Turms 2,693 Report post Posted November 11, 2011 οχι τιποτα αλλο. θα επαιρνα πετρελαιο κινησης και αθ το εβαζα στον καυστηρα. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 11, 2011 Ελπιζω μονο οσοι αγορασουν πετρελαιο να το συντηρουν γιατι διαφορετικα μας βλεπω να μας τρωει η καπνα........ Προσωπικα βενζινη και παλι βενζινη Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 4, 2011 YouTube Video -> Me wants one soooo badly! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 4, 2011 (edited) Not bad, not bad at all. Εγώ πάλι θα προτιμήσω κάτι πιο down-to-earth με τα ίδια λεφτά (UK price: ~60Κ+VAT= 100K €). Ας πούμε μια μεταχειρισμένη 911 Turbo (μου αρκεί το ταπεινό της power-to-weight ratio), κι ας μην είμαι ο πρώτος της... Αν πάλι κάποιος θέλει να μου κάνει δώρο κάτι τόσο extreme, θα προσπαθήσω να τον πείσω για ένα Ariel Atom (επίσης road legal και στην Ελλάδα) με τα ίδια λεφτά που έχει χώρο για 2. Νομίζω ότι την αίσθηση του να οδηγείς στο κέντρο δεν θα μπορέσω σύντομα να την εκμεταλλευτώ με αντίστοιχους χρόνους σε μια πίστα. Δηλαδή τί, can't get enough out of it? Τώρα θα πει κανείς γιατί ασχολούμαι... ε, έτσι κουβέντα να γίνεται. Άσχετο: κανά-δυό φορές που έχω βρεθεί σε track day στα Μέγαρα, τα μάτια μου έχουν κάνει πουλάκια μ' αυτά που έχω δει εκεί. π.χ. το προηγούμενο Σ/Κ: [ Και απλώς να αναφέρω, κάτι GTRS2, Ariel Atom, Carrera GT (ναι... καλά διαβάσατε), μια ταπεινή F355, κ.α. πολλά.... Edited December 4, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 6, 2011 Τα μεγάλα και βαριά σεντάν πολυτελείας δεν ντριφτάρουν. Right? YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
koukouroukou 5 Report post Posted December 7, 2011 ολα driftaroun, τα πισωκινητα... αλλα σε καλυτερο βαθμο, αλλα σε χειροτερο. χερια να εχεις, να πηγαινεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted December 7, 2011 Και μιας και μας αρέσει το ντριφτ (και δη στο χιόνι), παραθέτω φωτό από το Σουηδικό Ράλλυ του 1975. Η Stratos με τον Waldegard κέρδισε, δεύτερο το Saab 96 με τον Blomqvist, τρίτη η Beta με τον Lampinen. To 124 Αbarth με τον Carlsson πέμπτο. Πόσο ξεχωρίζει το πισωκίνητο από το προσθιοκίνητο στην ίδια στροφή ! Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
koukouroukou 5 Report post Posted December 7, 2011 YouTube Video -> grouppo b τοτε που δεν υπηρχαν ηλεκτρονικα, και χιλια δυο μαραφετια. ουτε περιεργοι κανονισμοι για την ισχυ.pure power απλα! και μεγαλα @@! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 19, 2011 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 19, 2011 YouTube Video -> Ελεος μεσημεριατικα Χρηστο............ :LOL: 80 Και ειχα ζητησει απο το Αγ.Βασιλη να ριξει χιονι Καρπενησι για Πρωτοχρονια!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 6, 2012 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 6, 2012 Αφού τα καταφέρνει στο χιόνι ... τύλιξέ μου ένα τέτοιο κοκκινάκι να πηγαίνω Παρνασσό, βαρέθηκα με τις αλυσίδες βάλε βγάλε, χοχοχο! Μαγεία ... Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 6, 2012 (edited) Και μια που μιλαμε για αυτοκινητα να αναφερω (ασχετο αλλα επειδη ειμαι πολυ χαρουμενος) οτι παραλαμβανω το νεο μου αμαξι την Παρασκευη που μετα απο αρκετη ερευνα κατεληξα στο Opel Corsa 1.3 Diesel 5θυρο. Και επειδει τα δεδομενα και τα κριτηρια πλεον εχουν αλλαξει εχουμε και λεμε 1. Μικτη καταναλωση 3.5 (ονειρο ζω μη με ξυπνατε) οχι οτι θα τα βγαζει αλλα και 5 να ειναι μια χαρα θα ειναι 2.Μηδεν τελη κυκλοφοριας. 3.χαμηλο τεκμηριο λογω 1.3 4.Αρκετη δυναμη για ενα ανετο ταξιδι. Οποτε θα γινει το επισημο χιονο-σερφο-car.... Edited February 6, 2012 by JEEP Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 6, 2012 Καλορίζικο, με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 6, 2012 Καλη επιλογη σε πετρελαιο ! με γεια ! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 6, 2012 Παρεμπιπτόντως, χτες οδήγησα στην επιστροφή το Tiguan του ΜΙΚ. Τι ξεκούραστο αυτοκίνητο! Πόσο πιο άνετο ταξίδι από το δικό μου που επιμένει να σε ενημερώνει για το παραμικρό πετραδάκι που περνάει κάτω από τις ρόδες σου. Και πόσο πιο εύκολο στο ταξίδι είναι το αυτόματο... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 6, 2012 και τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταναλωση ειναι αυτη που εχει!!!! Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 6, 2012 Όχι μεγαλύτερη από το δικό μου. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 21, 2012 Ποιά Tiguan corsa και πράσινα άλογα.... Δειτε τι πάει να πει Navara Skiing...!!!! http://www.nissan-gl...id=114710100002 To κουλό είναι ότι αυτό είναι διαφημιστικό της Nissan στην Ιαπωνία... Wtf...? Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 21, 2012 http://www.ferrari.com/English/Pages/29-February-2012-The-most-powerful-Ferrari-ever-is-about-to-take-its-bow.aspx 29 Φεβρουαρίου βγαίνει η καινούργια κορυφαία Ferrari. Ελπίζω το σχήμα να είναι πολύ διαφορετικό από την 599/599GTO/599Aperta την οποία ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted February 21, 2012 Γι αυτό δεν την αγόρασες ; Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 21, 2012 Για αυτό την πούλησα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted February 21, 2012 Προφανώς γι αυτό και δεν κυκλοφορούν πολλές... Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 22, 2012 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted February 22, 2012 Passo Stelvio? Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites