Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
eolos

χ/κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2010-2011

Recommended Posts

:lol: :LOL: :lol:

Κατά πάσα πιθανότητα, κανείς δεν έχει καταλάβει ότι η κάμερα είναι "ζωντανή". Κάτσε, γιατί μπορεί να δούμε και καμιά πιο ζουμερή σκηνή!

Make Parnassos Great Again!

Συγγνώμη ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο ξεφτίλα να δείχνεις αυτό από μια κάμερα για χιόνι?

Χώρια που δείχνει μια κατάσταση οργάνωσης και επιπέδου εξοπλισμού χειρότερη από το μπακάλικο του Χατζηχρήστου.

Ας την απενεργοποιήσουν εντελώς...

Ακόμα και σήμερα τα ίδια δείχνουν...

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

καλα. κωμικοτραγικη η εικονα στην καμερα της φτερολακας!

οσο αφορα τον τιμοκαταλογο ειχαν πει οτι θα εχεις 10% εκπτωση στην καρτα αν αγορασεις μεσω web. δεν βλεπω κατι να αναφερεται στον τιμοκαταλογο. μουφα ειναι τελικα? προσωπικα μπηκα και εκανα εγραφη. η σελιδα με τους ορους χρησης αναφερεται σε παλια χρονολογια. φυσικα δεν αναφερεται και εκει τιποτα περι εκπτωσης και επιπλεον δεν σου δινεται η δυνατοτητα να φορτωσεις την καρτα σου με μοναδες...

μακαρι να λειτουργησει το συστημα και ειδικα ετσι οπως εχουν πει...

απο την άλλη , η κάμερα στα κελλάρια ειναι πανέμορφη...

χανεται το σκαλοπάτι πάμε για ανοιγμα το ΣΚ.

Σροςκαν στροσκαν θα καρβαρω με οτι ναν...

Σροςκαν στροσκαν θα καρβαρω με οτι ναν...

:P:lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol: :LOL:

Eγραψες!!!!!

Τηλεφώνησα στο Χιονοδρομικό... το Σάββατο ανοίγει!

Andreas Triantafyllou

Τηλεφώνησα στο Χιονοδρομικό... το Σάββατο ανοίγει!

Ηold small basket.

Δεν είναι σίγουρο αλλά πάει πολύ καλά

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

off topic κατι σαν off piste ας πουμε :lol:

Μιχαλη τι γινεται στο λιβινιο δεν εχουμε νεοτερα μηπως παγωσαν τα κινητα και τα λαπτοπ ας πουμε?? :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Δεν θέλω να ξέρω :P .

Καλά να περνάνε αλλά να μη μου το πούνε

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Xιονισε το πρωι Αραχωβα ενω με την εισοδο του Νοτια το επιπεδο παγοποιησης ανεβηκε στα 1500μ. Απο εκει και κατω εβρεχε μετα τις 10 το πρωι.

DSC05819.jpg

Στη διασταυρωση προς Γεροντοβραχο το χιονι>15 εκ.

DSC05824.jpg

Στο Βαρκο Παρνασσου επισης

DSC05833.jpg

Με το χαμηλο της Τεταρτης απο τα δυτικα,πιστευω οτι θα κανουμε σκι απο την Παρασκευη και μετα!

Ας το ελπισουμε!!

http:www.arahova.net

http:www.meteo.gr/stations/arahova

http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950

http:www.meteo.gr/stations/parnassos

Αγαπητοί φίλοι,

ελπίζουμε να χιονοδρομήσουμε το ερχόμενο Σ,Κ.

ενημερωθείτε σχετικά με την σημερινή βραδυά

http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=216

Προσπαθούμε έως αύριο να λειτουργήσουν κανονικά όλες οι snowcam και οι meteo station.Παρακαλούμε για την κατανόηση σας.

Edited by Χ.Κ.Π.

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Πάντως αυτό το "εορταστικό" τιμολόγιο από τις 20/12-9/1 δεν το καταλαβαίνω.Εκτός από τις ημέρες 25/12,26/12,1/1,6/1 όλες οι άλλες είναι εργάσιμες καθημερινές,γιατί να έχει 30€ η ημερήσια;Δεν είμαστε όλοι καθηγητές/δάσκαλοι/φοιτητές/μαθητές.Ιδίως σε μια χρονιά πολύ δύσκολη για τον κόσμο,έπρεπε να μην υφίσταται τέτοιο τιμολόγιο.

Πάντως αυτό το "εορταστικό" τιμολόγιο από τις 20/12-9/1 δεν το καταλαβαίνω.Εκτός από τις ημέρες 25/12,26/12,1/1,6/1 όλες οι άλλες είναι εργάσιμες καθημερινές,γιατί να έχει 30€ η ημερήσια;Δεν είμαστε όλοι καθηγητές/δάσκαλοι/φοιτητές/μαθητές.Ιδίως σε μια χρονιά πολύ δύσκολη για τον κόσμο,έπρεπε να μην υφίσταται τέτοιο τιμολόγιο.

έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι νταβατζιλίκι, αλλά αν το σκεφθείς ότι παντού (και εκτός ελλάδας) στον τουρισμό έχουν υψηλή σεζόν, χαμηλή σεζόν δεν ήμαστε μακριά.

Υπήρχε και ένα εισιτήριο Lady's Day τις Τετάρτες, νομίζω, με 10 περίπου ευρώ.

Πέρυσι ή πρόπερσι.

Όχι πλέον...

Όχι στις διακρίσεις των 2(; ) φύλων!

έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι νταβατζιλίκι, αλλά αν το σκεφθείς ότι παντού (και εκτός ελλάδας) στον τουρισμό έχουν υψηλή σεζόν, χαμηλή σεζόν δεν ήμαστε μακριά.

Στα ξενοδοχεία έχει κάποιο νόημα.Αυξάνεται η ζήτηση σε δωμάτια,η προσφορά παραμένει χαμηλή,ανεβαίνουν οι τιμές.Στα χιονοδρομικά γιατί;Ιδίως στην Ελλάδα.Τι θα πάθαιναν αν φέτος που η χρονιά είναι δύσκολη για όλο τον κόσμο,τις καθημερινές έβαζαν 15€ εισιτήριο;Τα Σ/Κ και τις αργίες ας το αφήσουν 30€,υποτίθεται ότι καλύπτουν την αυξημένη μισθοδοσία εκείνων των ημερών (αν η σύμβαση δεν προβλέπει ότι ο υπάλληλος θα εργάζεται και τα Σ/Κ,και τις αργίες και λαμβάνονται ως υπερωριακή απασχόληση).

Όπως έχω ξαναπεί και θα θυμούνται πολλοί, αυτό το "εορταστικό" τιμολόγιο δεν ίσχυε πάντα.

Ξεφύτρωσε ξαφνικά πριν μερικά χρόνια και δεν ξέρω ποιος "σοφός" το σκέφτηκε;

Σίγουρα όμως σαν δείγμα κατανόησης προς την κατάσταση θα έπρεπε οι υπέυθυνοι να το ξανασκεφτούν.

Στατιστικά πάντως λόγω συνθηκών χιονιού λίγες φορές λειτούργησε ...

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Είμαι πάντως πολύ περίεργος να δώ πόσες :lol:άρες θα πουλήσουνε φέτος....

Εκτιμώ ότι στην ετήσια θα μπορούσαν να κάνουν κάποια εκπτωσούλα....Ηδη γνωρίζω άτομα (μέσα σε αυτά είμαι και εγώ) που ενώ πέρυσι είχανε :lol:άρα φέτος το σκεφτόνται 2 και 3 φορές εάν θα βγάλουνε πάλι....

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Ευχαριστω ΔΕΝ θα παρω........ :lol: η ΠΑΡΑΚΜΗ συνεχιζεται....... Μην αναρωτιεστε μετα γιατι ο κοσμος φευγει για εξω.............

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Με τα πολλά άνοιξαν τη κάμερα στη Φτερόλακκα πάντως, κάτι είναι κι αυτό ( :rolleyes: ).

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Είμαι πάντως πολύ περίεργος να δώ πόσες 80άρες θα πουλήσουνε φέτος....

Εκτιμώ ότι στην ετήσια θα μπορούσαν να κάνουν κάποια εκπτωσούλα....Ηδη γνωρίζω άτομα (μέσα σε αυτά είμαι και εγώ) που ενώ πέρυσι είχανε 80άρα φέτος το σκεφτόνται 2 και 3 φορές εάν θα βγάλουνε πάλι....

και 4 και 5 φορές....

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=217

Λυπάμαι για τα σχόλια περί νταβατζιλίκι, ακρίβειας,κάμερας Φτερόλακας κ.λπ. Θεωρώ ότι αδικούν το ΧΚΠ , αλλά η γνώμη μου δεν έχει καμμιά σημασία .

Όλοι θα θέλαμε ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες.Το ερώτημα είναι ποιος , πόσο και για πόσο πληρώνει .

Σεβαστό το παράπονο του καθενός, αλλά θα πρότεινα αντί να γκρινιάζουμε για ό,τι δεν έχουμε ,να απολαμβάνουμε ό,τι έχουμε .

Ας χαρούμε το χειμώνα που έρχεται , όπως μπορούμε καλύτερα.

πάνος

Edited by Χ.Κ.Π.

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Ευχαριστούμε για την έγκαιρη και αναλυτική ενημέρωση. Το πιο σημαντικό που προκύπτει κατά τη γνώμη μου είναι ότι η διεύθυνση του ΧΚΠ υπολογίζει και την Παρασκευή για έναρξη. Γιατί όπως έγραψα και αλλού το Σάββατο δε νομίζω ότι αυτό θα είναι δυνατό λόγω δυνατών ανέμων. Οπότε, πράγματι θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα για να δούμε αν οι συνθήκες θα το επιτρέπουν. Ας ελπίσουμε ότι η επερχόμενη χιονόπτωση Τετάρτης-Πέμπτης θα βάλει αρκετούς πόντους στο βουνό!

http://www.parnassos-ski.gr/diary/diary_View.asp?id=217

Λυπάμαι για τα σχόλια περί νταβατζιλίκι, ακρίβειας,κάμερας Φτερόλακας κ.λπ. Θεωρώ ότι αδικούν το ΧΚΠ , αλλά η γνώμη μου δεν έχει καμμιά σημασία .

Όλοι θα θέλαμε ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες.Το ερώτημα είναι ποιος , πόσο και για πόσο πληρώνει .

Σεβαστό το παράπονο του καθενός, αλλά θα πρότεινα αντί να γκρινιάζουμε για ό,τι δεν έχουμε ,να απολαμβάνουμε ό,τι έχουμε .

Ας χαρούμε το χειμώνα που έρχεται , όπως μπορούμε καλύτερα.

πάνος

Κύριε Δρίβα,αυτό με το τιμολόγιο τις καθημερινές των γιορτών να το επανεξετάσετε.Διώχνετε τον κόσμο που προτιμά και μπορεί να έρχεται 1-2 καθημερινές.Αυτά τα 15€ παραπάνω είναι για πολλούς,και για τον γράφοντα,πολύ σημαντικά,και με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται στο Χ..Κ.Π το μόνο που καταφέρνετε είναι να διώχνετε τον κόσμο.Αν και θα ήθελα να ανέβω την άλλη εβδομάδα,θα το αναβάλλω για τον Ιανουάριο προς το τέλος του μάλιστα μιας και στις αρχές δεν θα μπορέσω.Αν είχε 15€ η κάρτα θα κερδίζατε...Επιτέλους,στην Ελλάδα βρισκόμαστε.Σε μια χώρα σε ύφεση,με την ανεργία να καλπάζει,την αβεβαιότητα για το μέλλον να κυριαρχεί,δεν είμαστε στην Ελβετία και την Αυστρία.Δεχόμαστε το Χ.Κ.Π με τις όποιες ελλείψεις του στον εξοπλισμό και ερχόμαστε,αλλά να βλέπουμε μια επιβράβευση και από το Χ.Κ.Π.Μόνο οι μισθοί μειώνονται,και οι υπηρεσίες μένουν στα ίδια ή αυξάνονται...

τι μου προσφερει παραπανω το βουνο το σαββατοκυριακο,τις αργιες και απο τις 20/12μεχρι τις 9/1 απο οτι τις καθημερινες?επισης

αν καταφερνατε να ανοιγατε την παρασκευη 17/12 θα καναμε σκι με 15 ευρω η το 20/12με9/1 θα γινοταν απο 17/12 στην ανακοινωση?επισης ειναι ατοπο το 9/1 γτ ετσι και αλλιως ειναι σαββατοκυριακο.και κατι τελευταιο,η υψιλη περιοδος δεν εχει διαχωρισμους,η χαμηλη γτ εχει σε καθημερινες και σαββατοκυριακα?

θετικο οτι δεν ανεβασατε τις τιμες,αλλα μεσα στο κλιμα που ζουμε σαν χωρα περιμεναμε κατι αναλογο και απο μερους του χιονοδρομικου.δλδ εγω ημουν κοροιδο που εριξα το ενοικιο στον νοικαρη μου για τα επομενα δυο χρονια 500 ευρω λιγοτερα?

και φυσικα δεν μιλω προσωπικα γτ και το αλλο αθηναικο χκ γτ κακα τα ψεμματα αθηναικα θεωρουντε και τα δυο τα ιδια κανει με την διαφορα οτι εβγαλε καποιες προσφορες αρχες καλοκαιριου με το ρισκο φυσικα παντα της καλοκαιριας.

υ.γ.

χαιρομαι ομως που ενας διευθυντης μας δινει αμεσα απαντησεις στα ερωτηματα μας παρ ολο τον φορτωμενο προγραμμα του.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...