d45 0 Report post Posted December 20, 2004 Aeras μήπως γνωρίζεις αν ανοιξε???????? Θελω να παω 6-8 Ιανουαρίου .... Αν μηπως ξερεις αν κανουνε το βραδυ σκι και αν λειτουργεί τις καθημερινές ?????????????????? Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted December 20, 2004 Aeras μήπως γνωρίζεις αν ανοιξε???????? Θελω να παω 6-8 Ιανουαρίου .... Αν μηπως ξερεις αν κανουνε το βραδυ σκι και αν λειτουργεί τις καθημερινές ?????????????????? http://weather.digsys.bg/c/index.pl%3Fplac...&lang=_eng.html Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted December 20, 2004 Ευχαριστώ πολυ Aristomenis. Αντε και το σαββατοκύριακο να κάνουμε επιτέλους σκι.... Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted December 30, 2004 ________________________________________________________ Quote Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted December 30, 2004 awesome!! Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
mihalis 4 Report post Posted February 9, 2005 Θα ήθελα αν ξέρει κανένας να μου δόση πληροφορίες για διαμονή, τιμές τρόπο μεταφοράς και γενικός ότι ξέρει για το χιονοδρομικό. Ευχαριστώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 10, 2005 για διαμονη θα σου προτεινα το s.george οπου εχει γυριστει και μια ταινια (avalance....) που ειναι πολυ ανετο η all time classic το samokov που εχει ανακαινισθει(χτιστηκε επι κομουνισμου περιπου 1979).να ψαχνεις τραπεζες για αλλαγη χρηματων διοτι στα change oficces ειναι χαμηλοτερα.η ισοτιμια ειναι 1 ευρο=1.954 λεβα.αν πας με δικο σου οχημα η διαδρομη ειναι προμαχωνας-kylata-sandanski-kresna-blagoevgrad-dupnitsa που και σριβεις δεξια στο βουνο.συμβουλεψου χαρτη.παντως η τελευταια σχετικα ...πολη που συναντας ειναι η dupnitsa(stanke dimitroff το παλιο κομμουνιστικο ονομα).υπαρχει νυχτερινο τουλαχιστον παρασκευη σαββατο 5-10 το βραδυ κατα τα λεγομενα του φιλου μου του gosso,μπορεις να επισκεφτεις και την μαλιοβιτσα που ειναι πολυ κοντα με κανα ταξι.ειναι πολυ φτηνοτερα.εκει πηγαιναν τα τεφφαα της σοφιας ...καποτε. :? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted September 13, 2005 Hello παιδια after a long time.. Καλο χειμωνα να πω η οχι ? !! Ειμαστε μια παρεα και λεμε να παμε Borovets γυρω στα Χριστουγενα (2005), κατα προτιμηση ισως και ποιο πριν πχ 18 Δεκ.. Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν θα εχει αρκετο χιονι τοτε? Plz οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.....Αν ειναι μεσα στα Χριστουγενα θα εχει πολυ κοσμο ?? Γενικα εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερο απο Βανσκο (εννοουν ποιο χλιδατο, nightlife, hotels, κλπ, or what, γιατι ski-wise εχω ακουσει για Βανσκο...) Επισης ειναι κοντα απο Sofia (important..) Thanks :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted September 13, 2005 Κανε κλικ στην :arrow: "Αναζητηση", γραψε τη λεξη "borovets"ή"μποροβετς"ή"μποροβιτς" και θα βρεις ουκ ολιγες συζητησεις για το χ.κ. που ρωτας.(στην ενοτητα "χιονοδρομικα") Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted September 13, 2005 ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΣΑΙΖΟΝ ΣΤΑ BG ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 12 ΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΑΠΟ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΑΜΟΚΟΦ ΔΗΛ ΤΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ. ΑΝ ΠΑΣ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΤΡΕΣΟΦ."ΤΣΙΜΠΑΕΙ" ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ.... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Report post Posted September 13, 2005 Thanks guys... To θεμα ειναι θα εχει τεχνητο (λεει το τεχνητο? δεν εχω κανει ποτε) αν δεν εχει χιονισει, η θα παιζουμε JENKA μια βδομαδα ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted September 13, 2005 Αγαπητέ stef, αν και έχω πάει αρκετές φορές στη γείτονα χώρα για σκι, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου εγγυηθεί με ασφάλεια αν θα έχει ή δεν θα έχει χιόνι τις ημέρες που θέλεις να πάς. Για ΣΙΓΟΥΡΙΑ καλύτερα να πας με την εκδρομή του ΣΤΧ στην Αυστρία όπου και θα έχει σίγουρο χιόνι στον παγετώνα τουλάχιστο. Αν πάλι εσύ προτιμήσεις την Βουλγαρία για την εκδρομή σου τότε καλού κακού πάρε και κανένα ταβλάκι :twisted: για να είσαι σίγουρος. Εμείς θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία :!: Φιλικά Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted December 13, 2007 http://skigay.blogspot.com/ Αααααάχ αυτά είναι. Οι άνθρωποι είναι χρόνια μπροστά. Εμείς εδώ τίποτα. Bansko παιδί μου, όπως Αμερική Υ.Γ. Ολα καλά ,αλλά με το φαγητό θα υπάρξει πρόβλημα. Οταν θα αρχίσουν να ζητάνε τα veggie burgers with poppy seeds και οι Βούλγαροι θα πετάξουν τα κοψίδια στη λαδόκολλα οι τσιρίδες θα ακουστούν μέχρι τη Μύκονο Λάθος στο Borovets είναι . Καλέ μη βαράτε Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 13, 2007 Captain, το χτυπας το μπατόν βλέπω... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 13, 2007 Τώρα αυτό έχει σχέση με το σκι Κάπταιν;Εντάξει, πουστ@κια υπάρχουν παντού Πάντως δοκίμασε να πας Bansko και ίσως αλλάξεις σκεπτικό. Και κάτι ακόμα.Δεν γουστάρω τους Βούλγαρους όπως δεν γουστάρουν και εκείνοι εμένα.(έτσι για να μην νομίζεις οτι ύποστηρίζω το εν λόγω χ.κ.) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted December 13, 2007 Captain, το χτυπας το μπατόν βλέπω... Πάντως τη πούδρα δεν την τινάζω Καλά ρε συ arisk μην αρπάζεσαι, δεν είπα ότι όποιος κάνει σκι στη Βουλγαρία , τό σφίγγει το κλιπ Απλά ενημερώνω , γιά μία εκδήλωση που μπορεί να ενδιαφέρει κάποια μέλη του Forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted December 13, 2007 ...τό σφίγγει το κλιπ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 13, 2007 No problem, και εγώ πλάκα κάνω Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 13, 2007 Εντάξει, πουστ@κια υπάρχουν παντού ..πηραν κ τα βουνα δλδ τωρα; Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 13, 2007 Δηλαδη...αν ξυπνησεις τη νυχτα γιατι κατι προσπαθει να χωθει στο sleeping bag σου... να ευχεσαι να ειναι αρκουδα!!... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted December 13, 2007 Παντως ως γεγονος υπαρχει και ειδικη μερα στην Βουλγαρια η οποια ειναι αφιερωμενη στους π*υστηδ$ς και στις πουτ@νες μ αλλα λογια γιορταζουν τοτε........Στις 2 Φεβρουαριου τιμουνται λοιπον αυτες οι 2 κατηγοριες καθως επισης και οι λατρεις των πορνων..... Υπαρχει και σχετικο λογοπαιγνιο vtori febryari e praznik na kyrvari............... Καντε τον ανηξερο και ρωτηστε κανεναν βουλγαρο(μην και κανενας διανοουμενος.....) τι γινεται στις 2 Φεβρουαριου........... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 13, 2007 Σεμνάααααα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 13, 2007 Παντως ως γεγονος υπαρχει και ειδικη μερα στην Βουλγαρια η οποια ειναι αφιερωμενη στους π*υστηδ$ς και στις πουτ@νες μ αλλα λογια γιορταζουν τοτε........Στις 2 Φεβρουαριου τιμουνται λοιπον αυτες οι 2 κατηγοριες καθως επισης και οι λατρεις των πορνων..... Υπαρχει και σχετικο λογοπαιγνιο vtori febryari e praznik na kyrvari............... Καντε τον ανηξερο και ρωτηστε κανεναν βουλγαρο(μην και κανενας διανοουμενος.....) τι γινεται στις 2 Φεβρουαριου........... Λάππας αφού ξέρω ότι το " καρβάρεις το πέδιλο" , 2 Φλεβάρη λοιπόν ανεβαίνουμε Bansko τι λές??? Εσύ θα αναλάβεις τους Backcountry style και εγώ θα εορτάσω μαζί με τις σταρλέτες του πορνό.... Λοιπόν deal ? Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 13, 2007 Τώρα μην αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιος "την κατεβαίνει την πίστα", "το κερώνει το πέδιλο", την τρυπάει την κάρτα", "το πατάει το απάτητο", το καρφώνει το μπατόν", "την πλαγιάζει την ακμή", το ρουφάει το camelBack", "την πηδάει την ουρά στον Ηρακλή" κλπ, γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 13, 2007 Τώρα μην αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιος "την κατεβαίνει την πίστα", "το κερώνει το πέδιλο", την τρυπάει την κάρτα", "το πατάει το απάτητο", το καρφώνει το μπατόν", "την πλαγιάζει την ακμή", το ρουφάει το camelBack", "την πηδάει την ουρά στον Ηρακλή" κλπ, γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο! Τα κάνεις όλα αυτά ρε θηρίο ?????..........Μπράααβο.....Aυτό με τον Ηρακλή ιδίως δεν το περίμενα ποτέ απο εσένα .... Πάντως θα έχει πολύ πλάκα σαν event Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites