skimad 665 Report post Posted January 5, 2012 την προηγουμενη εβδομαδα στα στατιστικα το alpine replay μου εβγαλε max speed 70.2 χιλ. σε μια κανιβαλια στην ειρηνη των καλαβρυτων.δεν το δουλεψα ολη μερα γιατι δεν ειχα πολυ μπαταρια. μετα απο τρεις τεσσερις μερες στον παρνασσο ταπα γκαζι (συνεχεια πιο μπροστα απο τον αρχικανοβαλο Ν.)μου εβγαζε μονο max speed 20.2 κολλημενο αει σηχτιρ με δαυτο μου φαινεται δεν το ξαναχρησιμοποιω τσαμπα μπαταρια τρωει αυτο το εντομο τι λεει ρε Κωστα? Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 6, 2012 Meteogram, για iPad. Ωραία εφαρμογούλα με πολύ απλό και κατανοητό interface. Το μόνο κακό είναι ότι ενώ μπορείς να του ζητήσεις τον καιρό για οποιαδήποτε τοποθεσία εφόσον είσαι εκεί, δεν μπορείς από την Αθήνα να ζητήσεις τον καιρό για το ΧΚΚ λόγου χάρη, πρέπει να πας εκεί και να το καταχωρήσεις. Στο search υπάρχει μόνο η πόλη των Καλαβρύτων, (μόνο η Αράχοβα αντί για το ΧΚΠ) κτλ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 7, 2012 Χρήστο (skimad), το alpinereplay το έχω χρησιμοποιήσει 4 φορές και το βρίσκω αρκετά αξιόπιστο (εκτός από κάτι βλακείες τύπου air time κλπ). Προφανώς η καταγραφή των παραμέτρων (και ειδικά της ταχύτητας) εμπεριέχει κάποιο σφάλμα. Μην κοιτάς τι σου δείχνει στην οθόνη του κινητού σου. Ανέβασε τα στοιχεία στο server και δες από εκεί τα stats. Στην Βασιλίτσα προχθές μου έγραφε και εμένα 18ΚΜ ταχύτητα στην οθόνη αλλά στα stats είχε νούμερα που ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα (για παράδειγμα, ήταν εμφανές στα stats το ποιά runs τα έκανα με την κόρη μου και ποιά με τον γιό μου). Το σημαντικό όμως σε αυτήν την εφαρμογή εμπεριέχεται στην λέξη REPLAY: καταγράφει ξεχωριστά κάθε διαδρομή και την απεικονίζει στο χάρτη. Κάτι σαν ένα πλήρες log file της χιονοδρομικής σου ημέρας. Φιλικά gtsap ΥΓ. Πάντως, από βδομάδα, θέλεις δεν θέλεις, το alpinereplay θα καταγράφει τις χιονοδρομικές σου κινήσεις Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 7, 2012 χαχαχαχααχα εκει θα δουμε τις πραγματικες ταχυτητες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 7, 2012 να κανουμε και ενα challenge χαχαχαχαχα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 8, 2012 (edited) Μια ερώτηση σχετικά με τα AlpineReplay, Endomodo: Συνήθως το refresh rate των πομποδεκτών των κινητών είναι αρκετά χαμηλό (νομίζω 1-2Hz) δεν επηρεάζει λογικά την καταγραφή/αποτελέσματα? Κάποιες φορές που έχω χρησιμοποιήσει αντίστοιχες εφαρμογές σε πίστα (αυτοκινητοδρόμιο) γράφει διαφορές ως προς την απόσταση (λόγω του αργού refresh) και κατά συνέπεια οι υπολογισμοί παρασύρονται σε σφάλμα. Έχετε στοιχεία για το refresh των κινητών που χρησιμποιείτε? Θα ταν χρήσιμο να τα μάθουμε ώστε να ξέρουμε τι να προτιμάμε. Edited January 8, 2012 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 8, 2012 Άσχετο με το προηγούμενο πόστ, αλλά είπα να προσφέρω κι εγώ την εμπειρία μου (και μερικά links). Περί video editing ο λόγος και συγκεκριμένα η ιστορία έχει ως εξής: Προσφάτως μου έκαναν δώρο μια κάμερα Drift X170 Ζηλεύοντας αυτά που κατά καιρούς βλέπω και ζηλέυω εδώ μέσα , είπα να αρχίσω να δοκιμάζω κι εγώ την τύχη μου με τη συρραφή βίντεο. Σε πρώτη φάση, τα βίντεο παίζανε κατευθείαν μέσω VLC (μακράν ο αγαπημένος μου player) χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν όμως είπα να αρχίσω να παίζω με το Windows Moviemaker (ναι ξέρω, αν είχα Mac, μπλα μπλα μπλα.... ), εκεί αρχίσαν τα παρατράγουδα. Άλλα βίντεο παίζαν, άλλα όχι. Άλλα χωρίς εικόνα, αλλά χωρίς ήχο κτλ. Παρά τις προσπάθειές μου με το Format Factory (χρήσιμος μετατροπέας αρχείων ήχου, εικόνας, βίντεο), δεν ήταν δυνατόν να καταλήξω σε ένα fool-proof αποτέλεσμα μετατροπής ώστε να τα αναγνωρίζει το Windows Moviemaker. Στην αναζήτησή μου λοιπόν για προγγράμματα, codecs και τα τοιαύτα, βρήκα μερικά ακόμα χρήσιμα πραγματάκια κι είπα να τα μοιραστώ για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα: http://support.microsoft.com/kb/308464 - Άρθρο από τη γνωσιακή βάση της Microsoft σχετικά με τους τύπους αρχείων που υποστηρίζει το Windows Moviemaker. Εκεί διαβάζουμε και το καταπληκτικό: Παρόλο που μπορείτε να αναπαράγετε ένα αρχείο στο Microsoft Windows Media Player, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να εισαγάγετε το αρχείο στο Windows Movie Maker , ακόμη και αν ο τύπος του αρχείου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα αυτού του άρθρου. Ίσως να μην είστε σε θέση να εισαγάγετε το αρχείο, εάν ο κωδικοποιητής που χρησιμοποιήθηκε για την κωδικοποίηση του αρχείου ήχου ή βίντεο δεν περιλαμβάνεται στα Windows XP. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως να μπορείτε να κωδικοποιήσετε ξανά το αρχείο βίντεο ή ήχου, χρησιμοποιώντας το Windows Media Encoder, και μετά να εισαγάγετε το αρχείο βίντεο ή ήχου. Σημείωση Η μορφή MPEG2 έχει πολλούς κωδικοποιητές που δεν υποστηρίζονται από το Windows Movie Maker. Ακόμα και αν έχετε κάνει λήψη και εγκατάσταση αυτών των κωδικοποιητών στον υπολογιστή σας, τα αρχεία της μορφής MPEG2 ενδέχεται να μην λειτουργούν στο Windows Movie Maker ή ενδέχεται να δημιουργούν άλλα ζητήματα . Η μετατροπή της μορφής MPEG2 σε άλλη συμβατή μορφή ενδέχεται να λειτουργεί για τα περισσότερα αρχεία MPEG2. Ωστόσο, ορισμένοι κωδικοποιητές MPEG2 περιλαμβάνουν συνδυασμούς προστασίας κατά της αντιγραφής οι οποίοι αποτρέπουν τη μετατροπή του αρχείου. Εκεί λοιπόν, συστήνει να κατεβάσετε το: Windows Media Encoder που μπορεί να ξαναγράψει "σωστά/συμβατά" (κατά τη Microsoft πάντα) το .AVI αρχείο σας. Για Codecs επίσης μπορείτε να βρείτε τους: XP Codec Pack - Συλλογή από τους πιο δημοφιλείς codecs για όποιον τους χρειαστεί FFD Show MPEG-4 Video Decoder - Codec για την αναπαραγωγή MPEG4 Αν θέλετε να βρείτε με τί codec έχει γραφτεί ένα αρχείο, κατεβάστε το G-Spot (πρόκειται για software, μη πάει αλλού το μυαλό σας ) που αναγνωρίζει ένα σκασμό από δαύτους και σας λέει και ένα σωρό από άλλες πληροφορίες (ανάθεμα κι αν τις κατάλαβα) χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Η αλήθεια είναι πως αν και κάπως τρομακτικό από τις πολλές ρυθμίσεις, το Windows Media Encoder με λίγο ψάξιμο (πολύ λίγο είναι η αλήθεια) απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα κι έτσι τα βίντεο έγιναν τελικά αναγνώσιμα στο Windows Movie Maker Αυτά προς το παρόν, μιας και την ημέρα την έχασα ψάχνοντας κι όχι δοκιμάζοντας τις ικανότητές μου στο μοντάζ. Και για κάποιον κύριο που θα πεταχτεί να πεί ότι με τα Mac κάνουμε παπάδες σε 10', θα απαντήσω: "Ναί, αλλά κι εμείς πώς θα γοητεύσουμε/κάνουμε-τους-διαβασμένους-μιλώντας-για-codecs-κ.α.-κινέζικα, κε Λάππα ???" Υ.Γ. Οι Mac ήταν και εξακολουθούν να είναι η κρυφή μου αγάπη από τις παλαιές εκείνες των ημερών όπου κυριαρχούσαν ακόμα και με το OS 6, 8 και 9. Δυστυχώς μετά τη συσσώρευση μιας διόλου ευκαταφρόνητης (σε όγκο αλλά και αξία) συλλογής από περίπου 10 μηχανήματα, η οικογενειακή αποθήκη γέμισε και αναγκάστηκα να τα αποχωριστώ μετά από αφόρητες πιέσεις... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 20, 2012 Να .......... ρωτήσω εαν υπάρχει app για i-phone για το Snowclub.gr ??? Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 20, 2012 Dedicated εφαρμογή, όχι. Υπάρχει βέβαια το tapatalk για το forum. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 20, 2012 (edited) Dedicated εφαρμογή, όχι. Υπάρχει βέβαια το tapatalk για το forum. Ευχαριστώ ... !! υπαρχει και free version ?? Edited February 20, 2012 by agavalas Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 21, 2012 (edited) Περί video editing ο λόγος και συγκεκριμένα η ιστορία έχει ως εξής: Προσφάτως μου έκαναν δώρο μια κάμερα Drift X170 Ζηλεύοντας αυτά που κατά καιρούς βλέπω και ζηλέυω εδώ μέσα , είπα να αρχίσω να δοκιμάζω κι εγώ την τύχη μου με τη συρραφή βίντεο. Όταν όμως είπα να αρχίσω να παίζω με το Windows Moviemaker (ναι ξέρω, αν είχα Mac, μπλα μπλα μπλα.... ), εκεί αρχίσαν τα παρατράγουδα. Άλλα βίντεο παίζαν, άλλα όχι. Άλλα χωρίς εικόνα, αλλά χωρίς ήχο κτλ. Παρά τις προσπάθειές μου με το Format Factory (χρήσιμος μετατροπέας αρχείων ήχου, εικόνας, βίντεο), δεν ήταν δυνατόν να καταλήξω σε ένα fool-proof αποτέλεσμα μετατροπής ώστε να τα αναγνωρίζει το Windows Moviemaker. Σχετικά με editing να προσθέσω οτι με το wmm απλά κάνεις κάποια απλή επεξεργασία του video και τίποτα περισσότερο.΄Ολες οι action κάμερες τα κάνουν θάλασσα στην προβολή γιατί δεν έχουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.Αυτό το καταραμένο πρόβλημα παλεύω τις τελευταίες μέρες. Έχουμε λοιπόν τα εξής: ΄Εχοντας δουλέψει το τελευταίο 15μερο με το sony vegas pro 11 να πω οτι κάνει τα πάντα εκτός από το σημαντικότερο.Σταθεροποίηση εικόνας.Ή καλύτερα η σταθ. είναι για τα σκουπίδια. Αποφεύγουμε το sony vegas pro 11 και κατεβάζουμε το adobe after effects cs 5.5.Υποστηρίζει αρχεία mov (βλέπε drift). Επειδή το κατέβασα χτες δεν έχω προλάβει να πειραματιστώ.Έχοντας δει δείγματα στο youtube από warp stabilizer του cs 5.5 είμαι σίγουρος ότι θα το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσδοκίες μου. Edited February 22, 2012 by Velissarios Quote Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted March 6, 2012 Το Sports-Τracker είναι μια δωρεάν εφαρμογή για συσκευές κινητής τηλεφωνίας η οποία μας επιτρέπει να καταγράφουμε την αθλητική μας δραστηριότητα. Διαθέσιμο δωρεάν για Android, iOS, Symbian παλιό και καινούργια, Windows Phone, Meego Το χρησιμοποιώ σε ένα Nokia N82, για ποδήλατο και χιονοδρομία και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος οπότε και σας το προτείνω. Όσο για την κατανάλωση της μπαταρίας είναι όντως πολύ μεγάλη. Εγώ για το λόγο αυτό απλά αγόρασα άλλη μία μπαταρία με 20 ευρώ. Επίσης κατά τη διάρκεια της καταγραφής μπορείς να κλείσεις το 3G. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις πόσο καλό είναι το πρόγραμμα είναι μόνο αν το δουλέψεις και ψάξεις τις λειτουργίες του. Οπότε σας προτρέπω να κάνετε μία δοκιμή. Υπόψιν δεν είναι μόνο για σκι, αλλά για όλα τα αθλήματα. Μία από τις αγαπημένες μου λειτουργίες είναι αυτή που κατά τη διάρκεια της καταγραφής μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία χωρίς να σταματήσει η καταγραφή και μετά να σου σημειώσει τη φωτό πάνω στη διαδρομή. Μπορώ από τη σελίδα να βλέπω τί κάνουν οι εγγεγραμένοι μου φίλοι και να ψάχνω διαδρομές. Έχω αγοράσει και τη ζώνη καταγραφής που μου δίνει καρδιακές ενδείξεις, αν και πιο πολύ τη χρησιμοποιώ στην ποδηλασία. Οι εικόνες είναι από iOS αλλά και στα υπόλοιπα λειτουργικά είναι παρόμοιο. _________________________________________________________________ Κάτι που βρήκα στο δίκτυο και το παραθέτω: Κείμενο: Ζαφειρόπουλος Βασίλειος http://www.freeride.gr Το Sports-Τracker είναι μια δωρεάν εφαρμογή για συσκευές κινητής τηλεφωνίας η οποία μας επιτρέπει να καταγράφουμε την αθλητική μας δραστηριότητα. Η καταγραφή γίνεται με τη βοήθεια του δέκτη GPS ο οποίος βρίσκει την τοποθεσία μας τη κάθε στιγμή. Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτά, η εφαρμογή μας δίνει την «εικόνα» της διαδρομής που ακολουθήσαμε. Η «εικόνα» περιλαμβάνει στοιχεία όπως την διανυθέντα απόσταση, το υψόμετρο, την ταχύτητα μας (στιγμιαία και μέση). Επίσης μας δίνει διαγράμματα που συσχετίζουν τα παραπάνω στοιχεία. Aν χρησιμοποιήσουμε ένα επιπλέον πρόσθετο τότε θα μπορούμε να έχουμε και στοιχεία για το καρδιακό παλμό μας κατά τη διάρκεια της προπόνησης μας. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε αν αγοράσουμε μια ειδική ζώνη που προσαρμόζετε στο στήθος μας, η οποία μπορεί να «μετρήσει» το καρδιακό μας παλμό και να στείλει τα δεδομένα στη συσκευή μέσω Bluetooth σύνδεσης. Η εφαρμογή όμως δεν «σταματάει» στη συσκευή. Υπάρχει και η αντίστοιχη web-εφαρμογή. Εκεί μπορούμε να «ανεβάσουμε» την αθλητική μας δραστηριότητα, να δούμε τη διαδρομή με τη βοήθεια των GoogleMaps και να διαχειριστούμε τα δεδομένα μέσα από το site. Φυσικά αν θέλουμε μπορούμε να δημοσιεύσουμε τη διαδρομή στους φίλους μας ή σε όλους τους χρήστες του Sports Tracker όπως επίσης να κάνουμε ταυτόχρονα και την αντίστοιχη δημοσίευση στο κοινωνικό μας δίκτυο (Facebook ή twitter) Ένα ακόμα αξιοσημείωτο σχετικά με την εφαρμογή είναι ότι αν κατά τη διάρκεια της αθλητικής μας δραστηριότητας βγάζουμε φωτογραφίες ή ακούμε μουσική τότε αυτά τα στοιχεία καταγράφονται και εμφανίζονται παράλληλα με τα υπόλοιπα δεδομένα πάνω στο χάρτη μας. Για παράδειγμα στο σημείο που τραβήξαμε την φωτογραφία μπορούμε να δούμε τη φωτογραφία και αν θέλουμε να τη δείξουμε και σε άλλους. Η εφαρμογή εμφανίστηκε το 2004 στο Nokia Research Center (όπου και εργάζονταν οι δημιουργοί της) και μέχρι και σήμερα εξελίσσετε. Ήταν η πρώτη του είδους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο ιδρυτής αυτής της κατηγορίας. Φυσικά παλιά δεν υπήρχαν συσκευές με GPS ούτε χάρτες Google (maps) για την απεικόνιση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη σημερινή τεχνολογία η εφαρμογή έχει γίνει “must” και μπορεί να βοηθήσει τους αθλούμενους (και μη) στη προπόνηση – αθλητική δραστηριότητα τους. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι στα πρώτα της βήματα συνεργάστηκε αποκλειστικά με τη Nokia και τις συσκευές της. Το 2007 ξεκίνησε το Nokia Sports Tracker Beta το οποίο και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία αφού ήταν η πρώτη εφαρμογή του είδους. Από το 2009 όμως ανεξαρτητοποιήθηκε (με νέο όνομα εταιρίας: Sports Tracking Technologies) και συνεχίστηκε η εξέλιξη της εφαρμογής και για άλλες συσκευές όπως το IPhone και τις Android συσκευές. 1 Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 7, 2012 Το Sports-Τracker είναι μια δωρεάν εφαρμογή για συσκευές κινητής τηλεφωνίας η οποία μας επιτρέπει να καταγράφουμε την αθλητική μας δραστηριότητα. Διαθέσιμο δωρεάν για Android, iOS, Symbian παλιό και καινούργια, Windows Phone, Meego Το χρησιμοποιώ σε ένα Nokia N82, για ποδήλατο και χιονοδρομία και είμαι πάρα... Η εφαρμογή είναι τέλεια αλλά δεν κάνει για σκι.Και αυτό γιατί δεν μετράει μόνο τις καταβάσεις που κάνεις με τα σκι σου αλλά και την ...ανάβαση με το λιφτ.Δεν έχω βρει τρόπο να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και δεν νομίζω να υπάρχει.Το μόνο που μπορείς να κάνεις από τις ρυθμίσεις είναι να βάλεις autostop σε <5 klm/h.που σημαίνει οτι αν βρεις λιφτ με ταχύτητα μικρότερη από 5 χλμ την ώρα απλά δεν γράφει η εφαρμογή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted March 7, 2012 Τη Κυριακή δοκίμασα το endomondo και το alpinereplay. Endomondo δαγκωτό, πολύ ωραίο, εύχρηστο και εύκολο. Μεγάλο πλεονέκτημα το οτι μπορείς να πάρεις του χάρτες και σε μορφή για το google earth. Δεν χάνεις και το λογαριασμό ρε παιδί μου. Ξέρεις πόσες κατεβασιές έκανες Και πολύ ωραία στατιστικά όταν μπεις στη σελίδα τους στο ίντερνετ. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 7, 2012 Το Αlpinerplay είναι μια εφαρμογή ειδικά και αποκλειστικά φτιαγμένη για χιονοδρομία. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά φέτος και την βρίσκω εξαιρετική. Έχει και όλα τα, στάνταρ πλέον, πρόσθετα καλούδια (όπως απεικόνιση σε google maps). Η εφαρμογή έχει 3 κουμπάκια: start, stop και send. Πιο εύχρηστο από αυτό δεν γίνεται. Με το send στέλνεις τα data στον server της Αlpinerplay (κατά προτίμηση με σύνδεση wifi για να μην έχουμε και χρεώσεις) και μετά βλέπεις που, πως, πότε έκανες σκι από τον server. Δείτε εδώ http://www.alpinerep...d=549&vId=23197 πως απεικονίζει τα στοιχεία μιας χιονοδρομικής ημέρας. Φιλικά gtsap ΥΓ1. Το πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας είναι όντως έντονο. Πάντως στην συσκευή μου (Samsung Galaxy mini) με γεμάτη μπαταρία το πρωί και 5-10 λετπά ομιλίας κατά την διάρκεια της ημέρας η μπαταρία αντέχει μέχρι να φτάσω στο αμάξι για αναχώρηση. Αν πρόκειται να κάνω χρήση του κινητού αρκετά, τότε χρησιμοποιώ μια δεύτερη συσκευή (από αυτές που αφειδώς δίνουν δωρεάν οι εταιρίες για ανανέωση συμβολαίου) αντί να μπω στο κόπο και το έξοδο της δεύτερης μπαταρίας. ΥΓ2. Το 3G το έχω μονίμως κλειστό και έτσι η (όποια) συσκευή μου λειτουργεί αρκετές ημέρες με ένα γέμισμα Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
artdaimon 28 Report post Posted March 7, 2012 Ποια είναι η πρότασή σου, να τη δοκιμάσω; Αlpinerplay Ωραίες πληροφορίες! Με το θέμα του λιφτ που ανέφερε ποιο πριν ο Velissarios τί γίνεται; Μόνο iOS και Android Αν αλλάξω κινητό, θα τη δοκιμάσω. Quote 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Ελατοχώρι, Πισοδέρι, Mπάνσκο Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 7, 2012 Με το θέμα του λιφτ που ανέφερε ποιο πριν ο Velissarios τί γίνεται; Το alpine καταλαβαίνει πότε πας κατά πάνω και πότε πας κατά κάτω και τα διαχωρίζει από μόνο του. Μετράει τα πάντα (υψομετρική που κάλυψες -εννοείται μόνο κατεβαίνοντας-, χιλιόμετρα που κάλυψες, μέγιστη στιγμιαία ταχύτητα, μέγιστη ταχύτητα που διατήρησες στο σκι σου και διάφορα άλλα) και τα ταξινομεί ανά run, ανά ημέρα κοκ 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted March 7, 2012 Μειονέκτημα (από όσο έχω εντοπίσει) του alpine είναι ότι δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά ΧΚ ακόμα και αν έχεις δηλωμένο ως favourite κάποιο από αυτά. Κατά τα άλλα, τα στατιστικά του έχουν ενδιαφέρον. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 7, 2012 Το alpine καταλαβαίνει πότε πας κατά πάνω και πότε πας κατά κάτω και τα διαχωρίζει από μόνο του. Μετράει τα πάντα (υψομετρική που κάλυψες -εννοείται μόνο κατεβαίνοντας-, χιλιόμετρα που κάλυψες, μέγιστη στιγμιαία ταχύτητα, μέγιστη ταχύτητα που διατήρησες στο σκι σου και διάφορα άλλα) και τα ταξινομεί ανά run, ανά ημέρα κοκ Δεν υποστηρίζει symbian δηλαδή nokia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 7, 2012 Ποια είναι η πρότασή σου, να τη δοκιμάσω; Δεν έχω κάτι άλλο υπόψη μου φίλε μου δυστυχώς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 7, 2012 Μειονέκτημα (από όσο έχω εντοπίσει) του alpine είναι ότι δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά ΧΚ ακόμα και αν έχεις δηλωμένο ως favourite κάποιο από αυτά. Κατά τα άλλα, τα στατιστικά του έχουν ενδιαφέρον. στα Πηγάδια δεν μου δούλεψε το alpine αλλά ίσως να έκανα εγώ βλακεία.. @blacksmith το δοκίμασες; Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted March 8, 2012 Το δοκίμασα σε μία κατεβασιά αλλά δεν δούλευε καλά, δεν μετρούσε σωστά. Το endomondo μου φάνηκε πιο εύκολο. Με το που βρει το ασύρματο στο σπίτι τα ανεβάζει μόνο του Εγώ έχω ένα Χ10 μίνι που δεν το δούλεψα ποτέ σαν τηλ. οπότε χρησιμοποιώ αυτό. Ίσα ίσα μία μέρα κρατάει η μπαταρία στο βουνό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 8, 2012 iPhoto για iPad Με μια λέξη, καταπληκτικό. Και με €3κάτι, δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην το κατεβάσετε. Είναι απίστευτο, αλλά το iPad έχει αντικαταστήσει κατά 85% το laptop μου. Όχι μόνο στα ταξίδια και στην δουλειά, αλλά και στο σπίτι. Το μόνο που εξακολουθεί να μου την δίνει είναι ότι δεν μπορώ να τριμάρω τα βιντεάκια που κατεβάζω από την Contour στο camera roll. Ντάξ, μπορώ να τα κάνω import στο iMovie και μετά export τριμαρισμένα, αλλά είναι τόσο μπελάς που απλά δεν ασχολούμαι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 8, 2012 Μειονέκτημα (από όσο έχω εντοπίσει) του alpine είναι ότι δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά ΧΚ ακόμα και αν έχεις δηλωμένο ως favourite κάποιο από αυτά. Κατά τα άλλα, τα στατιστικά του έχουν ενδιαφέρον. Στην Βασιλίτσα και στα Καλάβρυτα που το χρησιμοποίησα δούλεψε μια χαρά. Δες τα link από την επίσκεψή μου στα Καλάβρυτα εδώ http://www.alpinerep...Id=549&vId=6242 και από την Βασιλίτσα εδώ http://www.alpinerep...d=549&vId=10131 Το δοκίμασα σε μία κατεβασιά αλλά δεν δούλευε καλά, δεν μετρούσε σωστά. Δεν έχει έννοια να κοιτάς τι γράφει το AlpineReplay την ώρα που κάνεις σκι. Είναι σχεδιασμένο να ανεβάζει τα data στον server και να τα βλέπεις από εκεί. Το endomondo μου φάνηκε πιο εύκολο. Με το που βρει το ασύρματο στο σπίτι τα ανεβάζει μόνο του Το ίδιο κάνει και το AlpineReplay. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 30, 2012 (edited) Μια εφαρμογή για σκι μαθήματα στο iphone είναι η ακόλουθη. http://www.skischoolapp.com/ Δεν είναιι δωρεάν αλλά η τιμή της είναι ανάξια λόγου. Ο συγκεκριμένος σκιέρ Darren Turner σκιάρει πολύ δυναμικά και εξηγεί αναλυτικά σε φιλόδοξους μαθητές τα μυστικά του αθλήματος. Edited March 30, 2012 by Velissarios Quote Share this post Link to post Share on other sites