bialex 276 Report post Posted March 6, 2013 (edited) Μια ακόμα ωραία μέρα στο βουνό. Μετά από τις αναγνωριστικές κατέληξα ότι η μέρα προσφερόταν για τελικές αφού και ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Την ίδια γνώμη είχε και ο Γιώργος όταν συναντηθήκαμε αφού είχε και τον ανάλογο εξοπλισμό και ξεκινήσαμε :thumbup: Εγώ σταμάτησα σε ένα ταπεινό 92,1 Km/h ενώ ο ALCA σε τριψήψιο :respect: (θα δώσει λεπτομέριες ο ίδιος) Edited March 6, 2013 by bialex 3 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 6, 2013 Τριψήφιο; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted March 6, 2013 To event που ηταν να γινει την Κυριακη πηρε παρατα μια βδομαδα λογω καιρου.. Αλλο ενα χαμενο ΣΚ αυτο που ερχεται, εχω χασει το μετρημα! Ελπιζω απο βδομαδα να μας γυρισει Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 7, 2013 (edited) Τα κοριτσάκια αντί να τιμήσουν την προσφορά του ΧΚΚαλαβρύτων για αύριο Παρασκευή καλύτερα να τιμήσουν το παρακάτω που είναι και φτηνότερο. http://www.groupon.g...vriton/18166799 Edited March 7, 2013 by Velissarios Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 7, 2013 κυριε ζιωτη μια προβλεψη για αυριο καλαβρυτο? Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 7, 2013 Περιμενωντας τα καινουργια χιονια ποσταρω το μινι βιντεακι απο την προιγουμενη Παρασκευη και Δευτερα. Τι θα γινη με αυτα τα ΣΚ φετος..... και αυτο που ερχεται καμενο φαινεται http://www.youtube.com/watch?v=tCo2rHDt_NA&feature=share&list=UUVfjiSr2hpvIlRoyelfFbAg Με πουλισε η μπαταρια της καμερας και ειχα περιορισμενο υλικο για κατι καλυτερο. Τα περισοτερα πλανα τα εχει τραβηξει ο βοηθος μου Ο σχολιασμος ειναι επισης του ιδιου 5 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted March 7, 2013 (edited) Κύριε Κωσταντινίδη γράφουμε στο thread Μάρτιος 2013. Αφουγκράσου... Edited March 7, 2013 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 7, 2013 αυριο το πιθανοτερο να ανεβω Καλαβρυτα. Επειδη εχω κολλησει και δεν μπορω να ανεβω επιπεδο,χρειαζομαι ενα μαθημα οπωσδηποτε. Επειδη εχει αρκετες σχολες σκι στα καλαβρυτα,ολες το ιδιο χρεωνουν την ωρα για ατομικο μαθημα?? Ειναι φτηνοτερα τις καθημερινες?Εαν καποιος ξερει συγκεκριμενα τιμες ή μπορει να μου προτεινει καποιον καλο δασκαλο,απαντα και σε π.μ. (Εχω κολλησει στο επιπεδο του παραλληλου,αλλα το κανω λαθος γιατι κουραζονται γρηγορα οι τετρακεφαλοι) "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
marinous 11 Report post Posted March 7, 2013 ψήνεται κανείς να ανέβει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας Καλάβρυτα; τι καιρό θα κάνει ξέρουμε; Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 7, 2013 Κανεις για επανω αυριο? Αυτη τη στιγμη χιονιζει...... Αυριο ειναι αυτο που λεει και η διαφημηση.... Και αν σου κατσει? Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted March 7, 2013 Ενημέρωση Χελμού Ηλιόλουστη και με λίγα εκατοστά φρέσκο χιόνι θα είναι η αυριανή ημέρα στο Χελμό. Σε λειτουργία για αύριο Παρασκευή 8-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το snow park. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 7, 2013 (edited) Μαλλον θα τον τιμησω το χελμο αυριο.... Κανεις αλλος για επανω? Edited March 7, 2013 by bujinkan 1 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 7, 2013 και εγω θα ανεβω,με σκι μπας! "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted March 8, 2013 (edited) Πρίν 4 χρόνια μια αντίστοιχη μέρα στον Παρνασσό είχα πετάξει στο τέλος της μέχρι κάτω και είχα πει ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δύσκολη η σύγκριση.... Εναέρια και επίγεια ξενάγηση στον Χελμό από το τι μπορείς να κάνεις σε μια μέρα (κάποια πλάνα τα έχει τραβήξει ο βοηθός/οδηγός/παιδί για όλες τις δουλειές μου) http://vimeo.com/61331760 Έλα δε θέλω σχόλια για το σκι, πρόσεχα το γόνατο Edited March 8, 2013 by ΜΙΚ 16 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 8, 2013 Είσαι superman ! www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted March 8, 2013 Μιχάλη μου έφτιαξες την ημέρα..... Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted March 8, 2013 (edited) ειναι αυτο που λενε "να εισαι παντα ο εαυτο σου. εκτος αν μπορεις να εισαι ο μπατμαν. τοτε να εισαι παντα ο μπατμαν." ε ο ΜΙΚ μπορει να ειναι ο μπατμαν Edited March 8, 2013 by MrPinkEyes 1 But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 8, 2013 Το φιναλε .......................θεικο 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 8, 2013 Slopestyle event by Frulite On The Go Το προγραμματισμένο event της 10ης Μαρτίου άλλαξε ημερομηνία, το μεταφέρουμε για τις 17 Μαρτίου για να έχουμε τον καλύτερο δυνατό καιρό προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο event της χρονιάς! Συγκρατείστε την ενέργεια σας για μια εβδομάδα ακόμα και σας περιμένουμε στο Frulite On the Go fun park στις 17/3 στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για τρελά κόλπα και πολύ θέαμα από τους καλύτερους snowboarders της Ελληνικής σκηνής! Πηγή: kalavritaski.blogspot.gr 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 8, 2013 Σουπίτσα Χελμού σήμερα επάνω, από τις λίγες. Παρ΄όλα αυτά, σε ένα αλλήλουια της ομίχλης που είχε κατσικώθει στη Στύγα βγήκαν υπέροχες GS στροφούλες στην απάτητη διαδρομή της Ινώ (Στύγα 1). Λίγο πάρκο, λίγο κόκκινες, και κάπως σώθηκε η μέρα. Μετά τις 13:00 μόνο για μακαρονάδα Chalet έλεγε... 1 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted March 8, 2013 (edited) Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια αλλά και σύννεφα ανά διαστήματα θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Σε λειτουργία για αύριο Σάββατο 9-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το snow park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος. Edited March 8, 2013 by Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 8, 2013 να ευχαριστησω εδω τον Αχιλλεα bujinkan που μου εδειξε καποιες πολυ καλες ασκησεις και διορθωσε αρκετα το επιπεδο μου.Νασαι καλα Αχιλλεα και πιστευω να ξανανεβουμε πανω! Επισης χαρηκα που γνωρισα την Μαιρη ,τον Αλκατραζ δεν τον προλαβα,σκιαρε διαρκως!! Τα λεμε ξανα πανω παιδια! 2 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 8, 2013 (edited) Εναέρια και επίγεια ξενάγηση στον Χελμό από το τι μπορείς να κάνεις σε μια μέρα (κάποια πλάνα τα έχει τραβήξει ο βοηθός/οδηγός/παιδί για όλες τις δουλειές μου) Ρε άσε επιτέλους το λαουτζίκο στην ησυχία του, ήμαρτον Να σαι καλά πετούμενο να πετάς και να μοιράζεσαι τέτοιες εικόνες!! Edited March 8, 2013 by powda Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 8, 2013 TEST THE BEST vol 2 Σάββατο και Κυριακή 23 και 24 Μαρτίου νέα μοντέλα ski & snowboard προς δοκιμή στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων! Πηγή: χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων @ FB 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 8, 2013 να ευχαριστησω εδω τον Αχιλλεα bujinkan που μου εδειξε καποιες πολυ καλες ασκησεις και διορθωσε αρκετα το επιπεδο μου.Νασαι καλα Αχιλλεα και πιστευω να ξανανεβουμε πανω! Επισης χαρηκα που γνωρισα την Μαιρη ,τον Αλκατραζ δεν τον προλαβα,σκιαρε διαρκως!! Τα λεμε ξανα πανω παιδια! δεν κανει τιποτα, χαρα μου ητανε Share this post Link to post Share on other sites