Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 6, 2012 για ρωτα τον λαππα περσι ποσο και τι εφαγε στο λεβιδι???απο τα καλυτερα λιτιδιαιτα εβερ :Just Kidding: Εντάξει τώρα, μην το ξεφτιλίζουμε. Το να φάμε σουβλάκια όσο καλά και φθηνά και να είναι δεν είναι το ίδιο με αρνάκια στην γάστρα και λοιπές λιχουδιές που χτυπάμε στα Καλάβρυτα. Στον Μαίναλο ακόμα δεν είχα την τιμή να πάω, ελπίζω φέτος να τα καταφέρω. :Just Kidding: Για αυτό μου αρέσει το σκι, γιατί είναι πνευματική ενασχόληση... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 7, 2012 Άσκηση: Πόσα άτομα χρειάζονται για να κάνουν το thread π@$%να; A... ευκολάκι... 2-3 βλαμμένοι και ένας κακός συντονιστής.... Με τις τρεις τελίτσες απαξιώνεις τα γραφόμενα μου (τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω...) Αν σου φαίνονται φλύαρα... έχεις την επιλογή να μην ασχοληθείς... καν... Είμαστε ένα χιονοδρομικό forum που απαρτίζεται από ανθρώπους που υποτίθεται ότι γνωρίζουν 3 πράγματα περισσότερα για το αντικείμενο μας. Και αν κάποιος άσχετος είχε γράψει παράπονα για την μη λειτουργία ενός ΧΚ μια μέρα σαν την σημερινή, θα του εξηγούσαμε ότι στα χιονοδρομικά τον πρώτο λόγο τον έχει ο καιρός. Είναι λοιπόν τουλάχιστον κουραστικό, αν όχι αστείο, αντί να καθόμαστε να ασχολούμαστε με την χιονοδρομία ή με σημαντικά περιβαλλοντικά θέματα όπως αυτό που αναφέρεται παραπάνω, να διαβάζουμε πολύχρωμα σεντόνια που ασχολούνται με την συγκλονιστική είδηση ότι... το σαλέ δεν άνοιξε σε μια μέρα που το ΧΚ ήταν κλειστό, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα του οικονομικού κλίματος που βιώνουμε. Παρεμπιπτόντως, όταν περνάμε εξαιρετικά κάπου, θα το γράφουμε. Είτε αρέσει σε όσους έχουν προηγούμενα με τις διευθύνσεις συγκεκριμένων χιονοδρομικών, είτε όχι. Επειδή λοιπόν είμαστε χιονοδρομικό φόρουμ και το νήμα που γράφουμε εδώ έχει ως θέμα την ενημέρωση λειτουργίας του ΧΚΚαλαβρύτων καλό θα ήταν τα άσχετα με αυτό ποστς να μεταφερθούν σε σωστή ενότητα... Π.χ. το αλάτι στο δρόμο είναι θεμα που έτσι όπως εξελίχθηκε ΔΕΝ έχει καμιά δουλειά πλέον εδώ... Επειδή λοιπόν κ. συνονιστά είσαι από αυτούς που γνωρίζουν 3 πράγματα παραπάνω θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι κάποιοι δεν γνώριζαν ότι το κέντρο σήμερα θα παραμείνει κλειστό διότι δεν το ανέφερε η 24ωρη ενημερωση του κέντρου. Επίσης θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το κέντρο θα έπρεπε να δώσει πρώτα 3 ωριαίες αναβολές λειτουργίας πριν ανακοινώσει την οριστική αναστολή λειτουργίας. Επίσης θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το κέντρο είναι υποχρεωμένο να σου παρέχει ΚΑΤΑΛΥΜΑ-ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ την χρήση του (όχι των προϊόντων που τυχόν εμπορεύεται) μέχρι να οριστικοποιήσει την αναστολή του. Και είμαι σίγουρος ότι το "έπρεπε" που χρησιμοποιώ είναι άκυρο διότι όλα αυτά τα γνωρίζεις... αλλά για έναν περίεργο λόγο τα αγνοείς και τα χαρακτηρίζεις χαρτοπετσέτες... Σε πληροφορώ επίσης ότι τελικά στο ΧΚΚ σήμερα ανέβηκαν πολλά αυτοκίνητα... όσα πρόλαβαν διότι "κάποιος" έβαλε την αστυνομία να κλείσει το δρόμο προκειμένου να μην ανεβαίνουν αμάξια πάνω... και χωρίς ιδιαίτερη χιονόπτωση... Και λέω εγώ... Σήμερα χρονιάρα μέρα με το σαλέ στην διαχείρηση του κέντρου σημαίνει ότι 10-20-50-100-200 άτομα ανέβηκαν στο κέντρο...* Υπό το πρίσμα λοιπόν του οικονομικού κλίματος που βιώνουμε θα έπρεπε τα εκχιονιστηκά να είναι έξω και να ξεχιονίζουν... και όλες οι διαθέσιμες υπηρεσίες του κέντρου σε λειτουργία... ώστε... α)τα λιγοστά ευρώ που θα άφηνε ο κάθε πελάτης να τα καρπωθεί το κέντρο και β) προκειμένου να τον ευχαριστήσει για να ξανάρθει... ΔΕΝ τον γράφεις στα απαρπαπιά σου και κλείνεις ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΚ λες και κλείνεις εμπορικό κατάστημα στην Ερμου... Κανείς δεν σου απαγόρεψε να γράφεις όπου περνάς καλά... Το έκανες... το κάνεις και θα συνεχίσεις να το κάνεις... Από την άλλη όμως μην μας απαγορεύρεις και μας χλευάζεις εκεί όπου ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ κατηγορούμε το κέντρο για τα άκυρα που κάνει... Να σου θυμίσω ότι υπήρχαν πάρα πολλοί εδώ μέσα που είχαν ψυχολογικά με την προηγούμενη διοίκηση και τώρα σιωπούν... Και ερωτώ... Αν σήμερα διευθυντής ήταν ο πρώην... μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν...? Ποιες χαρτοπετσέτες...? Θα πηγαινε το ban στεφάνι... Και μπορεί η προηγούμενη διοίκηση να είχε τα στραβά της αλλά τέτοιες τραγικές μ@λ@κίες δεν έκανε... Για θυμίσου π.χ... πόση γκρίνια έπεφτε για το ύψος του χιονιού που ο Τσε δεν έγραφε ποτέ... Και τώρα μόκο... Κολλήσαμε στο επαρκές... αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο κανείς δεν διαμαρτύρεται... και είναι όλα "εξαιρετικά"... Γι'αυτό λοιπόν μην κατηγορείς "κάποιους" που όπως λες έχουν προηγούμενα... με τους νυν... αλλά να παροτρύνεις να αναρωτηθούν "κάποιοι άλλοι" για τα δικά τους προηγούμενα με τους πρωην και προς τι τόση μούγκα τώρα... Επειδή μ'αρέσουν τα ποστ-χαρτοπετσέτες και επειδή γνωρίζω 2-3 πραγματάκια παραπάνω για το ΧΚΚ του οποίου το νήμα αυτό ασχολείται αποκλειστικά με την ενημέρωση λειτουργίας του... καλό θα ήταν να μάθει και κάπιος άσχετος ότι τα σαλέ στα ΧΚ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ εκτός ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΎ απροόπτου ΔΕΝ ΚΛΕΊΝΟΥΝ... Tωρα μας υποχρέωσες :Just Kidding: Ελα μωρέ μην σκάς... Φέρ'του λίγο λάδι απ'το χωριό και θα πατσίσετε... Σήμερα που το διαβάζω είναι σαν να το ξαναζώ 11 χρόνια πριν !!! Αλλα διαπιστώνω ότι 11 χρόνια μετά τα γεγονότα παραμένουν τα ίδια !!! Και γω έλεγα για 15... αλλά δεν χρειάζεται να πάμε τόοοοσο πίσω...? *Φήμες λένε για 250 αυτοκίνητα πληροφορία που θέλω πρώτα να διασταυρώσω... Τελικά δεν ξέρουμε ούτε πόσο χιόνι έβαλε αν έβαλε... ούτε τι προβλέπεται για αυριο... Οκ... Πάντως το snowreport 02:30 τη νυχτα το κέντρο το δίνει όλο ΠΡΑΣΙΝΟ αυριο... Όλα σε λειτουργία λοιπόν... Κοντός ψαλμός... Φιλικά Τρελό Γελάδι... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 7, 2012 μεγαλο λαθος να μην ανοιξει το σαλε,εστω για 10 αμαξια που θα ανεβαιναν πανω κατι θα βγαζανε απο το 0 κερδος που ειχαν σημερα! κατα τ'αλλα,το μενου ειχε θαλασσα σημερα,θαλασσα αυριο και για κυριακη αν δεν πεσει (επεσε ηδη; ) φρεσκο χιονακι,προβλεπω κουκουλα (κατω απο τα σκεπασματα) αγαπουλα! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 7, 2012 Μηνύματα σεντόνια για ένα σαλέ που δεν δούλεψε σε μια μέρα με 50 χιλιόμετρα αέρα (συγκλονιστικό δεν λέω, δεν είχαμε να πιούμε λευκή σοκολατίτσα) όταν οι αναβατήρες ήταν προφανές ότι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν. Και παράπονα που οι υπεύθυνοι ξεκαθάρισαν απ' την αρχή ότι το κέντρο δεν θα λειτουργήσει αντί να δώσουν 3 ωριαίες αναστολές κρατώντας τον ελάχιστο κόσμο επάνω σε μια μέρα που η πρόβλεψη και όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ούτως ή άλλως. Τώρα όλα στο βουνό είναι θεσπέσια και εξαιρετικά καλά... (αυτό το "εξαιρετικά" αν το διαβάσω 2-3 φορές ακόμα θα ξεράσω.... ) Γιατί θα ξεράσεις, Θοδωρή; Σε χαλάει που κάποιοι περνάνε καλά στο ΧΚΚ; Αδυνατείς να πιστέψεις ότι το κέντρο λειτουργεί σωστά; Λοιπόν, έχω νέα. Τις 5-6 φορές που το επισκέφτηκα πέρσι και τις 2 στην φετινή σεζόν μέχρι στιγμής, το κέντρο δούλεψε όντως εξαιρετικά. Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Α. Σαν χιονοδρόμος έχω να πω ότι το στρώσιμο των πιστών είναι εξίσου καλό με του Παρνασσού πλέον (για να μην πω καλύτερο) και το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό. Και υπόψη ότι εγώ ούτε συμφέροντα έχω, ούτε πρόκειται να κερδίσω κάτι αν γράψω υπέρ ή κατά ενός χιονοδρομικού. Είναι άσχημο πράγμα όταν αφήνουμε την προσωπική μας αντιπάθεια με την διοίκηση να χρωματίζει κάθε μήνυμα μας σε αυτό το νήμα. Και πίστεψε με, η αντιπάθεια σου φαίνεται. Εγώ επισκέπτομαι τα Καλάβρυτα για τον ίδιο λόγο που επισκέπτομαι και τον Παρνασσό, για να περνάω καλά. Εσύ -όπως και ο troboni- δραστηριοποιηθήκατε επαγγελματικά στο ΧΚΚ και πέρασαν εποχές που το υπερασπίστηκες με πάθος, ακόμα και όταν όλοι το έβριζαν. Και τώρα που γύρισε ο τροχός, πέρασες στην αντίπερα όχθη και ψάχνεις κάθε ευκαιρία για να τα χώσεις. Και όταν δεν βρίσκεις να τα χώσεις για τις πίστες, τα χώνεις για το σαλέ. Και αν και αυτό αποτύχει, ίσως αρχίσεις να τα χώνεις για τον δρόμο, τα δέντρα, την κανέλα στον καφέ ή και εγώ δεν ξέρω τι. Όμως, το νήμα αυτό και το forum γενικότερα δεν είναι βήμα για καυγάδες, αλλά χώρος για ενημέρωση και για εποικοδομητική κριτική. Πιστεύεις ότι το σαλέ θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει; Ωραία, μπορεί και να έχεις δίκιο. Το χάνεις όμως με τον τρόπο που το διατυπώνεις. Και για να απαντήσω στην επισήμανση σου, ως συντονιστής δεν έχω την επιλογή να μην ασχοληθώ με τα μηνύματα σου. Έχω όμως την επιλογή να σε αποτρέψω από το να χαλάς το νήμα. Και θα την ασκήσω αν δω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε διαφορετικά. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 7, 2012 (edited) Πραγματικά εντυπωσιάστηκα... τι ανυπέρβλητα προβλήματα σας απασχολούν !!!! PS: και βέβαια δεν εννοώ το.....αλάτι Edited January 7, 2012 by arma Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 7, 2012 Φίλοι χιονοδρόμοι, επισκέπτες, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν χθες στον Χελμό, δεν επέτρεψαν τη λειτουργία του Χ.Κ.Κ. Παρόλαυτά υπάρχει και η θετική πλευρά. Τα αρκετά εκατοστά φρέσκου χιονιού, που έχουν πέσει, σε συνδυασμό με το ότι σήμερα Σάββατο 7-1-12 τα φαινόμενα φαίνεται να υποχωρούν, θα επιτρέψουν τη βόλτα στο βουνό για χιονοδρομία και παιχνίδια στο χιόνι. Σε λειτουργιά για σήμερα Σάββατο θα είναι οι αναβατήρες, Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη και Θέτις. Σε προετοιμασία οι αναβατήρες Στύγα, Άρτεμις, Ηρακλής και το snow park. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 7, 2012 (edited) Είναι άσχημο πράγμα όταν αφήνουμε την προσωπική μας αντιπάθεια με την διοίκηση να χρωματίζει κάθε μήνυμα μας σε αυτό το νήμα. Δεν εκφράζω καμία προσωπική αντιπάθεια. Τα έχωσα γιατί το σαλέ περέμεινε κλειστό χωρίς λόγο στις 6/1/2012. Ότι γράφω το τεκμηριώνω. Εκφράζω τη γνώμη μου και λεω την άποψη μου Γνωρίζω ότι η άποψη μου δεν αρέσει σε όλους αλλά τι να κάνω και σε μένα δεν αρέσουν άλλες γνώμες αλλά δεν μιλάω. Δεν με ενδιαφέρει εάν τα γραφόμενα μου, αρέσουν ή όχι στην εκάστοτε διοίκηση του ΧΚΚ Δεν είμαι παπαγαλάκι κανενός Τέλος πάντων στο forum πρέπει να γράφονται τα πάντα, καλά και στραβά Η διοίκηση του ΧΚΚ να κάνει τη δουλειά της δηλαδή να έχει το μαγαζί ανοιχτό και πάνω από όλα με ασφάλεια και όχι να λακάει όπως χθές. Τέλος και σε καμία περίπτωση για να είμαι αρεστός στο συντονιστή ή τη διοικηση του ΧΚΚ δεν είμαι υποχρεωμένος ή δεν έχω σύμβαση να ευλογάω τα γένια κανενός γράφοντας ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Τεσπα αν δεν την θες με χαρα την αγοραζω εγω ετσι για να σε γλυτωσω και απο το λαθος εξοδο που εκανες...... ευχαριστώ για την πρόταση δεν την πουλάω, το κομμάτι ειναι συλεκτικό και μοναδικό Edited January 7, 2012 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 7, 2012 Μετεωρολογικός Σταθμός Χ.Κ. Καλαβρύτων - Chalet 1750 (Υψόμετρο: 1750μ) Current Weather at 16:36, 03/04/11 Αυτη ειναι η τελευταια φορά που έδωσε δεδομένα έχει γίνει καμία προσπάθεια για να διορθωθεί το πρόβλημα και να έχουμε πάλι στοιχεία ? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 7, 2012 (...) Και τώρα που γύρισε ο τροχός, πέρασες στην αντίπερα όχθη και(...) Γυρίζει ο άτιμος , γυρίζει ... ΝΑ κάτι σεντόνια ! ps. Πολύ αξιόλογα ποστ για το αλάτι ! Ευχαριστούμε τους γνωστούς άγνωστους για το μεράκι τους να μας ξεστραβώνουν ! :Just Kidding: People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 7, 2012 (edited) Επειδή λοιπόν είμαστε χιονοδρομικό φόρουμ και το νήμα που γράφουμε εδώ έχει ως θέμα την ενημέρωση λειτουργίας του ΧΚΚαλαβρύτων καλό θα ήταν τα άσχετα με αυτό ποστς να μεταφερθούν σε σωστή ενότητα... Π.χ. το αλάτι στο δρόμο είναι θεμα που έτσι όπως εξελίχθηκε ΔΕΝ έχει καμιά δουλειά πλέον εδώ... Θοδωρή, έχω διαφορετική άποψη από εσένα, το thread έχει τίτλο "ΧΚ Καλαβρύτων 2011 - 2012" και ναι μεν σε αυτό το thread γίνεται ενημέρωση (έτσι όπως γίνεται) από πλευράς της επιχείρησης, αλλά είναι και χώρος όπου μπορούν (και πρέπει) να συζητιούνται ΟΛΑ τα θέματα που απασχολούν τους χιονοδρόμους που επιλέγουν να κάνουν σκι εκεί ... εμένα λοιπόν ΔΕΝ με απασχολεί το να κάνω σύγκριση του management που ασκεί ο κ. Βαζαίος με αυτό που ασκούσε ο κ. Τσεκούρας ... εμένα με απασχολεί η δική μου πλευρά, αυτή των χιονοδρόμων ... βεβαίως και είναι θέμα το ότι μιά χρονιάρα μέρα που πολύς κόσμος έχει ανέβει στη περιοχή, η επιχείρηση να επιλέγει να μην ανοίξει ουτε καν το σαλέ, και καλά κάνετε που το θέτετε ... δεν το υποτιμώ ως θέμα, ούτε το αγνοώ είπα όμως ότι πέρα από αυτό, οφείλουμε να θέτουμε και άλλους προβλήματισμούς, και να προσανατολίζουμε τις απορίες μας και σε άλλα θέματα που έχουν σχέση με την λειτουργία του ΧΚΚ, μιας και είμαστε σε αυτό το thread .... εμένα λοιπόν με απασχολούν πχ (ανάμεσα στα άλλα) αν πληρούνται οι όροι και οι συνθήκες ασφάλειας (πχ το θέμα που συζητήθηκε με τα λουράκια στα boards), αν οι πίστες επιτηρούνται και ελέγχονται από πιστέρ (ski patrolling), με απασχολεί αν η επιχείρηση έχει πολιτική απέναντι σε αυτούς που παραβιάζουν τους κανόνες κίνησης των χιονοδρόμων (πχ ;;;; θα αφαιρέσουν την κάρτα από αυτόν που τρέχει σαν τρελλός μέσα στις πίστες χωρίς να λογαριάζει κανέναν;;, με απασχολεί αν επιτρέπουν την κίνηση έλκηθρων μέσα στις πίστες !!! (το είδα κι αυτό ....), με απασχολεί αν μπορούν με ασφάλεια να κατεβάσουν από το καρεκλάκι της Στύγας την γυναίκα μου, σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μέρα κακοκαιρίας που θα τύχει να ΜΗΝ δουλέψει η εφεδρική γεννήτρια, αν μπορούν με ασφάλεια να μου δώσουν α΄βοήθειες αν πέσω και χτυπήσω, αν υπάρχει και τι είδους ιατρική βοήθεια αν, ο μη γενοιτο, πάθω κάτι σοβαρό (σου θυμίζω τα 2 περσινά θανατηφόρα σε άλλα ΧΚ) αλλά με απασχολεί ακόμη αν αδειάζουν τα λάδια από τα ρατράκ στο χιόνι (χώμα), αν ανακυκλώνονται τα σκουπίδια τους, τι πολιτική έχουν με τον αποχιονισμό του δρόμου και τη χρήση του αλατιού, αν έχουν κάνει ποτέ μικροβιολογική ανάλυση στο νερό που σερβίρουν στα σαλέ τους, αν το προσωπικό που απασχολείται στη παρασκευή και διατήρηση του φαγητού πληροί τους όρους υγειονομικής προστασίας ...( αν πχ απασχολείται στο ταμείο και μετά μου φτιάχνει το σάντουιτς που θα φάει η κόρη μου) και ένα σωρό τέτοια αν .... δεν με απασχολεί, ούτε με ενδιαφέρει η κίνηση του ΧΚΚ να ανοίξει πίστα με σαμπρέλες, ή να φέρει και να εκθέτει αυτοκίνητα (τό' χει κάνει ήδη ....!!!) ή να κάνει επίδειξη μόδας ή συναυλία της φιλαρμονικής στο χιόνι ... ή μάλλον με ενδιαφέρουν στο βαθμό που είναι δηλωτικές του πως κάποιος (εν προκειμένω το ΧΚΚ) αντιλαμβάνεται τον ρόλο του στα 2000 μέτρα .... να στο πω αλλιώς δεν με ενδιαφέρουν οι κινήσεις marketing του ΧΚΚ, απλούστατα διότι δεν είμαι το ΧΚΚ, είμαι (με την καλή έννοια του όρου) στην απέναντι μεριά, είμαι καταναλωτής των υπηρεσιών του, αλλά τυχαίνει ταυτόχρονα να είμαι και ένας ενεργός πολίτης αυτής της χώρας, που κάνει σκι από το 1978, που έχει περπατήσει τριαντα πέντε χρόνια σε ΟΛΑ τα ελληνικά βουνά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα θέματα του περιβάλλοντος - όπως όλοι μας νομίζω, όσοι κάνουμε σκι ... Edited January 7, 2012 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 7, 2012 (edited) .... ολα τα εχουμε λυσει τωρα αρχισε να μας πειραζει το αλατι που καποιοι λαλακες ριχνουν στο κωλοδρομο .... Ειδατε που οσο ζουμε μαθαινουμε!! έτσι είναι Στάθη μου ... πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και με θάρρος να τα παραδεχόμαστε ... ο μάστορας παρακάτω το κατάλαβε νωρίς .... Edited January 7, 2012 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 7, 2012 Σε λειτουργία και ο αναβατήρας Άρτεμις(12:45) Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 7, 2012 Ιδανική ημέρα για χιονοδρομία θα είναι αύριο στο Χελμό. Πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού προστέθηκαν στο βουνό, μετά την σημερινή χιονόπτωση. Το ύψος του χιονιού στη βάση του Χ.Κ.Κ. ξεπερνάει τα εκ. Για αύριο Κυριακή 8-1-2012 τα προγνωστικά δείχνουν ότι για όλη την ημέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες. Απόλαυση με φρέσκια πούδρα στο Χελμό!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
yianniskall 0 Report post Posted January 7, 2012 γεια σας φίλοι ξέρει κανείς να μου συστήσει που να μείνω κοντά στα καλάβρυτα? ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 7, 2012 γεια σας φίλοιξέρει κανείς να μου συστήσει που να μείνω κοντά στα καλάβρυτα? ευχαριστώ Κοιταξε το πρωτο ποστ του τοπικ. Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 7, 2012 Φίλε μου Χρήστο με 5-6 επισκέψεις πέρυσι και 2 φέτος δεν μπορείς να έχεις εικόνα για το τι περιγράφω. Δεν ερχόσουν στο ΧΚΚ παλιότερα για να μπορείς να συγκρίνεις το πριν με το σήμερα. Ξέρεις τα τελευταία 5-7 χρόνια το ΧΚΚ έχει κάνει πολλές αλλαγές... Εσενα μπορεί να σου φαίνονται όλα εξαιρετικά... Οκ.... άποψη σου καθαρά υποκειμενική... Έχουμε διαφορετική άποψη περί λειτουργίας του ΧΚΚ. Εσύ σαν πελάτης που πλέον έχεις μια καλύτερη επαφή με την διοίκηση και βλέπεις κάποια πράγματα έστω καλοπροαίρετα... (για να μην πω μεροληπτικά υπέρ τους) και γω σαν πελάτης πλέον που λόγω "εμπειρίας" γνωρίζω πράγματα πίσω απ'τον μπερντέ... Αν μείνεις συντονισμένος μπορει να μάθεις πρισσότερα για το ΧΚΚ... Αλήθεια τόσα χρόνια γιατι δεν ερχόσουν στο ΧΚΚ... και εντελώς τυχαία με την αλλαγή ηγεσίας άρχισες να έρχεσαι...? Μήπως είχες και συ κάποια αντιπάθεια στην παλιά διοίκηση...?(λέμε τώρα...) Εγώ κανω συγκρίσεις με την προ Βαζαίου εποχή... τουλάχιστον των τελευταίων ετών που ασχολήθηκα εγώ με το ΧΚ... Ας γράφεις τα καλώς κείμενα εσύ και κάποιοι άλλοι... που παλιά δεν έβλεπαν τίποτα θετικό... και ας γράφω τα κακώς εγώ... Δεν είναι κακός ο αντίλογος... Όπως βλέπεις απευθύνομαι και σε κάποιους που διαβάζουν το φόρουμ αλλά δεν συμμετέχουν... Και πίστεψε είναι πολλοί... (είχα αρκετά σύμφωνα τηλέφωνα εχτές για τα πόστς μου...) Όμως, το νήμα αυτό και το forum γενικότερα δεν είναι βήμα για καυγάδες, αλλά χώρος για ενημέρωση και για εποικοδομητική κριτική. Πιστεύεις ότι το σαλέ θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει; Ωραία, μπορεί και να έχεις δίκιο. Το χάνεις όμως με τον τρόπο που το διατυπώνεις. Γιατι λοιπόν δεν μου απαντάς από την αρχή στο προκείμενο και μου κάνεις μαθήματα ηθικής...? Το ΧΚΚ δεν είναι μαγαζάκι κανενός και ωφείλει να συμμορφώνεται με κάποιους κανόνες που στις 6-1-12 ΔΕΝ... Και γιατι κανένας δεν γράφει ότι η ενημέρωση μέχρι χθες τις 02:30 τη νύχτα έδινε όλους τους αναβατήρες για λειτουργία σήμερα... πράγμα που δεν έγινε... Αντιλαμβάνεσαι τι θα γινόταν αν αυτό είχε γίνει επί Τσεκούρα...? Τώρα ξαφνικά αγαπήσατε όλοι με το ΧΚΚ...? Και για να εξηγούμαστε μια για πάντα. ΔΕΝ κερδίζω απολύτως τίποτα κάνοντας κριτική στο ΧΚΚ... Μην ξεχνάς ότι σκι κυρίως εκεί κάνω και έχω και ετήσια κάρτα... Ότι προσωπικές διαφορές μπορεί να έχω με το κέντρο δεν λύνονται στο φόρουμ. Την άποψη μου γράφω... Και για να απαντήσω στην επισήμανση σου, ως συντονιστής δεν έχω την επιλογή να μην ασχοληθώ με τα μηνύματα σου. Έχω όμως την επιλογή να σε αποτρέψω από το να χαλάς το νήμα. Και θα την ασκήσω αν δω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε διαφορετικά. Αν λοιπόν σαν συντονιστής θέλεις να αποτρέψεις την... τυχόν παρεκτροπή να το κάνεις με πράσινα γράμματα και όχι με μαυρα... Με μαυρα εκφράζεις την άποψη σου σαν χιονοδρόμος του ΣΤΟΥΧ... Θοδωρή, έχω διαφορετική άποψη από εσένα, το thread έχει τίτλο "ΧΚ Καλαβρύτων 2011 - 2012"και ναι μεν σε αυτό το thread γίνεται ενημέρωση (έτσι όπως γίνεται) από πλευράς της επιχείρησης, αλλά είναι και χώρος όπου μπορούν (και πρέπει) να συζητιούνται ΟΛΑ τα θέματα που απασχολούν τους χιονοδρόμους που επιλέγουν να κάνουν σκι εκεί ... εμένα λοιπόν ΔΕΝ με απασχολεί το να κάνω σύγκριση του management που ασκεί ο κ. Βαζαίος με αυτό που ασκούσε ο κ. Τσεκούρας ... Πάνο δεν ήθελα να υποβιβάσω τα γραφόμενα σου... και έτσι όπως το διατύπωσα βγαίνει λάθος. Απλά έτσι όπως εξελίχθηκε θα ήταν προτιμότερο να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό thread με όλες αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να μην χαθούν μέσα στην ενημέρωση του κέντρου... Από την άλλη το managment της επιχείρησης καθορίζει πολλά από τα ερωτήματα που θέτεις... Τα έχω παραθέσει και θα συνεχίσω να το κάνω. Π.χ. το management του ΧΚΚ ορίζει πόσοι πιστερ θα δουλεύουν τα ΣΚ που έχει κόσμο... όπως επίσης αν έγινε και θα συνχίσει να γίνεται η κοστοβόρα συντήρη αναβατήρων και γεννητριών... Υπάρχουν και άλλα πράγματα στο management που αφορούν την λειτουργία και την ασφάλεια που τα παραθέτω αλλά δεν παίρνω απάντηση... Και ρωτάω π.χ.... αυτή τη ρημάδα την 24ωρη ενημέρωση θα μου την εξηγήσετε και μένα που είναι γιατι δεν την βρίσκω...? Και κάτι τελευταίο... γιατι σας βλέπω ότι σας φαγουρίζει... Χαρτοπετσέτες πάντα έγραφα για το ΧΚΚ... Δεν είναι καινούριο το χούϊ... Φιλικά Τέο... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 7, 2012 Βλέπεις δράκους εκεί που δεν υπάρχουν. Ο λόγος που δεν πήγαινα στο ΧΚΚ παρά μόνο 1-2 φορές τον χρόνο βρισκόταν απέναντι. Όταν ο Παρνασσός είχε τις ετήσιες σε συμφέρουσες τιμές, έβγαζα τέτοια και είχα κίνητρο να παραμείνω στο ΧΚΠ. Τώρα που η ογδοντάρα δεν με συμφέρει, έχω την επιλογή να μοιράσω τις εκδρομές μου στα 2 κοντινά μου χιονοδρομικά και αυτό ακριβώς κάνω. Με την νέα διοίκηση του ΧΚΚ έχω μιλήσει μια φορά, πέρσι. Με τον κ. Τσεκούρα τα είχαμε πει 3-4 φορές, τον γνώριζα σίγουρα καλύτερα από τον κ. Βαζαίο. Ούτε με τον ένα είχα πρόβλημα, ούτε με τον άλλο. Και να είσαι σίγουρος ότι όταν βλέπω στραβά τα γράφω, όπως δεν έχω κανένα δισταγμό να κάνω και για τον Παρνασσό. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 7, 2012 (edited) Προφανώς ρε Χρήστο... μπορεί και να κάνω λάθος... Μπορέι να έχω καταντήσει γραφικός.... αλλά γνωρίζεις πολύ καλά ότι άκουγα τα σχωριανά μου κάποτε... Το έχεις ζήσει σαν συντονιστής... στο πετσί σου...(κοψε-ραψε-κλειδωσε)... Δεν είναι η αντιπάθεια μου προς το πρόσωπο του Βαζαίου που με ωθεί να γράφω τα κακώς κείμενα... και να βλέπω δρακουλίνια και ποπ-κορν... (Σ)Το έχω ξαναπεί... ότι με πνίγει το δίκιο μου... Πράγματα που υπήρχαν στο ΧΚΚ χρόνια... τώρα παρουσιάζονται ώς καινοτόμα. Και κάποτε γινόταν της ιερόδουλης σε αυτό το thread διότι ντε και καλά δεν υπήρχαν για κάποιους (μπαχαλάκηδες) και παρουσιαστηκαν ξαφνικά τώρα... Δεν το χωνευω ρε παιδί μου ούτε με simeco... Γνωρίζεις τι πόλεμο έχω φάει... γιατί... και από ποιούς... Άσε με να βρω και γω το δίκιο μου... Φιλικά Τρελό Γελάδι... Υ.Γ. Αυριο θα πάρω το ζευγαράκι της καταστροφής και θ'ανέβω... Όσοι πιστοί... Edited January 7, 2012 by TEOXALANDRI O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 7, 2012 Αύριο θα ήθελα να τα πούμε από κοντά, αλλά έχω κανονίσει ανάβαση στην αντίπερα όχθη Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 7, 2012 Παιδιά καποιος που ηταν σημερα επανω ενημερωση ? Τα φαγατε ολα απο αγκυρα μερια ? Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 7, 2012 Σήμερα εξελίχθηκε σε πολλή καλή μέρα παρά τις αντίθετες προσδοκία μας. Ξεκινήσαμε αργά χωρίς βιασύνη γιατί το περίμενα ότι το κέντρο δε θα ήταν έτοιμο από νωρίς και φοβόμουν κλεισίματα από ομίχλη. Στις 12 κάναμε τις πρώτες κατεβασίες και η επιλογή της ώρας αποδείχθηκε σωστή γιατί λίγο αργότερα έδωσαν την Άγκυρα και ακολούθησε ανέλπιστη πουδροφαγία! Το χιόνι ήταν παγωμένο ψηλά και σφιχτό λίγο χαμηλότερα. Φαγώθηκαν πολλά αλλά όχι όλα γιατί είχε ομίχλη συχνά. Πολύς ο κόσμος λίγοι χιονοδρόμοι. Θετικό ότι άνοιξε η Άγκυρα έστω και με μεγαλη καθυστέρηση. Μέτρια όμως η προετοιμασία. Ο δρόμος που οδηγούσε από το τερματικό στην Ειρήνη ήταν άθλιος. Γεμάτος βουνά από χιόνι. Με ομίχλη δεν έβλεπες που έσκαγες. Και επιτέλους ας γίνει κάτι με τα λουράκια και τα αδέσποτα σανίδια! Σήμερα έκανα ζημιά στο καινούριο μου σανίδι για να προλάβω ένα αδέσποτο που κατέβαινε με ταχύτητα ανάμεσα σε άπειρο κόσμο στη Δανάη. Και δε φτάνει αυτό έχουμε και ένα σωρό μη χιονοδρομους και έλκηθρα μέσα στις πίστες. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν το σανίδι έσκαγε σε παιδάκι με έλκηθρο. Δε μπορεί να κάνουμε εμείς τη δουλειά του ΧΚΚ. Για μένα αυτο που συμβαίνει αγγίζει πλέον τα όρια της ανευθυνότητας Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 8, 2012 Ιδανική ημέρα για χιονοδρομία σήμερα στο Χελμό. Πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού προστέθηκαν στο βουνό, μετά την χθεσινή χιονόπτωση. Το ύψος του χιονιού στη βάση του Χ.Κ.Κ. ξεπερνάει τα εκ. Για σήμερα Κυριακή 8-1-2012 τα προγνωστικά δείχνουν ότι για όλη την ημέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες. Απόλαυση με φρέσκια πούδρα στο Χελμό!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοπινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
spilios 5 Report post Posted January 8, 2012 Ιδανική ημέρα για χιονοδρομία σήμερα στο Χελμό.Πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού προστέθηκαν στο βουνό, μετά την χθεσινή χιονόπτωση. Το ύψος του χιονιού στη βάση του Χ.Κ.Κ. ξεπερνάει τα εκ. Για σήμερα Κυριακή 8-1-2012 τα προγνωστικά δείχνουν ότι για όλη την ημέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες. Απόλαυση με φρέσκια πούδρα στο Χελμό!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοπινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Για Αύριο Δευτέρα; Να την κάνουμε την εκδρομή απο Αθήνα; Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 8, 2012 Ιδανική ημέρα για χιονοδρομία σήμερα στο Χελμό.Πολλά εκατοστά φρέσκου χιονιού προστέθηκαν στο βουνό, μετά την χθεσινή χιονόπτωση. Το ύψος του χιονιού στη βάση του Χ.Κ.Κ. ξεπερνάει τα εκ. Για σήμερα Κυριακή 8-1-2012 τα προγνωστικά δείχνουν ότι για όλη την ημέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες. Απόλαυση με φρέσκια πούδρα στο Χελμό!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοπινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Χρηστο γεια σου αλλα αυτο που περιγραφεις φανερωνει απιστευτη αυνευθυνοτητα οταν η στυγα ανοιξε στις 12 δεν μπορεις να μιλας και να λες πως δουλεψαν ολοι οι αναβατηρες . Ο κοσμος ήταν πολυς και το σκι που καναμε ελαχιστο σε συνδυασμο με κλειστη τη στυγα ολα τα λιφτ ηταν πνιγμενα , οσο για αυτο που περιγραφει ο φιλος παραπανο εχει απολυτο δικιο , σκυλια , αδεσποτα σανιδια κοσμος να ανεβαινει τις πιστες απιστευτο θεαμα που πραγματικα δεν εχουμε συνηθισει . Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 8, 2012 Για Αύριο Δευτέρα; Να την κάνουμε την εκδρομή απο Αθήνα; Σπηλιο δεν εχω δει καιρο αλλα εγω αν μου εκανε το χατηρι ο καιρος δεν θα το σκεφτομουν μια χαρα ειναι οι καθημερινες αν μπορεις να ανεβεις. Share this post Link to post Share on other sites