mil 8,727 Report post Posted February 13, 2011 Αμεσότατος!!!! Ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 13, 2011 ΟΚ μολς το εγκατέστησα στο μηλοφωνο μου ... θα σας πω την επομενη φορα που θα κάνω σκι.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted February 13, 2011 (edited) Την εφαρμογη του snowreport την δοκιμασες? Την δοκιμασα εγω....Ειναι μια αρκετα καλη εφαρμογη αλλα ουτε καν για 2.39... αντε ισα ισα για 0.79... Εχει ενημερωση για ολα τα χιονοδρομικα με τρεχουσα κατασταση (ανοικτο-κλειστο, αναβατηρες ποσοστο ανοικτο στο συνολο και τρεχουσες καιρικες συνθηκες),στο περισσοτερα λεει υψος χιονιου κτλ κτλ οτι λεει και στο site, και μια μονο εικονα απο snowcam ανα χιονοδρομικο και στο Info εχει ξενοδοχεια, studios, ενοικιαση και σχολες ανα ΧΚ οπου ομως δεν υπαρχουν καταχωρησεις για ολα τα ΧΚ... ΕDIT: και προγνωση καιρου για καθε ΧΚ ανα 6 ωρες για 3 μερες... Edited February 14, 2011 by JiKL Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 20, 2011 τελεια εφαρμογή Ski Tracks κάνει εξαγωγή σε google earth και αλλα πολλά ! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted February 20, 2011 Γενικα εχω δοκιμασει και εγω αρκετα τετοια... Δεν εχω βρει καποιο ΠΟΛΥ αξιοπιστο ομως... τις αποστασεις τις μετραει καλα... Αλλα ταχυτητες και κλισεις αστα να πανε.. Πχ του φιλου απο πανω λεει max speed 60 και average 92.7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted February 20, 2011 λοιπονβγηκε το ανανεωμενο app της navionics πλεον το κατεβαζεις απο app store τσαμπα αλλα πληρωνεις τους χαρτες (5,99 για να κατεβασεις οσους θες) http://itunes.apple.com/no/app/ski-europe-...mt%3D8%26uo%3D2 εχει ελλαδα δεν εχει παρνασσο παλι καλα που εχω να παω παρνασσο 6 χρονια! αυτο το app μαζι με το 3d που λεω ποιο πανω πρεπει να ειναι ΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ανυπομονω να τα δοκιμασω και να μετρηθω επιτελους μια βδομαδα στις αλπεις τα δοκιμασα ολα και τις τελευταιες μερες εμεινα στο navionics το 3d ειναι ψιλο μαπα.δεν ειναι πολυ βολικο Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 20, 2011 τελεια εφαρμογή Ski Tracks κάνει εξαγωγή σε google earth και αλλα πολλά ! σε λιγο θα μας δειχνουν και τις συντεταγμενες του σημειου στο οποιο κατουρησαμε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,369 Report post Posted June 11, 2011 Το iPad ειναι πραγματικά μια φανταστική συσκευή. Έχει όμως κάποιους περιορισμούς, ο πιο σημαντικός απο τους οποίους είναι ότι δεν παίζει flash. To skyfire επιτρέπει να βλέπουμε και βιντεάκια flash. Δεν έχει την καλύτερη ποιότητα στον κόσμο, σαν να είναι επιλεγμένη χαμηλότερη ανάλυση αντί για 720, ή 1080, αλλά τουλάχιστον μπορείς να τα δεις. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted June 16, 2011 Το TeamViewer στο Android Market Τώρα μπορούμε να έχουμε πλήρη έλεγχο του υπολογιστή μας από μακριά Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,369 Report post Posted June 26, 2011 Νέα έκδοση TomTom για iPhone (1.8 ). Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσεις έως 5 ενδιάμεσους προορισμούς και υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές στο μενού. Απομένει να δούμε αν επιτέλους δουλεύει το IQ routes χωρίς να κρασάρει την εφαρμογή, αν και δεν έχω μεγάλες ελπίδες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted August 13, 2011 AlpineReplay Νέα και ενδιαφέρουσα εφαρμογή για android. (Έρχεται σύντομα και σε iPhone) Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted August 13, 2011 κατεβηκε! περιμενουμε το χιονι τωρα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,692 Report post Posted August 18, 2011 για Symbian δεν εχει τιποτα;; χα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,369 Report post Posted November 1, 2011 http://itunes.apple.com/gr/app/freeskier-m...d475029495?mt=8 Το Freeskier για iPad. Δωρεάν. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,369 Report post Posted November 15, 2011 Salomon Digital Magazine για iPad/iPhone/iPod Touch Δωρεάν φυσικά. Πολύ προσεγμένη εφαρμογή, περιέχει ενδιαφέροντα άρθρα και καταπληκτικά βιντεάκια όπως αυτό και αυτό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 24, 2011 http://itunes.apple.com/us/app/snow-fitnes...d401535958?mt=8 Για να βλεπω κοσμο να γυμναζετε!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,369 Report post Posted November 24, 2011 The magic Of Reality Ομολογώ ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχει καμία σχέση με την χιονοδρομία. Όμως σήμερα συνέβη κάτι πραγματικά μαγικό. Μετά το μάθημα και ενώ ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, ένας μαθητής μου την είδε στο iPad μου και μου ζήτησε να την περιεργαστεί. Μέσα σε 2 λεπτά και τα 9 παιδιά της τάξης ήταν πάνω από το tablet παίζοντας με τα βατράχια, ανακαλύπτοντας το σύμπαν, ρουφώντας κυριολεκτικά τα κείμενα του Dawkins, κατανοώντας το πως ήρθαμε στην γη, το πως και το γιατί των πραγμάτων, την πραγματική μαγεία της πραγματικότητας μέσα από την επιστήμη. Και με παρακαλούσαν να κάτσω και άλλο για να την διαβάσουν ολόκληρη (είναι σαν διαδραστικό βιβλίο με 12 κεφάλαια). Είχα μείνει στην άκρη και τους χάζευα. Γιατί να μην είναι όλα τα σχολικά βιβλία έτσι; Το κερασάκι στην τούρτα; Ο ίδιος μαθητής που την πρωτοπαρατήρησε μου είπε: "Αν ήταν έτσι τα βιβλία μας, θα είχαμε πολύ περισσότερους επιστήμονες." "Αν ήταν έτσι όλα τα βιβλία μας , θα είχαμε πολύ περισσότερους επιστήμονες" "Αν ήταν έτσι όλα τα βιβλία μας, θα είχαμε πολύ περισσότερους επιστήμονες" ... Ακόμα δεν το πιστεύω ότι το άκουσα αυτό. Αν έχετε iPad και παιδιά, δεν νομίζω ότι μπορείτε να τους κάνετε καλύτερο δώρο από αυτό. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 24, 2011 AlpineReplay Νέα και ενδιαφέρουσα εφαρμογή για android. (Έρχεται σύντομα και σε iPhone) Το δοκίμασα σήμερα για λίγο στον Παρνασσό. Αρκετά αναλυτικά στατιστικά αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν μέτρησε όλες τις καταβάσεις. Έκανα δυο στον Βάκχο όταν το είχα ανοικτό αλλά δεν τις βλέπω στον χάρτη (πιθανόν να λείπουν κι άλλες) Καταναλώνει αρκετή μπαταρία γιαυτό και το σταμάτησα στο διάλειμμα. Εδώ τα στατιστικά του http://www.alpinereplay.com/stats/u?uId=488&vId=5075 (κλικ σε κάθε run για διάγραμμα ταχύτητας-υψομέτρου) Θα το ξαναδοκιμάσω με καλά φορτισμένη μπαταρία και σε άλλη τσέπη μήπως έχανε το σήμα το gps Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,369 Report post Posted December 24, 2011 Δυστυχώς όσες εφαρμογές χρησιμοποιούν το GPS, πραγματικά ξεπατώνουν τις μπαταρίες των κινητών, οπότε η χρησιμότητα τους είναι αρκετά περιορισμένη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 24, 2011 την δοκιμασα και γω την εφαρμογη αλλα εμενα εχει ολα τα run εκανα την μλκα ομως και το ανοιξα στις 12 το ξεχασα το πρωι.εκει εγραψε κανονικα ομως τις επομενες 5 καταβασεις μεχρι που εφυγα στις 1-40 τα στατιστικα δεν τα εχω δει ακομα αυριο μπαταρια τρωει οντως .αν εχεις φορτιστη στο αμαξι να βαλεις το τηλ μετα το σκι δεν υπαρχει προβλημα μου αρεσει που εβγαλε στο σχεδιαγραμμα του χαρτη και τα εκτος πιστας κομματια που κατεβηκαμε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 25, 2011 Χρήστο με τι όνομα εχεις κανει εγγραφη στο alpinereplay για να σε βρω; Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 25, 2011 @Χρήστο: μπορείς να χρησιμοποιείς 2 συσκευές. Η μια θα είναι το κανονικό σου τηλέφωνο (μόνο για κλήσεις) και η άλλη θα έχει τις εφαρμογές, τα καλούδια και τα διάφορα μλιμπλίκια. Με τις διάφορες προσφορές των εταιριών μπορείς να αποκτήσεις την "δεύτερη" δωρεάν. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα "galaxy mini" με android για πλοήγηση, mytracks, alpinereplay, email κλπ. @eolos: σίγουρα κάτι δεν πάει καλά Κώστα με την καταγραφή των runs. Για παράδειγμα, το πέμπτο σου (καταγεγραμμένο) run ξεκινάει στις 10:20 πμ και στο χάρτη εμφαίνεται στο κάτω τμήμα του ΧΚ. Το έκτο run όμως ξεκινάει στις 10:23 πμ και εμφαίνεται στο άνω τμήμα του ΧΚ. Λογικά ούτε με ελικόπτερο δεν προλαβαίνεις να πάς από το τέλος του 5ου στην αρχή του 6ου. Επίσης δεν μπορώ να χωροθετήσω το έβδομο run. Η κατάληξή του δείχνει να είναι εκτός του διαθέσιμου χιονοδρομικού πεδίου και επίσης παρουσιάζει μια μικρή τραβέρσα που με βάση την διάρκειά του run είναι δύσκολο να την έκανες. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 25, 2011 To 6o run ειναι συνεχεια του 5ου μια με διακοπη στη μεση. Το 5ο σταματαει λιγο πιο πανω απο τη βαση του Περικλη και το 6ο ξεκιναει αρκετα πιο κατω, στον Αιολο. Το 7ο ξεκιναει απο το τερματικο του Τηλέμαχου αλλα καπου στη μεση χάνεται και κανει αυτη την τραβερσα που λες Κατεληξα στο συμπερασμα οτι: 1) το gps δεν ειχε καλο σημα στην εσωτερικη τσεπη του μπουφαν και 2) η εφαρμογή μπερδεύτηκε επειδή σταματούσα για φωτο. Κατω απο μια συγκεκριμένη ταχύτητα σταματά την εγγραφή Αυτο που εχει ενδιαφέρον ειναι η αρκετα ρεαλιστηκη 3d προσομοιωση στο Google Earth Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 25, 2011 xristos s http://www.alpinereplay.com/me?id=533 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted January 5, 2012 Σημερα στο ΧΚΠ δοκιμασα το endomodo παράλληλα με το Alpinereplay Tα αποτελέσματα: endomodo alpinereplay To alpinereplay παλι δεν κατέγραψε όλη τη διαδρομή... Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites