Αννα 57 Report post Posted December 16, 2011 (edited) ερρορ Edited December 16, 2011 by Αννα Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 16, 2011 Ιδιος με τον περσινο(το αναφερουν στο site του ΧΚΠ)......... Κρίμα... μπαίνουμε στον 5ο χρόνο οικονομικής και κοινωνικής ύφεσης και ακόμα πληρώνουμε 30Ε τον Ηρακλή Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 17, 2011 Κρίμα... μπαίνουμε στον 5ο χρόνο οικονομικής και κοινωνικής ύφεσης και ακόμα πληρώνουμε 30Ε τον Ηρακλή Οταν θυμουνται να τον βαλουν σε λειτουργεια και αυτον.............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 17, 2011 Οταν θυμουνται να τον βαλουν σε λειτουργεια και αυτον.............. Δερ αρ οραντζ τριις ελσγουερ........ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 17, 2011 Δατ αρ βερι σλοου αντ στοπ εβερι ντει Tα τελευταία χρόνια ρε παιδιά ο Ηρακλής κάθε μέρα δουλεύει full speed. Ζήτημα να θυμόμαστε δυο τρεις εξαιρέσεις και δεν μου μπορώ να θυμηθώ καμία περίπτωση Σαββατοκύριακο. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 17, 2011 Δατ αρ βερι σλοου αντ στοπ εβερι ντει Tα τελευταία χρόνια ρε παιδιά ο Ηρακλής κάθε μέρα δουλεύει full speed. Ζήτημα να θυμόμαστε δυο τρεις εξαιρέσεις και δεν μου μπορώ να θυμηθώ καμία περίπτωση Σαββατοκύριακο. Εγω εχω να παω Παρνασσο ΣΚ κατι χρονια οποτε δε μπορω να φερω γνωμη .Μιλαω ομως για καθημερινες τις οποιες πληρωνα ολοκληρο το εισητηριο και στην καλυτερη περιπτωση ανοιγαν τον Ηρακλη μετα τις 12.Τις περισσοτερες των περιπτωσεων τον ειχαν κλειστο αλλα κουβεντα για μειωμενο εισητηριο μιας και το ΧΚΠ δεν ειχε σε λειτουργια ολους τους αναβατηρες....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 17, 2011 Βλέπω οτι εκπτώσεις σε ον λαιν αγορές έχουν μόνο οι κάρτες των 6 και 10 μονάδων. Για άλλη μια φορά το ΧΚΠ τιμωρεί όσους το επισκέπτονται, το διαφημίζουν και το ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, επειδή πληρώνουν ετήσιες κάρτες Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted December 17, 2011 +1000 Γιαυτο αλλαξα και βουνο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 17, 2011 Για να ευχαριστηθει καποιος τον Παρνασσο ΜΟΝΟ καθημερινη για να απολαμβανει: 1)Λιγοτερο κοσμο 2)Τιμη ανταξια για αυτο που σου προσφερουν(οταν βεβαια λιτουργουν ολοι οι αναβατηρες) 3)Γρηγοροτερη εξυπηρετηση 4)Περισσοτερες πιθανοτητες να κανεις σκι(5 οι ημερες των καθημερινων ,2 του ΣΚ). Βεβαια το θεμα ειναι ποσοι απο εμας μπορουν να πανε καθημερινες........... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 17, 2011 Μάλλον έχουμε διαφορετικές εμπειρίες, γιατί τα τελευταία χρονια ελάχιστα Σαββατοκύριακα δεν έχω απολάυσει το σκι μου στον Παρνασσό. Και είναι μετρημενες στα δαλχτυλα του ενός χεριού οι φορές που δεν δούλευε ο Ηρακλής. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 17, 2011 Συμφωνώ απόλυτα με το Χρήστο. Προλαβαίνεις να κάνεις ατελείωτα χιλιόμετρα σκι στον Παρνασσό. Πέρσι και πρόπερσι δεν θυμάμαι Σαββατοκύριακο με ουρές για πάνω από 2 'ωρες. 11.30 με 1.30 είναι η ουρά και πάλι όχι τραγική. 8 με 11.30 προλαβαίνεις να ψοφήσεις στο σκι. Το ίδιο 1.30 με 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted December 18, 2011 Ελπίζω να λύθηκαν τα περσινά προβλήματα προγραμματισμού του συστήματος. Θυμίζω ένα από αυτά: Αν υπήρχε στη κάρτα ένα μικρό υπόλοιπο μονάδων και επιχειρούσες να χρησιμοποιήσεις το web ticketing για να συμπληρώσεις μονάδες, έχανες το παλαιό υπόλοιπο μονάδων!!! Έχουν αναφερθεί και διάφορα άλλα προβλήματα που δυσκολεύουν τη χρήση του web ticketing. Φίλε Pka αυτό που αναφέρεις δεν είναι σφάλμα του συστήματος, απλά έτσι λειτουργεί. Εαν διαβάσεις τους όρους χρήσης της ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου στο site το λέει καθαρά (στην τελευταία παράγραφο): Η πλαστική κάρτα RFID είναι ατομική (συνδέεται με ένα μόνο εισιτήριο ανεξαρτήτως κατηγορίας) Κάθε πλαστική κάρτα RFID είναι ατομική, έχει ξεχωριστό σειριακό αριθμό και μπορεί να «φορτωθεί» με ένα μόνο ατομικό εισιτήριο, ανεξαρτήτως κατηγορίας (ημερήσιο ή πολλαπλών μονάδων ανοικτών ημερομηνιών). Δηλαδή, εάν επιθυμείτε να αγοράσετε εισιτήρια για περισσότερα του ενός, άτομα, θα πρέπει να διαθέτετε και τον ανάλογο αριθμό καρτών. Επίσης, κάθε κάρτα που χρησιμοποιείτε για αγορά εισιτηρίου, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι δεν περιέχει ήδη δικαίωμα χρήσης (εισιτήριο) σε ισχύ. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε για την αγορά εισιτηρίου μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, κάρτα που περιέχει ήδη εισιτήριο σε ισχύ, τότε η κάρτα θα ισχύει μόνο για το τελευταίο εισιτήριο που αγοράστηκε, διαγράφοντας το προηγούμενο. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μέσω internet μπορείς να αγοράσεις κάθε φορά μία μέρα (εσύ ορίζεις εαν αυτή θα είναι καθημερινή ή αργία) ή κάρτα για 6 ή 10 μονάδες. Εαν δεν τελειώσουν αυτές οι μονάδες σου ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΕΣ γιατί θα χάνεις τις προηγούμενες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 18, 2011 Μάλλον έχουμε διαφορετικές εμπειρίες, γιατί τα τελευταία χρονια ελάχιστα Σαββατοκύριακα δεν έχω απολάυσει το σκι μου στον Παρνασσό. Και είναι μετρημενες στα δαλχτυλα του ενός χεριού οι φορές που δεν δούλευε ο Ηρακλής. Δεν ειπα οτι δεν απολαμβανω το σκι μου στο Παρνασσο ,το αντιθετο μαλιστα(σε οτι αφορα το σκι) και γι'αυτο πηγαινω εκει καθημερινες.ΣΚ ομως με τιποτα για τους λογους που ειπα και παραπανω.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 18, 2011 (edited) Συμφωνώ απόλυτα με το Χρήστο. Προλαβαίνεις να κάνεις ατελείωτα χιλιόμετρα σκι στον Παρνασσό. Πέρσι και πρόπερσι δεν θυμάμαι Σαββατοκύριακο με ουρές για πάνω από 2 'ωρες. 11.30 με 1.30 είναι η ουρά και πάλι όχι τραγική. 8 με 11.30 προλαβαίνεις να ψοφήσεις στο σκι. Το ίδιο 1.30 με 5 Μιχαλη οταν εισαι συνηθισει (σε μια λεξη 4 διαφορετικα υ,η,ι,ει :o ) σε ουρες μικροτερες των 5 λεπτων για να παρεις το λιφτ,τοτε τα 10-20+ λεπτα ουρας το ΣΚ στο Παρνασσο ειναι ΠΑΡΑ πολλα........Και αυτο που με χαλαει περισσοτερο δεν ειναι η ουρα αλλα ολοι αυτοι-ες που μπαινουν αριστερα-δεξια και προσπαθουν να σου παρουν την σειρα .Εκει πραγματικα βγαινω εξω απο τα ρουχα μου και εδω και 2-3 χρονια,εχω ξεκινησει και τους την λεω..... Edited December 18, 2011 by captainhook3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2011 Μιχαλη οταν εισαι συνηθισει (σε μια λεξη 4 διαφορετικα υ,η,ι,ει :o ) σε ουρες μικροτερες των 5 λεπτων για να παρεις το λιφτ,τοτε τα 10-20+ λεπτα ουρας το ΣΚ στο Παρνασσο ειναι ΠΑΡΑ πολλα........Και αυτο που με χαλαει περισσοτερο δεν ειναι η ουρα αλλα ολοι αυτοι-ες που μπαινουν αριστερα-δεξια και προσπαθουν να σου παρουν την σειρα .Εκει πραγματικα βγαινω εξω απο τα ρουχα μου και εδω και 2-3 χρονια,εχω ξεκινησει και τους την λεω..... Καταρχάς προσωπικά δνε σταματάω να τους τη λέω (πρέπεις να μας δεις με jey σε πιτσιρίκια αφήνουμε ψυχολογικά προβλήματα και σε "ενήλικες" δια του διαλόγου τους πείθουμε ότι είναι κακό να κλέβεις και την ουρά στο φανάρι της Κιφησσίας) Τα 20 λεπτά που λες μάλλον είναι η εξαίρεση με Ηρακλή full speed ζήτημα να έπιασε 20λεπτο για συνολικά 30 λεπτά τα 2 τελευταία χρόνια που πάω. πχ πρόπερσι στο ρεκόρ επισκεπτών μετράγαμε με το ρολόι max 12λεπτά. Ξέρω έναν που ανεβαίνει για κάθε 10 που ΔΕΝ ανεβαίνουν επειδή είναι σίγουροι ότι θα έχει τεράστιες ουρές ο Παρνασσός. Αν δουλεύει 14/14 το πρόβλημα είναι το πολύ για δύο ώρες στις οποίες...απολαμβάνουμε τον καφέ μας με καλή παρέα. Πάρε και ένα snowkite να δεις για πότε περνάνε. Μετά εξαφανίζονται πάνε για μπριζόλες ειδικά Κυριακή σπάει ο κόσμος πολύ νωρίς. Με σωστό συντονισμό και πολύ προσπάθεια από όλους τους εργαζομένους του ΧΚΠ δεν είχαμε και τόσο πρόβλημα με ουρές τα τελευταία χρόνια. Ενδεικτικά να πω ότι όποτε σταματάνε οι πελάτες να γεμίζουν τα καρεκλάκια ξαφνικά γίνονται ουρές. Με γεμάτα καρεκλάκια Ηρακλή - βάκχου 6 με τον κόσμο που ανεβαίνει ακόμα και στην μέρα του ρεκόρ χιονοδρόμων το πρωί λιώσαμε στο σκι, από τις 11.30 μέχρι τις 1.30 είχε ουρές 10-15 λεπτά και μετά ξαναλιώσαμε στο σκι μέχρι το βράδυ. Παραμένει η πρόκληση σε όποιον θέλει που είχαμε καταφέρει να γεμίσουμε σερί 22 καρεκλάκια του Βάκχου με 3. Πιες καφέ και δες ότι ζήτημα να ανεβαίνουν 2 σε μέσο όρο. Μέτρα κόσμο στην ουρά και υπολόγισε πόσο θα μειωνόταν αν οι πελάτες είχαν τον αυτοσεβασμό να γεμίζουν τα καρεκλάκια. Και μη ξεχνάμε τα τελευταία 4-5 χρόνια το ΧΚΠ έχει δώσει και έχει κερδίσει απίστευτες μάχες απέναντι στο καιρό και στα πανάρχαια λιφτ προκειμένου να δώσει 14/14 Σάββατο και Κυριακή ακόμα και αν έβαλε 1 μέτρο χιόνι το προηγούμενο βράδυ. Καθημερινές το ΧΚΠ έχει το εξής πρόβλημα: Παραέχει πολλά λιφτ και έχιε συνήθως λίγους πελάτες ώστε να δικαιολογηθεί το 14/14. Κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα μιας και εσύ θες το Βάκχο, ο άλλος θέλει την Περική και ο άλλος τον Δια ανοιχτούς. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες με το ΧΚΠ να συζητάμε πως μπορεί να πειστεί ο πελάτης ότι θα έχει αυτό που θέλει να ανέβει καθημερινή, χωρίς ταυτόχρονα το 14/14. Και μη ξεχνάμε ότι σε αντίθεση με Σαββατοκύριακο το ΧΚΠ έχει αφήσει λιφτ κλειστά καθημερινή επειδή έβαλε 3 πόντους χιόνι το προηγούμενο βράδυ. Λίγες φορές αλλά έγινε. Και αν αυτή ήταν η μέρα που πήρες την άδειά σου την πάτησες. Έχω μεταφέρει πολλές φορές στο ΧΚΠ την ανάγκη έστω και 6 το πρωί να ανακοινώνει όταν το ξέρει πια λιφτ θα είναι κλειστά και ο πελάτης θα πάρει άλλη μέρα την άδεια να πάει. ΔΡΙΒΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted December 18, 2011 Φίλε Pka αυτό που αναφέρεις δεν είναι σφάλμα του συστήματος, απλά έτσι λειτουργεί. Εαν διαβάσεις τους όρους χρήσης της ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου στο site το λέει καθαρά (στην τελευταία παράγραφο): Η πλαστική κάρτα RFID είναι ατομική (συνδέεται με ένα μόνο εισιτήριο ανεξαρτήτως κατηγορίας) Κάθε πλαστική κάρτα RFID είναι ατομική, έχει ξεχωριστό σειριακό αριθμό και μπορεί να «φορτωθεί» με ένα μόνο ατομικό εισιτήριο, ανεξαρτήτως κατηγορίας (ημερήσιο ή πολλαπλών μονάδων ανοικτών ημερομηνιών). Δηλαδή, εάν επιθυμείτε να αγοράσετε εισιτήρια για περισσότερα του ενός, άτομα, θα πρέπει να διαθέτετε και τον ανάλογο αριθμό καρτών. Επίσης, κάθε κάρτα που χρησιμοποιείτε για αγορά εισιτηρίου, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι δεν περιέχει ήδη δικαίωμα χρήσης (εισιτήριο) σε ισχύ. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε για την αγορά εισιτηρίου μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, κάρτα που περιέχει ήδη εισιτήριο σε ισχύ, τότε η κάρτα θα ισχύει μόνο για το τελευταίο εισιτήριο που αγοράστηκε, διαγράφοντας το προηγούμενο. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μέσω internet μπορείς να αγοράσεις κάθε φορά μία μέρα (εσύ ορίζεις εαν αυτή θα είναι καθημερινή ή αργία) ή κάρτα για 6 ή 10 μονάδες. Εαν δεν τελειώσουν αυτές οι μονάδες σου ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΕΣ γιατί θα χάνεις τις προηγούμενες! Δεν γράφω πουθενά ότι το σύστημα δεν κάνει αυτά που λέει ότι κάνει. Και την προειδοποίηση που αναφέρεις την έχω διαβάσει. Αυτο που γράφω είναι ότι η συγκεκριμένη προειδοποίηση δείχνει τη ποιότητα του συστήματος και ότι ο προγραμματισμός (του συστήματος) είναι για τα μπάζα. Και οι προειδοποιήσεις δεν δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Δεν γνωρίζω βέβαια αν το software πάει πακέτο με το hardware. Αν όχι, τότε ο προγραμματιστής του συστήματος πρέπει να αλλάξει άμεσα την εφαρμογή ή ο χρήστης του συστήματος (ΧΚΠ) να αλλάξει άμεσα τον προγραμματιστή. Το παράδειγμα που ανέφερα είναι χαρακτηριστικό και το έχω βρει μπροστά μου επανειλημένα. Ανεβαίνω συνήθως ΣΚ για δύο μέρες. Αγοράζω από το ηλεκτρονικό κατάστημα το φθηνότερο πολυήμερο εισιτήριο (6 μονάδες). Καταναλώνω τις 4 μονάδες και πάντα μου μένουν 2 μονάδες που με αναγκάζουν την επόμενη φορά να στηθώ στο ταμείο για τη μία από τις 2 μέρες. Και σε παρακαλώ να μη μου πεις για πολλές κατηγορίες εισιτηρίων και δυσκολία ή κόστος προγραμματισμού. Είναι ξεκάθαρα ζήτημα επιλογών (ή ανεπάρκειας) του προγραμματιστή ή επιλογών του χρήστη. Η εφαρμογή είναι απλούστατη σε σύγκριση (για παράδειγμα) ακόμη και με το απλούστερο και φτηνότερο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης. Τώρα, αν το software πάει πακέτο με το hardware και μιλάμε και για μονόδρομο στην επιλογή του υλικού, τότε τι να πω. Πέσαμε για μια ακόμη φορά πάνω στα κακά μονοπώλια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2011 ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ...ΤΟ ΦΩΣ Ευχαριστούμε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 18, 2011 τωρα χιονι ειναι αυτο η καλοστρωμενο χωμα?? Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 18, 2011 δεν ειναι λαθος ομως να μην λετιουργει ενα ΧΚ στο 100% ακομα και καθημερινες;; καιρου και χιονιου επιτρεποντος;; γιατι για αυτον τον λογο ο αλλος θα παρει αδεια να παει μια τεταρτη στο βουνο. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 18, 2011 Με Δριβα, Σπανο, Παπαγεωργιου, το ΧΚΠ δεν το "σκιάζει φοβέρα καμμιά" και αν ο καιρος ειναι γεννεοδωρος φετος ακομα και με αυτα που εχει, θα το παει το γραμμα σας λεω.... Τωρα για τα υπολοιπα που ακουγονται περι ουρες και τσαλαπατημα των σκι, για τα κενα καρεκλακια και για οτι αλλο αναφερετε, θεωρω οτι υπαιτιοι και υπολογοι ειμαστε εμεις οι ιδιοι και αν δεν αλλαξουμε συμπεριφορα και συνηθειες θα ειμαστε μια ζωη στην "μιζερια" Σαφως και εχει και το Χ.Κ. τις ευθυνες του αλλά πχ. οταν εσυ φιλε μου σου λενε γεμισε το καρεκλακι και εσυ απαντας περιμενω την γκομενα μου ή τον κολλητο μου και μεχρι να μπει καποιος μπροστα σου στην θεση σου, κλεινει η μπαρα.....φταιει το χιονοδρομικο οταν εσυ θελεις να καθεσε και να περιμενεις στην ουρα του Ηρακλη για ανοδο οταν ο Βακχος ειναι αδειος(εμ, βεβαια, θελουμε χαιλικια) Η αναμονη ορθιοι φυσικα απο οτι λετε με ολα τα επακολουθα στο Ηρακλη ειναι τοσο πολυ, γιατι δεν πατε με τον Βακχο και καθηστος και ξεκουραση και δημοσιες σχεσεις και πιθανων η διαφορα σας με του Ηρακλη να ειναι σε καναδυο λεπτα!! Σταματηστε να γκρινιαζετε συνεχως ρε παιδια, πατε και κανετε την τρελα σας γιατι η ζωη ειναι μικρη και οι χαρες λιγες..... Ρε Δριβα ανοιξε το το συντομοτερο, δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο, ειμαστε αρρωστοι με τον "λευκο χρυσο" Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 18, 2011 Σταματηστε να γκρινιαζετε συνεχως ρε παιδια Γιατί όχι...τσάμπα είναι...Κάποιοι το λένε κριτική Πάντως συμφωνώ οτι η ζωή είναι μικρή, γι αυτό παίρνω ετήσιες κάρτες. Αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι οτι εγώ θα σκάσω 400Ευρω για το πιο αρχαίο χιονοδρομικό που γνωρίζω. Η περσυνή απόδοση του Ηρακλή δεν εγγυάται τη μελλοντική. Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 18, 2011 Από πέρσι σταμάτησα να αγοράζω ετήσιες στο ΧΚΠ. Δεν μέτρησα τα ποσά που έδωσα, αλλά ακόμα και να ήταν ίδια, ή ελάχιστα περισσότερα (που αμφιβάλλω) δεν ήταν μαζεμένα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 19, 2011 (edited) Επιτέλους...κουραμπιές http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/ Φτιάξτε και τις άλλες κάμερες βρε παιδιά! Edited December 19, 2011 by ChristosZ Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 19, 2011 Γιατί όχι...τσάμπα είναι...Κάποιοι το λένε κριτική Πάντως συμφωνώ οτι η ζωή είναι μικρή, γι αυτό παίρνω ετήσιες κάρτες. Αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι οτι εγώ θα σκάσω 400Ευρω για το πιο αρχαίο χιονοδρομικό που γνωρίζω. Η περσυνή απόδοση του Ηρακλή δεν εγγυάται τη μελλοντική. 400Ευρω??? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 19, 2011 400Ευρω??? 100 πισοδερι 110 βασιλιτσα 100 καιμακ 100 σελι 90 ελατοχωρι 160 3-5 660 συνολο για τη Β.Ελλαδα..... απο επανω ημαστε Κωστα. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites