gatz 6,730 Report post Posted October 26, 2013 Πως θα το κάνεις αυτό, Κώστα; Παλιά που είχα προσπαθήσει, δεν με άφηνε. Ηλία σε εμένα απευθυνόσουν; Πας στο apple store κανεις sign out και εν συνεχεια κανεις sign in με ενα email gmail.com βάζεις μια τυχαία διεύθυνση εγω εβαλα στη νέα Υόρκη και ενα αριθμό τηλεφώνου αμερικανικό (εβαλα απο ενα ξενοδοχειο) και εισαι μια χαρα και εχεις δυο accounts αν δεν το πετύχεις την επομενη φορα το κανουμε μαζι 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 17, 2013 Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή (android) με gps tracking, για χρήση τόσο στο βουνό (ski), αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες π.χ. ποδηλασία, τρέξιμο... ? Θέλω μια εφαρμογή, που να καταγράφει διαδρομή να καταγράφει συνολική απόσταση να καταγράφει συνολικό χρόνο να καταγράφει υψομετρικά να καταγράφει μέση ταχύτητα να καταγράφει μέγιστη ταχύτητα να είναι φθηνή ή ακόμα καλύτερα... δωρεάν να είναι σταθερή και να μπορώ εύκολα να βλέπω τις διαδρομές μου στον υπολογιστή μου, χωρίς να πρέπει να μπω σε FB Τη προηγούμενη χρονιά χρησιμοποιούσα το app. της Rossignol Ski Pursuit. Ικανοποιημένος γενικά, εύκολος χειρισμός, χρήσιμες πληροφορίες, αλλά θέλει και FB για να εκμεταλλευτείς όλες της δυνατότητες του. Τώρα θα πειραματιστώ με το Sports Tracker, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει υψομετρικά. Υπάρχουν πολλοί που εξυμνούν το Strava. Σκεφτόμουν να το δοκιμάσω... 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted November 17, 2013 Γιώργο, νομίζω ξέχασες μια σημαντική παράμετρο: ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Βέβαια η κατανάλωση έχει να κάνει με την χρήση του gps και λιγότερο με την εφαρμογή που παίρνει τα δεδομένα. Εγώ χρησιμοποιώ το Alpine Replay για το βουνό και το MyTracks για οτιδήποτε άλλο. Το πρώτο καταναλώνει αρκετή μπαταρία, κυρίως όμως λόγω του ότι δουλεύει για 8+ ώρες nonstop. Με το MyTracks δεν έχω πρόβλημα στην μπαταρία, αλλά, το χρησιμοποιώ για 1-2 ΜΑΧ. Μια λύση στο πρόβλημα της ενέργειας είναι να έχεις ρολόι για να βλέπεις την ώρα και μπρίκι για να ψήνεις καφέ. Με άλλα λόγια, πάρε ένα τηλέφωνάκι για τηλεφωνήματα και ένα "ψιλο-έξυπνο" μαραφέτι για gps δουλειές (και όλα τα υπόλοιπα) 7ψυχος ΥΓ. Το SportTracker έχει υψόμετρα 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 17, 2013 ... Με άλλα λόγια, πάρε ένα τηλέφωνάκι για τηλεφωνήματα και ένα "ψιλο-έξυπνο" μαραφέτι για gps δουλειές (και όλα τα υπόλοιπα) ... Τον κύριο καθημερινό μου αριθμό τηλεφώνου το έχω σε ένα παλιού τύπου κινητό, με αυτονομία 3-4 ημερών σε λογική χρήση... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Καλά και άγια τα touch & τα smart, αλλά όταν χρειάζομαι τηλέφωνο θα έχω τηλέφωνο για τέτοια χρήση, και δε θα σπάω τα δάχτυλα μου σε έξυπνες οθόνες. Δε μπορώ να συμβιβαστώ (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) με μια τέτοια πολυσυσκευή, που μεταξύ άλλων είναι φωτογραφική μηχανή, πλοηγός, συσκευή για σερφάρισμα κ.α. και κάπου... τηλέφωνο. Σαν 2ο κινητό έχω ένα καρτοκινητό smartphone, από επιδότηση του κυρίως αριθμού μου, που όταν τον χρησιμοποιώ είναι κυρίως για εξορμήσεις ski / mtb, άντε και για να διαβάσω κάτι που με καίει στο internet. Έτσι δε με τρομάζει στο να μείνει από μπαταρία. Κάποια εφαρμογή που να κάνει expport τη διαδρομή σε .kmz (google earth) γνωρίζετε? THANKS Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 17, 2013 (edited) Γιώργο, το Google My Tracks το έχεις δοκιμάσει; Ως τώρα έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος, αλλά το έχω δοκιμάσει μόνο με αυτοκίνητο. Έχει πολλές από τις δυνατότητες που θες, κάνει εξαγωγή σε kmz και όπως είναι λογικό συνεργάζεται άψογα με το Google Earth/Maps Edited November 17, 2013 by wraith 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted November 17, 2013 Δοκίμασε και το endomondo. Έχει πάρα πολές λειτουργείες και εμπλουτίζετε συνεχώς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted November 19, 2013 Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή (android) με gps tracking, για χρήση τόσο στο βουνό (ski), αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες π.χ. ποδηλασία, τρέξιμο... ? Θέλω μια εφαρμογή, που να καταγράφει διαδρομή να καταγράφει συνολική απόσταση να καταγράφει συνολικό χρόνο να καταγράφει υψομετρικά να καταγράφει μέση ταχύτητα να καταγράφει μέγιστη ταχύτητα να είναι φθηνή ή ακόμα καλύτερα... δωρεάν να είναι σταθερή και να μπορώ εύκολα να βλέπω τις διαδρομές μου στον υπολογιστή μου, χωρίς να πρέπει να μπω σε FB Τη προηγούμενη χρονιά χρησιμοποιούσα το app. της Rossignol Ski Pursuit. Ικανοποιημένος γενικά, εύκολος χειρισμός, χρήσιμες πληροφορίες, αλλά θέλει και FB για να εκμεταλλευτείς όλες της δυνατότητες του. Τώρα θα πειραματιστώ με το Sports Tracker, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει υψομετρικά. Υπάρχουν πολλοί που εξυμνούν το Strava. Σκεφτόμουν να το δοκιμάσω... αφου διαβασα το αρθρο ειπα να σας ρωτησω και εγω κατι.... οπως καθε χρονια θα φυγω για βουλγαρια (φετος και για πολλα χιονοδρομικα λογω ελευθεριας χρονου -φοιτητης πια) οποτε θα ρωτησω κυριως για τη βουλγαρια γιατι εδω μεσα εχω MB... ψαχνω μια εφαρογη η οποια θα κανει ολα τα παραπανω που ειπε ο φιλος (θα εχω 2ο κινητο για κλησεις) αλλα να ΜΗΝ χρεωνει mb....(ξερω θα αργει λιγο να βρει σημα αλλα...) σκοπος μου ειναι να την ενεργοποιω στο βουνο να την αφηνω στη τσαντα μου με την εξωτερικη μπαταρια που εχω και να γραφει μονο του...και οταν πηγαινω στο ξενοδοχειο τοτε να το συνδεω ιντερνετ και να βλεπω τις διαδρομες σε χαρτη..... εχω χρησιμοποιησει σε ποδηλατο και το endomondo και το mapmytracks αλλα χρησιμοποιουσα mb για χαρτες-να βρω σημα κλπ.... διαβασα για τις (My Tracks, AlpineReplay Ski & Snowboard ,Ski Pursuit) τα εγκαθιστω αυτη τη στιγμη αλλα ξερει κανενας αλλος την "καλυτερη" (για αυτα που θελω ) εφαρμογη?? ευχαριστω Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 16, 2014 Λοιπόν δοκίμασα με επιτυχία το Sports Tracker σε ποδήλατο και ski. Πριν λίγο έκανα log in και στο site και επιτέλους βλέπω όλα αυτά που θέλω :animier: Αν βγάλω και άκρη με τα export για να τα χρησιμοποιώ ως μονοπάτια στο google earth, όλα θα ΄ναι τέλεια. Και ένα screenshot από τη Κυριακή που μας πέρασε! 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 16, 2014 Γιώργο, με μια γρήγορη ματιά από την φωτο, βλέπω ότι τα νούμερα που βγάζει δεν είναι αυτά που ενδιαφέρουν. Π.Χ. Το 7ΚΜ/Η μέση ταχύτητα προφανώς αφορά στο σύνολο της κίνησης, και άρα δεν ενδιαφέρει. Καλύτερα είναι να σου δίνει την μέση ταχύτητα κίνησης προς τα κάτω (downhill) και να το κάνει ανά run. Το ίδιο (??) συμβαίνει και με την απόσταση και τα υψομετρικά (αυτό το 2702/2941 δεν καταλαβαίνω τι πληροφορία δίνει). Επίσης, ακρίβεια δεν μπορούμε να περιμένουμε από τέτοιες εφαρμογές αλλά το 124ΚΜ/Η μέγιστη είναι εξωπραγματικό. Φιλικά 7ψυχος Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 16, 2014 Αυτό που λέει ο 7Ψυχος Γιώργος μάλλον ισχύει. Εγώ κατέβασα το Ski Tracks που δεν υπολογίζει τα lift, στην ώρα, ταχύτητα και απόσταση που διανύεις. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 16, 2014 Δεν του είχα βάλει autostop, που υπήρχε ως προεπιλογή. Αν το βάλω, λογικά θα βλέπει σαν ξεχωριστή κατεβασιά το κάθε ξεκίνημα. Πάντως βαριέμαι αφόρητα να το ξεκινώ κάθε φορά που είναι να ξεκινήσω το ski. Κάτι τέτοιο έκανα παλιότερα με το SkiPursuit της Rossignol και επειδή στο τέλος βαριόμουν και το ξέχναγα να τρέχει μέχρι το τέλος της ημέρας τις περισσότερες φορές κόλλαγε. Τουλάχιστον αυτό είναι σταθερό και δε κρεμά, ούτε είδα καμιά τρελή κατανάλωση σε μπαταρία. Τα υψομετρικά από την άλλη, όπως τα καταλαβαίνω, είναι το σύνολο μ. σε ανάβαση & κατάβαση. Αν ξεκίναγα και σταμάταγα στο ίδιο σημείο θα έπρεπε ~ να ταυτίζονται. Όμως σε αυτή τη περίπτωση το ξεκίνησα Β. Λάκκα και το σταμάτησα Ξερόκαμπο, αρά στέκουν. Ως προς το αν δείχνει σωστά τη ταχύτητα, δεν ξέρω. Αλλά η ώρα και το σημείο που δείχνει ότι έγινε, ήταν στη τελευταία κατεβασιά που πηγαίναμε δίχως αύριο σε άδεια πίστα (Νεφέλη) και το χιόνι είχε ήδη σφίξει... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 17, 2014 Καλημερα Γιωργο "παιξε" λιγο και με το http://www.strava.com . Χρηστες του λενε τα καλυτερα γι αυτο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 17, 2014 Καλημερα Γιωργο "παιξε" λιγο και με το http://www.strava.com . Χρηστες του λενε τα καλυτερα γι αυτο Βασίλη το Strava το χρησιμοποιούν πολλοί, σε ποδηλασία & τρέξιμο. Ειδικά για όσους θέλουν να πάρουν και ζώνη για να μετράνε παλμούς γνωρίζω ότι συνεργάζεται άψογα και φτιάχνεις έτσι σωστή προπόνηση. Για αλπικό ski δεν ξέρω κατά πόσο είναι ιδανικό. Το χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς, για χιονοδρομική χρήση; Ενδιαφέρον πάντως θα είχε να μετράγαμε, έστω και δοκιμή, τους παλμούς μας κατά τη διάρκεια μιας κατάβασης. Στους περισσότερους έχει περάσει ότι το ski/snb είναι κάτι ξεκούραστο και ότι είναι περισσότερο άθλημα τεχνικής... Από την άλλη... στη τελευταία μου κατάβαση τη Κυριακή ήμουν λαχανιασμένος λες και είχα κάνει 400άρι... 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 17, 2014 νομίζω ξέχασες μια σημαντική παράμετρο: ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Βέβαια η κατανάλωση έχει να κάνει με την χρήση του gps και λιγότερο με την εφαρμογή που παίρνει τα δεδομένα. Εγώ χρησιμοποιώ το Alpine Replay για το βουνό και το MyTracks για οτιδήποτε άλλο. Το πρώτο καταναλώνει αρκετή μπαταρία, κυρίως όμως λόγω του ότι δουλεύει για 8+ ώρες nonstop. Με το MyTracks δεν έχω πρόβλημα στην μπαταρία, αλλά, το χρησιμοποιώ για 1-2 ΜΑΧ. Εγώ έχω το iphone. Έχω μία σειρά από προγραμματάκια, τα οποία σπανίως προλαβαίνω να τα αναλύσω όπως θα ήθελα. Πρόβλημα με την μπαταρία υπάρχει όταν θελω να καταγράφω μία ολόκληρη ημέρα. Και επειδή πάντα θέλω να καταγράφω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ημέρα, πήρα θήκη-μπαταρία και το πρόβλημα λύθηκε. Η μπαταρία με το gps, καταγράφει περίπου 8 ώρες. Ανάλογα με το αν σου τηλεφωνήσουν ή όχι, αν το εκθέτεις στο κρύο ή όχι, σώνεται γρηγορότερα ή αργότερα. Με την πρόσθετη μπαταρία, δίνω τουλάχιστον άλλες 5 ώρες ζωής. Αν και έχω και εφεδρική εξωτερική, δεν χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω σε συνδυασμού πλήρους ημερήσιου σκι + νυχτερινό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 17, 2014 Λοιπόν δοκίμασα με επιτυχία το Sports Tracker σε ποδήλατο και ski. Το δοκίμασα πέρσι 2-3 φορές. Και στο σκι. Έμεινα δυσαρεστημένος διότι μου κόλλησε. Την πρώτη φορά το συγχώρεσα, δίνοντας του και δεύτερη ευκαιρία. Το gps, έχει και κάποιες αδυναμίες, αφού λειτουργεί σωστά όταν είσαι σε ανοικτό και ελεύθερο χώρο. Παίρνει το στίγμα σου από πολλούς δορυφόρους, για να έχει περισσότερη ακρίβεια. Όσο "κρύβεσαι", τόσο λιγότεροι δορυφόροι σε βλέπουν, τόσο λιγότερη ακρίβεια έχεις στο αποτέλεσμα. Και την δεύτερη φορά μου κόλλησε και μετά το άφησα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 17, 2014 ski tracks παιδες! τα εχω δοκιμασει ολα. ειναι το μονο που ειναι απλο και εχει τις πληροφοριες που με ενδιαφερουν! δεν μετραει αναβασεις οποτε δεν χρειαζεται να το κλεινεις-ανοιγεις και ποτε δεν εχω δει εξωπραγματικα νουμερα σε ταχυτητες κτλ... και ακομα και η μεγιστη ταχυτητα μου την εμφανιζει σε σημεια που οντως πηγαινα γρηγορα 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 17, 2014 Αν και δε μου αρέσει να τα δίνω ούτε cent για εφαρμογές, με πείσατε για να πάρω το SkiTracks. Πάντως ταχύτητες άνω των 100χλμ υπό συνθήκες βγαίνουν εύκολα στο ski και τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνουμε το πόσο γρήγορα πάμε. Π.χ. σε κάποια σημεία στη Στύγα, με άδεια πίστα, σφιχτό χιόνι, σκληρό πέδιλο και χωρίς κόντρα αέρα. Το έχουμε επιβεβαιώσει και από διαφορετικές συσκευές & εφαρμογές. Πέρσι με άλλη εφαρμογή είχε βγει 106,2 Το Σάββατο βγήκε 100 και κάτι και τη Κυριακή σε πραγματικά άδεια πίστα, GS πέδιλο σε 1,76 και σε χιόνι που είχε σφίξει λόγο του ότι είχε πέσει σκιά βγήκε το 124.2. Αυτές, βγαίνουν πάντα στα ίδια, γρήγορα, σημεία της πίστας που υπάρχει ορατότητα και μετά ακολουθεί μπόλικη φλαταδούρα για να κόψεις. Εννοείτε ότι δεν είναι ασφαλές. Μια πτώση με τόσα χλμ δεν θα είναι και ότι καλύτερο και αυτά τα χλμ δύσκολα τα μαζεύεις σε οποιασδήποτε στραβή. Και το βασικότερο... οχι σους. Πάντα ακμές. 2 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 17, 2014 Αν και δε μου αρέσει να τα δίνω ούτε cent για εφαρμογές, με πείσατε για να πάρω το SkiTracks. Πάντως ταχύτητες άνω των 100χλμ υπό συνθήκες βγαίνουν εύκολα στο ski και τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνουμε το πόσο γρήγορα πάμε. Π.χ. σε κάποια σημεία στη Στύγα, με άδεια πίστα, σφιχτό χιόνι, σκληρό πέδιλο και χωρίς κόντρα αέρα. Το έχουμε επιβεβαιώσει και από διαφορετικές συσκευές & εφαρμογές. Πέρσι με άλλη εφαρμογή είχε βγει 106,2 Το Σάββατο βγήκε 100 και κάτι και τη Κυριακή σε πραγματικά άδεια πίστα, GS πέδιλο σε 1,76 και σε χιόνι που είχε σφίξει λόγο του ότι είχε πέσει σκιά βγήκε το 124.2. Αυτές, βγαίνουν πάντα στα ίδια, γρήγορα, σημεία της πίστας που υπάρχει ορατότητα και μετά ακολουθεί μπόλικη φλαταδούρα για να κόψεις. Εννοείτε ότι δεν είναι ασφαλές. Μια πτώση με τόσα χλμ δεν θα είναι και ότι καλύτερο και αυτά τα χλμ δύσκολα τα μαζεύεις σε οποιασδήποτε στραβή. Και το βασικότερο... οχι σους. Πάντα ακμές. βγαινουν με τα σκι τετοιες ταχυτητες. εδω εβγαλα εγω με μαλακο σανιδι 85 το θεμα ειναι να μην βγαινουν συνεχως και σε ασχετα σημεια 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 17, 2014 (edited) Ερώτηση... πριν αγοράσω το Ski Tracks: Κάνει εξαγωγή τα δεδομένα, σε κάποιο site ή πρόγραμμα, έτσι ώστε να τα βλέπεις - διαχειρίζεσαι από τον υπολογιστή σου; Λέει ότι υποστηρίζει google earth "Share your day on Facebook or in Google Earth". To FB με αφήνει παγερά αδιάφορο, μιας και δεν έχω... με το GEarth τι παίζει; Edited January 17, 2014 by ALCATRAZ 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 17, 2014 Ερώτηση... πριν αγοράσω το Ski Tracks: Κάνει εξαγωγή τα δεδομένα, σε κάποιο site ή πρόγραμμα, έτσι ώστε να τα βλέπεις - διαχειρίζεσαι από τον υπολογιστή σου; Λέει ότι υποστηρίζει google earth "Share your day on Facebook or in Google Earth". To FB με αφήνει παγερά αδιάφορο, μιας και δεν έχω... με το GEarth τι παίζει; το δοκιμασα μολις τωρα σου κανει export ενα αρχειο kmz (αυτα που ανοιγουν με το google earth) αλλα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να το ανοιξω να δω τι εχει μεσα Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 17, 2014 Γιώργο, βγάζει και .kmz που ανοίγει κανονικά στο G.E. και .gpx που επίσης ανοίγει στο G.E. Σε ότι αφορά τα .kmz, δεν περιέχουν πολύ πληροφορία, παρά μόνο τους μέσους όρους και τα συνολικά, πράγμα που το κάνει ελάχιστα χρήσιμο. Το .gpx ουσιαστικά σου βγάζει ένα ένα τα waypoints και φυσικά το συνολικό path. Μπορείς να τα επεξεργαστείς και στο G.E. και σε άλλα αντίστοιχα και πιο εξειδικευμένα προγράμματα, και να βγάλεις πολύ ζουμί. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 17, 2014 (edited) Δες και το Navionics To ski track το έχω και μου αρέσει, το άλλο το θεωρώ καλύτερο. Edited January 17, 2014 by mil 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 17, 2014 (edited) Ρε συ Σταυρο...τι διαδρομη σου βγαζει? σκι εκανες ή βολτα με αλογο? πως γινεται να μην μετραει αναβασεις? Edited January 17, 2014 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted January 17, 2014 η συγκεκριμενη που ανεβασα ειναι μια κατεβασια δεν ειχα μπαταρια και το εβαλα για μια μονο κατεβασια. δεν μετραει αναβασεις γιατι το καταλαβαινει οτι ανεβαινεις αφου ενημερωνεται απο τους google maps για τα υψομετρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 17, 2014 Δες και το Navionics To ski track το έχω και μου αρέσει, το άλλο το θεωρώ καλύτερο. Δεν έχει Παρνασσό! Για πέταμα! Πέρα από την πλάκα, η εφαρμογή της Navionics για ναυτικούς χάρτες θεωρείται πολύ καλή. Δεν ήξερα ότι είχε εφαρμογή για ski. Θα την τσεκάρω πάντως. Quote Share this post Link to post Share on other sites