Guest afrodite Report post Posted December 28, 2010 Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις, απλώς γίνε πιο multi. Διάλεξε κάτι το οποίο θα μπορείς να κάνεις τον υπόλοιπο χρόνο. Πολύ κοντά στο σανίδι , είναι το windsurf , πας στον κατσαρέα σε κατατοπίζει που και πως και μετά έχεις λιγότερο άγχος για το χιόνι - που πλέον στην Ελλάδα δεν παίζει εδώ και πολλά χρόνια... Αν δεν χιονήσει δηλαδή δεν τρέχει και τίποτα, βαρδάρη πάντως ΘΑ κάνει! Ασε μην τον βαζεις σε αυτο το τρυπάκι γιατι τον τελευταιο καιρο και ο αέρας έχει χαθει... Κωσταντινε, αρχισε το ποδήλατο. Αυτο εχω κανει κι εγω κι έχω βει την υγειά μου. Γιατι αν περίμενα το ποτε θα φυσιξει ή θα χιονίσει.... (και μην ακούσω τίποτα για τους Νοτιάδες.....) Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 28, 2010 Ξεκινήστε όλοι ποδήλατο, μπας και φτιάξουν πάρκα τα χιονοδρομικά μας, να σκιστούμε στο downhill, όσο αντέχουμε ακόμα... Το μόνο σπορ που γίνεται όλο το χρόνο, σχεδόν παντού, χωρίς ιδιαίτερη εξάρτηση από τον καιρό... Και γυμνάζει πραγματικά όλο το σώμα καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση, τα περιττά κιλά, τον θυμό, βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό αναζωογονεί τα κύτταρα κλπ... το παράκανα μάλλον... Ακόμα δεν σας έπεισα; :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted December 28, 2010 Και γυμνάζει πραγματικά όλο το σώμα καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση, τα περιττά κιλά, τον θυμό, βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό αναζωογονεί τα κύτταρα κλπ... ... και βάζει και τις αιμορροίδες μέσα.... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 28, 2010 .....μειώνει την ποιότητα του σπέρματός σας (εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει ) Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted December 28, 2010 (edited) .....μειώνει την ποιότητα του σπέρματός σας (εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει :D ) έλα ρε; σοβαρά; μάλλον επειδή κουνιούνται πολύ τα σπερματοζωάρια και ζαλίζονται .... edit: Μπα, το τσέκαρα στην βιβλιογραφία ... δεν τρέχει τίποτα .... υπήρξε ένα report μόνο από την Βοστώνη (= Αμερικανοί ...) που αναφερόταν σε τύπους που κάνανε 200 χιλιόμετρα ποδήλατο την ημέρα ... αυτοί ούτως ή άλλως ήταν βαρεμένοι και στο μυαλό και στο σπέρμα .... ο average cyclist δεν κινδυνεύει από τίποτα ... ίσα ίσα ωφελείται πάρα πολύ ... δεν μου λες ρε Λούη; τι ποδήλατο υπάρχει για τα κιλά μου; Edited December 28, 2010 by panpanou Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 28, 2010 (edited) Τι αλλο θα διαβασει κανεις μεσα στο thread του ε-ε-ερχεται.... ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ... Δεν φαίνετε πολύ πράμα από Σαββατο... Δεν ξερω... Ρε φιλενάδα Αφρο.... τι τρέχει με τους Νοτιαδες... Εδω που μενω... εχουν ξεσκιστει μεχρι πριν λιγο καιρό... στο surf... και kite... (Λουτσα) Edited December 28, 2010 by TEOXALANDRI Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 28, 2010 έλα ρε; σοβαρά; μάλλον επειδή κουνιούνται πολύ τα σπερματοζωάρια και ζαλίζονται .... edit: Μπα, το τσέκαρα στην βιβλιογραφία ... δεν τρέχει τίποτα .... υπήρξε ένα report μόνο από την Βοστώνη (= Αμερικανοί ...) που αναφερόταν σε τύπους που κάνανε 200 χιλιόμετρα ποδήλατο την ημέρα ... αυτοί ούτως ή άλλως ήταν βαρεμένοι και στο μυαλό και στο σπέρμα .... ο average cyclist δεν κινδυνεύει από τίποτα ... ίσα ίσα ωφελείται πάρα πολύ ... δεν μου λες ρε Λούη; τι ποδήλατο υπάρχει για τα κιλά μου; Εγώ το χρησιμοποιώ σαν προφυλακτικό Φώτη... Πολλά ποδήλατα αντέχουν τα κιλά σου Πάνο...στις ρόδες πρέπει να κάνουμε καλή επιλογή και στα φρένα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted December 28, 2010 Ξεκινήστε όλοι ποδήλατο, μπας και φτιάξουν πάρκα τα χιονοδρομικά μας, να σκιστούμε στο downhill, όσο αντέχουμε ακόμα...Το μόνο σπορ που γίνεται όλο το χρόνο, σχεδόν παντού, χωρίς ιδιαίτερη εξάρτηση από τον καιρό... Και γυμνάζει πραγματικά όλο το σώμα καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση, τα περιττά κιλά, τον θυμό, βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό αναζωογονεί τα κύτταρα κλπ... το παράκανα μάλλον... Ακόμα δεν σας έπεισα; τσεκαρετε και αυτο http://www.cyclist-friends.gr/ .εγω ποδηλατο κανω ολο των χρονο (mountain μονο) αλλα ο καλος μου ειναι το σανηδι..... Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 28, 2010 Ασε μην τον βαζεις σε αυτο το τρυπάκι γιατι τον τελευταιο καιρο και ο αέρας έχει χαθει... Κωσταντινε, αρχισε το ποδήλατο. Αυτο εχω κανει κι εγω κι έχω βει την υγειά μου. Γιατι αν περίμενα το ποτε θα φυσιξει ή θα χιονίσει.... (και μην ακούσω τίποτα για τους Νοτιάδες.....) δεν με παιρνει οικονομικα για αλλο χομπυ.... δυστυχως ή ευτυχως.... ασε που καποια πραγματα ειναι αναντικαταστατα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 28, 2010 δεν με παιρνει οικονομικα για αλλο χομπυ....δυστυχως ή ευτυχως.... ασε που καποια πραγματα ειναι αναντικαταστατα κι εμένα Αφρο... μια από τα ίδια... βέβαια παίζει να με δεις να κατεβαίνω με ποδήλατο τον Κηφισσό... εδώ που φτάσαμε... επίσης ο τίτλος αυτού του νήματος αρχίζει να μου τι δίνει αφού εεεεεέρχεται με ρυθμό... χελώνας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 28, 2010 Απο τα χειλη αυτου του τοπικ κρεμομαστε ολοι.Μαλλον απο τα πληκτρα και οχι απο τα χειλη .Το βλεπω στην κορυφη το ανοιγω και βλεπω για ορθοπεταλιες μετα αρχιζει και κατεβαινει, υποθετω οτι δεν υπαρχει κανα νεοτερο ,υστερα παλι κορυφη το ανοιγω και βλεπω παλι ορθοπεταλιες. Τελικα θα το ξανανοιξω μονο αν δω Last post:MIK Εκεινο το τοπικ καιρος που πηγε φετος.Γιατι το εεερχετε θελει πολλα εψιλον ακομα και δεν ξερω σε ποιο εψιλον ειμαστε στο πρωτο στο δευτερο; σε λιγο παντως θα το συμπληρωσουμε καπως ετσι .ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρχετε το καλοκαιρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 29, 2010 Είπαμε 2 Ιανουαρίου επόμενη κακοκαιρία και μάλλον με άλλες δυο να την ακολουθούν. Η πρώτη είναι αρκετά καλή σαν χιονοπτώσεις απλά τα χκ ειδικά της Νότιας Ελλάδας πια δεν έχουν βάση. Δρόσισε ήδη ΤΕΟ και θα παραμείνει έτσι μάλλον για καιρό δροσερά. Υπομονή Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted December 29, 2010 Είπαμε 2 Ιανουαρίου επόμενη κακοκαιρία και μάλλον με άλλες δυο να την ακολουθούν. Η πρώτη είναι αρκετά καλή σαν χιονοπτώσεις απλά τα χκ ειδικά της Νότιας Ελλάδας πια δεν έχουν βάση. Δρόσισε ήδη ΤΕΟ και θα παραμείνει έτσι μάλλον για καιρό δροσερά. Υπομονή οταν μαθεις κατι ποιο σιγουρο θα μας ενημερωσεις ε?....thanx!!!! Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 29, 2010 ασε που καποια πραγματα ειναι αναντικαταστατα Είπαμε , ΔΕΝ χρειάζεται να αντικαταστήσεις κάτι , αλλά να προσθέσεις. ..χρόνια πολλά από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου περίμενα ένα βαρύ χειμώνα , αλλά ρε γαμώτο κάτι μου ξέφευγε κάτι δεν πήγαινε καλά.. , να δεις τι ήταν αυτό .... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 29, 2010 Το μόνο σπορ που γίνεται όλο το χρόνο, σχεδόν παντού, χωρίς ιδιαίτερη εξάρτηση από τον καιρό...Και γυμνάζει πραγματικά όλο το σώμα καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση, τα περιττά κιλά, τον θυμό, βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό αναζωογονεί τα κύτταρα κλπ... το παράκανα μάλλον... Ακόμα δεν σας έπεισα; :huh: Τους τελευταίους μήνες το έχω ρίξει στο ποδήλατο, και οχι ποδήλατο γύρο γύρο απο τη γειτονιά μου αλλά πολλά χιλιόμετρα. Γύρω στα 200χλ την εβδομάδα και θα αυξηθούν σταδιακά. Συμφώνώ σε ολα οσα είπες περι σύσφιξης κλπ αλλα ακόμα δεν έχω δει τίποτα στο θέμα κυτταρίτιδας Εντάξει δεν έχω και πολλη κυτταρίτιδα αλλα εκει που έχει κατσικωθεί θέλω να φύγει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 29, 2010 Δεν βγάζουμε το τόπικ καλύτερα: "Φ-Φ-Φεύγει....η κυτταρίτιδα......" να είμαστε και εντός θέματος λέω εγώ;;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 29, 2010 Aφου το χιονι ΔΕΝ Ε-ε-ε-ε-ρχεται... Απο τότε που ανοίχτηκε αυτο το θέμα χιόνι δεν έχει έρθει πάντως. Κακός οιωνός, γρουσούζικο τόπικ... και οπως είπε και κάποιος άλλος ε-ε-ε-έρχεται το καλοκαίρι... :huh: Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted December 29, 2010 Να γράψω και εγω , μπας και πάει γούρι...... Μέχρι τις 2/1/2011 χιόνι μόνο από κανά κανόνι ......... Μετά όμως αλλάζουν τα κόζια μίας και το Ιόνιο ενεργοποιείται μας δίνει χαμηλό ,που σε πρώτη φάση γεμίζει Καλάβρυτα και μάλλον Παρνασσό και από τις 4/1 και μετά πάμε για αρκετό χιόνι σε όλα τα Βουνά , πιθανόν και πόλεις. Τα παραπάνω φυσικά δεν σιγουρεύουν απόλυτα , ότι θα λειτουργήσουν και ΧΚ , μίας και φέτος ο καιρός με χίονι είναι λιγάκι δυσκοίλιος.. Παρόλα αυτά πιστεύω πως το ΣΚ μετά τα Φώτα , μάλλον θα δουλεύουν Παρνασσός - Καιμάκ - Βασιλίτσα - Πηγάδια Καλη χρονιά με υγεία σε όλους Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 29, 2010 ελα βρε Στεφανε..που'σαι τοσο καιρο, μας ελειψες! απο το στομα σου και στου θεου τ'αφτι btw, Χρονια σου πολλα και καλα! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted December 29, 2010 ελα βρε Στεφανε.. απο το στομα σου και στου Θεου τ'αφτιΑρκεί να μήν ανακατευτεί ο Mikάλης... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 29, 2010 ο Στεφανος θα μας φερει τελικα το φως Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted December 29, 2010 ακούω συνέχεια και λένε όλοι "σκι" ... τι είναι αυτό το "σκι" ρε παιδιά; τρώγεται; Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 29, 2010 (edited) Αρκεί να μήν ανακατευτεί ο Mikάλης... Ναι οκ με έχει πείσει ο turms δεν βλέπω κανένα χιόνι στα βουνά φέτος. Γειά σου Στέφανε και χρόνια σου πολλά Edited December 29, 2010 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 29, 2010 τι ειπα εγω και σε επεισα; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 29, 2010 Λες και εξαρτάται από τον Μιχάλη αν θα χιονίσει ή όχι! <_> Χάλια μας πάει και φέτος και φοβάμαι ότι οι χρονιές με πολλά χιόνια στην Ελλάδα δεν θα είναι παρά μια γλυκιά ανάμνηση στο μέλλον... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites