Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
alexk

Αυτοκίνητο!

Recommended Posts

Ακουσε κανεις τι παιζει με τις ασφαλιστικες και τα κοκκινα αυτοκινητα??????????????????????????????????

οι οδηγοι που κυκλοφορουν με κοκκινο αυτοκινητο εχει παρατηρηθει οτι ειναι πιο νευρικοι και προκαλουν περισσοτερα ατυχηματα απο τους υπολοιπους για αυτο και θα πληρωνουν παραπανω ασφαλιστρα.ετσι ακριβως το ακουσα στις ειδησεις.

Καλορίζικο, καλοτάξιδο και να ξεχάσεις για αρκετό καιρό τα άλλα αυτοκίνητα και να χαρείς το δικό σου τότε!

Ευχαριστω!!

οι οδηγοι που κυκλοφορουν με κοκκινο αυτοκινητο εχει παρατηρηθει οτι ειναι πιο νευρικοι και προκαλουν περισσοτερα ατυχηματα απο τους υπολοιπους για αυτο και θα πληρωνουν παραπανω ασφαλιστρα.ετσι ακριβως το ακουσα στις ειδησεις.

Και τι πρεπει να γινει να αλλαξουμε χρωμα στο αυτοκινητο????

τα audi a4 δεν χρησιμοποιουν haldex αλλα torsen

τι γνωμη εχετε για αυτον τον τροπο μεταδοσης?

για να σου πληρωσει τα τελη κυκλοφοριας πρεπει νομιζω να ασφαλισεις το αμαξι αλλα και να κάνεις μαζι τους και αλλη ασφαλεια. τυπου νοσοκομειακη ή συνταξης κλπ. αυτο εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη...

To τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες είναι 801.801.:lol:.:LOL: ... (από το ραδιο το ακουσα πάλι...)

αλλά θα μάθω και θα σας πω... :lol: Πιθανόν να είναι αυτό που λέει... ο Snow-Butcher.... :lol:

Τον ήπια.... και τα 2 αμάξια μου κόκκινα είναι :unsure::lol::lol:

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Ποιά Ferrari Lambo Audi και πράσινα άλογα.... (ατελείωτα για να ακριβολογούμε....)

Στην Ελλαδάρα μας είναι παντελώς αχρηστα....

Χτυπάς ένα Νavara 3.0lt.... 231 hp... και καθαρίζεις....

10-12 lt/100 km 88 € τέλη κυκλοφορίας.... Πετρέλαιο... με ελάχιστο κοστος service... ΔΕΝ σε ενδιαφέρουν οι κωλόδρομοι... τα σαμαρακια

λακούβες λάσπες χιόνια χωματοδρομοι...κλαίνε όσοι σε τρακάρουν... και όσους προσπερνάς άνετα με 200km/h στην Εθνική...

κουβαλάς ΟΤΙ γουστάρεις χωρις να σε νοιάζει αν θα λερώσεις το πορτ μπαγκαζ... (το πλένεις με την μανικα...) μεταφέρεις 5 άτομα...

με ΜΕΓΑΛΗ παθητική ασφάλεια... ρυμουλκείς το σκάφος μέχρι 2,5 τόνους ΑΕΡΑ... και όλα αυτά μέσα σε τελείως φιλικό και καθημερινό περιβάλλον...

Το καλύτερο είναι η απόσβεση των χρημάτων σου ... δλδ εχειμεγάλη αξία μεταπώλησης η οποία ΔΕΝ πέφτει όπως στα επιβατικά ασχέτως

αν εχει βγει νεο μοντέλο ή όχι... Κορυφαίο η δυνατότητατοποθέτησης μεγάλου hard top πίσω που χωράει άνετα την πεθερά σου ...(αν εχεις...)!!!

Εγω το απλό 2,5 lt 171 hp ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ με τίποτα.... Στα συν η πίσω κίνηση σε συνδιασμό με το μήκος (5.20) και το ελαφρύ πίσω μέρος

που σου δίνουν την δυνατότητα ... να γράφεις το όνομα σου στο δρόμο με ... μισό γκάζι....

Στα πλην.... το παρκάρισμα...(με κοτσαδόρο θέλεις τουλάχιστον 6-6.5 μ. χώρο...) το ύψος... (δεν χωράει σε όλα τα υπογεια πάρκιν)

το πολύστροφο και αργό τιμόνι.... αλλά και η ενεργητική ασφάλεια... (θέλει κότσια να οδηγήσεις 2,2 τόνους αγροτίλα στο όριο...)

και η δύσκολη αδειοδότηση...(μόνο επαρχία αγροτικό/επαγγελματικό...)

Φιλικά

Τεο...

Υ.Γ. Σας έχει "γεμίσει" κανενα τέτοιο κεθρέπτες στην εθνική...?

Τεο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα διάφορα διπλοκάμπινα Pick-up είναι πλέον ολοκληρωμένα αυτοκίνητα και δεν έχουνε πολλά να ζηλέψουνε από άλλα πιο "μουράτα" SUV....

Είμαι φανατικός θαυμαστής τους .....

Ας είχα 20.000 τώρα και θα το χτυπούσα:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1102494/

Θηρίο σκέτο.....μιλάμε ότι κουβαλάς τα σκί, τα παραπέντε, τα kite, τα surf, τα αλεξίπτωτα τα δικα σου και της παρέας σου και χαλαρα τραβάς και 2,5 τόνους φουρκωτό πίσω....

Φιλικα

Σπύρος

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

εχω την εντυπωση οτι τα υβριδικα πχ το Λεξους εχει πολυ χαμηλη σε συγκριση με αντιστοιχα εντος Πολης που δουλευει ο ηλεκτροκινητηρας αλλα οταν βγεις εθνικη και θελεις να εκμεταλλευτεις το αυτοκινητο σου και δουλεψει ο βενζινοκινητηρας τοτε η καταναλωση γινεται ιδια με τα αντιστοιχα αυτοκινητα...

Τον ήπια.... και τα 2 αμάξια μου κόκκινα είναι :o:P:(
να αλλαξεις αυτοκινητα η να τα βαψεις και να αλλαξεις και ομαδα B):o

DALTONS POW ROBBERY.....

ο ολυμπιακος δεν εχει τέλη, ειναι τρένο...

:)

ο ολυμπιακος δεν εχει τέλη, ειναι τρένο...

:)

Σωστός :)

1-tgv-duplex.jpg

Xi,χι....

βαλε και το σήμα του Θρύλου στην μούρη και στο πλαι να είσαι ακόμα πιο σωστός :):):D;)

Εβαλα πριν λιγες μερες υγραεριο στο αυτοκινητο μου εχω ενα Vitara σε διαδρομη που εκανα μεχρι τον ΧΚΠ την προηγουμενη ευδομαδα ειδα οτι μου κοστισε σχεδον για να μην πω λιγοτερα απο τα μισα λεφτα που εδινα πριν.

εχει βαλει κανενας αλλος και αν ναι τι εμπειριες εχει σε θεμα κοστους και αποδοσης

Εβαλα πριν λιγες μερες υγραεριο στο αυτοκινητο μου εχω ενα Vitara σε διαδρομη που εκανα μεχρι τον ΧΚΠ την προηγουμενη ευδομαδα ειδα οτι μου κοστισε σχεδον για να μην πω λιγοτερα απο τα μισα λεφτα που εδινα πριν.

εχει βαλει κανενας αλλος και αν ναι τι εμπειριες εχει σε θεμα κοστους και αποδοσης

εγω σκεφτομαι να βαλω εχω ενα Audi 1.8T και κανω αρκετα χιλ το χρονο

που το εβαλες το συστηματακι?

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

σχετικα με την πληρωμη των τελων κυκλοφοριας απο την Ευρωπαικη Πιστη, ισχυει το εξης:

πρεπει φυσικα να ασφαλισεις το αυτοκινητο σου εκει αλλα και να κανεις ενα συνταξιοδοτικο προγραμμα το οποιο κοστιζει περιπου 100ευρω το μηνα. τοτε και μονο τοτε δικαιουσαι εκπτωση στα τελη κυκλοφοριας μεχρι 270 ευρω...

προσωπικα το εψαξα γιατι εχω νοσοκομειακο προγραμμα στην εταιρια και το να ασφαλισω εκει τα αυτοκινητα ειναι Οκ γιατι και απο τιμες αλλα και σαν εταιρια ειναι καλη. αλλα ετσι η προσφορα αυτη αφορα λιγους. η επικοινωνια ειναι σε ενα βαθμο διαφημιστικο τρικ.

τωρα για μενα φετος τα τελη πανε 600 + 240= 840ε :rolleyes:

βεβαια δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση ακομα. μηπως θελουν να μου τα χαρισουνε? :P

το συστημα μπηκε στο περιστερι στον Γιωργο και Ντινο βρισκονται στην οδο δερβενακιων 53 και το τηλ ειναι 210 5749494 ειναι γνωστες του αντικιμενου και θα σε βοηθησουν σε οποια απορια εχεις και αν μπορει να μπει στο δικοσου το αυτοκινητο

Τεο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα διάφορα διπλοκάμπινα Pick-up είναι πλέον ολοκληρωμένα αυτοκίνητα και δεν έχουνε πολλά να ζηλέψουνε από άλλα πιο "μουράτα" SUV....

Είμαι φανατικός θαυμαστής τους .....

Ας είχα 20.000 τώρα και θα το χτυπούσα:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1102494/

Θηρίο σκέτο.....μιλάμε ότι κουβαλάς τα σκί, τα παραπέντε, τα kite, τα surf, τα αλεξίπτωτα τα δικα σου και της παρέας σου και χαλαρα τραβάς και 2,5 τόνους φουρκωτό πίσω....

Φιλικα

Σπύρος

Θαυμαστής..... εδώ και πολλά χρόνια... (ο βλάχαρος...)

Δυστυχώς ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται την αξία ενός αυτοκινήτου ΜΕ ΣΑΣΙ και όχι πάτωμα... που πλέον τέτοια αυτοκίνητα είναι λίγα...

Το πήγα σε ένα βουλκανιζατερ στην Αθηνα του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι φανατικός Jeepάκιας (Grand Cheeroke) γιατι είχα πατήσει μια πρόκα...

και όταν πήγε να βάλει το γρύλλο... δεν το πίστευε... ότι έχει τέτοιο σασι... Μετά σκάλωσε που δεν έβγαινε ο τροχός... διότι δεν είχε ξεβιδώσει....

το έκτο μπουλόνι.... που αγνοούσε.... Τι να λέμε... αν πραγματικά ζήσεις ένα διάστημα με τέτοιο τουτού... συνήθως κολλάς.... και δεν το αλλάζεις...

Σκέψου ότι έχω ενα πρωτοξάδερφο στο Αγρινιο που έχει 2 αντιπρoσωπείες αυτοκινήτων... (Seat-Saab) μαζι με τον πατέρα του και τα 2 ακόμα αδέρφια του...

Πρόσφατα απέκτησαν και την Nissan... (από εκεί το πήρα και γω) Ε... φαντάσου πόσα αυτοκίνητα έχουν... οι τέσσερίς τους με τις οικογένειες τους

συν όλα τα test-drive.... Από τότε που πήραν την Nissan ... ΔΕΝ κατεβαίνουν από τα Navara.... και όχι μόνο αυτοί... αλλά και οι γυναίκες τους...

που τα θεωρούσαν... απλά αγροτικά.... ΣΚΑΛΩΜΑ λέμε....

Και κάτι ακόμα... Τα 35.000 χιλιάδες ευρώ που κοστίζει μια καλή έκδοση Navara-Tornado-L 200 (άντε και το D-MAX) καινούρια έχουν πολύ καλύτερη

value/money σχέση... διότι απλούστατα ΔΕΝ έχουν φόρο πολυτελείας και άλλες επιβαρύνσεις όπως τα επιβατικά... διότι είναι καθαρά επαγγελματικά...

Τελεία και παυλα.... Navara είσαι... αργαλείο....

Btw το tornadoυδάκι... που έβαλες... δεν είναι 171 άλογα που λέει ο πωλητής... αλλά 195 (κάπου εκεί..) από 3000 κυβικά... με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΟΠΗ....!!!!

Δεν μου αρέσει το look ρε μαμώτι... Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να το κάνουν λίγο καλύτερο.... :P

Φιλικά

Τεο...

Υ.Γ. Χρήστο... μου φαίνεται.... ότι θα βάλω κάποιον να σου κάνει κανα βουντού... να στρώσεις.... :D

1956280u02tpdods5.gif

Ρε τι κακός ανθρωπος είσαι συ ρε... πω πω πω πω.... Μην κάνει κανείς... κανά σφάλμα... Αμέσως εκεί.... ουουουφφφ.... !!!

Εγω νομιζα ότι από τα 3 λιτρα έβγαζε απευθείας 195.... χωρίς κιτάκι/τσιπάκι. κλπ...

ΑΡΑ και πάλι το Nav μου βγαίνει νικητής...!!!!! 2,5 λτ 171... και 3 λτ 231.... χα.... Να σκάσετε παλιοτογιοταδες... ουστ....

Ενταξει μιστερ σορυ...? :huh::P

1956280u02tpdods5.gif

Καλά και φοβερά πρακτικά τα Navara και τα παρόμοια τετράπορτα "αγροτικά", αλλά είναι πολύ βαριά και πολύ μακριά σε μήκος...

Μιλάμε για 2000+ κιλά και για 5μ μήκος. Πολύ πράμα για να το "κουβαλάς" και να το "ταΐζεις" κάθε μέρα ενώ να το χρειάζεσαι πραγματικά στο 10% και πιο κάτω των περιπτώσεων.

Παρόλο το πετρέλαιο, τα 10lt στα 100 είναι η ελάχιστη κατανάλωση με οικονομική οδήγηση.

Σε χρήση, φόρτωμα με ποδήλατα, σκι κλπ είναι άπαιχτο, αλλά τις περισσότερες φορές είσαι μόνος στο αυτοκίνητο η άντε με τα παιδιά και πας σούπερ μάρκετ, οπότε σε βάζει σε σκέψεις για δεύτερο μικρό αυτοκίνητο και εκεί πλέον το κόστος εκτοξεύεται, με συντήρηση και πάγια δύο αυτοκινήτων.

Αν προσπαθούσαν, να το φτιάξουν λίγο μικρότερο και πολύ ελαφρύτερο, θα ήταν φοβερή επιλογή, για μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας με κάποιο πρόσθετο hardtop για τα πράγματα...

εγω σκεφτομαι να βαλω εχω ενα Audi 1.8T και κανω αρκετα χιλ το χρονο

που το εβαλες το συστηματακι?

κορν αν το αυτοκινητο σου ειναι fsi δεν εχει ερθει ακομα το συστημα στην ελλαδα.επειδη το ψαχνω πολυ αυτο το διαστημα το συγκεκριμενο θεμα.απο το 2011 θα μπορεις να το τοποθετησεις.εμενα για το τζιπ μου εχουν ζητησει απο 1800 μεχρι και 2150 μεχρι στιγμης.(3300 cc)

To διπλοκάμπινο navara εχω την εντύπωση οτι δε χωράει τα σκι στη καροτσούλα του... ειδικά του loui axaxaxa