησε τη μια πίστα απάτητη και μια καμμένη ασφάλεια που κράτησε τη Δάφνη σε ακινησία για περίπου 20 λεπτά. Τα φαινόμενα με τα αδέσποτα σανίδια και τους απρόσεκτους στις πίστες δεν τα παρατήρησα ίσως γιατί αποφεύγω τη Νεφέλη μετά τις 10.30.

Μακάρι κάθε ΣΚ να ήταν έτσι! (εντάξει, και με κάμποση πούδρα στα εκτός...)

ΥΓ1. Στους πολιτικούς που κάνουν σκι μπορείτε να προσθέσετε και το Λοβέρδο, ο οποίος ήταν πάνω την Κυριακή με την οικογένειά του.

ΥΓ2. Μπράβο στο κάτω σαλέ που δεν επιτρέπει το κάπνισμα παρά μόνο στο πατάρι.

ΥΓ3. Έχω και φωτογραφίες αλλά δε μπαίνω στον κόπο αφού έρχεται φωτορομάτζο

Edited by KSpecial

Ερώτηση εκτός θέματος (αν επεκταθεί όμως, θα το μεταφέρουμε σε δικό του topic) με αφορμή πρόσφατη συζήτηση μας στο βουνό:

Αν το σώμα του μη αθλητή σκιερ είναι σωστά τοποθετημένο, θα έπρεπε να "καίγονται" οι τετρακέφαλοι σε μια παρατεταμένη κόκκινη, ή μαύρη πίστα;

αν παρω παραδειγμα απο τους δικους μου ειναι αναλογα την ταχυτητα που κατεβαινω μια πιστα

πχ στην μαυρη των καλαβρυτων ελαχιστες φορες που κατεβαινω ασταματητα μεχρι κατω με κλειστες στροφες και λογικη ταχυτητα δεν ακουω καθολου τετρακεφαλους αν κατεβω ομως το ιδιο με δυο ταχυτητες πανω τους ακουω γιατι ολο και σε καποιες στροφες θα φυγει το σωμα μου πισω

κανιβαλοκαρβαριστος ομως και να μην φυγει το σωμα μου πισω σε ολο το μηκος της πιστας,απο την στιγμη που θα την κατεβω με 5-6 στροφες σιγουρα θα τους ακουσω...

παντως με κοντρολ σκι και μεση ταχυτητα δεν καταλαβαινω τετρακεφαλους οποτε θεωρω πως παιζει σημαντικο ρολο η σταση του σωματος

οταν καιγομαστε με το παραμικρο μαλλον πρεπει να ψαχτουμε λιγο οσον αφορα την τεχνικη μας

ας μιλησουν και καποιοι εμπειροτεροι.....

DALTONS POW ROBBERY.....

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε ο σχετικά λίγος κόσμος τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή γεγονός που συνέδραμε καταλυτικά στην αυξημένη ευχαρίστηση. Θεωρώ ότι οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί. Το προηγούμενο ήταν το πρώτο καλό ΣΚ με αρκετό χιόνι και ηλιοφάνεια και όλος ο κόσμος έτρεξε στο βουνό. Με δεδομένο το μεγάλο κόστος της εκδρομής πολλοί δε θα μπορούσαν να το επαναλάβουν και δεύτερο σερί ΣΚ. Επιπλέον έχουμε και τις εξεταστικές που κρατάνε αρκετούς φοιτητές μακριά.

ΥΓ1. Στους πολιτικούς που κάνουν σκι μπορείτε να προσθέσετε και το Λοβέρδο, ο οποίος ήταν πάνω την Κυριακή με την οικογένειά του.

Ο οποίος είδε snowboard να κατεβαίνουν μόνα τους τη πλαγιά?

well said για την έλλειψη κόσμου αλλά κάτι μου λέει ότι αν είχε χιονίσει πχ τη Πέμπτη θα είχε τον ίδιο κόσμο. Επίσης πολλοί άκουσαν ότι γινόταν χαμός από κόσμο το προηγούμενο σκ και νόμιζαν ότι θα γίνεται πάλι χαμός με ουρές κλπ.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ακομα μια τελεια μερα εχθες στο ΧΚΚ. λιγος κοσμος, ολη η γευση (ολα τα λιφτ :wacko: ).

η ομιχλη μας απειλησε αλλα δεν μας την χαλασε.

10-4 non stop. καιρο ειχα να το κανω και παλι δεν χορτασα!

α και το καλυτερο sunburn ever :rolleyes:

Ήταν κανένας ερωτευμένος χθες στο νυχτερινό να μας πει εντυπώσεις....? :rolleyes:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο είναι το ενδεχόμενο ατύχημα από πτώση μη ασφαλισμένου snowboard να έχει θύμα πολιτικό?

Δεν μας θέλει ρε γμτ.....

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο είναι το ενδεχόμενο ατύχημα από πτώση μη ασφαλισμένου snowboard να έχει θύμα πολιτικό?

Δεν μας θέλει ρε γμτ.....

Αν τον έχεις σημαδέψει σωστά δεν είναι καθόλου δύσκολο, νομίζω...! :P

Ειδικά αν το θύμα είναι ο "μαζί τα φάγαμε" που έχει μεγάλο όγκο , τότε σίγουρα είναι ευκολάκι.... :P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Μπα,μην το λες!αν χτυπήσει στον όγκο,μπορει να γυρίσει πίσω σαν μπούμερανγκ!δεν παθαίνουν τίποτα αυτοί!

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Σε μαυρή πιστα οι τατρακεφαλοι θα έπρεπε να καίγονται σχετικά γρήγορα , σε κόκκινη πιο δύσκολα , δεν μας φτάνουν φερειπειν οι ελληνικες πιστες για να προλάβουν να καούν.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

αυτό εξαρτάται και από το πόσο γυμνασμένος είσαι..κάποιος ο οποίος αθλείται συνέχεια και όχι μόνο όταν χιονίζει έχει άλλη δύναμη,αντοχή στους μύες των ποδιών..

Θελω να ξαναδω τα Ελληνικα βουνα ετσι :angry:

YouTube Video ->

Τέλος Κώστα είσαι ο Θεός της Καναδέζας και ο Pele τον Καλαβρύτων! Eδώ και χρόνια όπως αποδεικνύει και η VIDEARA!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Diianira
      Diianira
      (48 years old)
    2. Nikos
      Nikos
      (44 years old)
    3. vro
      vro
      (62 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics