Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Ορειβατικό Σκι

Recommended Posts

https://www.facebook.com/events/1509185239122909/

Μια και θα είμαι οικογενειακώς στην περιοχή λέω να κλέψω μια μέρα και να ανέβω αυθημερόν Κυριακή.

Αν είναι πάνω κάποιος απο δω μιλάμε.

Ψήνομαι κι εγώ

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

8am, 7/5/17, "parking" ξερολακιου. 3 ιχ, κουβαλανε 6 ξεκαρδισμενους στα γελια σκιερ, οταν συνειδητοπουν, οτι υπαρχουν και αλλοι φυσιολογικοι ανθρωποι, που αντι να ακολουθησουν την "μοδα" να τσαλαβουτανε αρχες Μαιου, στην παγωμενη ακομη θαλασσα, ειπαν να χαρουνε το σκι τους , σε καλουτσικο χιονι, παρα την υπερβολικη για την εποχη ζεστη, σκιαροντας 1000 εως και 1300 μετρα υψομετρικη διαφορα!!!!faf09aa8490b3f639eb6e20c71511692.jpg

Σκολιο, κρυβεται πθσω απο τα περαστικα συννεφακια

6629d0d237c64aa86b9e06762b486fe4.jpg

ΥΓ Βαγγελη ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου εδωσες.

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 7

Κατεβασαρα αυτή!!!

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

8am, 7/5/17, "parking" ξερολακιου. 3 ιχ, κουβαλανε 6 ξεκαρδισμενους στα γελια σκιερ, οταν συνειδητοπουν, οτι υπαρχουν και αλλοι φυσιολογικοι ανθρωποι, που αντι να ακολουθησουν την "μοδα" να τσαλαβουτανε αρχες Μαιου, στην παγωμενη ακομη θαλασσα, ειπαν να χαρουνε το σκι τους , σε καλουτσικο χιονι, παρα την υπερβολικη για την εποχη ζεστη, σκιαροντας 1000 εως και 1300 μετρα υψομετρικη διαφορα!!!!faf09aa8490b3f639eb6e20c71511692.jpg

Σκολιο, κρυβεται πθσω απο τα περαστικα συννεφακια

6629d0d237c64aa86b9e06762b486fe4.jpg

ΥΓ Βαγγελη ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου εδωσες.

Άντε κ του χρόνου με αντοχές να τον οργώσετε ......

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 1

Απιστευτα καλο χιονακι σημερα Φαλακρο.....καλοκαιρινο πακτωμενο πανευκολο.......αλλα τελειωνει :-(( ηταν τοσο καλο που τα 200μ υψομετρικη που τσουλουσαν, τα εκανα *3 :-)bf82fff2f7d68b94fbb67351733d2ef9.jpgdcb3f773d7626238781102cfa69eca35.jpg51462e486e4af81adfb6cfcb15f41ef6.jpg

Και το χιονακι στα πρανη του δρομου, με γυρισε γρηγορα στο αμαξι :-)

f5417a0912c62f6b33966c76e152a0d6.jpg

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 9

Χιονοδρομικό Κέντρο Αγράφων - Καραμανώλη

Πληροφορήθηκα για το πόλη μικρό χιονοδρομικό με ένα συρόμενο ..... αλλά ενδιαφέρον για ορειβατικό ..θα έχει προτεραιότητα του χρόνου ! Αν κάποιος έχει επισκεφθεί ας ενημέρωση ....

Χιονοδρομικό Κέντρο Αγράφων - Καραμανώλη

Πληροφορήθηκα για το πόλη μικρό χιονοδρομικό με ένα συρόμενο ..... αλλά ενδιαφέρον για ορειβατικό ..θα έχει προτεραιότητα του χρόνου ! Αν κάποιος έχει επισκεφθεί ας ενημέρωση ....

Δειχνει πολυ ενδιαφερον !

http://www.gtp.gr/TDirectoryDetails.asp?ID=38154&lng=1

• Like 2

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Τέμπλα και Βουτσικακη, είναι πολύ όμορφα για ορειβατικό. Το baby αλλά και το μικρό συρόμενο , τότε δεν δούλευαν και λογικά δεν πρέπει να λειτούργησαν ξανά, αν λειτούργησαν ποτε.....http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18292

• Like 3

Τέμπλα και Βουτσικακη, είναι πολύ όμορφα για ορειβατικό. Το baby αλλά και το μικρό συρόμενο , τότε δεν δούλευαν και λογικά δεν πρέπει να λειτούργησαν ξανά, αν λειτούργησαν ποτε.....http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18292

Από ότι μου έλεγαν λειτούργησε .... βλέπω ότι το snowclub έχει εξορμήσει ..... ας ήμαστε καλά κ θα το περπατήσουμε

Δεν είναι το snowclub λάθος διάβασα ... αλά οκ ......

Edited by vaggelis
  • Like 1

Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο forum του Συλλόγου μας

για το Χ.Κ. Καραμανώλη, όπως και κάποια παλιά threads:

Φωτογραφίες από Βουτσικάκι δες και εδώ

Edited by ALCATRAZ
  • Like 2

Όλα πολύ καλά ,Γρηγόρης κάπου διάβασα ότι έχεις κατέβει το 09 ; ..... [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Όλα πολύ καλά ,Γρηγόρης κάπου διάβασα ότι έχεις κατέβει το 09 ; ..... [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Βαγγέλη Βουτσικακη πήγα στο snowleopard, to 14. Ελπίζω αυτό να ρώτησες :-))
  • Like 1

Πάνω από όλα κινούμαστε με μυαλό, σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.... πολύ μετά έρχονται όλα τα άλλα κρανοι, αρβά κτλ. Για αυτό μην τρελενεστε συνέχεια με τα κράνη.....

Δεν διαφωνώ αλλά ορισμένοι από αυτούς αποτελούν πρότυπα για πολλούς από εμάς και όταν δεν τους τραβάει η κάμερα δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αλλά όταν δημοσιευουν κάτι κατα την άποψη μου θα έπρεπε να είναι ποιο προσεκτικοί στην τελική και οι οδηγοί της f1 ξέρουν να οδηγούν αλλά στο δρόμο φοράνε ζώνη. Άσε που τα ατυχήματα συμβαίνουν εκεί που αισθάνεσαι σίγουρος

• Like 6

Και εγώ έχω την ίδια απορία ..... δεν φοράνε κράνος ...γιατί ; δεν κατάλαβα , μα κανένας δεν φορά ... κανενας ....! μάλλον το κράνος δεν είναι camera [emoji327] friendly

Edited by vaggelis

Το κρανος στο ορειβατικο ειναι οπως το λουρακι στην σανιδα.

Ειναι δηλαδη αντικειμενο βαρετου και ανουσιου διαλογου.

Η διαφορα ειναι οτι το κρανος αφορα μονο αυτον που το φορα.

Και οταν ο αλλος μπαινει στην τρυπα χωρις,ποιος ειμαι εγω να του πω φόρα το...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Φοράω κράνος επιομιδες, προστατευτικά μέσης,, αρβά κτλ, κραυγάζω YOLO και ορμάω στην πλαγιά χωρίς δεύτερη σκεψη..... γιατί είμαι προστατευμένος!

Ενώ οι άλλοι οι παλιότεροι, υπολογίζουν τα ρίσκα, ξέρουν τόνους σκι, και ξεκινανε προσεκτικά, χωρίς Κανενα προστατευτικό!

Ποιος κινδυνεύει;

• Like 1

Φοράω κράνος επιομιδες, προστατευτικά μέσης,, αρβά κτλ, κραυγάζω YOLO και ορμάω στην πλαγιά χωρίς δεύτερη σκεψη..... γιατί είμαι προστατευμένος!

Ενώ οι άλλοι οι παλιότεροι, υπολογίζουν τα ρίσκα, ξέρουν τόνους σκι, και ξεκινανε προσεκτικά, χωρίς Κανενα προστατευτικό!

Ποιος κινδυνεύει;

Και οι δυο .....

• Like 5