Jump to content
Sign in to follow this  
madskier

Δωρεάν Εκμάθηση Κανόε- Καγιάκ Στο Ληθαίο Ποταμό Από Το Σοχτ Με Την Ευγενική Χορηγία Της «Οπαπ Α.ε.».

Recommended Posts

Δωρεάν εκμάθηση κανόε- καγιάκ στο Ληθαίο ποταμό από το ΣΟΧΤ με την ευγενική χορηγία της «ΟΠΑΠ Α.Ε.».

 

 

 

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη λειτουργία τμήματος κανόε-καγιάκ στο Ληθαίο ποταμό στο κέντρο της πόλης. Το τμήμα στηρίζει μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και μέσω αυτού, νέοι της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση το βασικό κύκλο εκμάθησης.

 

PICT5391.JPG

 

Το τμήμα θα λειτουργήσει καθημερινά από 3 έως 14 Σεπτέμβρη και ώρες 9-12 πμ και 5- 8 μμ στη βάση κάνοε-καγιάκ του ΣΟΧΤ στο Ληθαίο ποταμό (έναντι κλινικής Παντελιδάκη). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδία ηλικίας 9- 14 ετών ενώ είναι απαραίτητη η γνώση κολύμβησης.

 

P5060175.JPG

Το κάνοε- καγιάκ είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα που δίνει τη δυνατότητα απόδρασης στη φύση, αλλά αποτελεί επίσης και μια πολύ καλή μορφή άσκησης εδικά για τις παιδικές ηλικίες. Το πρόγραμμα εκμάθησης πέρα από την κατάρτιση σε συγκεκριμένες τεχνικές του αθλήματος είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία αγωγής υπαίθρου, βασισμένο στην αρχή οικοδόμησης σχέσεων σεβασμού και προστασίας της φύσης και την εξοικείωση των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προγράμματα θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6973613593 (Υπ. προπονητής Όκκας Στέφανος) και στο τηλ του συλλόγου, 6986573367.

Παράλληλα η δραστηριότητα συνεχίζεται και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Το πεζοπορικό τμήμα βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην κορυφή Φλέγγα (2157μ.) και στην πανέμορφη Βάλια Κάλντα. Επόμενος σταθμός είναι η ανάβαση στον Όλυμπο 29-30 Σεπτέμβρη που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Όσων αφορά το τμήμα αναρρίχησης αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στην πίστα του συλλόγου ή οποία θα ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους στα μέσα Σεπτέμβρη.

 

πηγή Συλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων


"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Posts

    • Συμψηφισμός θα γίνει...
    • Ότι αφιέρωνε πάντα. Όσο μικρότερη ζημιά μπορεί και μεταφορά των υποχρεώσεων στον επόμενο.   Χωρίς τεχνητό οι ευχές όλων μας στον Ύψιστο. Μην εύχεσαι πολύ γιατί η χιονοστιβάδα θα ρίξει και την νέα Στύγα. Για παγοποιήσεις και ξεχιονίσματα μόνο ο ηρωισμός του προσωπικού θα μας σώσει. Σεμνά θέλουμε να το ρίχνει.
    • Με 1.200 άτομα την ώρα τη Στύγα και 1.500 τον Αχιλλέα, κλειστό Ηρακλή και Παρνασσό "σβηστό"  δεν νομίζω να περίμενες να μην έχει ουρές Σαββατοκύριακο. 20.000.000 ευρώ για 2.700 άτομα την ώρα. Και φυσικά ΟΜΕΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
    • Αυτό το αυτοκινητο το έχω πετύχει να κυκλοφορεί πριν καμία δεκαριά χρόνια. 
    • https://www.notia.gr/2024/05/αργυρούπολη-για-γέλια-και-για-κλάματα/ Αν δεν κάνω λάθος το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του άρθρου, που το παράτησαν στη μέση του δρόμου για να σκάψουν για οπτική ίνα, είναι μια Jaguar MK2.  Πολύ κρίμα.   
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. daffis155
      daffis155
      (26 years old)
    2. snowwalker
      snowwalker
      (30 years old)
    3. thanasissin
      thanasissin
      (45 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,320
    • Total Posts
      460,867
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,745
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    sm0096157@gmail.com
    Joined
×
×
  • Create New...