ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 5, 2012 ...Το... test drive ολοκληρώνεται σε λίγο και... ... Πηγούλα:Δυστυχώς Facebook, αντί για την ... Και μάντεψε ποιον έχουν βάλει για crash test dummie... Tον... ...τον βρήκαν μικρό και τον βασανίζουν! Κρίμα, ήταν καλός pister και καλό παιδί Πηγή: εδώ! ...και όχι από την επίσημη σελίδα του χ.κ.Καλαβρύτων «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 5, 2012 Tον... ...τον βρήκαν μικρό και τον βασανίζουν! Κρίμα, ήταν καλός pister και καλό παιδί moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 5, 2012 εχει να πεσει γελιο...αλλα και δακρυ... Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted January 5, 2012 Χρωστάω ένα σβέλτο report από προχτές: Απίστευτη μέρα η Τρίτη στον Χελμό, απλά απίστευτη! Τέλεια στρωμένες πίστες (αν και στην Στύγα 2 βρίσκεις πέτρες, θέλει χιόνι το βουνό), μέγιστη ουρά γύρω στο 5ντάλεπτο στην Στυγα, σχεδόν τίποτα στην άγκυρα. Πολύ καλή η μαύρη άγκυρα, φανταστική η κόκκινη, πραγματικός αεροδιάδρομος και με ελάχιστο κόσμο. Τι στην ευχή, δεν την έχουν πάρει χαμπάρι; Παρόλες τις φανταστικές πιστιάρικες καταβάσεις, όοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα λεφτά ήταν οι καταβάσεις στην Στύγα 1 και την Νεραϊδοράχη από τις 11:30 μέχρι τις 4, όσο άντεχαν τα πόδια μας. Λιώσαμε σε πολύ καλό εκτός σε μια από τις αγαπημένες μου κλίσεις. Not too flat, not too steep, just right! Ακολούθησε καταπληκτικό φαγητό (και πολύ φθηνό) στο "Σπιτικό", highly recommended! Αρνητικό; Αχ αυτός ο δρόμος. Δεν είναι Εθνική Οδός. Είναι η φυματίωση η ίδια... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 5, 2012 Χρωστάω ένα σβέλτο report από προχτές: Απίστευτη μέρα η Τρίτη στον Χελμό, απλά απίστευτη! Τέλεια στρωμένες πίστες (αν και στην Στύγα 2 βρίσκεις πέτρες, θέλει χιόνι το βουνό), μέγιστη ουρά γύρω στο 5ντάλεπτο στην Στυγα, σχεδόν τίποτα στην άγκυρα. Πολύ καλή η μαύρη άγκυρα, φανταστική η κόκκινη, πραγματικός αεροδιάδρομος και με ελάχιστο κόσμο. Τι στην ευχή, δεν την έχουν πάρει χαμπάρι; Παρόλες τις φανταστικές πιστιάρικες καταβάσεις, όοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα λεφτά ήταν οι καταβάσεις στην Στύγα 1 και την Νεραϊδοράχη από τις 11:30 μέχρι τις 4, όσο άντεχαν τα πόδια μας. Λιώσαμε σε πολύ καλό εκτός σε μια από τις αγαπημένες μου κλίσεις. Not too flat, not too steep, just right! Ακολούθησε καταπληκτικό φαγητό (και πολύ φθηνό) στο "Σπιτικό", highly recommended! Αρνητικό; Αχ αυτός ο δρόμος. Δεν είναι Εθνική Οδός. Είναι η φυματίωση η ίδια... Ειναι ενας σοβαρος λογος που τις περισσοτερες φορες προτιμω Παρνασσο αντι Καλαβρυτα........ Σχετικα με το "Σπιτικο" λιγη εχεμυθεια παρακαλω αν και αυτοι που ξερουν απο καλο φαγητο το γνωριζουν Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 5, 2012 Πολύ καλή η μαύρη άγκυρα, φανταστική η κόκκινη, πραγματικός αεροδιάδρομος και με ελάχιστο κόσμο. Τι στην ευχή, δεν την έχουν πάρει χαμπάρι; Σσσσουτ καλέ.....!Άστους να πηγαίνουν Στύγα να έχουμε και εμείς αυτές τις φοβερές πίστες ελεύθερες... Ακολούθησε καταπληκτικό φαγητό (και πολύ φθηνό) στο "Σπιτικό", highly recommended! Ρε, δεν υπάρχει λέμε το φαγητό του Σπιτικού.... Αρνητικό; Αχ αυτός ο δρόμος. Δεν είναι Εθνική Οδός. Είναι η φυματίωση η ίδια... Αχ....αυτό ξαναπέστο....Πιο ακίνδυνο είναι να κατέβεις την Στύγα με σαμπρέλα παρά να περνάς αυτόν τον δρόμο.. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
thiosjohn 54 Report post Posted January 5, 2012 Μου φανηκε οτι ειδα ενα τετοιο λιφτ στο σημειο που ειναι τα snowmobile , αλλα καπου μιλουσα και δεν εδωσα σημασια.Σημερα δεν ειχε και καλη μερα ειχε και αρκετη ομιχλη αλλα απο κοσμο μονο το κατω πιατακι ειχε ουρα, στο τριπλο δεν περναγε το 10λεπτο.Τωρα για τον δρομο δεν εχω να πω τπτ,απλα δεν τον λες εθνικη οδο.(τον πληρωνεις για εθνικη οδο μονο).Εγω θελω δεν θελω απο κει περναω για να παω και στο χωριο μου οποτε..... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 5, 2012 Έχετε τσουλήσει ποτέ.......με μια φουσκωμένη σαμπρέλα... ...πάνω σε ένα χιονισμένο λόφο...; Το Tubes Park του Xιονοδρομικού Kέντρου Καλαβρύτων, που είναι μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, διαθέτει αναβατήρα και μια μεγάλη πλαγιά για να κατεβείτε. Το... test drive ολοκληρώνεται σε λίγο και η νέα συναρπαστική πίστα tubes θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 9/1 και ΔΩΡΕΑΝ για τις 2 πρώτες ημέρες λειτουργίας (Δευτέρα και Τρίτη)!!! Πηγούλα:Δυστυχώς Facebook, αντί για την επίσημη σελίδα του χ.κ.Καλαβρύτων. Και για να κάνουμε πιο ολοκληρωμένη την ενημέρωση.... Νέο πάρκο Τubes στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων! Η δυναμική αυτή δραστηριότητα που συναρπάζει τους φίλους του χιονιού, είναι η νέα πρόταση από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη λειτουργίας της νέας πίστας για tubes που ξεκινάει φέτος για πρώτη φορά και το νέο πάρκο tubes θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012. Γλιστρήστε στο χιόνι πάνω στη φουσκωμένη σαμπρέλα και κάντε τη βόλτα σας πάνω σε ένα χιονισμένο λόφο, με τον αέρα να ανακατεύει τα μαλλιά σας και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη! Το ολοκαίνουργο Τubes Park του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα και διαθέτει αναβατήρα για να σας ανεβάσει μέχρι το σημείο εκκίνησης για τη μεγάλη πλαγιά. Ακόμα και αν δεν έχετε κάνει ποτέ ski ή snowboard αλλά θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία, οι καταβάσεις με snow tubes είναι υπέροχες! Δοκιμάστε δωρεάν απολαυστικές καταβάσεις για τις 2 πρώτες ημέρες της λειτουργίας του (9 και 10 Ιανουαρίου 2012). Στη συνέχεια όλοι οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν μια κατάβαση με tubes με την επίδειξη του εισιτηρίου τους ή να αγοράσουν περισσότερες συναρπαστικές βόλτες! Η νέα πίστα tubes είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τις πλαγιές του Χελμού και ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθείτε τα Καλάβρυτα φέτος το χειμώνα. πηγούλα moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 6, 2012 Φίλοι χιονοδρόμοι, επισκέπτες σας ενημερώνουμε ότι λόγω θυελλωδών ανέμων, οι εγκαταστάσεις του Χ.Κ.Κ. για σήμερα Παρασκευή 6-1-12 θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας. Ζητάμε την κατανόησή σας,αλλά πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια. Βάσει μετεορολογικών προγνώσεων οιι άνεμοι φαίνεται να κοπάζουν από αύριο, οπότε και το Χ.Κ.Κ. θα είναι και πάλι σε λειτουργία. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 6, 2012 ....Αρνητικό; Αχ αυτός ο δρόμος. Δεν είναι Εθνική Οδός. Είναι η φυματίωση η ίδια... Οντως!...αλλά σε αποζημιώνει όμως,ο αποχιονισμός του δρόμου προς το χ/κ,κάτι που καθιστά την πρόσβαση πανεύκολη! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 6, 2012 Οντως!...αλλά σε αποζημιώνει όμως,ο αποχιονισμός του δρόμου προς το χ/κ,κάτι που καθιστά την πρόσβαση πανεύκολη! Για να αποχιονιστεί όμως ρίχνουμε τόννους αλάτι μέσα στο πανέμορφο δάσος. Περιμένω να λιώσουν τα χιόνια να κάνουμε μια μικρή έρευνα όχι αν, αλλά πόσο ζημία έχει γίνει στο περιβάλλον στην διαδρομή για ΧΚΚ. Δεν είμαι ειδικός αλλά με λίγες ερωτήσεις σε κάποιους που ξέρουν, μιλάμε για το πιο μεγάλο έγκλημα της χιονοδρομίας απέναντι στο περιβάλλον και δυστυχώς και στη Βασιλίτσα είδα το ίδιο. Χίλες φορές να έχει χιόνι στο δρόμο. Ως πότε δεν θα λέμε τίποτα για αυτό? Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 6, 2012 Δε βλέπω το λόγο να πηγαίνει κανείς από την Κορίνθου Πατρών όταν μπορεί να πάει από το Λεβίδι. Μακράν καλύτερος δρόμος, σαφώς ασφελέστερος, με λιγότερες λακούβες και πολύ πιο άνετες στροφές. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 6, 2012 Δε βλέπω το λόγο να πηγαίνει κανείς από την Κορίνθου Πατρών όταν μπορεί να πάει από το Λεβίδι. Μακράν καλύτερος δρόμος, σαφώς ασφελέστερος, με λιγότερες λακούβες και πολύ πιο άνετες στροφές. Νομίζω ότι είναι περισσότερα χλμ... moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 6, 2012 και εχει το δεζαβανταζ οτι δεν μπορεις να σταματήσεις Καλάβρυτα (ιδίως στο τελος της μερας που παμε για μαμ) "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 6, 2012 Σοβαρός λόγος που αξίζει να γυρίσεις από Λεβίδι, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Για να αποφύγεις όλους τους ότι να'ναι καρναβαλιστές που επιστρέφουν από Πάτρα. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 6, 2012 Δε βλέπω το λόγο να πηγαίνει κανείς από την Κορίνθου Πατρών όταν μπορεί να πάει από το Λεβίδι. Μακράν καλύτερος δρόμος, σαφώς ασφελέστερος, με λιγότερες λακούβες και πολύ πιο άνετες στροφές. Συν το οτι περνας και απο το όμορφο Λεβίδι οπου σταματας και σε κερναω στην πλατεία ενα καφεδακι και ενα νεραντζάκι. www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 6, 2012 κανενα κοψιδακι? μετα απο 8 ωρες σκι το νεραντζακι δεν φτανει μανα μου "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted January 6, 2012 Συν το οτι περνας και απο το όμορφο Λεβίδι οπου σταματας και σε κερναω στην πλατεία ενα καφεδακι και ενα νεραντζάκι. Χθες τρώγαμε εκεί οικογενειακώς το μεσημέρι..όντως ασφαλέστερη διαδρομή..ίσως λίγο περισσότερα χιλιόμετρα (από Πέραμα μέχρι Κλειτορία είναι 200 χλμ. ακριβώς και αν δεν κάνω λάθος άλλα 25 για το χιονοδρομικό). Γιώργος (...επιστροφή στη πραγματικότητα μετά από 2 ηλιόλουστες μέρες σκι) Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 6, 2012 (edited) Μεταφέρω αυτούσια την ανακοινωση του ΧΚΚ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Φίλοι χιονοδρόμοι, επισκέπτες σας ενημερώνουμε ότι λόγω θυελλωδών ανέμων, οι εγκαταστάσεις του Χ.Κ.Κ. και το Σαλέ για σήμερα Παρασκευή 6-1-12 θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας. Ζητάμε την κατανόησή σας,αλλά πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια. Βάσει μετεορολογικών προγνώσεων οιι άνεμοι φαίνεται να κοπάζουν από αύριο, οπότε και το Χ.Κ.Κ. θα είναι και πάλι σε λειτουργία. τα χρόνια πολλά μας λείπανε Και ρωτάω έχω πληρώσει ετήσια κάρτα έχω φέρει τους φίλους μου κατανοώ ότι έχει αέρα και δεν μπορούν οι αναβατήρες να δουλέψουν το σαλέ γιατί δεν δουλεύει??? Γιατι δεν έχει καλά θεμέλια??? Γιατί φοβούνται μήπως φύγει η σκεπή??? Γιατί δεν δουλεύει η καφετιέρα λόγω αέρα??? Γιατί πρέπει να πληρώσει η επιχείρηση μεροκάματα αργίας δηλαδή υψηλό εργατικό κόστος??? Γιατί το ΧΚΚ μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια??? Γιατί το ΧΧΚ δουλεύει μόνο με καλοκαιρί ακαι καθόλου άνεμο?? Γιατί φοβάται η διοίκηση ??? Γιατί δεν είναι σίγουροι για το έργο που κάνουν και εκτελούν στο ΧΚΚ??? Ειλικρινά καμία πρόθεση δεν έχω για να μαλώσω και να κράξω αλλά όσα χρόνια κάνω σκι και πάω στο ΧΚΚ αντίστοιχη κατάσταση δεν έχει ξανασυμβεί. Έχουμε περάσει και χειρότερα με αέρα και χιόνι, ούτως η άλλως βουνό είναι δεν έιναι παραλία αλλά κλειστό το σαλέ ΝΤΡΟΠΗ μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ. Να μπεις ρε αδελφέ να ξεσταθείς να πάρεις ένα τσαι ειδικά τώρα που το δουλεύει το ίδιο το χιονοδρομικό Στον Παρνασσό ή σ άλλα χιονοδρομικά το κλείνουν το σαλέ με τον αέρα. και καλά βγάλαμε και μια ανακοίνωση στο διαδίκτυο και όλα καλά ενημερώσαμε τον κόσμο στις 08:25 με τονχιονοδρομικό εκπρόσωπο και όλα καλά. Ζητώ η ενημέρωση Ζήτω!!!! Γιατί , γιατί , γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί ……………………….. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ Edited January 6, 2012 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted January 6, 2012 Γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν συμφέρει οικονομικά να δουλεύει το σαλέ όταν οι αναβατήρες είναι κλειστοί σε μια μέρα με θυελλώδεις ανέμους. Γιατί αν είναι να μπαίνει μέσα το χιονοδρομικό, καλύτερα να μπαίνει μέσα προσφέροντας υπηρεσίες έστω και σε ελάχιστους χιονοδρόμους, παρά στους ελάχιστους επισκέπτες μια μέρα που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν θα λειτουργήσει. Γιατί φοβούνται μήπως φύγει η σκεπή??? Για την ιστορία, έχει ξανασυμβεί στα Καλάβρυτα και είναι ο λόγος που η σκεπή του σαλέ είναι κατά το ένα πέμπτο κόκκινη. Συγκεκριμένα εσύ θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 6, 2012 80 Γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν συμφέρει οικονομικά να δουλεύει το σαλέ όταν οι αναβατήρες είναι κλειστοί σε μια μέρα με θυελλώδεις ανέμους. Γιατί αν είναι να μπαίνει μέσα το χιονοδρομικό, καλύτερα να μπαίνει μέσα προσφέροντας υπηρεσίες έστω και σε ελάχιστους χιονοδρόμους, παρά στους ελάχιστους επισκέπτες μια μέρα που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν θα λειτουργήσει. Για την ιστορία, έχει ξανασυμβεί στα Καλάβρυτα και είναι ο λόγος που η σκεπή του σαλέ είναι κατά το ένα πέμπτο κόκκινη. Συγκεκριμένα εσύ θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό. Για να μη μακρυγορούμε αυτό σημαίνει ΑΠΑΞΙΩΞΗ σε οποιονδήποτε θέλει να αφήσει τα χρήματα του στο ΧΚΚ σκιερ ή επισκέπτη και οι δύο κατηγορίες γεμίζουν με euro τα ταμεία του ΧΚΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΚΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ Υ.Γ. 1 Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΧΚΚ ή ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 6, 2012 Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά για τα χιλιόμετρα. Πάντως για χιονοδρομικό κάνεις τον ίδιο χρόνο. Ακόμα και παραπανω να κάνεις η άνεση και η ασφάλεια του νότιου δρόμου δε συγκρίνεται. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted January 6, 2012 Νομίζω ότι είναι περισσότερα χλμ... +22 σύμφωνα με το google maps. Και πληρώνεις 2 διόδια επιπλέον. Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι προτιμότερη διαδρομή και θα την επέλεγα, ειδικά για την επιστροφή αν δεν υπήρχε το πρόβλημα ότι συνήθως τρώμε στα Καλάβρυτα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 6, 2012 (edited) Πέρσι που είχα πάει από Λεβίδι είχα κάνει τον ίδιο χρόνο με αυτόν που έκανα φέος που πηγα από Καλάβρυτα και στο πήγαινε και στο έλα. Προσωπικά Λεβίδι δαγκωτό, με πιάνει η ψυχή μου από τον άλλο δρόμο και μπορεί αν κάποιος κάνει λάθος να έχεις δυστύχημα, Tromboni εμένα άλλη είναι η απορία μου και θαήθελα ο ΚΑΡΤΕΝ να δώσει μισό λεπτό χρόνο να απαντήσει. Το κάτω συρόμενο και το μικρό πάνω. Πως ακριβώς επηρεάζονται από τον άερα και δεν μπορούν να δουλέψουν? Πιάνει το όριο ασφαλείας λειτουργίας τους? Ή μήπως λέτε "άντε μωρέ παλιόκαιρος που να το ανοίγουμε για ένα συρομενο"? Έχω κάνει σκι πολλές μέρες με ριπές 8Ο+ σε συρόμενα αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο μόνο στα Καλάβρυτα είναι κλειστό όλο το βουνό συχνά λόγω αέρα. Προφανώς ξέρω ότι η Άρτεμις σήμερα είναι off. Tο κάτω συρόμενο που έχει και αξιοπρεπέστατη πιστούλα για τέτοιες μέρες? Ειλικρινά ξέρω πολλούς που θα ήθελαν ακόμα και σήμερα να κάνουν σκι στο κάτω συρόμενο, από μέτριους σκιερ μέχρι πουδρομανείς. Μήπως το ΧΚΚ να αρχίσει να δουλεύει όπως ο Παρνασσός ότι μπορεί ακόμα και με χιονοθύελλα? Μέρες σαν σήμερα ειλικρινά θα ανέβαινα, όπως πηγαίναμε Παρνασσό για το 7 έστω για 3-4 ώρες σκι (πουουουοδρα). Και έβλεπα την κάμερα όλη μέρα δεν ήταν και πολύ άσχημα. Και με πιο απλά λόγια: Αύριο να έρθουμε? Edited January 6, 2012 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 6, 2012 ΕΓΚΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΤΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΑΚΗΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΗΜΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΝΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ή ΕΣΤΩ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΝΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΑΛΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΒΗΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ Share this post Link to post Share on other sites