geo 34 Report post Posted November 19, 2011 Μερικες φωτο σημερινες. Αρκετο χιονι εχει συσσωρευτει στο parking 1750m Κελαρια, λογω των ισχυρων βοριαδων, σε αντιθεση με τις πιστες. Quote http:www.arahova.net http:www.meteo.gr/stations/arahova http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950 http:www.meteo.gr/stations/parnassos Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted November 19, 2011 Πολύ καλό το ξεκίνημα του καιρού για τον Παρνασσό μέχρι τώρα...Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα χιονοδρομικά που το μόνο που έχουν είναι πάγος! Βέβαια τα Λευκά όρη τον τρώνε λάχανο! Μήπως να πάμε για κάνα ορειβατικό Κρήτη;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 19, 2011 Μήπως να πάμε για κάνα ορειβατικό Κρήτη;;; δε'ν κακο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 20, 2011 YouTube Video -> Το βουνό έχει λίφτ εκεί που δεν έχει και πολύ χιόνι, το βουνό έχει χιόνι εκεί που δεν έχει λιφτ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 7, 2011 (edited) Δρίβα άνοιξέ το αύριο τρέλανέ μας. Παλία πέδιλα άφθονα Σε καμία ώρα θα είναι για wallpaper η εικόνα Edited December 7, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 7, 2011 Πλάκα πλάκα, κακώς πήγα να πουλήσω τα omecarve, μάλλον θα μου χρειαστούν συντομα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 7, 2011 Αλεπουδίτσα είναι κάτω αριστερά ή βγήκε ο Στέργιος για έλεγχο? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 7, 2011 Αλεπουδίτσα είναι κάτω αριστερά ή βγήκε ο Στέργιος για έλεγχο? Aλεπουδιτσαααα Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 13, 2011 http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG265 Αγαπητοί φίλοι του ΧΚ Παρνασσού, Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το ΧΚΠ ξεκινάει την λειτουργία του από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011. Δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει επάρκεια χιονιού για ασφαλή χιονοδρομία ωστόσο μπορείτε να απολαύσετε χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και την εξαιρετική θέα που προσφέρει το βουνό μας κάνοντας βόλτα με τους αναβατήρες που θα βρίσκονται σε λειτουργία. H κατάλληλα διαμορφωμένη πίστα του Περικλή, Αίολου με την βοήθεια των χιονοπαγίδων και με λίγο ακόμα χιόνι , πιστεύουμε ότι θα είναι από τις πρώτες πίστες του ΧΚΠ που θα λειτουργήσει Οι αναβατήρες που θα λειτουργούν σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ασφαλής χιονοδρομία θα είναι είναι οι: Αφροδίτη, Ερμής, Ηνίοχος (Νο6) και Ήρα (Νο7). Επίσης θα λειτουργεί κανονικά το σαλέ στα Κελάρια για καφέ, φαγητό και σνακ. Όσον αφορά τον καιρό, με τις μέχρι τώρα μακροπρόσθεσμες προβλέψεις, περιμένουμε χιόνια την επόμενη εβδομάδα (από 19/12) και μάλιστα με νοτιάδες που συνήθως το ρίχνουν με αφθονία. ΑΜΗΝ & ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Kαλό χειμώνα σε όλους επάνω με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και χιονοπτώσεις κάθε Πέμπτη Του 30 ετούς συρόμενου το ράουλο δεηθώμεν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted December 13, 2011 Το πιο σημαντικο ακομα δεν εχουμε μαθει (και αυτο που μας καει αυτη την περιοδο). Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 13, 2011 Το πιο σημαντικο ακομα δεν εχουμε μαθει (και αυτο που μας καει αυτη την περιοδο). Ελα μου ντε......Μηπως εβγαλαν καμια ανακοινωση και δε το ξερουμε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 13, 2011 (edited) Έχω πει καιρό τώρα ότι από όσο ξέρω οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες. Μπορεί και τελευταία στιγμή να αλλάξουν 7 κάμερες δουλεύουν τώρα στο ΧΚΠ. Μπράβο στο snowreport πολύ καλή δουλειά Και μόλις το γύρισε σε χιόνι επάνω ΕDITED μιας και δεν εκπροσωπώ επίσημα το ΧΚΠ ούτε έχω επίσημη ενημέρωση Edited December 13, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 13, 2011 Έχω πει καιρό τώρα ότι οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες Αι ισχυει κατι τετοιο ,τοτε ολοι κατεβαζουν τιμες η κανουν καλες προσφορες και το ΧΚΠ περα βρεχει.Μαλλον δεν εχουν καταλαβει ορισμενοι σε τι εποχες ζουμε.....Δε πειραζει ομως, το καλο το παλικαρι ,ξερει και αλλο μονοπατι-α.................. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 13, 2011 Εγω προτεινω να κατεβάσουν τις τιμες 50% στις ετήσιες και έτσι να έχουν άμεσα ζεστό χρήμα, που είναι είδος προς εξαφάνιση!!! Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 13, 2011 Πριν απο μερικα χρονια που εβγαζαν καρτες ετησιες ,για καθημερινες ,για τους κατοικους απο τους ομορους νομους και εγω την αγοραζα.Οικονομικη και δε χρειαζοταν να τρεχω Κυριακατικα με χιλιαδες ακομα κοσμο και να γινετε χαμος.....Κατι τετοιο γιατι το σταματησαν και θα πρεπει να δινουμε παραπανω και παραπανω καθε χρονο?λεω εγω ομως............ Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 13, 2011 Έχω πει καιρό τώρα ότι από όσο ξέρω οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες. Μπορεί και τελευταία στιγμή να αλλάξουν 7 κάμερες δουλεύουν τώρα στο ΧΚΠ. Μπράβο στο snowreport πολύ καλή δουλειά Και μόλις το γύρισε σε χιόνι επάνω ΕDITED μιας και δεν εκπροσωπώ επίσημα το ΧΚΠ ούτε έχω επίσημη ενημέρωση είσαι σίγουρος για το snowreport? δεν βλέπω πουθενά την λέξη αυτή στις κάμερες όπως παλιά. προφανώς και είναι κάμερες του χιονοδρομικού Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 14, 2011 είσαι σίγουρος για το snowreport? δεν βλέπω πουθενά την λέξη αυτή στις κάμερες όπως παλιά. προφανώς και είναι κάμερες του χιονοδρομικού Δε με πολυένοιαξε να πω την αλήθεια. Μπράβο σε όποιον το έκανε. Η μέρα στο γραφείο θα είναι δύσκολη τη φετινή σεζόν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted December 14, 2011 είσαι σίγουρος για το snowreport? δεν βλέπω πουθενά την λέξη αυτή στις κάμερες όπως παλιά. προφανώς και είναι κάμερες του χιονοδρομικού Δίκιο έχεις Φώτη, οι κάμερες είναι του χιονοδρομικού. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 14, 2011 Δίκιο έχεις Φώτη, οι κάμερες είναι του χιονοδρομικού. Ετσι οπως τα λεει ο Σωτηρης και οχι μονο στο ΧΚΠ.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 14, 2011 Δίκιο έχεις Φώτη, οι κάμερες είναι του χιονοδρομικού. Kαι πήγα να καταπιώ το κουτάκι της μπύρας που έπινα όταν είδα το ποστ του Μιχάλη... :P Εδώ λέμε σφάζονται τα πρωτοπαλίκαρα... 7 SR-κάμερες θα είχαμε...? Φυσάει Βοριάς και σπρώχνει προς κάτω απ'τ'αυλάκι από πέρσυι... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted December 15, 2011 (edited) Αγαπητοί φίλοι , άλλη μια χειμερινή περίοδος ΧΚΠ ετοιμάζεται να ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα καιρού και χιονιού επιτρέποντος. Έναρξη λειτουργίας ΧΚΠ 2011-12 / Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG265 Η όλη κοινωνική οικονομική κατάσταση είναι αισθητή σε όλους μας …. Το ΧΚΠ αισιοδοξεί όμως να σας προσφέρει κάποιες στιγμές ευχαρίστησης . Φέτος, με τα υπάρχοντα μέσα , και τον νέο εργολάβο Παροχής Υπηρεσιών θα προσεχθεί ιδιαίτερα 1. η διάστρωση και η σήμανση πιστών στο μέγιστο δυνατό εύρος , 2. η μέγιστη δυνατή λειτουργία του ΗΡΑΚΛΗ, 3. η αδιάλλειπτη λειτουργία κάποιων «προβληματικών» αναβατήρων ( όπως Δία,Περικλή) 4. η ελαχιστοποίηση ουρών στα εκδοτήρια με τη βοήθεια του web ticketing 5. η δημιουργία event όπως το wold snow day 22/01/2011 6. το 12ωρο sunset skiing κάθε Σάββατο απόγευμα που το επιτρέπουν οι συνθήκες 7. η έγκαιρη και άμεση ενημέρωση με τη βοήθεια 6 webcam, 3 meteto station και της καθημερινής φωτοενημέρωσης 8. η φιλοπεριβαλλοντικη διαχείριση (ενέργεια,νερό,σκουπίδια) 9. η 12μηνη δραστηριότητα Η κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη και συμβάλλει στην βελτίωση της λειτουργίας του ΧΚΠ . Το ΧΚΠ σας εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Edited December 15, 2011 by PanosDrivas Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 15, 2011 Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση,καλη χιονοδρομικη χρονια σε ολους-ες......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted December 16, 2011 3. η αδιάλλειπτη λειτουργία κάποιων «προβληματικών» αναβατήρων ( όπως Δία,Περικλή) Και του Οδυσσέα; Χωρίς τον Οδυσσέα Σαχάρα γιόκ από τα Κελάρια. 4. η ελαχιστοποίηση ουρών στα εκδοτήρια με τη βοήθεια του web ticketing Ελπίζω να λύθηκαν τα περσινά προβλήματα προγραμματισμού του συστήματος. Θυμίζω ένα από αυτά: Αν υπήρχε στη κάρτα ένα μικρό υπόλοιπο μονάδων και επιχειρούσες να χρησιμοποιήσεις το web ticketing για να συμπληρώσεις μονάδες, έχανες το παλαιό υπόλοιπο μονάδων!!! Έχουν αναφερθεί και διάφορα άλλα προβλήματα που δυσκολεύουν τη χρήση του web ticketing. 5. η δημιουργία event όπως το wold snow day 22/01/2011 Ελπίζω χωρίς την απίστευτη ηχορύπανση που είχαν διάφορα event τα προηγούμενα χρόνια. Κυρίως τα διαφημιστικά. 8. η φιλοπεριβαλλοντικη διαχείριση (ενέργεια,νερό,σκουπίδια) +1000 9. η 12μηνη δραστηριότητα +1000 Αναρωτιέμαι αν θα συνεχιστεί η περσινή προσφορά για μία χρήση των αναβατήρων με το εισιτήριο της τηλεκαμπίνας. Μπορεί να δέχθηκε κριτική από τους πούρους και τους σκληρούς, αλλά εγώ που με τα χρόνια έχω μαλακώσει, εκτίμησα δεόντως τη προσφορά και ομολογώ ότι τη χρησιμοποίησα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 16, 2011 Τελικα εχει ανακοινωθει επισημα ο τιμοκαταλογος 2011-2012 του ΧΚΠ η δεν εχω καταλαβει κατι σωστα...; Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 16, 2011 Τελικα εχει ανακοινωθει επισημα ο τιμοκαταλογος 2011-2012 του ΧΚΠ η δεν εχω καταλαβει κατι σωστα...; Ιδιος με τον περσινο(το αναφερουν στο site του ΧΚΠ)......... Quote Share this post Link to post Share on other sites